2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260770 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Brahimi bize gelirse Türkiye tarihinin en iyi transferi olur. Burası net. Sadece maaş vererek 25 milyon euro bonsevisli bir oyuncuyu getirmek başarıdır. Bence oyuncu İngiltere'ye gidecek. Alma ihtimalimizin dahi olmadığını düşünüyorum bu yüzden  :tabe:
Ben arfa falan hiyartosu gelir
Biraymi de arap degil mi?
Bir suru suriyeli var alip birini oynatsinlar
Hem arap hem de portekizden
Yalniz ismael falan diyorlar
Adriyano sonrasi ismael of acayip seviye

Çevrimiçi levitate

sende bi karar ver be ligler devam ederken avcıyı övüyordu başağı övüyordun :D
çünkü başarılıydı temiz oynuyodu o yüzden övüyodum. ama ben sıkılıyodum izlerken :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

çünkü başarılıydı temiz oynuyodu o yüzden övüyodum. ama ben sıkılıyodum izlerken :D

cengiz ünder varken güzel oynuyorlardı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen de haber çıkmış  :D

“ Abdullah Avcı, Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmede Visca ile Bajic'i Beşiktaş'a getirebileceğini söyledi.. “ ( Türkiye Gazetesi )

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Hemen de haber çıkmış  :D

“ Abdullah Avcı, Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmede Visca ile Bajic'i Beşiktaş'a getirebileceğini söyledi.. “ ( Türkiye Gazetesi )
Off habere gel arkadas, sanki kolesi yahu sozlesmesi var adamin
Emreyi getirsin emreyi

Çevrimdışı f_madida

Yahu Dany de iyi niyetli ve mal miydi yoksa bilerek mi satti onu da tam anlayamadik ama her haliyle hataydi o is. Fikret Orman'in en anlamli hareketlerinden biri bu hatasini kabul edip ozur dilemesiydi.

Bu arada bence bu Aurelien Chedjou fena adam degildi, ayagi da duzgun sayilir. Iyi bir yedek olabilir, Bursa'da kume dusuyor zaten, gelsin 400 euroya oynasin 2 sene derim.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Demir

Off habere gel arkadas, sanki kolesi yahu sozlesmesi var adamin
Emreyi getirsin emreyi
Emre Fener'e gidiyor abi. Bize caicara ile visca alsın gelsin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Emre Fener'e gidiyor abi. Bize caicara ile visca alsın gelsin.

Kulupte kurus yok
Viskaya ne verecez opucuk mu?
Kaysarayi da satmazlar oraya zenci turku alalim dursun gokhan abisiyle

Çevrimdışı caner.eryigit

Benfica il 3-3'lük maçta güzel bi gol atmıştı bu arkadaş bize. Yanılmıyorsam 2. goldü.
O barcelona da sağbek bu arkadaş başka

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Dany de iyi niyetli ve mal miydi yoksa bilerek mi satti onu da tam anlayamadik ama her haliyle hataydi o is. Fikret Orman'in en anlamli hareketlerinden biri bu hatasini kabul edip ozur dilemesiydi.

Bu arada bence bu Aurelien Chedjou fena adam degildi, ayagi da duzgun sayilir. Iyi bir yedek olabilir, Bursa'da kume dusuyor zaten, gelsin 400 euroya oynasin 2 sene derim.
YAhu ligde bi suru sitoper var
Roko moko ugrasacagina al titiyi otursun
Bombos adamlari aliyorlar sonra gonderemiyirsun
Rizenin sitoperleri iyi mesela
Antalyada diyego oynuyor tertemiz ayagi var
Bonservissiz 1 milyon maasla ramos ariyor bizimkiler

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulupte kurus yok
Viskaya ne verecez opucuk mu?
Kaysarayi da satmazlar oraya zenci turku alalim dursun gokhan abisiyle

hep olumsuzsun abi seni bu hayattan banlamak lazım :D

Hayat = Offline

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kim gelirse gelsin, ben tek hedefe yoğunlaştım.

Quaresma gider misin arkadaşım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim gelirse gelsin, ben tek hedefe yoğunlaştım.

