Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3731441 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hemen haberler basladi simdi
Baskana dava acilmis karsiliksiz cek cuk vermis
Besiktasin cekini yazdiran feyyazdan bugunlere

Çevrimdışı El Nino

15 mi? 24 mü 26 mı ne oldu o..

Sonuçta her türlü çakıyorlar. Rakamlar değişebilir ama GS'nin kepazeliği değişmez.

Çevrimdışı yoruk

ağabey zaten iş işten geçti, bunları sezon sonu tekrar konuşuruz. önümüzdeki haftayı bir halledelim, istediğimiz beraberlikler gelirse trabzonspor maçının anlamı değişir. galatasaray-başakşehir'in başlama düdüğünden önce dördüncülüğü de liderliği de görebiliriz.

hepimiz buraya yaklaşık kırk milyonda bir ihtimali gerçekleştirerek geldik. iğne başı kadar olasılık kalmayıncaya dek, öyle mi?
4 puan yok mu arada ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hemen haberler basladi simdi
Baskana dava acilmis karsiliksiz cek cuk vermis
Besiktasin cekini yazdiran feyyazdan bugunlere
Çok normal. Beşiktaş'ın haklarını savunmadığını düşünüyor Beşiktaş taraftarı  :tabe: Bundan sonra başarı ile gelen destek dışında desteği zor görür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

4 puan yok mu arada ?
Yaw iste pilan su
Bu hafta rize gsye angara ibbye sora biz alanyaya
Sonra gs ibb birbirine 1-1 biz trabzona son hafta herkes gsye
Guzel bagirsan olur mu, olur
Yaparlar mi, yaparlar
Bizi yaparlar mi, yapmazlar yani

Fb olsa iki hafta bi bagirirdi
Gs degil barca bile yenemezdi rizeyi

Çevrimdışı Egos

4 puan yok mu arada ?

evet, iki haftayı da galibiyetle kapatırsak söz konusu beraberliklerle fark önce ikiye, birbirleri arasında oynayacakları maç da berabere biterse sıfıra iniyor.

üç takım bu minvalde aynı puanla ligi bitirirse ya da galatasaray düşük puan alırsa sezonu biz lider tamamlıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

evet, iki haftayı da galibiyetle kapatırsak söz konusu beraberliklerle fark önce ikiye, birbirleri arasında oynayacakları maç da berabere biterse sıfıra iniyor.

üç takım bu minvalde aynı puanla ligi bitirirse ya da galatasaray düşük puan alırsa sezonu biz lider tamamlıyoruz.
Sende bunu yedin

Butun cocuklugumuz bu hesaplarla gecti

Çevrimdışı Egos

Yaw iste pilan su
Bu hafta rize gsye angara ibbye sora biz alanyaya
Sonra gs ibb birbirine 1-1 biz trabzona son hafta herkes gsye
Guzel bagirsan olur mu, olur
Yaparlar mi, yaparlar
Bizi yaparlar mi, yapmazlar yani

Fb olsa iki hafta bi bagirirdi
Gs degil barca bile yenemezdi rizeyi

benim şampiyonlukta gözüm yok, ligi lider bitirelim yeter.

zaten yönetimsiz, teknik direktörsüz, taraftarsız şampiyon olunmaz; ama lider neden olunmasın.

Çevrimdışı Egos

Sende bunu yedin

Butun cocuklugumuz bu hesaplarla gecti

ağabey şu hayali kurabileceğimiz hepi topu bir hafta var, onu da birbirimizle didişerek mi geçirelim? biraz daha dayan, yaz boyunca kavga etmek için yeteri kadar zamanımız olacak.

benim yemem önemli değil, futbolcular yesin yeter.

