2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243888 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sinan23

+1903

hatta aaron mooy gelsin ligi delik deşik eder şimdiden söylüyorum
Mooy u da yazdım ama bizim ne paramız ne de karizmamız yeter vu dönemde. Aynı şekilde radu,  billing ve romero içinde geçerli.

Çevrimdışı tangaz

takım bir sene daha yaşlandı bunu hesaba katmak lazım.küstürülmüş bitirilmiş oyuncuları toplamak kolay olmaz.taze kan ihtiyacı var.öyle kadroyu koruyarak olmuyor bu işler şenol güneşe hersene 5-6 oyuncu verildi ama o bunları değerlendiremedi.

aynı aspor ahaber gibisin walla

kimmiş o küstürülen bitirilen oyuncu geberik ozzi ile top istop etmekten aciz lens mi? bunların hele hele lensin her tarafı topçu olsa ne olacak bitirilmişmiş. kadroyu koruyarak olmuyorsa neden city bayern filan her sene takımın omurgasını iskeletini satmıyor? şenol hocaya  hersene 5-6 oyuncu verildi demişin kimlergitmiş ona bak hep oynayan gitmiş omurga gitmiş. a haberde zam değil fiyat güncellemesi denmesi ile senin yaptıgın 5-6 oyuncu verildi ifadesi aynıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

necipten futbolcu çıkarmaya uğraştı oziyi bitirip lensle piskolojik harbe girdi pektemekten tek santrafor çıkarmaya çalıştı.q7 yi oynatmak için gereksiz bir çabaya ve kafa atamayan santraforlara orta yaptırmaya ve bu şekilde başarılı olmaya çalıştı.eldeki güven dorukhanı geç keşfetti.layiçin serbest vuruşlardaki etkisini görmezden gelerek manevi evladına vurdurdu :D saçma sapan puan kayıplarının 1numaralı sorumusudur.lig sonunda görüldüğü üzere ligi 3-5 puan belirledi.şenol güneş o 5 puandan fazlasını kaybettirdi.bu takımın şampiyon olabilecek yeterliliği varmış demek ki.öyle sizin dediğiniz gibi kötü bir kadro yok ortada.

kadro iyi gibi görünüyorsa burak sayesindedir bu takım ilk devre 26 ikinci devre 39 puan topladı yenilen gol ilk devre de 23 ikinci devrede ama atılan goller ilk devre 28 ikinci devre 44 puanın %50 artması santrafor sayesindedir layiç o kadar gol asist yaptıysa bunda bir parça uyum bol miktarda santrafor katkısı vardır burak sürekli hareketliydi buda layiçe olanak sağladı. santrafor etrafını da güzelleştirir değerli kılar.

takımı ilk devre santraforsuz bırakan şenol güneş mi fikret orman mı? transferleri son güne bırakan kimdi şenol güneş mi? babel krizini pepe krizini yönetemeyen kimdi sen mi ben mi hoca mı yönetim mi? vagneri bedava geseye verip burak alınabilirdi o zaman ilk devre en kötü 26 değil 32-33 puan yapardın en kötü o da ve o senin dediğin 3-5 puan fazlası ile kazanılmış olurdu.

yönetim ikinci devre erzurum kayseri maçlarında penaltıların verilmezken neredeydi? o 4 puan olsa gese maçına gesenin önünde çıkacaktık. geseye çatır çatır goller hakemsilerce attırılırken bu yönetim son 5-6 hafta dahi ağzını açmadı. rekor gelirler gelirken bile maaşları ödemekten bütçeyi çevirmekten aciz bir başkanımız var. başkan seçileceği aylardır belli ve hala hocası belli değil başkanın.

