2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4253075 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı o2bucak

Takviyeler;

Forvet: Cenk
Sol Kanat: Trezeguet, Kenan Karaman, Olcay Şahan
Sağ Kanat: Visca
Ortasaha: İrfancan
Sağ Bek: Douglas, Mert Müldür, Nazım Sangare
Sol Bek: Umut Meraş, Yusuf Acer
Defans: Marcelo, Atınç

Gitmesi gerekenler
Forvet: Pektemek, Larin
Sağ Kanat: Q7, Lens
Ortasaha: Medel
Defans: Enzo Roco
Kale: Tolga Zengin

Oğuzhan Akgün A takımda olmalı Kupa maçlarının hepsinde oynamalı.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu oyunculara istenilen ücretlere biz şampiyon takım kurduk  :tabe: Nitekim o paralara daha iyi oyuncular da alabiliriz  :tabe:
Zaten bunlardan başkasına bonservis vermeyeceksin ki. Sağ beke serbest Douglas, stopere kiralık Marcelo, sol beke de başakşehirden serbest kalacak Kudryashov. Kasımpaşa da Başakşehir' de öyle uçuk fiyatlar çekecek durumda değiller. Elde bu kadar takasa koymalık adam varken elbet bir şeyler çözülür. FFP den çıkmışken ve rakiplerimiz çıkamamışken garanti adamlara para verip ŞL gelirinden olmamak lazım son iki yılda olduğu gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu trezeguet kac lira acaba? Gercekten iyi oyuncu yasida genc

10-15 de ona isterler.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bu trezeguet kac lira acaba? Gercekten iyi oyuncu yasida genc

Devre arası kasımpaşa Gs' ye 10 milyon çekmişti oyuncu da gitmek istiyordu diyorlardı ama devre arası sezonun ortası. Takaslanacak çok oyuncumuz var onlarla falan bir formül bulunabileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

10-15 de ona isterler.
Isterler ama o paralari veren cikmaz buralarda, 3-4 iyidir bea

Çevrimdışı ferdi1903

Iyi kakaladik bu salataliği bu arada mylife abi nerlerde, abdullah hoca geldi mylife abinin yorumunu merak ediyorum sahsen

Çevrimdışı Savaş

Schürrle - Ljajic - Vlasic 3'lüsü şahane olur be..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takviyeler;

Forvet: Cenk
Sol Kanat: Trezeguet, Kenan Karaman, Olcay Şahan
Sağ Kanat: Visca
Ortasaha: İrfancan
Sağ Bek: Douglas, Mert Müldür, Nazım Sangare
Sol Bek: Umut Meraş, Yusuf Acer
Defans: Marcelo, Atınç

Gitmesi gerekenler
Forvet: Pektemek, Larin
Sağ Kanat: Q7, Lens
Ortasaha: Medel
Defans: Enzo Roco
Kale: Tolga Zengin

Oğuzhan Akgün A takımda olmalı Kupa maçlarının hepsinde oynamalı.

irfan canı beğenmiyorum ben şahsen onu alıncaya kadar oğuzhan'ı izlemeye razıyım.

Isterler ama o paralari veren cikmaz buralarda, 3-4 iyidir bea

8-9 gibi bir rakam gelmiş satmamışlar daha fazlasını istiyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum.

kaynak : sinan engin

Iyi kakaladik bu salataliği bu arada mylife abi nerlerde, abdullah hoca geldi mylife abinin yorumunu merak ediyorum sahsen

tatile çıktı herhalde

Schürrle - Ljajic - Vlasic 3'lüsü şahane olur be..

schürle,ljajic-visca

3'lüsü daha iyi olmaz mı :D

Gözlerim kapalı gitmelerini bekliyorum ;

Tolga Zengin
Pektemek
Larin
Aras
Mirin
Roco
Necip

Guti: ''Fikret Orman, Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapmamı istedi ancak kabul etmedim. Sergen Yalçın takımın başına gelseydi yardımcılığı kabul ederdim.'' (Ertan Süzgün)

Çevrimdışı Savaş

schürle,ljajic-visca

3'lüsü daha iyi olmaz mı :D
Olur olmasına da Visca zor. Vermezler 10'dan aşağı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bayern baskanı gelecek sezon icin jerome boatenge takim bulmasini istemis. 2021e kadar sözleşmesi var daha, acaba kiralayabilirmiyiz :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

oyuncu satışlarından alabiliriz belki.

Medel 3.5
Dorukhan 8
Güven 6
Lens 2
Quaresma 1

Çevrimdışı tangaz

Ben abdullah hocanın orkanı  takıma kazandırmasını bekliyorum.

orkanın anası babası gelse kazandıramaz iş ahlakı disiplin vb sıfırın altında bu çocukta tembelin de teki
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

resmi olarak hala bize gelmediğine göre bolbol sallayabilirim bu fetö eskisine hç istemiyorum başarılı olsada içime asla sinmeyecek bir tip hele o orhan ak filan allah korusun ne iş var böle tiplerin beşiktaşta. bu orhan ak hakan şükür arif erdem cihat aslan filan kazara bizde oynasalarmış şuan biz 3.ligdeydik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

rıza gelse dahi bu kadar tepkili olmazdım. cumhuriyetçi atatürkçü beşitaşımın önünden geçemeyecek tipler takımın başına geçiyor. yazık...

Çevrimiçi Samet Demir

orkanın anası babası gelse kazandıramaz iş ahlakı disiplin vb sıfırın altında bu çocukta tembelin de teki
Öyle deme abl orkan pirlanta gibi çocuk.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Öyle deme abl orkan pirlanta gibi çocuk.

:D

avcı da pırlanta gibi hoca

Çevrimdışı tangaz

yaşı az değil 10 milyon kimse vermez artık 26 olsa 10 ederdi ama artık 29 yaşında sondan bir önceki kontratını yapacak 5 milyon+lense bıraksınlar işte

Çevrimdışı tangaz

yasin sülün avcının listesinde yokmuş.gokhan keskin geri dönebilirmiş.

orhan ak varmış.

via : murat ozen

g.keskinin son dönem açıklamaları sonrası dönmesi pek inandırıcı gelmedi bana

Çevrimiçi Samet Demir

yaşı az değil 10 milyon kimse vermez artık 26 olsa 10 ederdi ama artık 29 yaşında sondan bir önceki kontratını yapacak 5 milyon+lense bıraksınlar işte
6 milyon + lens+Q7+necip+larin diyorum resti çekiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

resmi olarak hala bize gelmediğine göre bolbol sallayabilirim bu fetö eskisine hç istemiyorum başarılı olsada içime asla sinmeyecek bir tip hele o orhan ak filan allah korusun ne iş var böle tiplerin beşiktaşta. bu orhan ak hakan şükür arif erdem cihat aslan filan kazara bizde oynasalarmış şuan biz 3.ligdeydik.
orhan ak tamamda abdullah avcı için himmetçi₁ olduğu iddianız neye dayanıyor gerçekten merak ettim