Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Saçma olmuş. Şampiyon olan takımdan hiç bir oyuncu seçilmemesi. Türkiye’de gerçi hangi iş doğru yapiliyorda buna şaşalım.

Türkçe olimpiyatlarında artık

Çevrimdışı Kursad_Duran

Türkçe olimpiyatlarında artık
Benim kafa geçen seneye gitti. Yanlış anlamışım meseleyi ama yinede sezon bitmeden ödül vermek saçma olmuş.

Suriyeliler şimdi ekstra motive olurlar bizim maça.

[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2019, 00:23:24 Kursad_Duran ]

Çevrimdışı kyiv

U18 Milli Takımımız, Ukrayna'yı Oğuzhan Akgün'ün golüyle 1-0 mağlup etti.

Şu çocuk gurbetçi olsaydı şimdi peşinde kuyruktuk. 5 kuruş para harcamadan altyapıdan gelecek bu genci görecek birileri aranıyor. En azından yaz kampında!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ligin son maçında şampiyonluk maçı olursa böyle bir şey yapsak çok güzel olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ligin son maçında şampiyonluk maçı olursa böyle bir şey yapsak çok güzel olur
Buna taraftarın güce yetmez ki yönetimin el atması lazım böyle işlere ,bütün koltuklara bayrak koyarlarsa taraftar niye sallamasın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Kalbim gumgum
Cakacaz galiba
Bu sene 101.yila mahsuben alacaz o kupayi
Angaraya 2 macta 8i tamamladik onu da kabul edebiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kalbim gumgum
Cakacaz galiba
Bu sene 101.yila mahsuben alacaz o kupayi
Angaraya 2 macta 8i tamamladik onu da kabul edebiliriz

Günaydın abi  :D

Hem iyi oynayıp hem de fena çakacaz gibi geliyor bana, içerideki maçlarda bile böyle hissetmiyorum 1 2 yıldır, bakalım ne olacak   :money:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın abi  :D

Hem iyi oynayıp hem de fena çakacaz gibi geliyor bana, içerideki maçlarda bile böyle hissetmiyorum 1 2 yıldır, bakalım ne olacak   :money:
Bu heyecani dizginleyip kontrole almak lazim
Livirpul kiev maclari gibi ters teptigi de oluyor
Enerjiyi kontrol edip kendi faydamiza yonlendirmemiz lazim

Sinerjiyi bozmayalim sinerjiyi
Kenetlenip kenetlenecez gsye

Sinerji sinerji
Az kaldi azicik zamanimizi besiktasla degerlendirelim
Eski mac vidyolarina bakalim
Hislerimizi yumak haline getirelim, parmaklarimizin arasina aldigimiz bu enerjiyi iyice guclendirelim sonra feplasmana giden cengaverlerimize ulastiririz onlar da gsnin munasip bi yerine sokarlar, kaleye falan yani

Çevrimdışı mylife1903

Politikaci; hocam kaleciler icin ne derler, kaleci takimina sirtina donmez
Senol gunes, sizde donmeyin, halkin icinde olun

Bu adam kaleciydi arkadas, harcanmis kalede, samtrafor oynasa 500 tane gol atarmis

Çevrimdışı mylife1903

Turgay demiri sevmem, bi pohtan anlamamasinin yaninda yandas, karaktersiz, feto elebasina methiye duzen omurgasizin tekidir
Buna dayi diyen de ya subyandir ya besiktasli degildir
Mantarin tekidir
Besiktasliligi tartismalidir
Tartismali olmayan besiktasli gecinip besiktastan gecindigidir, arasira semtten de gecsin de azcik besiktaslilik ogrensin

Neyse
Konumuz bugun bu degil
Ama arkadas hic tasvip etmiyorum adam cikmis ftye pesevenk demis
Ayiptir karisi kizi var ftnin
Besiktasli olsa bu turgay hic besiktasliya yakisiyor mu derdim ama besiktasliligi tartismali oldugu icin kendisine yakismis
Ikinci bir goruse gore de ft hakeme pesevenk demis

Simdi zurna nerden otuyor
Turgay gasteci olmasi ragmen duzgun cumle kuramamis
Kimin kime pesevenk dedigi amlasilmiyor arkadas
3 kere okudum anlamadim
Adamin ifade edemedigi kesin dogru duzgun yazamamis

Denyo bi de bana ozenmis turkiyeye acik tivite piskoloji yazmis
Yahu gugila sor imla hatani duzeltsin
Benim gibi duz yazi yazip kurala isyan edemezsin sen
Anarsist misin sen nesin
Ya kimsen o ol ya da oldugun ol gibi bisiydi neyse olsada kodum olmasada

Çevrimdışı tangaz

Benim kafa geçen seneye gitti. Yanlış anlamışım meseleyi ama yinede sezon bitmeden ödül vermek saçma olmuş.

Suriyeliler şimdi ekstra motive olurlar bizim maça.

şimdilerde bölesi moda premier lik de sezon bitmeden şaapıyor ödülleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Liquidator

Merhaba beyler. maça 2 gün kaldı)) heyecan varmı?)) bende var))) İnşAllah bu cin conu o tt nin çimlerine gömücez.

