Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

zaman geçmiyor nasıl izleyeceksek bu maçı heycandan inşallah alırız maçı biran önce pazar olsun
Fw i olan heyecanlansin.  :bandit:

Burakdan ronaldo gol sevinci bekliyorum tam stadi   :muhaha:

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk yakın, #KartalYuvasınaAkın… Büyük taraftarımızın başlattığı organizasyona özel 3-4-5 Mayıs’ta tüm sezon ürünlerinde %15 İNDİRİM! https://www.kartalyuvasi.com.tr

Reklamları Okudunuz!
Taraftar ilk defa guzel bir organizasyon yapti
Kulup harika cevap verdi

1milyonluk mal satsa 250bin cebine kalmaz kulubun
Bu guzel isi yapan taraftar koymali o gerzek tesahurati soylemese 259bin ceza yemeyecek kulup isin bir de bu tarafi var

Çevrimdışı kyiv

Kulup harika cevap verdi

Bu guzel isi yapan taraftar koymali o gerzek tesahurati soylemese 259bin ceza yemeyecek kulup isin bir de bu tarafi var

Destek olmak lazım. Hafta sonu çoluk çocuk gitmeli.

Taraftarın küfür etmemesi konusunda artık söyleyecek laf bulamıyorum. Ayı gibiyiz severken zarar veriyoruz sevdiğimize. Beşiktaşa odaklanmak varken küfür nedir?

Çevrimdışı savaş altay

Vallahi burada sorumluluk Burakta. Gomez koca bir 2. yarıyı 3 kartla idare etti. Burakta dikkat edecek gözler üzerinde. Kimseyi tahrik etmeyecek, tahrik olmayacak. Beşiktaşın başarısı şu kalan 4 haftada her türlü duygunun , davranışın önünde olmalı.
Saatli bomba burak ile gomezi nasil kiyasladik?

Tribunle didisir, rakip oyuncu ile didisir. Hala kendini

birakiyor arasira ve yetmezmis gibi rakipler de uzerine

oynuyor. Gecen hafta sari yedireceklerdi neredeyse.

Adamin dirsegini suratina hesaplayan zihniyet bunlar.

hatta yuzunu tutturamiyor tam ama rakip yine de yuzune

gelmis gibi gosteriyor. Bu gs maci da tehlikeli. Tribunu arkasina alip

Burak uzerinden oynayabilirler sonraki haftalar icin. Hos burak hirsi sever

ama eksisi cok, dusmani daha fazla! Yedek klubesinden oynayamacak oyuncuyu

bir tac atisi sirasinda feda edebilirler mi mesela? Isin ucunda sampiyonluk var ve

bu oyuncunun yedegi yok. Zor bir is degil. kirmizi gibi de ugrastirmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Saatli bomba burak ile gomezi nasil kiyasladik?

Tribunle didisir, rakip oyuncu ile didisir. Hala kendini

birakiyor arasira ve yetmezmis gibi rakipler de uzerine

oynuyor. Gecen hafta sari yedireceklerdi neredeyse.

Adamin dirsegini suratina hesaplayan zihniyet bunlar.

hatta yuzunu tutturamiyor tam ama rakip yine de yuzune

gelmis gibi gosteriyor. Bu gs maci da tehlikeli. Tribunu arkasina alip

Burak uzerinden oynayabilirler sonraki haftalar icin. Hos burak hirsi sever

ama eksisi cok, dusmani daha fazla! Yedek klubesinden oynayamacak oyuncuyu

bir tac atisi sirasinda feda edebilirler mi mesela? Isin ucunda sampiyonluk var ve

bu oyuncunun yedegi yok. Zor bir is degil. kirmizi gibi de ugrastirmaz.
Yazdıklarını sil hemen. :)

Totemler bozulmasın.

İyi düşün iyi olsun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz sakin kalıp provokasyonlara (ki A planları) gelmezsek eğer içlerinden geçeceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca uzaktan şutlarla bulacağımız gollerle olası eyyama da fırsat vermeyiz, mutlaka denemeliyiz.

Q7 mümkünse gerekmediğince oynamasın ya da en sonlara doğru ancak; gsliler kart aldırmak için sert girip proveke edeceklerdir...

Ama 11-11'de sakin kaldığımız sürece onları tokat delisi yaparız  :icool:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz sakin kalıp provokasyonlara (ki A planları) gelmezsek eğer içlerinden geçeceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca uzaktan şutlarla bulacağımız gollerle olası eyyama da fırsat vermeyiz, mutlaka denemeliyiz.

