Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721150 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Layic mac ici devamliligi sikintili olan bir oyuncu
Birazda siniyor sertlik gorunce
Pasifize olmasinin nejiple bir alakasi yok
Ikinci yari alip donerken top kullanirken de nejip sahadaydi

aynen öyle layiç büyük maç topçusu değil şayet öyle olsa seri Adan şutlanmazdı yaşı daha genç üstelik seriAda skorlarıda fena değil demekki küçük maçlarda parlayıp zor maçlarda kaybolmuş aksi halde o skorlarla filan 20-25 milyona transfer yapardı hala.

maç öncesi işyerinde bunu dile getirdim hatta kagawanın fener maçında layiç yokken ilk devre efsane oynadıgını sadece oyun kurmadıgını en çok top kapan adam oldugunu filan söyleyip acaba maça kagawa ile başlayıp ikinci dewre layiçi sürüp bir süre ikisini sahada tutup 70-75 gibi kagawayı çıkarsak nasıl olur gibi yorumlar yapmıştım. kagawa layiçin 2 sıklet üstü bir oyuncu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Eğer ölmemişsen veya ölüm döşeğinde değilsen hani derler ya iki elin kanda dahi olsa Beşiktaş başkanı o maça gelmek zo-run-da kardeşim.Kazansan şampiyonsun, gs başkanının yanında oturanı görünce sinirlerim ayrı zıpladı. Şunu da ayrıca belirtmek gerekir ki yıllardır derbilerde Beşiktaş aleyhine bi ton fırıldak çevrilir ve eyyam yapılır. Bunu hepimiz biliyoruz ama o akşam iş başka boyuttu, epeydir bu şekilde kanırta kanırta yapılmamıştı.

:claps: :claps: :claps:

gese başkanının yanında oturan da ne sırıtıyordu sevinçten sinir oldum bende arenada 51.500 küsür seyirci ile rekor kırıldı filan diyordu sana ne sen gesenin basın sözcüsümüsün? hem senin patronun arena kelimesini yasaklamadı mı? hangi cüretle arena dersin? otur sıfır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Aman aman bizim yonetik sikayet etmesin buloyu
Hakemligini uzatirlar seneye de tokatlar bizi

abi ne şikayeti yaa inandık mı buna? taraftara sus payı açıklaması seçim var ya ona istinaden seçime kadar tanzim satış kurmakdan farkı yok. aynı başkan şu gazeteciyi mahkemeye veriyordu negredonun menajeri getiriyordu etc etc

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Hep yanlis koku aliyorsun konu bensem  :icool:

Biraz uzaklasiyorum forumdan iyi gelmiyor sana, en iyisi buralardan ayrilmiyim.

suriyelisin demedim ki suriye de yaşıyorsundur dedim her yer suriyeli kaynıyor :)

İçindekileri dışa vuruyorsun :)

seni tanımıyorum ki ayrıca niye uzaklaşınca bana iyi gelmesin :) Yoksa tanıyormuyum ?

yok abi o zaman alırız bi zahmet :D

ama neciple oğuzhanla çıkarsak aynısı olur

o yüzden orta sahaya james ward-prowse'un alınması için sinerji başlatıyorum :D

aman gözünü seveyim sinerji filan başlatma :D

Çevrimdışı savaş altay

Efsaneler ölmez, şekil değiştirir 🦅

bak yıllar geçse de hiçbir şey değişmiyor gördüğün gibi @savaş altay

Basimiza gelmesin tabii ama bunlar guzel hareketler.

Yine de sari firtinaninki bi baska  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

suriyelisin demedim ki suriye de yaşıyorsundur dedim her yer suriyeli kaynıyor :)

İçindekileri dışa vuruyorsun :)

seni tanımıyorum ki ayrıca niye uzaklaşınca bana iyi gelmesin :) Yoksa tanıyormuyum ?
Icimdekileri disari vurmak ne demek? Ne zaman vursak cakiyorsunuz modu!

Sen burada ilk kez yanlis kokuyu benim uzerimde almadin mi ?  :kop:

Ona ithafen sakaliyorum ama tabii tamda koku uzmani ovgulerini aldigin gun

bende cuvallaman sinerji bozmustur. Ben o gunu iyi hatirliyorum! Suriyeli esprisini

ben pek sevemedim zaten o besteyi soylemedim hic. Evet her yerde her ilde, ilcede suriyeli var  :)

Çevrimdışı savaş altay

Yeni teknik adam heyecani duyan kac kisiyiz?

