hani adamların gücü yoktu @Necmi abi ? hani diyordun ya kupa finalinin tarihini değiştirsinler diye değiştirdiler!
Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali yayın planlarında yapılan değişiklik sebebiyle 15 Mayıs’a alındı.
onların isteği ileri tarihe atılmasıydı. zaten perşembe olması mantıklı değildi çarşamba olur
buna tarih değişti denmez ona bakarsan rize maçıylada bir gün yaklaşmış oldu.
sorun bir gün önce bir gün sonra oynanması değil 7-8 gün içince 3 maç yapacak olmaları riza kupa başak maçları.
adamlar sabah akşam ağlıyor hani güçleri nerde siz eskiden bunların ağladığını görürmüydünüz. sessizce işlerini hallederlerdi
şimdi halledemedikleri için zırlıyorlar. siz eskiden terimin ağzından konuşturmayın beni ceza alırım lafını duyuyormuydunuz.
al işde şimdide yayıncı kuruluşla papaz oldular. eskiden olsa hiç gitmiyoruz gibi saçma sapan tutum içinde olmazlardı
şimdi bunları çaresizlikten yapıyorlar. işde karşılığını aldılar göstermelik bile olsa bir gs liye bile ödül verilmedi.
anlamıyorumki renkliyi olmadığı gücünün var olduğunakimi ikna etmeye uğrtaşıyorsunuz olduğundan daha güçlü
gösterme çabası niye bu size nasıl bir kazanç sağlıyor gs yi güçlü Beşiktaşı ezik göstermenin nasıl bir faydası var
anlatında bizde bilelim. adamlar iki senedir namoğluyla iki tane hakemle işi götürdüler bumu derin gs
kaldııki lehlerine haraket eden her hakem dayak yedi ümit ondan sonra süperligde maç alabildimi ben hatırlamıyorum
hakemin çıkıp gs forması giymesi derin gs demek değildir. ve emin ol gümüşdağın karşısına geçecek bir derin gs gücü yok.
ha fetö artıkları yokmu var tabi birşeyler yapmıyorlarmı sanmıyorum kendilerini açık edecek bir iş içinde olmazlar.
adamların en hayati maçı bu maç ve bu maça cünoyu atamak için can atarlardı. en kötü fırat olsun isterlerdi
bülonun sağı solu belli olmaz en kötüsü bunların cemaatten değil şimdi ne yapacağı belli değil bir hafta önesinden belliydi atanacağı
değiştirmek için bence çok uğraştılar beceremediler sonunda torbadan çekilsin dediler.