Q7 mümkünse gerekmediğince oynamasın ya da en sonlara doğru ancak; gsliler kart aldırmak için sert girip proveke edeceklerdir...

Ama 11-11'de sakin kaldığımız sürece onları tokat delisi yaparız  :icool:

gif'e bittim :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Kulup harika cevap verdi

ne küfürü ya gerçekten küfür edildiği içinmi ceza veriyorlar
standarta bağlamışlar her hafta sırası gelen tribüne ceza kesiyorlar
al işde son maç cezalıydık tek bir küfür dahi olmadı şu ana kadar aldığım hiç bir cezada bizim tribünden küfür edilmedi
diğerlerini duymamış olabilirim diyeyim. ha bir fener maçında sağlam küfür edildi ondada ceza almadıktı :D
son cezayı mazbatayı ver dediği için yedi tribünler

Çevrimiçi sozkul

neden tarihle oynasınlar dediğin gibi rize maçı belli değil ama başak maçıda belli değil alırlardı pazartesine aynı şey olurdu.
belki yine alırlar bilinmez ama büyük ihtimal cumartesi biz pazar onlar oynar. fener cumartesi bizi pazar onları pazartesi yaparlardı.
belki yine öyle yaparlar bilinmez ama bir önce yada sonra fark yaratmaz adamların isteği bir sonraki haftaya alınmasıydı başak maçı sonrasına
istediklerini alamadılar. fikstür açıklanmadan şöyle böyle oldu demenin bir mantığı yok.
mesela bunlar bein sporla neden kapıştılar ne istedilerde beinden alamadılar durup dururkenmi boykot ettiler.
maksimum ayarlama bir sonraki hafta oynanması olurdu. zaten başak maçından sonra büyük ihtimal lig bitmiş olacak.
onlar için yenerlersede biter yenilirlersede biter kaldıki bu lig onlar için pazar günüde bitebilir.

ben izleyemedim anlamadım gerçekten bein ile niye kapıştılar?

Çevrimiçi sozkul

Ilk defa Sirke giden cocuk gibi nefeslerini tutuyorlar ondan..

Avrupanin buyukleri gelince yikilan stad renkliler gelince sus pus oluyor.

Yani renklilere karsi bi endise-korku mevcut. Saygi da duyuyor olabilirler,

onlara sormak lazim :alala:

Dikkatimi çekiyor, tribünden şikayet edenlerin çoğunluğu Istanbul dışından arkadaşlar, maça gelemeyenler.

Çevrimiçi Necmi

fb de tehdit ediyordu bi donem baska yolllar uzerinden.

Cok da iyi oldu. Derbiden hemen once bu tablo sahane oldu  :D
o dönem bein yoktu digitürk vardı.
bein öyle böyle değil nerdeyse bütün avrupanın yayın hakları ellerinde
digitürke benzermi neyle kafa tutacaksın avrupada maçın yayınlanacaksa bunlar isterse olur
çinde yayınlanacaksa bunlar isterse olur. bir takımı vezirde ederler rezilde ederler.
neyle tehdit edeceksin bunları dekoter satışıylamı.

Çevrimiçi Necmi

Dikkatimi çekiyor, tribünden şikayet edenlerin çoğunluğu Istanbul dışından arkadaşlar, maça gelemeyenler.
zaten bir kere maça gelseler eleştirilerinin ne kadar boş olduğunu göreceklerde
staddaki ses kesinlikle tv den duyulmuyor. ilk algıyı kendi egolarını tatmin etmeye uğraşıp bunu başaramayanlar çıkardı
tribün çok sağlamken lay lay lom yapamadılar tribünü kontrol edemediler çok çabaladılar kimse takmadı onları
ondan sonra bu safsatayı çıkardılar. işlerine gelmedi sahaya baskı yapmak o zaman kendi şovlarını yapamıyorlardı.

Çevrimiçi Necmi

ben izleyemedim anlamadım gerçekten bein ile niye kapıştılar?

bende bilmiyorum işde durup dururken hırladılar.
perde arkasında ne olduysa artık bunlara dokunmuş herhalde.
artık ne isteyipde yaptıramadılarsa

Çevrimdışı emre_1978

staddaki ses kesinlikle tv den duyulmuyor. ilk algıyı kendi egolarını tatmin etmeye uğraşıp bunu başaramayanlar çıkardı
tribün çok sağlamken lay lay lom yapamadılar tribünü kontrol edemediler çok çabaladılar kimse takmadı onları
ondan sonra bu safsatayı çıkardılar. işlerine gelmedi sahaya baskı yapmak o zaman kendi şovlarını yapamıyorlardı.

