Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751541 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

fikstürümüz şöle iyi ilk 2 maç kazanılabilecek maçlar yeterki sakatlık+kart+cenabetlik olmasın gese maçına kayıpsız çıkabiliriz. bu periyodda başak kendi sahasında oynasada 2 rakibi de kolay değil rize iyi oynuyor muriçin eksikliği sıkıntı sadece gözgöz ise can çekişiyor o maçda beraberlik alabilirler gese ise kayseriyi bi şekil geçer ama konya maçı beraberik kokuyor aykut tacını o maçta bulabilir her iki rakipde ilk 2 maç puan kaybı yaşar şuan üstümüzdekilerin total 11 puan gerisindeyiz 2 maçı kayıpsız geçersek gese maçına çıkarken total fark maksimum 7 olur.

ne diyorsak o  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

geliyor mu yoksa :) :)

sen o günlerde de bana abi gerçekten inanıyormusun demiştin ben de 5 maç başak maks. 9 gs 10 biz ise 13-15 arası alırız 15 alırsak şampiyon oluruz 13 alırsak başak olur biz ikinci oluruz demiştim görüşlerim ve beklentilerim değişmedi ama hakem+var faktörü önemli malum derin gese devreden hiç çıkmıyor gese başak maçına yorgun çıkmasın die maçı perşembeden çarşambaya değiştirmişler ince ince işliyorlar gene.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bakalım burak yılmaz sezonu ceza almadan tamamlayabilecek mi? kalan 4 maç için bu çok kritik adamın yedeği yok. rize maçında hakemler altı üstü sus işareti yaptı die sarı verdiler yönetim bunlara bile bişey demiyor dünyada sus yaptı die sarı gören bizimkilerden başka oyuncu var mı ya hu. şuan 2 sarısı olmalıydı ama 3...

Çevrimiçi Necmi

hani adamların gücü yoktu @Necmi abi ? hani diyordun ya kupa finalinin tarihini değiştirsinler diye değiştirdiler!

Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali yayın planlarında yapılan değişiklik sebebiyle 15 Mayıs’a alındı.
onların isteği ileri tarihe atılmasıydı. zaten perşembe olması mantıklı değildi çarşamba olur
buna tarih değişti denmez ona bakarsan rize maçıylada bir gün yaklaşmış oldu.
sorun bir gün önce bir gün sonra oynanması değil 7-8 gün içince 3 maç yapacak olmaları riza kupa başak maçları.
adamlar sabah akşam ağlıyor hani güçleri nerde siz eskiden bunların ağladığını görürmüydünüz. sessizce işlerini hallederlerdi
şimdi halledemedikleri için zırlıyorlar. siz eskiden terimin ağzından konuşturmayın beni ceza alırım lafını duyuyormuydunuz.
al işde şimdide yayıncı kuruluşla papaz oldular. eskiden olsa hiç gitmiyoruz gibi saçma sapan tutum içinde olmazlardı
şimdi bunları çaresizlikten yapıyorlar. işde karşılığını aldılar göstermelik bile olsa bir gs liye bile ödül verilmedi.
anlamıyorumki renkliyi olmadığı gücünün var olduğunakimi ikna etmeye uğrtaşıyorsunuz olduğundan daha güçlü
gösterme çabası niye bu size nasıl bir kazanç sağlıyor gs yi güçlü Beşiktaşı ezik göstermenin nasıl bir faydası var
anlatında bizde bilelim. adamlar iki senedir namoğluyla iki tane hakemle işi götürdüler bumu derin gs
kaldııki lehlerine haraket eden her hakem dayak yedi ümit ondan sonra süperligde maç alabildimi ben hatırlamıyorum
hakemin çıkıp gs forması giymesi derin gs demek değildir. ve emin ol gümüşdağın karşısına geçecek bir derin gs gücü yok.
ha fetö artıkları yokmu var tabi birşeyler yapmıyorlarmı sanmıyorum kendilerini açık edecek bir iş içinde olmazlar.
adamların en hayati maçı bu maç ve bu maça cünoyu atamak için can atarlardı. en kötü fırat olsun isterlerdi
bülonun sağı solu belli olmaz en kötüsü bunların cemaatten değil şimdi ne yapacağı belli değil bir hafta önesinden belliydi atanacağı
değiştirmek için bence çok uğraştılar beceremediler sonunda torbadan çekilsin dediler.

