Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736449 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Ahahhaah bu Abdulkerim Durmaza bayılıyorum. Hakikaten çok sempatik ve direkt adam. Bizim başkana Türkiyede bu işler 40 yıldır böyle, kim konuşsa kim ağlasa onlar lehine oluyor kararlar, siz sustunuz kusura bakmayın, bu hakem daha öncede yaptı yani böyle olacağı dünden belliydi. Gülelimmi ağlayalımmı, Fenerli adam çatır çatır FO’na bizim içimizdekileri suratına söyledi. Helal olsun

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı murat

vallahi rte topa girerse is degisir daha fazlasini soylemeye gerek yok.
bütün stad yuhaladı da ne oldu? üstüne birde basketbol salonu yapalım dedi 10 bin yetmez 15 bin olsun dedi.hele şu zamanda hiç topa girecek hali yok.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2019, 23:49:06 MURAT ]

Çevrimdışı mylife1903

Ahahhaah bu Abdulkerim Durmaza bayılıyorum. Hakikaten çok sempatik ve direkt adam. Bizim başkana Türkiyede bu işler 40 yıldır böyle, kim konuşsa kim ağlasa onlar lehine oluyor kararlar, siz sustunuz kusura bakmayın, bu hakem daha öncede yaptı yani böyle olacağı dünden belliydi. Gülelimmi ağlayalımmı, Fenerli adam çatır çatır Fikret Orman’na bizim içimizdekileri suratına söyledi. Helal olsun

Adam fenerli salak degil

Çevrimdışı f_madida

bütün stad yuhaladı da ne oldu? hele şu zamanda hiç topa girecek hali yok.

Katarlilar gercekten Basak'i almayi dusunuyorsa o is degisir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

Hafta boyunca algi kastilar meyvelerini verdi. Yalniz bu forumdaki en buyuk sorun analitik dusunmeyen,

dusundurmeyen yani herhangi kimse dusunmesin isteyenler. Atiba; taca giden kimse yok goruyorsun, kendi de gitmiyor.

Yetmedi bulente de bakmiyor. Taci verdi gs ye haberi yok. Iki kisi itiraz ediyor kullanirken ikiside topun gerisinde.

Uyudun her iki tac pozisyonunda da. Saniyor muyuz gs'liler keske tac size verilseydi diyorlar. Birakinda insanlar yazsin

Futbol konusmak istiyorlarsa. 1 tane net pozisyonun var 2 tane yedin, 1 tane atamadin mi?

Bir de avcilik yapmayin iyi avci degilsiniz siz. Farkli skor yazanlardan biri benim. Burak vardi cunki.

Bir de 3 puan mecburiyetin var. Soramadim hocaya senin ustune gelecek takima defans mi yapacaksin diye ciddi ciddi.

Atibanin, buragin pozisyonlari, basta sokerek aldigimiz top, yavaslatilmamiz. gs deplasmanina gidiyoruz ne saniyordunuzki?

kume potasindaki fb 3 golle geriden geldi. Sen ne yaptin sen? Su sezon bitsin ya!

Çevrimiçi tolga1903

Ya nereye gomuyor ibb
O maca bile buloyu verirler
Ya da bir diger jubileci firat
Hic olmadi alttan umit ozturk

Gs bizim gibi saftirik mi isini sansa birakir mi

Bizimkisi de fakir tesellisi abi naparsın. Belki diyorum belki devran bir macligina döner döndürürler umuyorum sadece olmayacağını kendim de biliyorum.

Çevrimdışı f_madida

Adam fenerli salak degil

Baskan da salak degil, su an konusmasinin tek sebebi bir hafta sonraki secimler. Yoksa Besiktas'i lime lime dogramislar umrunda olmaz.

Çevrimdışı celiker1

Ah be baskanim 2 senedir biz ilk yarida kaybediyoruz diyorsun.Atiba'yı sozon basi kampina cikartmayan birinci sorumlusudur kacan sampiyonlugun🤨
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Ahahhaah bu Abdulkerim Durmaza bayılıyorum. Hakikaten çok sempatik ve direkt adam. Bizim başkana Türkiyede bu işler 40 yıldır böyle, kim konuşsa kim ağlasa onlar lehine oluyor kararlar, siz sustunuz kusura bakmayın, bu hakem daha öncede yaptı yani böyle olacağı dünden belliydi. Gülelimmi ağlayalımmı, Fenerli adam çatır çatır Fikret Orman’na bizim içimizdekileri suratına söyledi. Helal olsun

güzel demiş

başkan ne dedi peki
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

belki biraz alakasiz gelecek ama sunu unutmamak lazim Turkiye'de feto hala cok ama cok kuvvetli. Hic dokunulmayan yerlerden birisi de mhk ve tff kurullari. adamlar butun orgutuyle saldiriyor isin asli bu.

Çevrimdışı bordele

Maçın hikayesi Necip'i görünce belli oldu.