Yeni açık numaralı tarafındaki mikrofonu yeni açık kapalı tarafına aldırması lazım yönetimin.

Çevrimdışı savaş altay

Elestri yerinde guzeldir dogru,  daha once de yazdim. ben de eskisi gibi cok stada gelmiyorum.

Demiroren doneminde surekli giderdim. yasim ilerledi daha sakin takiliyorum ama

bi stadin tv ye yansiyan sesi vb tartismalar da komik duruyor. Derbi maclarda eski inonu de

bile sus pus olurdu cogu zaman. Stad yaristirmiyoruz, daha guclu bir stadimiz oldugu halde

Derbilerde entresanlasiyor taraftar. Baski icin islik yogunlugu bile olusmayabiliyor, bu entresan degilde

Hem istanbuldan hem de maclara gitmis birisi derbilerde taraftar olarak iyi degiliz diyince mi tespit olarak kabul gormuyor?

Biz burada ne takimlari agirladik, rakip oyuncular dunya yildizi iken donup kalmadik. Renklilerin maclarinda

mac izleme havasi hakim. Kabul edilsin, edilmesin.

Çevrimdışı Egos

beşiktaş forumunda ve galatasaray maçının arifesinde bulunmasak -özellikle bu sene için- tribünlerin berbat olduğunu, hatta bu kadar kötü olmalarının bizi 3-4 galibiyetten ettiğini söylerdim, ulaşılan noktaya tek puanlık hakkımızın geçmediğini de eklerdim. bana kalırsa gölge etmeseydik takım şu anda liderdi; ama işte ne yeri ne zamanı, o yüzden susuyorum.

Çevrimdışı bordele

- Na böyle dhassağı var bu kadronun
Av zamanı

Çevrimdışı ProjectOrigin

Fena vuracaz bunlara 

Tam kıvamına geldiler   :bandit:

Çevrimiçi sozkul

Bende kazanacağımızı hissediyorum.

Çevrimdışı savaş altay

karyus

gg mirin vida adri

dorukhn atiba medel

kagawa adem

burak

Kanat oyuncumuz yok denebilir nasilsa. Merkez oyun gibi gorunen

fakat kanatlarda da is bitiren iki 10 numaramiz var. Kagava , Adem ve Burak ucgeni

sag acik, sol acik ve dikine oyunda perisan eder. Ayrica skorer sayisini da cogaltmis oluruz.

savunma ise savunma,  hucumsa hucum icin guzel kadro.  Kimse rakibin birinci bolgesinde

bek karsilamak icin forma giymek zorunda degil. Hem deplasmanlar daha baska gecer, daha

esnek olmaliyiz hucumda. Senol hoca ve formasyon konusunu actigim icin ozur dilerim  :biggrinking:

Çevrimdışı savaş altay

Ben de diyorum neden surekli gecen sezonun macini konusup duruyorlar  :lol:

Çevrimiçi murat

bende maç günü hatta maç saatine kadar sakin kalmayı planlıyorum ne zaman bir maçı iple çeksem hüsrana uğruyorum sıradan bir maç kıvamında maça odaklanırsam kazanıyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

karyus

gg mirin vida adri

dorukhn atiba medel

kagawa adem

burak

Kanat oyuncumuz yok denebilir nasilsa. Merkez oyun gibi gorunen

fakat kanatlarda da is bitiren iki 10 numaramiz var. Kagava , Adem ve Burak ucgeni

sag acik, sol acik ve dikine oyunda perisan eder. Ayrica skorer sayisini da cogaltmis oluruz.

savunma ise savunma,  hucumsa hucum icin guzel kadro.  Kimse rakibin birinci bolgesinde

bek karsilamak icin forma giymek zorunda degil. Hem deplasmanlar daha baska gecer, daha

esnek olmaliyiz hucumda. Senol hoca ve formasyon konusunu actigim icin ozur dilerim  :biggrinking:
Medel sakat degil mi yahi
Oraya ozziyi yaz

Çevrimdışı savaş altay

Medel sakat degil mi yahi
Oraya ozziyi yaz
Ozzy olsa orta saha zayif kalir. Necip ile cikarim plana daha uygun olur.

Hem ozzy e ihtyac yok kagava ve adem varken. Onundekine necip de pas verebiliyor   :D