Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749681 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

(a)
gs'yi yenersek 1 beraberlik hakkımız var

bu durumda:
gs = iptal
bc = puanlarımız eşit (gol averajı belirler)

(b)
gs ile berabere kalırsak 3te 3 yapmalıyız (69 puan)

bu durumda:
gs = en az 1 maç berabere kalmalı ya da kaybetmeli = iptal
bc = en az 1 maç berabere kalmalı ya da kaybetmeli = puanlarımız eşit (gol averajı belirler)

(c)
BJK 4x4 koyup geçiyor, kafa rahat hesap mesap yok  :super:

Son resimde hata mı var  :alala: gs başak'ı yenmiş ama başak aynı anda 1 puan almış?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Son resimde hata mı var  :alala: gs başak'ı yenmiş ama başak aynı anda 1 puan almış?

BŞ 0 olacak tabii yani toplam 68 puan.

Ben gs-bc maçının berabere bitmesi durmunu bızıklarken (ki gs o zaman daha ay puanda oluyor = 67) öyle kalmış.
Yani iki durumda da puan olarak önde oluyoruz  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

oyuncu bazında bakınca finalleri oynayan tecrübeli bir takıma sahibiz bireysel bazda bakarsak karius geçen sene şl finali oynamış iyi yada kötü her oyuncunun harcı değil gökhan türkiyede bu atmosferi defalarca yaşamış vida milli takım düzeyinde defalarca bu atmosferi yaşamış en son final oynadı işte mirin bomba maalesef adriano adam barcadan geldi bu maçta en çok ihtiyacımız olan oyuncu bu atmosferlere alışık atiba 2 lig şamppiyonluğu büyük maçlarda sakinliği ile ön plana çıkar ljajic italyada sertliğe bu tür atmosfere alışık kagawa keza aynı şekilde caner bu ligde kupa kaldırmış derbi atmosferini bilen tecrüneli bir oyuncu ve ilerde bu ligde defalarca kupa kaldrımış gol krallığı yaşamış büyük maçların adamı burak var bizde böyle bir takıma sahibiz gsye bakınca bu tür tecrübelere sahip  oyuncu muslera ile fernando 3. oyuncu zorlasan feguli dersin 4. bi oyuncuları yok onlara beraberlikde yetmesi bizim için inşallah avantaj olur beraberlikte yeter düşüncesi oluşursa kafalarında ama bzim kazanmaktan başka çaremiz yok kazanırsak şampi deriz ve kolay maç olmayacak 1-0 olsun bizim olsun biran önce pazar gelsin geçen seneki derbiyi herkes baz alıyor ama o maçtaki hocanın ruh hali çok kötüydü maç öncesi kouşmasında yüzünden okunuyordu o kare hala aklımda ona rağmen negro atsa kazanırdık babel karşı karşıya kaçırmasa yada ofsayttan penaltı kırmızı yemesek en kötü berabere biterdi şimdi işler değişti moralli biziz şenol hoca çok moralli oyuncular moralli artı birde bu ligin gediklisi derbilerde ön plana çıkan burak bizde inşallah kazanıp döncez başka  yolu yok bu saatten sonra önceki kayıplara ah etmicez önümüzde 4 final ilki pazar ve en önemlisi ben bu oyuncu grubuna ve hocamızaa güveniyorum o tokiyi susturup döncez

Çevrimdışı Orhan_

olay tamamen tercihlerle alakalı idi Şenol Güneş ortada atiba tolgay ozzi üçlüsünden ikisini oynatıyordu başakda bu ikiliye baskı yapıp oyunu kilitleyip kontradan iş görüyordu gibi hoca bundan neden wazgeçmiyordu? ozzi tolgay ikilisi yüzenden illa bunları oynatayım da kadromda değer kaybetmesinler filan kafasındaydı.

bu sene naptı maç içerisinde dorukhan ve atibanın yanına medelide çekince ikinci devre sapladık bunlara

Sapladığımız maçın çoğunu izleyemedim. Maç sonu Avcı'nın suratını gördüm ama :D.. Bugün kendi de söyledi. Beşiktaş maçının 2. yarısı bla bla diye. Biz bi tokat atınca dünyaları karardı.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2019, 03:42:09 Orhan_ ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Seneye şl grubundan çıkarken burak ronaldoyla messiyle gol kralığı kapışırken ulan geçen sene neydi nerelere geldik diyeceğiz  :evillol: :claps:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Seneye şl grubundan çıkarken burak ronaldoyla messiyle gol kralığı kapışırken ulan geçen sene neydi nerelere geldik diyeceğiz  :evillol: :claps:
Yooo buragi satacaz sene sonu
Yerine gidenlerden donen olunca sampiyon oluyoruz sinerjisi yaratmak icin negredoyu geri alacak yonetim, bu sefer 4.35 bonservis verecekler 3.54 de maas