Çevrimdışı mylife1903

Çok normal. Beşiktaş'ın haklarını savunmadığını düşünüyor Beşiktaş taraftarı  :tabe: Bundan sonra başarı ile gelen destek dışında desteği zor görür  :tabe:
Dusunmuyoruz yahu goruyoruz biliyoruz
Rezalet sefil bir sekilde yonetiliyor besiktas
200 imza yalvar yakar toplayamayan baskan adayi ile ugrasiyorlar
La adam alsa alsa 200 oy alacak
Divan kurulu mahkemede dusuyor camianin
Bu divan secim organize edecek
Taraftar acip tuzuk okusun azicik
Secimi divan organze ediyor
Olmayan divan nasi edecek
Birisi dava acarsa nolcek
Fikret orman mahkemedeb aldigi besiktasi kayyima mahkemede mi verecek

39 49 50 10 459 dava oldu
Hergun sayiyo defistiriyor adam
Kimse bisi demiyor

Birclarda ayni

Alanya macina gelecek mi fikret orman o bile belli degil
Insan camiasina gs deplasmaninda liderlik etmez mi?
Birilerinden bisi mi duydu birilerinden komit mu aldi gitme diye

Çevrimdışı mylife1903

ağabey şu hayali kurabileceğimiz hepi topu bir hafta var, onu da birbirimizle didişerek mi geçirelim. biraz daha dayan, yaz boyunca kavga etmek için yeteri kadar zamanımız olacak.

benim yemem önemli değil, futbolcular yesin yeter.
Yaw adamlara ne sinerji ne enerji ne dua ne ilahi adalet isliyor
Besiktas taraftari ateist satanist falan olacak gs yuzunden

Çevrimdışı levitate

masal anlamaya devam etti. Şimdi bizde MHK-ye gitsek ne olucak, 3 puan geri mi gelecek falan filan. Sinanda çok kibarlar şok beyefendiler böyle olmaz dedi. Her kes her şeyi biliyor görüyor bir bizim olmayan yönetim mışıl mışıl uyuyor :akuma:
belki gelir denemesi lazım

başkansın sen hakkını yedirme allah aşkına ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı bordele

Lucescu'ya bunak munak, defansif, korkak diyorlar ama o bile dün bu saçmasapan kadroyla maça çıkmazdı
Av zamanı

Çevrimdışı Egos

Yaw adamlara ne sinerji ne enerji ne dua ne ilahi adalet isliyor
Besiktas taraftari ateist satanist falan olacak gs yuzunden

bizim kıble sana, senin kıble şeref bey'e bakmıyor mu? diyorum ki hepimiz yüzümüzü 1-2 haftalığına şeref bey'e dönelim, günahı boynuma.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman nasıl? Keyifler yerinde mi?

Kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum.

Madem Beşiktaş haklarını korumanı engelleyecek kulüpler birliği başkanlığı ile ne işin var?

Çevrimdışı levitate

ağabey zaten iş işten geçti, bunları sezon sonu tekrar konuşuruz. önümüzdeki haftayı bir halledelim, istediğimiz beraberlikler gelirse trabzonspor maçının anlamı değişir. galatasaray-başakşehir'in başlama düdüğünden önce dördüncülüğü de liderliği de görebiliriz.

hepimiz buraya yaklaşık kırk milyonda bir ihtimali gerçekleştirerek geldik. iğne başı kadar olasılık kalmayıncaya dek, öyle mi?
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

belki gelir denemesi lazım

başkansın sen hakkını yedirme allah aşkına ya
yahu ne hakkı? Beşiktaşın hakkını 1 haftadır fener koruyor. Dün tv de Abdulkerim Durmaz kendini yırttı, erman (Hakaret Yasak)₁ bile hakem bütün haqlarını gs den yana kullandı dedi. Bizim yönetim başını kuma sokan deve kuşu misali. yetti be yetti ister ceza gelsin ister atılım burdan. bu kadar sus pus ve ezik yönetim olamaz. çıkıp iki kelam söyleyin. elinde video kayıtlar var göster bunları. yok efendim bunlar delikanlılar beyfendiler, hadi ordan

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

sen çıkıp o futbolcuların hakkını aramazsan kımse senin için mücadele etmez. biz taraftarız assalarda kesselerde bizim tavrımız net. Biz yolumuzdan dönmeyiz, amma futbolcu (hele hele yabancılar) paralı askerdir, sen bunların hakkını arayacaksın, aramalısın.

Çevrimdışı Liquidator

akşamdan beri kendimi zor tutuyorum amma olmuyor vallahi olmuyor, bu nasıl rahatlık???  siz yönetim olarak hakkımızı aramalısınız, Beşiktaş kimsenin babasının çiftliyi değildir. Ya o koltuğun hakkını vereceksin yada bırakıcaksın.