bu takım bu haldeyse bunun yegane sebebi fikret ormanın beşiktaşı boşlamasıdır. bu durumu fenerliler bile görüyor yazıyor forumlarında yaptıkları 2 yorumdan birinde fkret orman oyuncu satacam die kadroyu bu kadar boşaltmasaydı kimse beşiktaşın önünde duramazdı diyor renkliler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kimmiş o küstürülen bitirilen oyuncu geberik ozzi ile top istop etmekten aciz lens mi? bunların hele hele lensin her tarafı topçu olsa ne olacak bitirilmişmiş. kadroyu koruyarak olmuyorsa neden city bayern filan her sene takımın omurgasını iskeletini satmıyor? şenol hocaya  hersene 5-6 oyuncu verildi demişin kimlergitmiş ona bak hep oynayan gitmiş omurga gitmiş. a haberde zam değil fiyat güncellemesi denmesi ile senin yaptıgın 5-6 oyuncu verildi ifadesi aynıdır.
Neticede FM oynar gibi 3'e alırım  10'a satarım ama işler FM'den farklı gelişir, her sene omurgayla oynarım sonra da patlarım diyecek halimiz yok ki  :D   Birşey mi oldu; yapılacak iş belli. Hemen Şenol Güneşle ilişkilendirelim. Her sene neden 5-6 oyuncu geliyormuş peki onu da soralım. Her sene 5-6  hatta daha fazla 10 civarı oyuncu gelmesi normal . Anormal olan Şenol Güneş işte.

Çevrimdışı tangaz

karius gg vida mirin adriano atiba dorukhan  gibi bir savunman varken bu kadar gol yiyorsan ya takımın kalanında bir sorun vardır yada hocada.

karyus: şl finalinde lverpoolu yakan adam burda ne saçma goller yediğini bazılarında yere yatmaya dahi erindiğini defalarca gördük. karyus ne zaman düzelir gibi yaptı biliyormusunuz sizin ifadenizle hoca maç sonu karyusu gömdükten sonra toparladı deveye diken kaleciye diken gerekiyormuş demekki

adriano: sezonun yarıdan fazlası sakattı

atiba: sezon başı takımda yoktu son gün imza attırıldı tedavi vs derken ilk devre sonları oynamaya başladı ikinci devre atiba gibiydi

dorukhan: ilk devredeki dorukhan ikinci devredekinden iyi göründü bunun nedeni de layiç ilk devre ortalarda yoktu dodo öne çıkıp hücümü zorluyordu göze hoş geliyordu bu da skor da yapıyordu (her ne kadar sayılmasa da) ama savunmada vay be ne pres yaptı ne toparladı savunmayı stoperlerin arasına nasıl girdi helal olsun dedirten tek pozisyonu yok dodonu hatta bu dediklerimi yapmadıgı için gol yedirdiği 4-5 pozisyon hemen akla geliyor.

gg: bu sene q7 yokken hücum anlamındaiyi oyunlar çıkardı evet ama hangi maçta asli görevini savunmayı dört dörtlük yaptı? eskiden her sezon hiç saymasan ters kademeye girip etkili top kestiği enaz 10 maç olurdu sezonda bu sezon bunu hiç gördük mü? görmedik.

mirin: mirini bu adamların yanına yazman o adamlara hakaretimsi olmuş mirin kim allah aşkına

savunma yazarken pepenin nasıl gittiğini necibin rococnun stoperde ne haltlar yediklerini yazmayı da unutmuşsun.

svunma oyuncularımızda öle abarttıgın gibi iyi değiller yada iyi performans ortaya koymadılar. vida ve ikinci devredeki atiba iyiydiler sadece

Çevrimdışı tangaz

Neticede FM oynar gibi 3'e alırım  10'a satarım ama işler FM'den farklı gelişir, her sene omurgayla oynarım sonra da patlarım diyecek halimiz yok ki  :D   Birşey mi oldu; yapılacak iş belli. Hemen Şenol Güneşle ilişkilendirelim. Her sene neden 5-6 oyuncu geliyormuş peki onu da soralım. Her sene 5-6  hatta daha fazla 10 civarı oyuncu gelmesi normal . Anormal olan Şenol Güneş işte.

abi dedim ya a haber gibi yorum yazmış murat zam yok fiyat güncellemesi var. hocaya her sene 6 oyuncu verdik ama kıymetini bilemedi. kim gitti yerine kim verdin ya da gelen ne kadar geldi gidenin ne  kadarı kadar oynadı onlar yok elbet. uyum ahenk sanki geldiği anda şak die sağlanıyor ya. gömmek için çok ileti yazıldı hoca hakkında ama hiç biri bu kadar ahaber tarzında olmamıştı. iyi güldüm okurken. çok basit çünkü çaldılar  :D

Çevrimdışı tangaz

aylar önce taliscanın gideceği belliyken yerine transferi son gün ligin 5.haftası yapan zihniyet hocayı 2.kamp başlarken anca açıklar.