Çevrimdışı mylife1903

Insallah oyle olur
Biz 71le sampiyonken bunlar altimizda 69 yapsin, buragin forma numarasi degil mi ayrica
Offf sinerji koktu mis gibi

Çevrimdışı mylife1903

Ya arkadas lutfen bi sus iki hafta sus la yeter
Riza gene konusmus
Lan sana verildi kulubun anahtari eline yuzune bulastirdin
Yuka Adem Kursat aldin YAKtin kulubu, adini soyadini hatasiz yazamayan duzgun iki kelime konusamayan heriflere bu formayi verdin simdi de sinerjiyi bozuyorsun
Bi dus yakamizdan bi dus

Çevrimdışı yoruk

o maçta bizim liderlik maçımız olursa gs satar maçı onlar bizim gibi olamazlar biz şampiyon olmayalım diye başağa satarlar.
Yapamazlar.Hem 2.olmak hem de var olan şampiyonluk umutlarını (o dönem 2-3 puanlık farklar olur halen) son maça da olsa taşımak isterler.

Çevrimdışı yoruk

Rıza hoca neden böyle her hafta konusuyor ben anlamıyorum ya  :D İlk defa boşta kalmadı ki bu adam ? Bence konuşmuyor medya ısıtıp ısıtıp haber yapıyor.Yoksa konuşması hiç normal değil yani.

Çevrimdışı mylife1903

Rıza hoca neden böyle her hafta konusuyor ben anlamıyorum ya  :D İlk defa boşta kalmadı ki bu adam ? Bence konuşmuyor medya ısıtıp ısıtıp haber yapıyor.Yoksa konuşması hiç normal değil yani.
Susmuyo herif
Yahu yeniyoruz 6 ay agliyor
Rebklilerin bi tecavuz etmedigi kaliyor tek kelime yok

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesle senol gunes sitadinda sampiyon olacaZ
Sinerji beyler sinerji
Az gayret

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sinerji beyler sinerji
Az gayret

Oooh, güzel bir sinerji, alırım bir dal  :naughty:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

Sinerji beyler sinerji
Az gayret
auuuw insert sinerji
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş forumunda ve galatasaray maçının arifesinde bulunmasak -özellikle bu sene için- tribünlerin berbat olduğunu, hatta bu kadar kötü olmalarının bizi 3-4 galibiyetten ettiğini söylerdim, ulaşılan noktaya tek puanlık hakkımızın geçmediğini de eklerdim. bana kalırsa gölge etmeseydik takım şu anda liderdi; ama işte ne yeri ne zamanı, o yüzden susuyorum.
bunu zaten sezon başında söyledim ben bu sene çarşının tribünleri kontrol etme operasyonu yaptığını her tribüne grup yerleştirdiğini ve bunların eskisi gibi laylaylom yapmak için tribünleri baskı altına aldığını söylemişdim tribünleri kontrol edemediler ama ahengide bozdular.
yeni açık üstte antipati var yeni açık alta bir grup geldi ordaki ritmi bozdu
kapalı üst kendi kafasına göre takılıyor zaten eski açık altada bir grup sokmuşlardı
en son locadaki yöneticilerle takıştı bu grup anında süzdüler onları son maçlarda yoklar
tribüne huzur geldi.
ama tv deki ses olayı stadla örtüşmüyor stad sessiz falan değil derbilerde gruplar daha baskın çıkıyor işin şovundalar. taraftar grubu dediğin takıma destek verir bizimkiler kendi şovunda
ama çarşının artık tribüne hakimiyeti hiç kalmadı kapalı üstte oldukları sürecede
stadın ahengini bozmaya devam edecekler.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Avcı Avcı diye ağlayanlar çok oldu.Kendi hocanı yerin dibine sokuyorsun elin adamını yıllardır oynattığı yerde aynı sistemi oturtmuş diye övüp duruyorsun.1 yıl bunları okuduk dinledik.Yeter ya.Ama ne oldu ? yine ortada sonuç.Ama tabi bu gibi bazılarının amacı belli.Yarın 2 maç kaybedelim yine başlayacaklar.

Tamam kötü teknik adam değil elbet.Ama Beşiktaş'ı falan çalıştırmak mı ? Hop yani orada duralım.Büyük takım başkadır.Sadece saha içi değildir.
bayağı kötü teknik direktör
başakda değilde başka takımda olsaydıda göreydim onun boyunu
başağın aldığı bunca puan ve kaç yıldır ligin tepesinde olması avcının değil gümüşdağın sayesinde

Çevrimiçi Necmi

Aha tam da demek istediğim buydu. Başak da puan kaybetti. Artık gs maçı için berabere kalma lüksümüz var. Bikaç hafta önce mutlaka kazanmamız lazımdı beraberlikte bile havlu atardık ama işler değişti.
gs yi yenmek zorundayız beraberlik bize anca ikincilik verir gs yi başak sanmayın bizi geçerlerse
önde olarak bir daha puan falan kaybetmezler. gs nin rizede kaybetmesi bizim maça bağlı bizim maçta yenilirse rizede riske girer ama kazanır yada berabere kalırsa bir daha tutulmaz.