Bir bolum teknik taktik formasyon icin ayrilsada laflasak yeni sezona kadar :cook:

Çevrimdışı levitate

aman gözünü seveyim sinerji filan başlatma :D
transfer sinerjisi abi bundan maç kaybetmeyiz herhalde :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yeni teknik adam heyecani duyan kac kisiyiz?

Bir bolum teknik taktik formasyon icin ayrilsada laflasak yeni sezona kadar :cook:
beeen demek istiyorum ama yönetim saçma salak birini getirecek gibi :ı

bence guti olmalı ama lucescu'yu getirecekler gibi :(

bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

Turk vs dunya sporunda yeni konu acilmistir; teknik taktik formasyon!

Çevrimdışı mylife1903

abi ne şikayeti yaa inandık mı buna? taraftara sus payı açıklaması seçim var ya ona istinaden seçime kadar tanzim satış kurmakdan farkı yok. aynı başkan şu gazeteciyi mahkemeye veriyordu negredonun menajeri getiriyordu etc etc

Baskan acik acik beyaz yalanlarina devam ediyor
Bunlar kisisel oldugu icin yalanlarini kapa aciklamal zorunda degil
Besiktas baskaninin onceligi besiktassa o maca gider ha devre arasi soyunma odasina inip hakemi dovebilir dovmeyebilir o kendi secimidir ama maca gitmemesi buyuk rezalettir, kimse dokunmuyir bu konularada
Ya onceligi besiktas degil ya babasindan duzgun ogrenememis

Ben cokersem besiktas coker, diyordu
Az kisi sorduk sen kimsin diye rol modelinin yanlis oldugunu soyledik

Senol gunes seneye olmayacak
Biz buradayiz, o yonetimini de degistirmesin baskan cesareti varsa
Paratoner olacak senol gunes olmayinca biz bize kalacaz
Evde misafirdi senol gunes misafir varken kavga cikmadi
Devre arasini zor gorecekler bu kafayla
Hatta birakip kacarlar

Senelerdir anlatmaya calisiyordum bunlarin bombos bir yonetim oldugunu
Insallah anlasilmistir
Anlamayan sikat menecer td tayfa icin bi uc sene daha secilsinler

Yakinda biz bize kalacaz

Çevrimdışı mylife1903

Sen essek olduktan sonra semer vuran cok olur
Semer vuranin ismi degisir sadece cismi degismez

Su konuyu gundeme getirdim murat abi ile tangaz disinda yazan oldu mu altina
Kurumsal hafiza yok
Bu sene de 10 tane adam gidecek kadrodan atiba gene butun yaz sozlesme bekleyecek 10 tane mantar adam alacaklar gene yarisini yeni gelen hoca iynatamayacak herkes senol gunes degil, ben istemedim der keser atar.
Sonra bu deplasmandkai gs macini kim hatirlayacak o takimdan
Ha hunu derken
Bizim yoneticilerimiz napiyor
Kagavaya 750 bin verdim diye besiktasi 1 milyon yuroya muhtac gisteren is bilmez haddini bilmez yonetici kendi universotesinde cem papilayi karisiliyor, sen nasil bir insansin arkadas, kiripto gsli misin

Guntekin gibi besiktasli gecinen iki kelam buna etti mi?
Dayi denilen zamaninda fetoya sevgi mesajlari attigi sikrinlerle sabit zat su konuya iki kelime etti mi?

Dusman icerde. Hocayi gonder oyunculari hedef yap yonetime laf gelmesin, ne cikariniz var yonetimden

Her besiktasli acsin ataturkun genclige hitabesini okusun 3 sefer

Cem papilya bunu yaparsan bulo seni biyle ezer nolcek 5 sene sonra bu yonetici okulinda buloyu karsilar yedirir icirir cebine harclik koyar

Sen samsun macindan sonra bitirememisin papilayi o papila fbye iki sampiyonluk hediye etmis
O senelerde de dedik
Bu papilankn samsun maci sonrasi aldigi davalar irdelensin diye
Sike karisiligi illa para verilecek degil

Buloya dava acip telefonunu banka hesaplarini karistirtmazsan bu isler byle devam eder