Çevrimdışı tangaz

fikret orman hocayı artık açıkla transferlere başla transferleri kampa yetiştir son günü bekleyip 2 milyon tasarruf edecem die takımı 40 mlyondan mahrum etmenden artık gına geldi. yeter!  artık beşiktaşı boşlamakdan vazgeç!!!

Çevrimdışı ferdi1903

aylar önce taliscanın gideceği belliyken yerine transferi son gün ligin 5.haftası yapan zihniyet hocayı 2.kamp başlarken anca açıklar.
Korkum oki aynen buna benzer seyler olacak, teknik adam beli olsa bile transferleri yine yetistiremiyecekler

Çevrimdışı tangaz

takım 1 yıl daha yaşlanmışmış.

nie pepe negredo babel vagner satılmadı/gönderilmedi mi yerlerine gençler gelmedi mi? adri tolga pekto gibi yaşı büyüklerde gitti an itibari ile yerlerine alırsın 25 altı 3 adam ortalaman daha da düşer.

Çevrimdışı tangaz

Korkum oki aynen buna benzer seyler olacak, teknik adam beli olsa bile transferleri yine yetistiremiyecekler

bunun böyle olacağından zerre şüphem yok onu gönderelim bunu gönderelim hele bi fazlalıklar gitsin sonra alırız nasılsa bizde transfer bitmez diyecek sayın orman. geçen sene başı transfer yapmayıp "geçen sene oynamayan küsenler sıra bana gelmedi dienler çıksın oynasınlar" demişti bu sene de şenol hoca beni bitirdi küstürdü psikolojimi alt üst etti diyenler çıksın oynasın diyecektir.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/andrea-bertolacci/leistungsdaten/spieler/99227/plus/0?saison=2018

Bu adamla ilgilenmek gerekir. Sözleşmesi bitti son dönemde gözden düştü. Yüksek bir piyasası olmayabilir. Özellikle defansif açıdan orta sahadaki problemleri giderebilecek, oyun kurulumunda da rol alabilecek TSL standartlarına göre iyi bir orta saha oyuncusu. Pozisyonsuz Medel'i satıp bunu almak oldukça mantıklı bir hamle olur.

Çevrimdışı tangaz

4 sene başında duran çoğu zaman basın vb önünde sana paravan olan 2 şampiyonluk 1 şl namağlup liderlik 1 uefa çeyrek finali yapan parlatıp sattırdıgı adamlarla kasana 50 milyondan fazla para girdisi sağlayan hocaya son maçında plaketi başkan verir NOKTA

Çevrimdışı murat

karyus: şl finalinde lverpoolu yakan adam burda ne saçma goller yediğini bazılarında yere yatmaya dahi erindiğini defalarca gördük. karyus ne zaman düzelir gibi yaptı biliyormusunuz sizin ifadenizle hoca maç sonu karyusu gömdükten sonra toparladı deveye diken kaleciye diken gerekiyormuş demekki

adriano: sezonun yarıdan fazlası sakattı

atiba: sezon başı takımda yoktu son gün imza attırıldı tedavi vs derken ilk devre sonları oynamaya başladı ikinci devre atiba gibiydi

dorukhan: ilk devredeki dorukhan ikinci devredekinden iyi göründü bunun nedeni de layiç ilk devre ortalarda yoktu dodo öne çıkıp hücümü zorluyordu göze hoş geliyordu bu da skor da yapıyordu (her ne kadar sayılmasa da) ama savunmada vay be ne pres yaptı ne toparladı savunmayı stoperlerin arasına nasıl girdi helal olsun dedirten tek pozisyonu yok dodonu hatta bu dediklerimi yapmadıgı için gol yedirdiği 4-5 pozisyon hemen akla geliyor.

gg: bu sene q7 yokken hücum anlamındaiyi oyunlar çıkardı evet ama hangi maçta asli görevini savunmayı dört dörtlük yaptı? eskiden her sezon hiç saymasan ters kademeye girip etkili top kestiği enaz 10 maç olurdu sezonda bu sezon bunu hiç gördük mü? görmedik.

mirin: mirini bu adamların yanına yazman o adamlara hakaretimsi olmuş mirin kim allah aşkına

savunma yazarken pepenin nasıl gittiğini necibin rococnun stoperde ne haltlar yediklerini yazmayı da unutmuşsun.