Çevrimiçi Necmi

başak şampiyon oluyor.
nasıl oluyor puan eşitliğinde
belli değil puan eşitliğinde ikili averaja bakılır
onunda eşitliği durumunda genel averaja bakılır
ikili averajda deplasmanda atılan gol avantaj olarak işlemiyor
puanlar 3-3 averaj 2-2 yani eşitlik durumu var ve genel averaj söz konusu olacak
oda şu anda 27-27 yani herşey eşit böyle bitse bizim attığımız gol fazla olduğu için şampiyon oluruz
talimat açık puan eşitliğinde kendi aralarında yaptıkları maçlardaki puan durumu dikkate alınır
oda eşitse kendi aralarındaki averaj dikkate alınır bunda deplasmanda atılan gol avantajı dikkate alınmaz
onunda eşitliği durumunda genel averaja bakılır oda eşitse atılan gol kimin daha fazlaysa o şampiyon olur

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlukta genel averaja bakılmıyor abi.

2'li averaja bakılıyor.bu başağın evinde 1-0 yenildik ya. gol atamadık.

Onlar bizim evde 2-1 yendiğimiz maçta 1 gol attılar.

2'li averajda üstünlük onlarda.
evet önce ikili averaja bakılıyor ama deplasmanda atılan gol avantajı yok
yani 2-2 kabul ediliyor denklik var o nedenlede genel averaja bakılacak

Çevrimiçi Necmi

La ayni sehir takimiyiz arap takimi degil daha ibb
Deplasman golu seysi yok
Arap takimi degil dedim de o konuda tartismali yani
şehirle alakası yok bildiğim kadarıyla başak değil ts olsada kural aynı
ikili averajda deplasmanda atılan gol avantajına bakılmıyor.

Çevrimdışı levitate

bunu zaten sezon başında söyledim ben bu sene çarşının tribünleri kontrol etme operasyonu yaptığını her tribüne grup yerleştirdiğini ve bunların eskisi gibi laylaylom yapmak için tribünleri baskı altına aldığını söylemişdim tribünleri kontrol edemediler ama ahengide bozdular.
yeni açık üstte antipati var yeni açık alta bir grup geldi ordaki ritmi bozdu
kapalı üst kendi kafasına göre takılıyor zaten eski açık altada bir grup sokmuşlardı
en son locadaki yöneticilerle takıştı bu grup anında süzdüler onları son maçlarda yoklar
tribüne huzur geldi.
ama tv deki ses olayı stadla örtüşmüyor stad sessiz falan değil derbilerde gruplar daha baskın çıkıyor işin şovundalar. taraftar grubu dediğin takıma destek verir bizimkiler kendi şovunda
ama çarşının artık tribüne hakimiyeti hiç kalmadı kapalı üstte oldukları sürecede
stadın ahengini bozmaya devam edecekler.
+1903

sessizlikten çok dediğin gibi ahenk bozukluğu var abi. inanılmaz bir kaos var her kafadan ayrı bir ses geliyor ve tvde daha kötü bu

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Beyler kötü haber.  :bandit:

Galatasaray Başakşehiri yenemeyecek. Şimdiden o maçı çantada keklik görüyorlar ki buna bizlerde dahiliz. Ancak Başakşehir bu kadar da kötü bir takım değil. Bu kadar kötü sonucu arka arkaya almazlar.Galatasaray-Başakşehir maçı 1-1 veya 2-2 berabere bitecek. Demedi demeyin!
:upto:

Çevrimiçi Necmi

o maçta bizim liderlik maçımız olursa gs satar maçı onlar bizim gibi olamazlar biz şampiyon olmayalım diye başağa satarlar.
başakın berabere kalması gs nin her koşulda başaka yatmasını engelledi
artık şampiyon olamazlarsa ikincilik büyük önem taşıyor dertleri şl ye gitmek
yoksa bitecekler. yatarak ikinciliği başaka bırakmazlar. yada başak şampiyon olsa onlar yattığı için bu sefer
ikinciliği bize bırakırlar. gs nin yolu kapandı bizide onlarıda yenmek zorunda artık.
beraberlik aldı başak bundan en çok gs zarar gördü. bizim maçta berabere kalmakta gs nin işine yaramıyor
kendi maçlarında başaka beraberliğide vermiş oluyor.