Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742801 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Mirin umarım yine her topu taça atmaz 1,2 tane atabilir zor pozisyon da ama üst üstte yapmak saçma
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

ruh emici bu cücü.

Ruhu vicdani dini imani yok onun

Cucu ve bulo
Temsili degildir

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ben demiştim cücüyü verirler diye. Aslında bu, maçı cücü yönetiyormuş gibi oldu biraz... Kritik pozisyonlarda bülonun kulağına fısıldayacak, istediği gibi algı yapabilecek ;)

Bu maçta eğer VAR güdümlü yenilgimiz olursa bu benim için gs şampiyonluğu önceden belirlenmiş demektir (bizimkilerin sessiz kalma sebi budur belki de?)

Umarım herşeye rağmen çıkıp sakin kalacağız tüm enerjimizle koyacağız! Uzaktan şutları mutlaka denemeliyiz ki vurabilen oyuncularımız var.

Siyaaahhh !!!

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı f_madida

luyindama kk gorecek, penalti atacagiz ayrica. 3 veya 4 gol atarak alacagiz maci.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

@levitate hb disarda izliyordum maclari bu sezon bir farklilik olsun dedim. Islerim de yogun olunca boyle oldu.

Heeaa wade gitti, giderken golden a da saplamayi ihmal etmedi.

Çevrimdışı savaş altay

Gooooooo00000000oooL 71 numaralı formasıyla Burak Yılmaz...

Bu nasi bi muzik ya  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Uzaktan şut çok önemli.. Ljajic, Burak, Adriano ve oynarsa Kagawa sürekli gördün mü yapıştır taktiğiyle oynamalıyız. Gomez de uzaktan ne gömmüştü Muslera'nın sağından hey gidi. 2-1 almıştık  kalede de Güven vardı hatalı gol yemişti. Dediğim gibi Muslera'nın sağı çöp. Yapıştır sağına uzaktan alsın içeri.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bizim maça bir site 12 ve üst korner olur 10 oran açmış diğer site 3,5 üst olura 10 oran açmış olur mu sizce hangisi mantıklı arada kaldım :alala:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

@levitate hb disarda izliyordum maclari bu sezon bir farklilik olsun dedim. Islerim de yogun olunca boyle oldu.

Heeaa wade gitti, giderken golden a da saplamayi ihmal etmedi.
dönmen sevinidirici reyiz belki wade'de döner :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Uzaktan şut çok önemli.. Ljajic, Burak, Adriano ve oynarsa Kagawa sürekli gördün mü yapıştır taktiğiyle oynamalıyız. Gomez de uzaktan ne gömmüştü Muslera'nın sağından hey gidi. 2-1 almıştık  kalede de Güven vardı hatalı gol yemişti. Dediğim gibi Muslera'nın sağı çöp. Yapıştır sağına uzaktan alsın içeri.
sağı çöp algısı yüzünden sosa bir maçta 4 pozisyon kaçırmıştı :D

sonra gomez-cenk sapladı ayrı konu
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

Nasıldı o ünlü söz... ''veni vidi victi'' mi neydi... yani gittik, gördük, goyduk :naughty:

twitter.com/1HoliganTinerci/status/1124942727479742465
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Yine sisirme haber yapip duruyorlar. Diagne ye ozel onlem almisiz vs  :lol:

Yok vidaya soyle demisiz, yok mirine sunu demisiz,  orta sahalara kadar talimat yardirmisiz.

Konu basit penalti yaptirmayin yetiyor  :ebebe:   

Çevrimdışı caner.eryigit

U-21 2-0 önde deplasmanda saplıyoruz. Darısı akşama

Çevrimdışı savaş altay

Nasıldı o ünlü söz... ''veni vidi victi'' mi neydi... yani gittik, gördük, goyduk :naughty:

twitter.com/1HoliganTinerci/status/1124942727479742465

Koyunca japonya dan duyulacak  :bandit:

kalbim bu heyecana dayanamıcak galiba.

🏆 U21 Ligi 31. Hafta MS|

Galatasaray 0 - 2 Beşiktaş

9 kişi kalmış u21 takımımız.

Çevrimdışı levitate

🏆 U21 Ligi 31. Hafta MS|

Galatasaray 0 - 2 Beşiktaş

9 kişi kalmış u21 takımımız.
akşamın provası :D
bipbipbupbup

akşamın provası :D

9 kişi kalmışız yasin sülün tribünü gönderilmiş +10 dakika verilmiş macın sonuna.

Çevrimdışı mellfred

U-21 2-0 önde deplasmanda saplıyoruz. Darısı akşama

Yayın ?

Çevrimdışı savaş altay

Bu bjk tv de ses goruntu hic birbirini tutmayacak mi?

Çevrimdışı mylife1903

9 kişi kalmışız yasin sülün tribünü gönderilmiş +10 dakika verilmiş macın sonuna.
Bahabahbah
O macin hakemini palazlanmadan sunnet edeceksin
Hangi macti fb macimi ne okuz faulu yapmisti fbli adam sariyi zor vermisti
Alttan
Yeni palalar yeni cuculer yetisiyir

Çevrimdışı mylife1903

Sari kirmizi giydim ters totem

Çevrimdışı sozkul

Sinerjiyi düşürmeyin arkadaşlar, söylemeyecektim  ama söyleyeyim:
Bugünkü maçı bize Lens alacak.
300 maçtır kötü oynuyor, 2 gol atacak, biri ceza sahası yayından şut diğeri kontradan.
Borcunu ödeme zamanı geldi.
Rüyamda gördüm.
Cücü de birşey yapamayacak.
Korkmayın!