Çevrimdışı tangaz

onların isteği ileri tarihe atılmasıydı. zaten perşembe olması mantıklı değildi çarşamba olur
buna tarih değişti denmez ona bakarsan rize maçıylada bir gün yaklaşmış oldu.
sorun bir gün önce bir gün sonra oynanması değil 7-8 gün içince 3 maç yapacak olmaları riza kupa başak maçları.
adamlar sabah akşam ağlıyor hani güçleri nerde siz eskiden bunların ağladığını görürmüydünüz. sessizce işlerini hallederlerdi
şimdi halledemedikleri için zırlıyorlar. siz eskiden terimin ağzından konuşturmayın beni ceza alırım lafını duyuyormuydunuz.
al işde şimdide yayıncı kuruluşla papaz oldular. eskiden olsa hiç gitmiyoruz gibi saçma sapan tutum içinde olmazlardı
şimdi bunları çaresizlikten yapıyorlar. işde karşılığını aldılar göstermelik bile olsa bir gs liye bile ödül verilmedi.
anlamıyorumki renkliyi olmadığı gücünün var olduğunakimi ikna etmeye uğrtaşıyorsunuz olduğundan daha güçlü
gösterme çabası niye bu size nasıl bir kazanç sağlıyor gs yi güçlü Beşiktaşı ezik göstermenin nasıl bir faydası var
anlatında bizde bilelim. adamlar iki senedir namoğluyla iki tane hakemle işi götürdüler bumu derin gs
kaldııki lehlerine haraket eden her hakem dayak yedi ümit ondan sonra süperligde maç alabildimi ben hatırlamıyorum
hakemin çıkıp gs forması giymesi derin gs demek değildir. ve emin ol gümüşdağın karşısına geçecek bir derin gs gücü yok.
ha fetö artıkları yokmu var tabi birşeyler yapmıyorlarmı sanmıyorum kendilerini açık edecek bir iş içinde olmazlar.
adamların en hayati maçı bu maç ve bu maça cünoyu atamak için can atarlardı. en kötü fırat olsun isterlerdi
bülonun sağı solu belli olmaz en kötüsü bunların cemaatten değil şimdi ne yapacağı belli değil bir hafta önesinden belliydi atanacağı
değiştirmek için bence çok uğraştılar beceremediler sonunda torbadan çekilsin dediler.

yapılabilecek maksimum ayarlamayı yaptırmışlar işte rize maçı günü belli değil daha maçı cuma yaparlar çarşambaya kadar dinlenirler kupa dönüşüde başak maçına 1 gün fazla dinlenerek çıkarlar, kritik olan önemli olan zaten başak maçına dinlenerek çıkmaları ve bunu da halletmişler işte. cuma rize çarşamba kupa pazar başak 9 günde 3 maç olur 7-8 günde değil derin gese ve/veya gese lobisi bir kere daha istediğini yaptırmıştır. işin garip tarafı bizlerin buradan yürüyüp baskı yapmamız daha mantıklı iken sizler herifleri meşrulaştırıyorsunuz.

Çevrimdışı levitate

sen o günlerde de bana abi gerçekten inanıyormusun demiştin ben de 5 maç başak maks. 9 gs 10 biz ise 13-15 arası alırız 15 alırsak şampiyon oluruz 13 alırsak başak olur biz ikinci oluruz demiştim görüşlerim ve beklentilerim değişmedi ama hakem+var faktörü önemli malum derin gese devreden hiç çıkmıyor gese başak maçına yorgun çıkmasın die maçı perşembeden çarşambaya değiştirmişler ince ince işliyorlar gene.

inanıyormusun değilde olur mu sence demiştim :D

hadi hayırlısı inş alırız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yapılabilecek maksimum ayarlamayı yaptırmışlar işte rize maçı günü belli değil daha maçı cuma yaparlar çarşambaya kadar dinlenirler kupa dönüşüde başak maçına 1 gün fazla dinlenerek çıkarlar, kritik olan önemli olan zaten başak maçına dinlenerek çıkmaları ve bunu da halletmişler işte. cuma rize çarşamba kupa pazar başak 9 günde 3 maç olur 7-8 günde değil derin gese ve/veya gese lobisi bir kere daha istediğini yaptırmıştır. işin garip tarafı bizlerin buradan yürüyüp baskı yapmamız daha mantıklı iken sizler herifleri meşrulaştırıyorsunuz.
neden tarihle oynasınlar dediğin gibi rize maçı belli değil ama başak maçıda belli değil alırlardı pazartesine aynı şey olurdu.
belki yine alırlar bilinmez ama büyük ihtimal cumartesi biz pazar onlar oynar. fener cumartesi bizi pazar onları pazartesi yaparlardı.
belki yine öyle yaparlar bilinmez ama bir önce yada sonra fark yaratmaz adamların isteği bir sonraki haftaya alınmasıydı başak maçı sonrasına
istediklerini alamadılar. fikstür açıklanmadan şöyle böyle oldu demenin bir mantığı yok.
mesela bunlar bein sporla neden kapıştılar ne istedilerde beinden alamadılar durup dururkenmi boykot ettiler.
maksimum ayarlama bir sonraki hafta oynanması olurdu. zaten başak maçından sonra büyük ihtimal lig bitmiş olacak.
onlar için yenerlersede biter yenilirlersede biter kaldıki bu lig onlar için pazar günüde bitebilir.