svunma oyuncularımızda öle abarttıgın gibi iyi değiller yada iyi performans ortaya koymadılar. vida ve ikinci devredeki atiba iyiydiler sadece
savunmada rocoyu pek görmedik necipi de ben oynatmadım.birde ya iyi değiller sandığın kadar yada iyi oynamadılar demişsin bence iyi oynatılmadılar.bu kadar gol yiyecek bir defans değil ama sana göre öyleyse gelecek sezon görürüz.beşiktaş takımı bu kadar gol yemez.seneye büyük ihtimal aynı kaleci aynı sağbek ve stoperler olur takımda dorukhan ve atiba da bir solbek değişebilir.sana efsane ötesi rezil defans hatları yazarım bu kadar gol yememiştir.bu kadar gol yenmesini sadece futbolculara bağlamayı doğru bulmuyorum.3 sene önce defans hattımız daha mı iyiydi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İlk önce transferleri yaparlar sonra takım kamptayken Hoca açıklanır. Anlamadığım şekilde doyumsuz bir transfer yapma istekleri var. Hocaya danışmadan kendi edip bilmeleriyle 5-10 oyuncu transfer etmeden rahatlayamıyorlar. Bu arada bahsi de geçiyor Hoca, Oğuzhan ile Lens'i bitirmiş ya bizim taraftarımız biraz balık hafızalı soruyorum Oğuzhan hangi maç sonrasında yedek kalmış. O maçta ayakta duramamasının sebebi acaba Hocamıymış? O dönemlerde Larinle, Babelle gece gezmeleri gibi bazı vukuatlar dillendirilmiş mi dillendirilmemiş mi? Lens'in 2 senedir kocaman bir kalçayla öyle bir fizikle dolaşmasının sebebi de Hocadır elbet. Birşey mi oldu hemen Şenol Güneşle ilişkilendireceksin. Böyle yapınca başarı gelecek.

Çevrimdışı tangaz

savunmada rocoyu pek görmedik necipi de ben oynatmadım.birde ya iyi değiller sandığın kadar yada iyi oynamadılar demişsin bence iyi oynatılmadılar.bu kadar gol yiyecek bir defans değil ama sana göre öyleyse gelecek sezon görürüz.beşiktaş takımı bu kadar gol yemez.seneye büyük ihtimal aynı kaleci aynı sağbek ve stoperler olur takımda dorukhan ve atiba da bir solbek değişebilir.sana efsane ötesi rezil defans hatları yazarım bu kadar gol yememiştir.bu kadar gol yenmesini sadece futbolculara bağlamayı doğru bulmuyorum.3 sene önce defans hattımız daha mı iyiydi.

evet daha iyiydi.
3 sene evvelki defansı sayıyorum: fabri beck marcelo tosiç adriano

Çevrimdışı tangaz

İlk önce transferleri yaparlar sonra takım kamptayken Hoca açıklanır. Anlamadığım şekilde doyumsuz bir transfer yapma istekleri var. Hocaya danışmadan kendi edip bilmeleriyle 5-10 oyuncu transfer etmeden rahatlayamıyorlar. Bu arada bahsi de geçiyor Hoca, Oğuzhan ile Lens'i bitirmiş ya bizim taraftarımız biraz balık hafızalı soruyorum Oğuzhan hangi maç sonrasında yedek kalmış. O maçta ayakta duramamasının sebebi acaba Hocamıymış? O dönemlerde Larinle, Babelle gece gezmeleri gibi bazı vukuatlar dillendirilmiş mi dillendirilmemiş mi? Lens'in 2 senedir kocaman bir kalçayla öyle bir fizikle dolaşmasının sebebi de Hocadır elbet. Birşey mi oldu hemen Şenol Güneşle ilişkilendireceksin. Böyle yapınca başarı gelecek.

şenol güneş suçlu tabi bağlayacaktı bi titretme kemeri kalçalara bak lens nasıl dal gibi kalacaktı. hayatımda lens kadar çok ve saçma hücum faul yapan adam görmedim ama tabii kabahat lensde değil psikolocisini bozan güneşte.

