''Yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli teknik adam, "Oyunu kaybettik, güven kaybımız oldu. Oyuna başlarken önde baskı yapan bir Galatasaray olacağını biliyorduk, baskı yapıp kapacağımız toplarla çıkmak istiyorduk. Dış sebeplerden kaynaklanan sinirlenmemiz oyunu disiplinsizliklere götürdü ve güvensizlik oluştu. İlk yarıda taçtan yediğimiz gol vardı, aynı hatayı ikinci yarıda da yaptık." dedi.
Yedikleri gollerin oldukça acemice olduğunu belirten Güneş, şöyle devam etti: "Yanlış çalınan fauller, gereksiz düdükler vardı. Bunları bekliyorduk ama taçlarda olduğu gibi yanlış kararlar beklemiyorduk. Yine de yediğimiz goller acemiceydi. Bizim için kayıp olan 3 puan üzüntü verici çünkü çok kolay, dikkatsiz ve anlamsız yediğimiz goller vardı."
Güneş, sahaya kazanmak için çıktıklarını belirtirken, "Kazanmak için sahaya çıkmıştık, haftaya da aynı şekilde oynayacağız. Hakemler belli, rakipler belli, biz belliyiz. Oyuncular görevini yapacak. Hakem hataları ne olursa olsun kızabilirsin, sinirlenebilirsin ama futbolu bırakmak olmaz. Hakem hataları her maçta oluyor, bugün de olmuşsa onlara bakarak kendimize mazeret bulamayız. Haklı olabilirsiniz belki ama bunları söyleyerek kendinizi temize çıkarmış olmazsınız." diye konuştu.
"Necip'le ilgili bir şikayetim yok"
Şenol Güneş, ilk 11'de sürpriz bir şekilde Necip Uysal'a şans vermesiyle ilgili ise şöyle konuştu: "
Necip'in oynadığı futbolla yönetilen oyun arasında bir çelişki var. Oyuna o kadar müdahaleler oldu ki! Önündeki korneri nasıl aut verebilirsin? Tartışılır çok karar vardı ama oyun içinde bırakmamalısınız, oyun disiplininden kopmamalısınız. Bir süre oyun disiplini, konsantrasyonu anlamında iyiydik ama kararlar ısrarla yanlış olunca bir yerden sonra ipin ucu kaçtı. Bir oyuncu itiraz edince hepsi etmeye başladı. Necip'le ilgili bir şikayetim yok. Performansından memnun olmasam devam ettirmezdim."