Oynamaya çıkmadık ki biz ilk yarı. Ilk yarı adam gibi hücum bile etmedik. Sacma sapan bir oyun ve oynatmamaya dayalı bir sistem.

Haftalardır oynadığımız oyunu oynasak yeneceğiz bunları ama yok. Maalesef olmuyor..

Her zaman ki oyunu, iyi oynadığın oyunu sağını solunu değiştirmeden oyna.. Eğer korkarsan, kaybedersin..

Umarım önümüzdeki dönemde korkmayan, korkak olmayan bir hoca ile çalışmak nasip olur.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahaya kazanmak için çıktık demiş çapını sevdiğim
Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

Sabri hoca cok iyi seyler yapacak
Cok hevesliler
Ahahahahahaha
Ne yiuor ne iciyor bizim baskan arkadas

Lan at yalani turbunden geliyorum diye
Ulan turbunden gelen bir adam sabri celik mangiya sabri hoca der mi
Sabri senin anani avradini butun sulelini mikanosa gotureyim der unutmadik der

Çevrimdışı f_madida

"Türkiyedir galatasaray..kollanma, lobi, adam kayırma, adaletsizlik, algı falan tam Türkiye işte"

https://twitter.com/ekonomiblogu/status/1125126787313410048

Çevrimdışı savaş altay

Sabri hoca cok iyi seyler yapacak
Cok hevesliler
Ahahahahahaha
Ne yiuor ne iciyor bizim baskan arkadas

Lan at yalani turbunden geliyorum diye
Ulan turbunden gelen bir adam sabri celik mangiya sabri hoca der mi
Sabri senin anani avradini butun sulelini mikanosa gotureyim der unutmadik der
Ben taraftar olduguna inanmadigimi soylemistim.

Çevrimdışı bordele

yahu herseyi gectim 2-0'dan sonra Guven'i almamasi beni cok sinirlendirdi. Guven gibi etkili bir adam var, gidip hayirsiz Q'yu aliyorsun, yetmiyor Lens dururken Dorukhan'i cikartip Kagawa'yi sokuyorsun. Buyuk maclarda hocaya birseyler oluyor, kisa devre yapiyor.

Çapı büyük geliyor, sahayı aşıyor, milli takıma kadar yükseliyor
Av zamanı

Çevrimdışı f_madida

Bu Quaresma'yi devre arasi gondersek sampiyon olurduk onu da net soyleyeyim. En az iki macta puan kaybi yasamazdik.

Çevrimdışı Liquidator

GG fena giydirmiş Bülo'ya.

Çevrimdışı Liquidator

SON DAKİKA - Gökhan Gönül: “Şunlardan birini (Galatasaray formaları) hakeme verin.” (Beyaz Futbol)

Çevrimdışı Savaş

Ya hadi başkan allah aşkına. Maç öncesi suspus sonra gel taraftarın gazını almaya konuş. Hem de nerde? Beyaz tv'de.

Taraftara şirin gözükmeye çalışma lig bitmiş neler diyosun.

Ah ulan cikmadi ki karsina adam gibi bi aday..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mirin - Rocco kimsenin keşfedemediği oyuncuları bizim şef skat MAlbayrak ve ekibi keşfetmiş.

Çevrimiçi Sinan66

daha 3 maç var

Ama bu saatten sonra bizimkiler toparlanir mi bilmiyorum

Çevrimdışı mrred

Şenol Güneş ; İyi futbolcu her yerde oynar.
İlk yarı Ljajic in ayağına kanattayken değen top 2...
İkinci yarı Ljajic ortaya geçince tüm toplar onda...
Oguzhani da böyle bitirdi. 10 numarada oynata oynata adamin futbol hayatini bitirdi. Simdi sirada adem guven ve dorukhan var
The great gig in the sky

Çevrimdışı f_madida

Ya hadi başkan allah aşkına. Maç öncesi suspus sonra gel taraftarın gazını almaya konuş. Hem de nerde? Beyaz tv'de.

Taraftara şirin gözükmeye çalışma lig bitmiş neler diyosun.

Ah ulan cikmadi ki karsina adam gibi bi aday..

ANC niye aday olmadi? Besiktas vallahi sahipsiz.. Iki kurus para gelince herkes yonetimi devralmak istiyor, klup zordaysa kimse yok.

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş ; İyi futbolcu her yerde oynar.
İlk yarı Ljajic in ayağına kanattayken değen top 2...
İkinci yarı Ljajic ortaya geçince tüm toplar onda...
Oguzhani da böyle bitirdi. 10 numarada oynata oynata adamin futbol hayatini bitirdi. Simdi sirada adem guven ve dorukhan var

Neyse ki öyle bir zamanı kalmadı.

Çevrimdışı levitate

ANC niye aday olmadi? Besiktas vallahi sahipsiz.. Iki kurus para gelince herkes yonetimi devralmak istiyor, klup zordaysa kimse yok.
annesi çok hastaymış ondan dolayı olmamış diyor erdal torunoğulları
bipbipbupbup