Çevrimdışı mylife1903

Macin ustunden zaman gecti
Bi aciklama oldu mi?
Su macin ustune buradan sampiyon olsak insanlar sevinmeyecek
Bu macin tedirginligi 10 sene devam eder
Samsun macindan beter bu mac ki o mackn travmasi 10 sene surdu

Bu sadece bizim camiayi da etkilemiyor
Isin hakem ve gozlemci ayagi var
Hakemler o maci seyretti butun furkiye gibi
Buloyu gorduler
Bulo bugun isine gitti rivaya gule oynaya
Hakem olsaniz besiktas macinda tavriniz ne olur?
Yahu vur beline kazmayi besiktasin bisi yapamazlar zayif camia, gsye boyle yonetse bulo sokaga cikamazdi dersiniz
Futbolcu ayagi kolay bu macta kadroda olan her oyuncuyu gondereceksin mecbur
Bu ayni oyuncular seneye gs macinda ayagini uzatmaz topa yanindan gsli gecerken nefesjni tutar

Besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit besiktas muhabirimsileri de afise etmek lazim
Guntekinin mesela ne derdi var bi sormak lazim
Hoca nejipjani milli takimda da oynatacak miymis?
Lan ayi satilmis kalem pekto icin de sorsana
Pektoyi besiktasta kadroya aliyor milli takima alacak mi, diye
Nankor herif
Lan bunun gosterdigi tuza hiyarim diye kosan besiktaslilar kanseridir bu camianin oste
Herifin yorumun orantisizligina bah

Larin kanada milli takiminda banko oynuyor hoca besiktasta oynatmiyor der bu haftaya
Lan kanada milli takimi ile besiktas bir mi
Su forumdan 11 kisi toplansak kafa kafaya oynariz

Çevrimdışı mylife1903

şimdi ikinizde haklısınız bence ne diyeyim :D

savaş abi özetlemiş nereden tutsan elinde kalıyor ilginç bir tweet
Elinde kalmiyor
4 sene once cikan kadroyu yazarak hoca gommeye calisan bir meczup o saftirik

Lan 4 senede neler degisti boyle seyler laf sokmak icin yapilir
4 sene once o adamlarin onunde gomez oynuyordu
Gsnin kadrosu da boyle degildi

Besiktasli insan oyle tivit atmaz, mertce degil
Gsli birisi oyle ticit atar mi onu dusun
Bunlar satilmis insanlardir ya da gslidirler bu hocaya cok yukleniyor fbli olabilir

Asil tartisilmasi gerekenler nedir biliyor musin
4sene onceki mac ile bu mac arasinda kac gun gecmis sayarsin
Sonra o macin ilk11inden bugun kac kisi oynamis onu yazarsin
Yonetim elestirisi boyle olur. Buyuk takimda sirkulasyon olmaz yavas yavas ustune koya koya gidersin
Bizim yonetim kopugu huplete huplete yedi kadroyu sonunde kahvenin dibi kaldi, gonlu kabarmis

Çevrimdışı mylife1903

Yahu sen luceyi hatirlamazsin
Algiya teslim olma

Lucescuya senol gunese yapildigi gibi yapildi
Baktilar besiktas cag atlayacak
Adami sindirdiler linc ettiler

Bu sikat menecer tayfa ayni sekil luceye saldirdi korkak luce yasli bu falan diye ersun gibi hucjm futbolu oynatsin falan diyorlardi
Futbol hayati bitmisti lucenin falan
Sonra adam uefa kupasi falan aldi sahtar doye takim yaratti vs

Lucenin linc edilmesinin sebebi rtenin turkiyesine cavusesku romantasondan beter du burasi demesiydi bunu dediginde yillardan 2004, 15 sene once tespiti yapmisti gelinen nokta bu iste
Habire sandiga gidiyoz kongre falan yani

Asrin kadrosu yazdirip o tivitleri beyenen yoneticiler alanya macina gelsin lutfen

Çevrimdışı mylife1903

Canerin ana avrat sovdugu dordunce hakem tokat yedigimiz ilk golde vibrasyona bassaydi buloyu uyarsaydi neler olacagini hic dusundunuz mu?

