2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257795 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Samet Demir

rıza gelse dahi bu kadar tepkili olmazdım. cumhuriyetçi atatürkçü beşitaşımın önünden geçemeyecek tipler takımın başına geçiyor. yazık...
Abi şuan verdiğin tepki bize zarar verir. Millete koz vermeye gerek yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

orhan ak tamamda abdullah avcı için himmetçi₁ olduğu iddianız neye dayanıyor gerçekten merak ettim

bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim.

benim hayatımda hiç himmetçi₁ arkadaşım olmadı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi şuan verdiğin tepki bize zarar verir. Millete koz vermeye gerek yok.

tepki verebileceğim 1-2 gün kaldı bırak ağız tadıyla tepki vereyim imza atınca sesimizi kesip dizimizi kırıp oturacaz destekleyecez nasılsa

Çevrimiçi Samet Demir

tepki verebileceğim 1-2 gün kaldı bırak ağız tadıyla tepki vereyim imza atınca sesimizi kesip dizimizi kırıp oturacaz destekleyecez nasılsa
Eyvallah abim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Tepkiyi anlarım da rıza çalımbayla karşılaştırmakta büyük hakaret. Bu adam bizim arkamızdan hiç bir zaman algı yapmadı, gereken övgüleri de yaptı. Tam bir galatasaray düşmanı. Rıza çalımbay tam bir yılandır tam bir sinsi şeytandır. Allah korusun.

Sergen yalçını isteyenler ise sergen abdullah avcı kadar çalışkan değil bunu biliyoruz. Ayrıca zora gelemeyip giden biri. Üstelik bir sürekli başarısıda yok. Bu adam mehmet batdallarlada başarılı oldu. Tamam son 1-2 sene başarısız olarak sayabilirsiniz. Üstelik bir çok oyuncuyuda parlatmış biri. Bu konudada sergen yalçından daha iyi.

Çevrimdışı tangaz

Tepkiyi anlarım da rıza çalımbayla karşılaştırmakta büyük hakaret. Bu adam bizim arkamızdan hiç bir zaman algı yapmadı, gereken övgüleri de yaptı. Tam bir galatasaray düşmanı. Rıza çalımbay tam bir yılandır tam bir sinsi şeytandır. Allah korusun.

rızayla kıyaslamıyorum ayrıca hakaretse de hakaret. rıza gibi bi çapsızdan bile beterdir nazarımda. ben bi düşmanlığını görmedim cincona taraftarı oldugu takımda gese ayrıca. karagümrükte oynarken geseliyim die açıklaması var 2011 kupa finali sonrası havaalanında taraftarımıza saldırmışlıgı var hatta şekil yapmıştı bizde karagümrük bebesiyiz öyle papuç bırakmayız 2 de ben salladım denk getirdiklerimie hele bizim herve tum vurdugunu indiriyordu yıktıklarını sayamadım die gevrek gevrek demecini ben unutmadım. siz unuttuysanız afiyet olsun.

Çevrimdışı f_madida

https://www.transfermarkt.co.uk/sadio-diallo/profil/spieler/137438

bu Hatay'daki Diallo da bizde is yapar, hem de ucuza oynar. sozlesmesi de bitiyormus 30 haziran'da, bonservissiz alinabilecek iyi bir opsiyon.
The world is better in black and white, and red.

rızayla kıyaslamıyorum ayrıca hakaretse de hakaret. rıza gibi bi çapsızdan bile beterdir nazarımda. ben bi düşmanlığını görmedim cincona taraftarı oldugu takımda gese ayrıca. karagümrükte oynarken geseliyim die açıklaması var 2011 kupa finali sonrası havaalanında taraftarımıza saldırmışlıgı var hatta şekil yapmıştı bizde karagümrük bebesiyiz öyle papuç bırakmayız 2 de ben salladım denk getirdiklerimie hele bizim herve tum vurdugunu indiriyordu yıktıklarını sayamadım die gevrek gevrek demecini ben unutmadım. siz unuttuysanız afiyet olsun.
Ne yapalım yani abi, daha iyi seçenek mi var ??? Rıza çalımbayında bize dost gibi gözüküp hakemleri kışkırtması falan var. Adam resmen renklilerin ekmeğine bal sürdü. O beşiktaşlıyım dedi de noldu ???
Ayrıca bu gs olan dostluğu mu ?? Bu düşmanlık değildir de nedir ?