Çevrimdışı tangaz

birde rocoyu görmek için tüm sene oynamasına gerek yok futbolu azcık bilene 10 dk yeter rocoyu tanıması için :bandit:

Çevrimdışı Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/rony/profil/spieler/371009
Rony - club atletico paranaense
Sol açığa alsak çok iş görür gibi. River a karşı maçta çok beğendim.

https://www.transfermarkt.com.tr/leo-pereira/profil/spieler/288431

Dmf ve CB de görev adamı
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2019, 03:46:44 Sinan23 ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

4 sene başında duran çoğu zaman basın vb önünde sana paravan olan 2 şampiyonluk 1 şl namağlup liderlik 1 uefa çeyrek finali yapan parlatıp sattırdıgı adamlarla kasana 50 milyondan fazla para girdisi sağlayan hocaya son maçında plaketi başkan verir NOKTA
Ondan daha skandal olan şey, maça az kişi gelsin diye bilet fiyatlarının fahiş tutulmasıdır. Ben iki senedir hoca gitsin diyen bi arkadaşınız olarak söylüyorum bunu. Bilet fiyatlarını %50 düşür herkes gelsin güzelce veda et hocana. Ama olmaz. Niye çünkü  o stad dolarsa protestonun şiddeti de artar.  :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ilginc olan kime sorsan en az yazan 6-7 oyuncu yaziyir sonra sampiyon olamadik cunku sebol gunes korkak

Çevrimdışı mylife1903

Ondan daha skandal olan şey, maça az kişi gelsin diye bilet fiyatlarının fahiş tutulmasıdır. Ben iki senedir hoca gitsin diyen bi arkadaşınız olarak söylüyorum bunu. Bilet fiyatlarını %50 düşür herkes gelsin güzelce veda et hocana. Ama olmaz. Niye çünkü  o stad dolarsa protestonun şiddeti de artar.  :akuma:
Baskan mactamiydi korsandan takip edince takiliyor falan gorememis olabiliriz
Yahu beli dolmayacagi
Kac senedir soyluyom dolmadi mi git besiktas semtinde okullardan cocuklsri topla belki fbli gsli cocuklari devsirirsin
Bu semtin gobegindeki sitadin dolmamasini sindiremiyorum, cok dokunuyor bana

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneş suçlu tabi bağlayacaktı bi titretme kemeri kalçalara bak lens nasıl dal gibi kalacaktı. hayatımda lens kadar çok ve saçma hücum faul yapan adam görmedim ama tabii kabahat lensde değil psikolocisini bozan güneşte.
Fbdeyken de ayniydi besiktasa gelince adam degismedi hakemlerin bakisi degisti

Çevrimdışı mylife1903

fikret orman hocayı artık açıkla transferlere başla transferleri kampa yetiştir son günü bekleyip 2 milyon tasarruf edecem die takımı 40 mlyondan mahrum etmenden artık gına geldi. yeter!  artık beşiktaşı boşlamakdan vazgeç!!!
Negredoyu hadi aldin falan kandirildin yahu sahaya ciktiginde belli bi yaraya merhem olmayacagi 1.5 sene ne yapildi
Salmis adamlar
Daha kotusu duyum gelmis olabilir hic ugrasmayin gsyi ittirecez diye
Duyum geldiyse hic adam almasaydiniz iste

Besiktas muhabiri cikiyor aslora hakan midir nedir ukala ukala gs kupasini akliyor
Tamam diyor hakemler kotu ama sen ne yaptin tac yanlis verilebilir kazansan nolcek fark zaten 4 diyir boyle malak gormedim arkadas

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Negredoyu hadi aldin falan kandirildin yahu sahaya ciktiginde belli bi yaraya merhem olmayacagi 1.5 sene ne yapildi
Salmis adamlar
Daha kotusu duyum gelmis olabilir hic ugrasmayin gsyi ittirecez diye
Duyum geldiyse hic adam almasaydiniz iste

Besiktas muhabiri cikiyor aslora hakan midir nedir ukala ukala gs kupasini akliyor
Tamam diyor hakemler kotu ama sen ne yaptin tac yanlis verilebilir kazansan nolcek fark zaten 4 diyir boyle malak gormedim arkadas
Biz sürekli dile getirmedik mi taraftar olarak 2 senedir aynı şeyleri? Menajerliğe soyunup sistem taktik deyip suçu kendimizde arayalım deyip aklamadık mı gs denilen takımı taraftar olarak? Taraftarın buysa o taraftarın muhabiri de böyle olur. Teknik taktik açıdan problemler olur, eleştiriler olur. Bunlara bir itirazım yok. Ama sen gidip sistem taktik deyip işgüzarlıkla şampiyon olanların işgüzarlıklarını kapatıyorsun, gidip kendi ayağına sıkıyorsun kurşunu.