Quaresma gider misin arkadaşım
Her transfer döneminde ana gündem maddesi oluyor ama transfer sezonu bittiğinde elimizdeki tek kanat olarak kalıyor. Artık isterse gitsin istemezse sözleşmesi bitince gitsin. Seneye oyun sistemimiz içerisinde kendisine yer bulacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Avci'dan visca sozu. Ben de bu haberi ariyordum  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avci'dan visca sozu. Ben de bu haberi ariyordum  :tabe:
Visca geliyorsa mantıklı olur bu transfer zaten  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Visca geliyorsa mantıklı olur bu transfer zaten  :)
3 tane daha kanat alirsak, katiliyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

hep olumsuzsun abi seni bu hayattan banlamak lazım :D

Hayat = Offline
Olumsuz degilim gercekci bakiyorum
10 milyon demediler de 5’myon dediler adam avci istedi emegi var bizde hadi 4 milyona 10 taksit dese nasil vereceksin parayi sonra maasi var osu busu menejeri vergisi

Fikret orman nasil anlatiyordu, tiransfer kolay is verirsin parayi getirirsin oyuncuyu ama sonra cek ver cuk ver devri bitti falan gibi bisiydi
Fazla luks o paralar bize hala ders almadiysa yonetim onu bilemem.
Yok 1 milyona birakacaklar viska da 1.5-2 civarina kynayacaksa ohh mis

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Visca falan gelmesin arkadaş, bukadarmı zor iyi topcu bulmak, hep aynı adamlar her sene gündeme geliyor. Git fransaya, ikinci ligde bile bizim ligde oynaybilecek bir sürü siyahi kanat var. Satın alma opsiyon ile kirala, baktın tuttu, devre arası hemen anlaş, tutmadı devre arası hemen yeni birini kirala digerini sezon sonu gönder.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Visca falan gelmesin arkadaş, bukadarmı zor iyi topcu bulmak, hep aynı adamlar her sene gündeme geliyor. Git fransaya, ikinci ligde bile bizim ligde oynaybilecek bir sürü siyahi kanat var. Satın alma opsiyon ile kirala, baktın tuttu, devre arası hemen anlaş, tutmadı devre arası hemen yeni birini kirala digerini sezon sonu gönder.
Ucuz adamin menejer
Komisyoni da ucuz oluyorr

Çevrimiçi Özgür Gültekin

sağ kanat olarak Kolombiya U-20 den Angulo takip.

Çevrimdışı tangaz

3-5-2 ise taktiğimiz lucescu geliyor demektir.Ljajic kesin kalıyor da kagawayı da alıcaz demek ki.

lucescu 3lü defans sevmezki tercihi 4lüdür onun bize geldi son ana dek 4lü oynatacam dedi ligin başlamasına 1 hafta kala hazırlık maçında paok mu aeka mı ne bize 4 attı baktı stoperde ronaldo ile oynamak intihardan beter 3lüye döndü. zorunluluk ona bunu oynattı özetle şaktara bak 12 sene falan kaldı heralde orada  3lü oynatmış mı hiç orada?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Şu kadro iyi ya bence.

Cok zorlamaya da gerek yok. Para yok zaten. Kiralik Marcelo ve Mensah, Avcı gelirken de Visca'yı getirsin olsun bitsin.

CL yok zaten. Mevcut kalitede mhk'nin orasi burası oynamazsa şampiyonluk ve Uefa için bu yeterli.

Karius

Gökhan.        Marcelo.          Vida.         Caner

Dorukhan.           Mensah

Visca.               Kagawa.            Ljajic

Burak

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Brahimi bize gelirse Türkiye tarihinin en iyi transferi olur. Burası net. Sadece maaş vererek 25 milyon euro bonsevisli bir oyuncuyu getirmek başarıdır. Bence oyuncu İngiltere'ye gidecek. Alma ihtimalimizin dahi olmadığını düşünüyorum bu yüzden  :tabe:

negredonun aldıgını versen gelir bu eleman

gelsin başlasın hemen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Mehmet57

Alfa Semedo haberi mukemmel olur.

Bunun yani sira Ajax genc santroforu Dolberg’i kiralik gonderecek. Sakatligindan once Monaco’dan 30+ milyon euroluk teklifi red etmislerdi. Kesinlikle sartlar zorlanip kiralanmali.

Çevrimdışı tangaz

ben sağ tarafı kızılyıldızdan hallettim önlü arkalı birbirini tanıyan tamamlayan ikili transferi  :bandit:

sağbek : filip stojkoviç 26 yaş ligde 23 maç 1 gol 6 asistle oynamış avrupada 13 maç skora katkısı olmamış

https://www.transfermarkt.com.tr/filip-stojkovic/profil/spieler/139751

sağ forvet/kanat : el fardou ben ligde 27 maç 17 gol 7 asist şl eleme 8 maç 6 gol 2 asist  şl 6 maç 1 gol kupa 3 maç 1 gol 2 asist total: 41 maç 25 gol 11 asist

https://www.transfermarkt.com.tr/el-fardou-ben/profil/spieler/69838
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2019, 00:42:39 tangaz ]