Çevrimdışı f_madida

https://www.transfermarkt.co.uk/sadio-diallo/profil/spieler/137438

bu Hatay'daki Diallo da bizde is yapar, hem de ucuza oynar. sozlesmesi de bitiyormus 30 haziran'da, bonservissiz alinabilecek iyi bir opsiyon.

ortasahaya iyi gelir..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Ne yapalım yani abi, daha iyi seçenek mi var ??? Rıza çalımbayında bize dost gibi gözüküp hakemleri kışkırtması falan var. Adam resmen renklilerin ekmeğine bal sürdü. O beşiktaşlıyım dedi de noldu ???
Ayrıca bu gs olan dostluğu mu ?? Bu düşmanlık değildir de nedir ?

dayak yedikten sonra onun sıcağı ile edilmiş 2 cümleden fazlası değildir sallasaymışya 2 yumrukda bu madem. beşiktaş taraftarlarını nasıl dövdüklerini gevrek gevrek anlatıyordu 2 geselide döveymiş.

daha iyisi mi vardı sorusuna yanıt verecek olsak 100 tane isim çıkar dünyada başka hoca mı kalmadı. başkan beşiktaşı boşlamayı bırakıp sahip çıksaydı şuan zaten hoca falan aramıyorduk

Çevrimiçi Mehmet57

Leipzig’den Bruma’yi kiralamaya calismak mantikli olur. Benfica’dan kiralik Alfa Semedo’yu isteyip, Porto’nun kapisini bonservisiyle Awaziem icin calmak gerek. Monaco’dan kiralik Jordi Mboula, Eibar’dan satin alma zorunlulugu ile Peña, bonservissiz Victor Ruiz, ucuza Costa.

Karius
Ruben Peña-Vida-Ruiz-Jaume Costa
Alfa Semedo-Dorukhan
Mboula-Ljajic-Bruma
Burak
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2019, 02:44:01 Mehmet57 ]

dayak yedikten sonra onun sıcağı ile edilmiş 2 cümleden fazlası değildir sallasaymışya 2 yumrukda bu madem. beşiktaş taraftarlarını nasıl dövdüklerini gevrek gevrek anlatıyordu 2 geselide döveymiş.

daha iyisi mi vardı sorusuna yanıt verecek olsak 100 tane isim çıkar dünyada başka hoca mı kalmadı. başkan beşiktaşı boşlamayı bırakıp sahip çıksaydı şuan zaten hoca falan aramıyorduk

Elbette daha iyisi var mıydı ama bunu getirebilecek yönetim var mıydı??? Yönetimin listesi sergen,lucescu,tayfur korkuttu. Bunların arasında bu yönetimin yapabileceği en doğru tercih buydu.

Çevrimdışı yigiter38

Sergeni bir Sezon boyu görsek...bir Takım ile Kamp yapsa.
Alanyadan ayrılacak (kesin sıkıldı)....Başakşehir zaten almaz idi ama bir Kasımpaşa iyi olurdu...Rizespor bile tercih etmedi...G.Birligi büyük ihtimal Rıza Hoca ile anlaşacak.
Sergen ya Alanyada kalır ya da yine Sezon ortası bir Takım alır.
Benim gibi Sergen'e güvenmeyenler için çok iyi olurdu Sezon başından itibaren bir Takım calistirsa,belki fikrim değişir.
Abdullah Avcı hayırlı olsun,inanıyorum çok başarılı olacak (Destek olursak).