Çevrimiçi yaço58

Merhaba beyler. maça 2 gün kaldı)) heyecan varmı?)) bende var))) İnşAllah bu cin conu o tt nin çimlerine gömücez.

----------Karius--------
GG - Vida - Mirin - Adriano
-----Atiba - Dorukhan---
--Lens - Ljajic - Caner--
--------Burak -------

60 larda falan maçın gidişine göre Q7,Kagawa, Güven ve ya Ozi değişiklikleri gele bilir. Hakkımızda hayırlısı
bencede bu kadro ideal tek soru işaretim canermi kagawamı baskı yediğimizde kagawa geri gelip top çıkarma konusunda sakinliğyle bu maçta işimize yarayabilir ankara maçında baskı yediğimizde top yapamadık en büyük sorunumuz buydu inşallah yenip döneriz gs arkada acaip boşluklar bırakıyor bunları değerlendirmemiz lazım burak ve lensle

Çevrimdışı mylife1903

Abi fikisturu bizim baskan yapiyo

Çevrimdışı savaş altay

bu sezon tribün çok bozuldu nedense

Ilk defa Sirke giden cocuk gibi nefeslerini tutuyorlar ondan..

Avrupanin buyukleri gelince yikilan stad renkliler gelince sus pus oluyor.

Yani renklilere karsi bi endise-korku mevcut. Saygi da duyuyor olabilirler,

onlara sormak lazim :alala:

Çevrimdışı f_madida

gecen hafta da yazdik, olumlu dusunun olumlu yazin arkadaslar. hakemlik birsey olmayacak, cok rahat cakip gelecegiz. bunlar zaten gecen haftanin moral bozukluguyla harala gurele saldirmaya calisacaklar, istedikleri olmadikca delirecekler, kontrolu kaybedecekler. Besiktas'im boyle durumlarda acimaz, en az 3 veya 4 tane atariz. hakem konusacak halleri bile olmayacak mactan sonra.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı savaş altay

şu yılın 11'in de conconların suratlarını görmek isterdim diğer ödülleri alırken de :D

Deliriyorlardir simdi  :lol:

Sayfalarca Besiktas macini konusuyorlar ama bir kisi Burak adini yazamamis.

Medel var medel o tehlikeli oynamasin, formda diyen gordum :kop:

Bunlar maci konusamaz duruma gelmis. Izleyemez duruma da gelmeleri muhtemel.

Net 3 puan

Çevrimdışı kyiv

bakalım burak yılmaz sezonu ceza almadan tamamlayabilecek mi? kalan 4 maç için bu çok kritik adamın yedeği yok. rize maçında hakemler altı üstü sus işareti yaptı die sarı verdiler yönetim bunlara bile bişey demiyor dünyada sus yaptı die sarı gören bizimkilerden başka oyuncu var mı ya hu. şuan 2 sarısı olmalıydı ama 3...

Vallahi burada sorumluluk Burakta. Gomez koca bir 2. yarıyı 3 kartla idare etti. Burakta dikkat edecek gözler üzerinde. Kimseyi tahrik etmeyecek, tahrik olmayacak. Beşiktaşın başarısı şu kalan 4 haftada her türlü duygunun , davranışın önünde olmalı.

Çevrimiçi Necmi

Vallahi burada sorumluluk Burakta. Gomez koca bir 2. yarıyı 3 kartla idare etti. Burakta dikkat edecek gözler üzerinde. Kimseyi tahrik etmeyecek, tahrik olmayacak. Beşiktaşın başarısı şu kalan 4 haftada her türlü duygunun , davranışın önünde olmalı.
son maç kart görmemek için hava toplarına bile çıkmadı hiç yükselmedi dikkat etmedinizmi :D
hava topları risktir rakip faul yapar hakem sana yazar. ellerin kapali havalanamazsın açtığın anda girer koltuk altına zıplamaya
çalışır sonrada kafasını tutup kendini yere atar kafasına vurmuş olursun son pozisyondada rakip faul yaptı ama burakın kolları açık olduğu
için faul aleyhimize oldu. yoksa kontrolsüz çarpmışdı nasıl manuple etmeye çalıştılar aslında amaç bir sonraki maçta kart göstertmek
ama namoğlu amacına ulaşamadı. hocanın bir lafı diktiği minareyi al aşağı etti yoksa yanındakiler embesil gibi kafa sallayıp onay çekiyorlar
hocanın buraka faul yapıldı lafından sonra nasıl bozuldu biliyor çünkü buraka faul yapıldığını.