Bulo mesela o golu veremezdi oyun tac atisi ile baslardi
Siz gsli topculari ftyi bi dusunsenize hasan sasi falan

Sonra hadi olmaz ya mac 0/0 bitiyor
Bu yonetimine ragmen buloyu asardi gs, evini basar adami taciz ederlerdi
Baskanlari cikardi hergun konusurdu

Nerde bizim yonetim
Kapali kaoilar ardinda bir suru seyi cozuyor yonetim
5 mac kazandik piyasada yoktu herifler 6 mac sonunda konusmaya basladilar taktaktak

Arkadas maclar bitmedi
Bagirip cagirsaniza gsnin rize macina gidin mesela rizeli yonetici mi yok
Fazia reyiz simdiden rizededir mesela

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Macin ustunden zaman gecti
Bi aciklama oldu mi?
Su macin ustune buradan sampiyon olsak insanlar sevinmeyecek
Bu macin tedirginligi 10 sene devam eder
Samsun macindan beter bu mac ki o mackn travmasi 10 sene surdu

Bu sadece bizim camiayi da etkilemiyor
Isin hakem ve gozlemci ayagi var
Hakemler o maci seyretti butun furkiye gibi
Buloyu gorduler
Bulo bugun isine gitti rivaya gule oynaya
Hakem olsaniz besiktas macinda tavriniz ne olur?
Yahu vur beline kazmayi besiktasin bisi yapamazlar zayif camia, gsye boyle yonetse bulo sokaga cikamazdi dersiniz
Futbolcu ayagi kolay bu macta kadroda olan her oyuncuyu gondereceksin mecbur
Bu ayni oyuncular seneye gs macinda ayagini uzatmaz topa yanindan gsli gecerken nefesjni tutar

Besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit besiktas muhabirimsileri de afise etmek lazim
Guntekinin mesela ne derdi var bi sormak lazim
Hoca nejipjani milli takimda da oynatacak miymis?
Lan ayi satilmis kalem pekto icin de sorsana
Pektoyi besiktasta kadroya aliyor milli takima alacak mi, diye
Nankor herif
Lan bunun gosterdigi tuza hiyarim diye kosan besiktaslilar kanseridir bu camianin oste
Herifin yorumun orantisizligina bah

Larin kanada milli takiminda banko oynuyor hoca besiktasta oynatmiyor der bu haftaya
Lan kanada milli takimi ile besiktas bir mi
Su forumdan 11 kisi toplansak kafa kafaya oynariz
Şenol Güneş ile Necip'i Beşiktaşlılar'ın önüne atmanın bir üst seviyesi daha nedir biiyor musun? O da Beşiktaşlı futbolcular bülent yıldırım'ın psikolojisini bozdu. O nedenle kötü bir maç yönetti demektir. Evet ikisi de farklı söylemler ama hizmet ettikleri amaç aynı. O hizmet birilerini korumak için. Kim o birileri? Beşiktaş'ın aleyhine işler çeviren ya da Beşiktaş'ın aleyhine işler çevrilirken sus pus kenarda oturan birileri.

Aynı yemeği sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. 2 senedir işler ters gittiğinde Hocayı taraftarın önüne servis ettiriyorlar. bülent yıldırım'ın yönetiminden sonra sadece Hocayı servis etmenin yetmeyeceğini anlamış olacaklar ki yanına Necip'i de eklemişler. Ne yapmış Necip maçta? Hocanın Necip planı neden yanlışmış? Şu maç özelinde Hoca ile Necip hakkında konuşan 1)futbolu bilmiyor ve/veya 2)Art niyetli. Birilerini korumak, algı yapmak, birşeylerin önünü almak için diyordur.   

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş ile Necip'i Beşiktaşlılar'ın önüne atmanın bir üst seviyesi daha nedir biiyor musun? O da Beşiktaşlı futbolcular bülent yıldırım'ın psikolojisini bozdu. O nedenle kötü bir maç yönetti demektir. Evet ikisi de farklı söylemler ama hizmet ettikleri amaç aynı. O hizmet birilerini korumak için. Kim o birileri? Beşiktaş'ın aleyhine işler çeviren ya da Beşiktaş'ın aleyhine işler çevrilirken sus pus kenarda oturan birileri.