Çevrimdışı levitate

yahu ne hakkı? Beşiktaşın hakkını 1 haftadır fener koruyor. Dün tv de Abdulkerim Durmaz kendini yırttı, erman  bile hakem bütün haqlarını gs den yana kullandı dedi. Bizim yönetim başını kuma sokan deve kuşu misali. yetti be yetti ister ceza gelsin ister atılım burdan. bu kadar sus pus ve ezik yönetim olamaz. çıkıp iki kelam söyleyin. elinde video kayıtlar var göster bunları. yok efendim bunlar delikanlılar beyfendiler, hadi ordan

abi yukarılarda birisi yazmış kulüpler birliği başkanı ali koç olsun diye

eğer şuan başta o olsa şu maçı seve seve bize aldırırdı var ya

hakem sizi doğradı maçı bize verdi diyen gs'li bile var başkan gelmiş adamları tebrik ediyor inanamıyorum cidden

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Aradan zaman geçti ama dünkü maçla ilgili fikirlerim aynı. her ne kadar Bülo özellikle ilk yarıda Galatasarayı kazandıracağının işaretlerini verse de hatanın büyüğü bizde. O nasıl cinlik? o nasıl konsantrasyon? Final maçına çıkıyorsun konsantrasyon böyle mi olur?

Yok yok final maçlarına odaklanma sorunumuz var. İster teknik direktör deyin ister futbolcular isterse başkan!

Kulüp kültürümüzde ciddiyet sorunu var.

Çevrimdışı mylife1903

bizim kıble sana, senin kıble şeref bey'e bakmıyor mu? diyorum ki hepimiz yüzümüzü 1-2 haftalığına şeref bey'e dönelim, günahı boynuma.
Mubarek ayda bi de oyle deneyek
Belki allah belasini verir besiktasin hakkini yiyenin

Çevrimdışı mylife1903

sen çıkıp o futbolcuların hakkını aramazsan kımse senin için mücadele etmez. biz taraftarız assalarda kesselerde bizim tavrımız net. Biz yolumuzdan dönmeyiz, amma futbolcu (hele hele yabancılar) paralı askerdir, sen bunların hakkını arayacaksın, aramalısın.

Yahu adamlari diye koridorlarinda surundurduler
Yonetim bisi yapamadi
Hokumete yakin voleybolcu iki tel acaydi
Yabanci ulkede karakola dussunler bakam nasil yusufyusuf oluyorlar
Taraftarda diyo hica kacirdi adamlari
Mikanoslarda polislik olasiniz insallah

Çevrimdışı Egos

Aradan zaman geçti ama dünkü maçla ilgili fikirlerim aynı. her ne kadar Bülo özellikle ilk yarıda Galatasarayı kazandıracağının işaretlerini verse de hatanın büyüğü bizde. O nasıl cinlik? o nasıl konsantrasyon? Final maçına çıkıyorsun konsantrasyon böyle mi olur?

Yok yok final maçlarına odaklanma sorunumuz var. İster teknik direktör deyin ister futbolcular isterse başkan!

Kulüp kültürümüzde ciddiyet sorunu var.

ağabey forumda bile bülent yıldırım ile başlayan, cüneyt çakır ile devam eden, necip ile zirveye ulaşan dağılmayı fark etmedin mi? haklı çıkma hastalığına kapılmışız. neticede korktuğumuz her şey başımıza geldi, ne kazandık? iki sene sonra forum arşivinden alıntı yapabileceğimiz ve altına "zamanında dedik" diye not düşebileceğimiz birkaç mesajlık avuntu.

taraftar bu durumda ne yapmalı, sınırımız ne, yaptırım gücümüz var mı?

beğenmediğimiz başkanı bile koltuğundan edemiyorsak neyin asabiyetini yaşıyoruz anlamıyorum. başkanın taraftarın her istediğini yapmasına karşıyım, ama her istemediğini yapmasının da önüne geçmek lazım.

fikret orman'ın şu durumda beşiktaş kulübü içinde alabileceği en yüksek ünvan transfer komitesi başkanlığı olur.