Çevrimdışı mylife1903

Iyi kakaladik bu salataliği bu arada mylife abi nerlerde, abdullah hoca geldi mylife abinin yorumunu merak ediyorum sahsen

Okuyorum okuyorum, tiransfer sezonlarinda fazla yazmiyom yalan dolan haberler ile oturup mac izliyoz sonra 1965 yilindan. Gecen duyum aldik zanka gelecek falan lan hollanda ligi maci canli cekiomiyor gidip 10 senelik maclari banttan izledik o sebeple fazla girmiyom kadronun netoesmesini beiliyorum

Avci konusunda soyledim gerekenleri, karaktersiz, palavraci ve ezigin tekidir ukala ve kendini bisi sanmasi da ayri konular.
Caliskan bi insan olmasinin avantajlarini gorur insallah, hayirli olsun ne diyek olduysa 6-7 ay sonra korumak gene bize dusecek

Çevrimdışı mylife1903

Abi boyle kurumsal hafizasi olmayan bir camianin buyuklugu yakinda tartismaya acilir

Yahu kaptanina kafa atan geliyor, oyuncuna pusu kuran geliyor, burak da geldi, malzemecinin ustune iseyen geldi yahu bu isin bi sitandarti olsun

Hala tosic olcay marselo konusuluyor haftaya gomezle beck baslar
Yahu giden gelmesin arkadas
Butun sene cenk fabri mi dinleyecez
Milyonla topcu var dunyada

Avci konusuda ayni, besiktasta basarili olur bir gidise girerse bu soylemler gundeme getirilip kasirlar taraftari. Hala besiktas macinda buraga tepki verip kufur edenler var. ikinci hafta 50mden ilk geri pasinda bakacaz taraftara

Ayrica avcinin hak ettigine de inanmiyorum besiktas. Basarili olmusmus yahu ne olmus basarili olmus adam 10 senedir ayni takimincalistiriyir, rtenin takimi ustelik ne hakemden ne tffden darbe yiyorlar, siponsorlak oluk oluk para sorunu yok her sene ustune koya koya gidiyirlar isterse ligden isterse disaridan istedigi oyuncu aliyorlar bu olanaklari 10 sene yilmaz vurala ver 2 tane sampiyonluk cikartirdi, sampiyon olana kadar tiravesti kiliginda otururdu kulubede, hikmet karaman falan var daha. Insanlar olmusu guzel kelimelerle anlatinca karsisindakini bisi saniyor halkin cahilliginden
Bu olanaklari birakip gelmesi ise takdir edilecek bisi ben olsam besiktasa gitmem bi elim yagda bi elim balda ibbde gidip umut gunerle falan mi muhatap olacam, her turlu sacma sapan yoneticiler var. gsye gidemedi herhalde ft de 5 sene imzalayinca umut kalmadi herhalde

Sistem yapiyormus yok analiz yapiyormus falan yahu bunlari yapiyorsa bir suru adam aldirmasaydi koyaydi altyapidan cocuklari 10 senedir orda hiyar koysan 10 senede topcu olurdu altyapiya, alip oynataydi sonra sistemde buyumusleri.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ona olmaz buna olmaz diyorlar kim olsaydi ki hoca ? Yonetimin elindeki listedeki en iyi hoca bu.. istikrarli bence donanimi da iyi.. besiktasi ileriye tasiyabilecegine inandigim biri. Besiktasli gecinenleride goruyoruz.. rizayi falan donunda sallar bence.. yeterki hocaya imkan verilsin isine karisilmasin..

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi boyle kurumsal hafizasi olmayan bir camianin buyuklugu yakinda tartismaya acilir

Yahu kaptanina kafa atan geliyor, oyuncuna pusu kuran geliyor, burak da geldi, malzemecinin ustune iseyen geldi yahu bu isin bi sitandarti olsun

Hala tosic olcay marselo konusuluyor haftaya gomezle beck baslar
Yahu giden gelmesin arkadas
Butun sene cenk fabri mi dinleyecez
Milyonla topcu var dunyada

Avci konusuda ayni, besiktasta basarili olur bir gidise girerse bu soylemler gundeme getirilip kasirlar taraftari. Hala besiktas macinda buraga tepki verip kufur edenler var. ikinci hafta 50mden ilk geri pasinda bakacaz taraftara