----------Karius--------
GG - Vida - Mirin - Adriano
-----Atiba - Dorukhan---
--Lens - Ljajic - Caner--
--------Burak -------

60 larda falan maçın gidişine göre Q7,Kagawa, Güven ve ya Ozi değişiklikleri gele bilir. Hakkımızda hayırlısı
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Merhaba beyler. maça 2 gün kaldı)) heyecan varmı?)) bende var))) İnşAllah bu cin conu o tt nin çimlerine gömücez.

----------Karius--------
GG - Vida - Mirin - Adriano
-----Atiba - Dorukhan---
--Lens - Ljajic - Caner--
--------Burak -------

60 larda falan maçın gidişine göre Q7,Kagawa, Güven ve ya Ozi değişiklikleri gele bilir. Hakkımızda hayırlısı

bende garip bi sakinlik var inşallah hayra olur

maça gelirsek; sağlam dayak yiyeceğimiz kesin  burada belirleyici olan VAR hakemi olacak bu sene bülo suya sabuna dokunmadan işi VARa bırakarak maç yönetiyor bu nedenle VARın işgüzar mı yoksa adil mi olacağı belirleyici olacaktır. bir görevde oyunculara ve saha kenarına düşüyor aleyhimize olan flu pozisyonlarda hemen itiraz edip varı devreye girmeye zorlamalıyız. ilk devre cücü sahada bizi doğramaya çalışırken oyuncuların itirazları ile var devreye girmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

btd seneye tüm taraftar grupları kuzey üstte toplanacak demiş

inş şu kendi kafasına göre kuru gürültü yapan tayfada oraya geçer, sene başından beri rahatsız ediyorlar
Kuzey üstün durumu zaten kötüydü. İyice çekilmez olur. Ankaragücü maçını 409'da seyrettim. Gençlerden oluşan bir grup vardı "adamlar" üşenmemiş Burak aleyhinde beste yapmışlar. Burak'a gol attığı sırada, ısınırken tribüne çağrıldığı esnada yani her fırsatta ıslıklar, küfürler. Ama şükür ki stadın geneli alkışlarla bunların sesini bastırdı her defasında. Ben şahsen kuzey üst taraftan iyice soğudum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 'TaNeR'

maça gelirsek; sağlam dayak yiyeceğimiz kesin  burada belirleyici olan VAR hakemi olacak bu sene bülo suya sabuna dokunmadan işi VARa bırakarak maç yönetiyor bu nedenle VARın işgüzar mı yoksa adil mi olacağı belirleyici olacaktır. bir görevde oyunculara ve saha kenarına düşüyor aleyhimize olan flu pozisyonlarda hemen itiraz edip varı devreye girmeye zorlamalıyız. ilk devre cücü sahada bizi doğramaya çalışırken oyuncuların itirazları ile var devreye girmişti.

VAR'a cücüyü vermezler umarım, bizim lehimize durumlarda orta hakeme hiç fısıldamıyor... ama misal, biz gol bulduk, eleman bir şey bulabilmek için taa santraya kadar geri sarıyor ;)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

VAR'a cücüyü vermezler umarım, bizim lehimize durumlarda orta hakeme hiç fısıldamıyor... ama misal, biz gol bulduk, eleman bir şey bulabilmek için taa santraya kadar geri sarıyor ;)
O is cucunun alacagi komuta bakar
Milli takim hocasini uzmek istemeyebilir yani bi anda

Çevrimdışı mylife1903

Cakacaz abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun 16 Ağustos 2019 tarihinde başlayacağı ve 17 Mayıs 2020 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sikinti heyecan yok cakacaz
Sinerjiye devam

Çevrimdışı levitate

Kuzey üstün durumu zaten kötüydü. İyice çekilmez olur. Ankaragücü maçını 409'da seyrettim. Gençlerden oluşan bir grup vardı "adamlar" üşenmemiş Burak aleyhinde beste yapmışlar. Burak'a gol attığı sırada, ısınırken tribüne çağrıldığı esnada yani her fırsatta ıslıklar, küfürler. Ama şükür ki stadın geneli alkışlarla bunların sesini bastırdı her defasında. Ben şahsen kuzey üst taraftan iyice soğudum.
bu sezon tribün çok bozuldu nedense
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

O is cucunun alacagi komuta bakar
Milli takim hocasini uzmek istemeyebilir yani bi anda

[...]

Kafamda deli sorular... bu sessizlik neye alamet göreceğiz... eğer hakem+VAR hatalarıyla gs şampiyon olursa bilin ki önceden bellidir her şey.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

inşallah böle hakem hatası ve VAR katliyamı ile kazanırız bunlar ondan sonra melesin dursunlar istiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Kafamda deli sorular... bu sessizlik neye alamet göreceğiz... eğer hakem+VAR hatalarıyla gs şampiyon olursa bilin ki önceden bellidir her şey.
Turkiye liginde genelde sarilardan encok aglayan sampiyon yapilir orda bi sikinti var
Besiktasin sampiyonlugu da abse direnajidir turkiyede