Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3729805 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Galibiyet gerekirken Necip ile başlamak da ne bileyim biraz şey sanki. Ilk yarı kaleyi bulan şutumuz yokken aynı şekilde ikinci yariya başlamak. 1-0 geride olmamıza rağmen hiçbir değişiklik yapmamak. Keşke kazanmak için çıksaydın sayın hocam. Yine yenilirdik belki ama bu kadar aciz oyun oynamazdık en azından.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

halen oyundan mı bahsediliyor.Necip tercihi taktik,teknik bunların hepsi boş işler.

büyük konusuyorum bizim yerimize dün real madrid olsaydı yine kazandırmazdı hakem müsfettesi bunu görebilmek için kör olmaya gerek yok.

Daha maçın başında necipin tertemiz posiyonu ile sahada niyetini belli eden hakem müsfettesi vardı daha ağır şeyler söylemek istiyorumda söylüyemiyorum.

Caner faul bile yapmadığı pozisyonda sarı kart verdi.Lens,marcao çarpışmasında lense sarı kart verdi.Burağı kaç kez biçtiler bi halt verilmedi.luyindama atibaya dirsek attı bir halt vermedi.Golü olmayan tactan yedik say say bitmiyor.Oyuncuları sarı kart ile cezalandırdı 2'li mücadelelere girmesinler diye. ilk yarı gs gol atamasa 2.ci yarı 10 kişi yine gol atamasalar 9 kişi bırakacağı kesindi.

kısacası ne yaparsak yapalım kazandırmayacaktı.

konuyu şöyle bitirelim.

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 19:03:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

halen oyundan mı bahsediliyor.Necip tercihi taktik,teknik bunların hepsi boş işler.

büyük konusuyorum bizim yerimize dün real madrid olsaydı yine kazandırmazdı hakem müsfettesi bunu görebilmek için kör olmaya gerek yok.

Daha maçın başında necipin tertemiz posiyonu ile sahada niyetini belli eden hakem müsfettesi vardı daha ağır şeyler söylemek istiyorumda söylüyemiyorum.

Caner faul bile yapmadığı pozisyonda sarı kart verdi.Lens,marcao çarpışmasında lense sarı kart verdi.Burağı kaç kez biçtiler bi halt verilmedi.luyindama atibaya dirsek attı bir halt vermedi.Golü olmayan tactan yedik say say bitmiyor.Oyuncuları sarı kart ile cezalandırdı 2'li mücadelelere girmesinler diye. ilk yarı gs gol atamasa 2.ci yarı 10 kişi yine gol atamasalar 9 kişi bırakacağı kesindi.

konuyu şöyle bitirelim.

Ya canere sari verdiginde arka fonda kendi halinde ucan bi gsli daha var o daha komik penalti falan verir belki diye cezasahasinin 25m yakininda atmaya basliyorlar

Daha komigi de var. sirinlik abidesi jagne bi pozisyonda vidanin arkadindan kosuyor tokati basiyir vidaya sonra kendini yere atiyor ustune hakemsi cucu ile bulo terliksi canlilari buna var kontrolu yapiyor
Gifini bulmak lazim

Çevrimdışı levitate

Tac dorduncu hakemin onunde oldu yahu
Ona ana avrat kufure gitti herhalde orda
Ilk kelime cikinca hoca daldi
Keske biraksaydi caner kafayi koyaydi metin tokatin akrabasina
caner sahaya kedi girse ona bile söver
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ya yuruyor resmen  :D

Sinir bozucu. Idmanda yapsa anlasilir. Kesilse anlasilir. Hic umrunda degil. Ne ilk ne de son depari vuruyor.

Senol hoca ikisi mix ortaya sebeb uretmistir sikarken yuzunu :)
bence konuşuyor diye yaptı ama hayırlısı
bipbipbupbup

bence konuşuyor diye yaptı ama hayırlısı

bunlara mı takıldınız şimdi ?

takılmamız gereken şey gerçekten bu mu ?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

konuyu şöyle bitirelim.

Aynen en iyi ihtimalle berabere biterdi hakemin niyeti belliydi. Yine de keşke kadroyu bozmasaydı. Ben Güven'i sahada görmek isterdim. Kagawa'yı da. Defansif kadroyla çıktık. Hoca gs'den korktu. Taktik denedi tutmadı canı sağ olsun.

Şöyle bitirelim:

Sergen Yalçın

Çevrimdışı savaş altay

Ozelden mi konusalim?

Ozelden mi konusalim?

yok istediğin yerden konuşta takıldığınız konu çok anlamsız.
"yüzünü ne niyetle sıktı ?"
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 19:31:42 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Başkan adayım Yıldırım Demirören. Bırak iddaa'yı dön gel başkanım. Güçlü başkan güçlü Beşiktaş.