Çevrimdışı mylife1903

gecen hafta da yazdik, olumlu dusunun olumlu yazin arkadaslar. hakemlik birsey olmayacak, cok rahat cakip gelecegiz. bunlar zaten gecen haftanin moral bozukluguyla harala gurele saldirmaya calisacaklar, istedikleri olmadikca delirecekler, kontrolu kaybedecekler. Besiktas'im boyle durumlarda acimaz, en az 3 veya 4 tane atariz. hakem konusacak halleri bile olmayacak mactan sonra.
Harika sinerji abi
Burdan devam
Habire bozuyorlar

Unlu bir turk buyugumuz nedir
Fazla heyecanlanma cakicaz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kuzey üstün durumu zaten kötüydü. İyice çekilmez olur. Ankaragücü maçını 409'da seyrettim. Gençlerden oluşan bir grup vardı "adamlar" üşenmemiş Burak aleyhinde beste yapmışlar. Burak'a gol attığı sırada, ısınırken tribüne çağrıldığı esnada yani her fırsatta ıslıklar, küfürler. Ama şükür ki stadın geneli alkışlarla bunların sesini bastırdı her defasında. Ben şahsen kuzey üst taraftan iyice soğudum.
kuzey üste gelenlerin komple pasosu iptal edilmesi lazım adamlar stada geliş amacı lay lay lom ve burağa küfür etmek İnşallah o kadar dua ediyorum ki şampiyon olalım ilk önce bu o tayfayı takip edicem bakalım hangi yüzle şampiyonluğa sevinecekler yine bir bahane bulup konuyu q7 bağlayıp kalbimizin dışı ayağımızın içi bizii şampiyon yaptı derler
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

Net 3 puan
zaman geçmiyor nasıl izleyeceksek bu maçı heycandan inşallah alırız maçı biran önce pazar olsun

Çevrimiçi Necmi

Net 3 puan
bein spor ceza kesti onlara aslında yoksa göstermelik bile olsa bir isim yer alırdı
esas bundan sonra beinin tavrı nasıl olacak benim merak ettiğim bunlar neden beini protesto ettiler
şaşkın ördek suya   dalarmış misali türk futbolunun finansörüne kafa tutmak hiç laf olsun beri gelsin olayı değil
bunlar birşey yapmasını istedi büyük ihtimal beinden ama yüz bulamadılar geri tepti
katılmama nedenleri bu olmalı. benim tahminim maç takvimini değiştirmek istediler

Çevrimiçi Necmi

zaman geçmiyor nasıl izleyeceksek bu maçı heycandan inşallah alırız maçı biran önce pazar olsun
nedense ben çok sakinim akşamki maçın sonucunu daha fazla merak ediyorum
başak yenilirse kebap olur. Bir bakmışsın pazar gecesi lider olmuşuz.

Çevrimdışı mylife1903

bein spor ceza kesti onlara aslında yoksa göstermelik bile olsa bir isim yer alırdı
esas bundan sonra beinin tavrı nasıl olacak benim merak ettiğim bunlar neden beini protesto ettiler
şaşkın ördek suya   dalarmış misali türk futbolunun finansörüne kafa tutmak hiç laf olsun beri gelsin olayı değil
bunlar birşey yapmasını istedi büyük ihtimal beinden ama yüz bulamadılar geri tepti
katılmama nedenleri bu olmalı. benim tahminim maç takvimini değiştirmek istediler
Mac takvimini neden pirotesto etsinler abi ft yapiyor bizim baskanla beraber

Çevrimdışı mylife1903

nedense ben çok sakinim akşamki maçın sonucunu daha fazla merak ediyorum
başak yenilirse kebap olur. Bir bakmışsın pazar gecesi lider olmuşuz.
Hakem meler abi
Ona dikkat etmek lazim
Ibb cephesi cok sessizdi ustelik ga aglayinca dikkatlerden kacti orasi
Sivas tarafi zaten garip maclar ile hatirlaniyir

Besiktasli yazarlardan sivassipor sampiyonluga oynarken ibb tarafindan takilan cekmeyi hatirlatmalarini beklerdim de iste besiktasli yazar yok, yonetim de bi pilan dahilinde bunlari yinetmiyor zaten yarisindan cougu besiktasli gecinip besiktastan gecinen suluk

Çevrimdışı cursedofdragon

biz kariusu beğenmiyoruz ama durum orta da o kadar kötü değil :)

Çevrimdışı savaş altay

fb de tehdit ediyordu bi donem baska yolllar uzerinden.

Cok da iyi oldu. Derbiden hemen once bu tablo sahane oldu  :D

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonluk yakın, #KartalYuvasınaAkın… Büyük taraftarımızın başlattığı organizasyona özel 3-4-5 Mayıs’ta tüm sezon ürünlerinde %15 İNDİRİM! https://www.kartalyuvasi.com.tr

Reklamları Okudunuz!