Ayrica avcinin hak ettigine de inanmiyorum besiktas. Basarili olmusmus yahu ne olmus basarili olmus adam 10 senedir ayni takimincalistiriyir, rtenin takimi ustelik ne hakemden ne tffden darbe yiyorlar, siponsorlak oluk oluk para sorunu yok her sene ustune koya koya gidiyirlar isterse ligden isterse disaridan istedigi oyuncu aliyorlar bu olanaklari 10 sene yilmaz vurala ver 2 tane sampiyonluk cikartirdi, sampiyon olana kadar tiravesti kiliginda otururdu kulubede, hikmet karaman falan var daha. Insanlar olmusu guzel kelimelerle anlatinca karsisindakini bisi saniyor halkin cahilliginden
Bu olanaklari birakip gelmesi ise takdir edilecek bisi ben olsam besiktasa gitmem bi elim yagda bi elim balda ibbde gidip umut gunerle falan mi muhatap olacam, her turlu sacma sapan yoneticiler var. gsye gidemedi herhalde ft de 5 sene imzalayinca umut kalmadi herhalde

Sistem yapiyormus yok analiz yapiyormus falan yahu bunlari yapiyorsa bir suru adam aldirmasaydi koyaydi altyapidan cocuklari 10 senedir orda hiyar koysan 10 senede topcu olurdu altyapiya, alip oynataydi sonra sistemde buyumusleri.

ooo reyis tatilden dönmüş :D

Çevrimdışı sozkul

Hala sevgili Şenol.hocamızı bdkliyoruz  :money:

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Sevgili hocamız Şenol Güneş'in sözleşmesi bu akşam bitiyor. Dolayısıyla Abdullah Avcı ile atılmış henüz bir imza yok ama birkaç gün içinde resmiyete dökeceğiz. Detaylar konuşulacak." (TRT Spor)

Ben inanmıyorum Şenol Hocayı bekleme muhabbetine, neresinden baksan tutulur yanı yok bunun.
Şenol hoca 1 Haziran için kontrat yapmış, üç ay önce açıklanmış ve biz kibarlık olsun diye anlaştığımız yeni hoca ile yaptığımız anlaşmayı mı açıklamıyoruz.  2 Haziran'da başlayacaksın diye imza atarsın olay biter.
Farklı birşeyler var ama nedir bilmem.
Şenol hocanın alacaklarının ötelenmesi olabilir, Avcı ile maddi konularda pazarlık sürüyor olabilir.. 
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2019, 14:49:13 sozkul ]

Çevrimdışı sametbagan

iki kanada da skorer ve çizgiye inebilen hızlı oyuncu lazım

visca ve trezege olursa beklerimizin defansif yönleri daha üstün olmalı ki onların açıklarını kapatsınlar.

üstelik önümüzde birde diagne örneği var kasımpaşada takımın yıldızı idi şimdi de trezege öyle

bütün toplar ona atılıyor keza visca da da benzer şeyler var.

Ben bireysellikten daha çok takım oyununa yatkın kanat alınmasından yanayım.

hem da stoper ve genç atiba eksiğimiz var bakalım nasıl geçecek transfer sezonu

daha avcı ile resimi bi anlaşma yokkken  oyuncu isimleri dolanıyor etrafta

yine zar atacağımız kesin gibi gözüküyor inşallah bu sefer düşeş atar başkan yoksa 10.haftada taraftar Yönetim gitsin﹗ diye inletir stadı

Çevrimdışı sametbagan

Gitmesi gereken oyuncular herkesin malumu yazmaya gerek bile yok

gidenler zaten belli gelecek oyuncularla seneye yepyeni bir takım bizi bekliyor.

1yedek kaleci 2 stoper 2 bek 1 altı no 2 kanat olmak üzere tam 8 oyuncu lazım

bu 8 oyuncunu en az 5 tanesi direk 11 oyuncusu olması şart yoksa bu seneki gibi 2 ileri 1 geri ligi 3.yada 4.bitiririz

Yevhen konoplykan ile ilgileniyormuşuz.

Kaynak : Yasaklı Link özel haber

Çevrimdışı Ersoy

Konoplyanka bu sezon baya kötüydü.Ama yetenekli, iyi bir kumaşı var.Burada dirilebilir maliyeti uygun olursa gelsin.
Bundan sonra her sene!

Abdullah Avcı, Beşiktaş Tesisleri'nde.