Çevrimdışı f_madida

simdi milliyete baktim, 2 tane transfer haberi girmisler Besiktas icin, bir tane de fb icin. Sirf hakem konusulmasin diye, hakemle ilgili yapilan yorumlar gundeme gelmesin diye. Hakem konusunda tek yorum gs baskaninin aciklamalari, macla ilgili neredeyse hicbir yorum yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı levitate

neden takılmayalım ki?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Twitterd’a    #ibraetmeyin  tegi açılmış. Kendi adıma destek verdim. Dün o çocukları caresiz savunmasız sahada bırakan  yönetimin ibra edilmemesi görüşündeyim. GG çıkan sarı verme gerekcesi, oyuna başla, Gg: al sen başla. hakeme demiş. o yüzden görmüş sarıyı. GG sakatlanmadı bence. Sadece bu rezilliye göz yumamadı ve çıktı. doğru yaptı, keşke takım halinde 2 ci yarıya çıkmasaydık.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 20:05:46 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

yok istediğin yerden konuşta takıldığınız konu çok anlamsız.
"yüzünü ne niyetle sıktı ?"
Ftnin bogazini siksin seneye

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şu an:
1-gs-----63
2-başak-63
3-BJK----59

Haftaya: (gs rizeye yenilir, başak a.gücü berabere, biz alanya'yı yeneriz)
1-başak-----64
2-gs-63
3-BJK----62

Sonraki hafta: (gs-başak berabere, biz ts'yi yeneriz)
1-BJK-----65
2-başak-65
3-gs----64

Son hafta: (üç takım da galip)
1-BJK-----68
2-başak-68
3-gs----67
Galatasaray şampiyon oldu dün gece artık hesap kitap işlerine bırakalım.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı f_madida

Basaksehir'in sampiyonlugu hayirli olsun.

Çevrimdışı Egos

bana da beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak kaldı sanırım:

tebrikler beşiktaş'ım!

Çevrimdışı caner.eryigit

Boşuna Türkiyedir Galatasaray dememişler. 2gün arayla gösterdiler helal olsun

Çevrimdışı f_madida

bana da beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak kaldı sanırım:

tebrikler beşiktaş'ım!

ah ulan ah..

bu arada avatardaki vizyon reis kume dusmeme mucadelesinde yine..helal sana vizyon reis.

Çevrimdışı Egos

ah ulan ah..

bu arada avatardaki vizyon reis kume dusmeme mucadelesinde yine..helal sana vizyon reis.

yarın gelsin, beşiktaş'ta başkan olarak başlasın.

müjde müjde size,
mario'dan müjde size...

Çevrimdışı f_madida

yarın gelsin, beşiktaş'ta başkan olarak başlasın.

müjde müjde size,
mario'dan müjde size...

gelmez o ya.. hayirsiz. dunku macta Andreas Beck olsa is yapardi bence. Biraz Alman makinasi da lazim takima, kazma mazma ama onyekuru hiyarini kitlerdi.

Çevrimdışı levitate

Boşuna Türkiyedir Galatasaray dememişler. 2gün arayla gösterdiler helal olsun

+1903

inşallah bir tokat daha atarsınız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

Rize gs'yi yener, gs başakşehirle berabere kalır, alanya başakşehiri yener 68 puanla Şampiyon oluruz  :naughty:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bordele

Galibiyet gerekirken Necip ile başlamak da ne bileyim biraz şey sanki. Ilk yarı kaleyi bulan şutumuz yokken aynı şekilde ikinci yariya başlamak. 1-0 geride olmamıza rağmen hiçbir değişiklik yapmamak. Keşke kazanmak için çıksaydın sayın hocam. Yine yenilirdik belki ama bu kadar aciz oyun oynamazdık en azından.

Hakemi yensek bile Şenol'u yenemezdik dün. Adam tüm takımı kilitledi
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

bu lobi değil bunun arkasındakini devlet araştırsın
özlemişdik bülonun yönetimlerini
gs ye gelince çok gizli kapaklı değil öncesinde ağar ulusoy ekseni vardı işi bitiriyorlardı
onlar dümdüz edildi güçleri kalmadı yerini himmetçiler aldı sonrada onların ekmeğini yediler
güç odaklarına eğilmek lobi değildir lobi farklı birşeydir. bunların alt yapısı zaten 20 yıldan fazladır yeşeriyor futbolun içinde
devlet temizleme derdindede değil devletin içide himmetci kaynıyor. sokaktaki garibanları tıkıyorlar içeri
devletten kime dokunmuşlar futboldakilere dokunacaklar. gs hep böyleydi birilerinin eteklerinin altına saklanıp ordan işini görür.
eskiden gücü yoktu fenerin eteklerinin altına giriyordu.
ne yapalım oturup bizmi düşünelim iktidar düşünsün sarsılan onların prestiji.
bu arada ne olursa olsun birini tercih edeceklerse bizi etmezler adamlar bize kin güdüyor.
imamoğlu iki stadda boy gösterdi gs stadına gittimi ben duymadım

neden her şeyi dewletten bekliyoruz bşkanın eli armut mu topluyor?

son haftalarda hakemler bunları korudukça galip getirdikçe 2 vidyo yapıp basın açıklaması yapmak zormuydu?
önce ü.öztürk alanya kepazeliği vidyosu koyup yusuf namoğlu dönemi konulu görseli koyarsın ardında da son kayseri maçını e.akbaba donk filan ona da sabri çelik dönemi die başlık koyarsın ardından da eyy sabri çelik biz seni bu pislikleri dewam ettir die mi getirdik göreve ben senin yapacağın mhk başkanlıgını biiip biiiip die bir basın toplantısı yaparsın bak bakalım bülo mülo bu denli katledebiliyorlar mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

olağan üstü gelişmeler sonrası belki de başaksiti son 3 maçını kazanır  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona