şike yapmış olabilir mi
Sike degil de reis fbnin paralarini cukka etmis olabilir.
Simdi nasil anlatsam, devlette calisanlari kucumsemek istemem soyle diyeyim, yurtdisinda ucuncu dunya ulkelerinde devletle is yaparkan, ozel sektorun elemaniyla devletin elemani satranc masasina oturdugunda buyuk fark oluyor. Iyi oyuncu daha cok sey aliyor. Mesela ucuncu dunya ulkelerinde ortadogu ulkelerinde masaya oturdugumda, devletin elemani pazarligi bir noktaya kadar getiriyor, sonra tikaniyor bu noktada karsidaki kisinin kisisel ihtiraslarini ne kadar doyurdugun onemli oluyor.
Simdi fb ile souzanin kulubu ve menejeri masaya oturdugunda arada cebine bakan herhangi bir fb calisani oldugunda bu durumda bu onlarin bir aralar cok sevdigi biyikli ve vitor efendi oluyor.
Harika wudi allen uclemeleri cikiyor meydane.
Vitor devamli bu souzayi istedigini soyluyor
Biyikli transfer icin bastiriyor
Menecer zaten kendi yuzdesi pesinde
Satan kulup zaten 1 milyonluk oyuncuyu 8 milyona hesapta satip vergi ve kdvyi elde tutup4 milyonu menecer, biyikli ve vitor efendiye pasliyor, herkes memnun giren fbye giriyor. Aziz zaten once taseron sonra muteahhit oldugu icin bu tur isleri bilir ama ispat edemez ve icine oturur sonra biyikliyi kovar. Vitoru kovamaz ispat edemez arti adamin tazminati var.
yalan ruzgari gibi olan fbli taraftara olur. 8milyon euro ney lan manyak misiniz.
Boyle olmamistir ben bilmem bu na benzer seyler oldugu belirtiliyor, kulislerde konusuluyor
@tangaz reis.
Ucuncu dunya ulkesiyiz o ayri bu tarz transfer kakalamalari olur ve olacak o yuzden yonetimde duzgun, tok ve besiktas icin canini verecek adamlar olmali.
Gercek hikaye degildir, uyarlama senaryo ve fikradir,
Devlet ihale acar kucuk bir sehirde havaalanina ek bina yapilacaktir, teklifler toplanir
Bir firma 3 milyon euro teklif verir
Ben 7 milyon teklif veririm
Ihaleyi acanla konusuruz
Adam bana der sen manyak misin herif 3 milyon diyor sen 7 milyon diyorsun
Ben de derim iste 2 milyon sana 2 milyon bana 3 te o salaga veririz binayi yapsin diye.
Latife iste boyle seyler olmaz fikradir ben ayrica boyle ortamlarda da hic bulunmamisimdir yahu fikradir