Aynı yemeği sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. 2 senedir işler ters gittiğinde Hocayı taraftarın önüne servis ettiriyorlar. bülent yıldırım'ın yönetiminden sonra sadece Hocayı servis etmenin yetmeyeceğini anlamış olacaklar ki yanına Necip'i de eklemişler. Ne yapmış Necip maçta? Hocanın Necip planı neden yanlışmış? Şu maç özelinde Hoca ile Necip hakkında konuşan 1)futbolu bilmiyor ve/veya 2)Art niyetli. Birilerini korumak, algı yapmak, birşeylerin önünü almak için diyordur.
Tivitlerin altina bah Top canerden cikti diye konusan besiktasli var hadi onu gecelim kordur kandirilmistir zihinsel engellidir tiroldur yahu hakemlik bisi olmadi, sonuca etki eden hatasi yok diye konusan besiktasli var.
oturup gs sampiyonlugunu akliyor herifler

Su mactan sonra birlik saglanamiyorsa bu guruh bizimle sipere girmiyirsa bu camia islah olmaz, mustehaktir

Yahu o top canerden cikmis olsa
Ortaligi yakacaksin cikmadi diye

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tivitlerin altina bah Top canerden cikti diye konusan besiktasli var hadi onu gecelim kordur kandirilmistir zihinsel engellidir tiroldur yahu hakemlik bisi olmadi, sonuca etki eden hatasi yok diye konusan besiktasli var.
oturup gs sampiyonlugunu akliyor herifler

Su mactan sonra birlik saglanamiyorsa bu guruh bizimle sipere girmiyirsa bu camia islah olmaz, mustehaktir

Yahu o top canerden cikmis olsa
Ortaligi yakacaksin cikmadi diye
Top Caner'den çıktı diyen Beşiktaşlı değil zaten. Bunların kimler zamanında türediğine, eylemlerine bakmak lazım desek o zaman bunları da ciddiye almış oluruz. Ne oldukları, amaçları belli zaten. Bulabildikleri saf Beşiktaş taraftarını kandırıp yanlarına çekmek, birilerini de aklayıp paklamak.

Çevrimdışı mylife1903

Top Caner'den çıktı diyen Beşiktaşlı değil zaten. Bunların kimler zamanında türediğine, eylemlerine bakmak lazım desek o zaman bunları da ciddiye almış oluruz. Ne oldukları, amaçları belli zaten. Bulabildikleri saf Beşiktaş taraftarını kandırıp yanlarına çekmek, birilerini de aklayıp paklamak.
DinaZor hincal bizimkilerden cok konustu
Utanmiyir mu bu yonetim
Turgay da pirohrama cikanadi guven tanerle defisti
Lobimiz vardi ermana karsi falan filean

DinaZor hincal bizimkilerden cok konustu
Utanmiyir mu bu yonetim
Turgay da pirohrama cikanadi guven tanerle defisti
Lobimiz vardi ermana karsi falan filean

elin fenerlisi(abdül kerim durmaz),elin dinazoru savunuyor artık Beşiktaşı.Beşiktaşın düştüğü duruma bak.

Çevrimdışı levitate

Yahu sen luceyi hatirlamazsin
Algiya teslim olma

Lucescuya senol gunese yapildigi gibi yapildi
Baktilar besiktas cag atlayacak
Adami sindirdiler linc ettiler

Bu sikat menecer tayfa ayni sekil luceye saldirdi korkak luce yasli bu falan diye ersun gibi hucjm futbolu oynatsin falan diyorlardi
Futbol hayati bitmisti lucenin falan
Sonra adam uefa kupasi falan aldi sahtar doye takim yaratti vs

Lucenin linc edilmesinin sebebi rtenin turkiyesine cavusesku romantasondan beter du burasi demesiydi bunu dediginde yillardan 2004, 15 sene once tespiti yapmisti gelinen nokta bu iste
Habire sandiga gidiyoz kongre falan yani

Asrin kadrosu yazdirip o tivitleri beyenen yoneticiler alanya macina gelsin lutfen
reyiz getirmelerinin sebebi taktik teknik vs. değil bence

önceki mesajında demişsin ya mantar adamları alırlar sonra yeni hoca beğenmez olay çıkarır diye, lucescu yönetimin başını ağrıtmaz bu konuda bence getirmelerinin asıl sebebi o
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

elin fenerlisi(abdül kerim durmaz),elin dinazoru savunuyor artık Beşiktaşı.Beşiktaşın düştüğü duruma bak.
şu bile yönetimin gitmesi için yeterli bir sebep ama hiç sanmam

bu arada mevcut yöneticiler kalacakmış galiba bize malzeme çıktı
bipbipbupbup