Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Maçtan tedirgin olan arkadaşlara geçen sezon tt de kaypettiyimiz 2-0 olan maçın özetini izlemesini tavsiye ederim. Bol pozisyonumuz var amma atamayan forvetimiz (Negredo). ilk gölde Q7 nin affedilmez bencilliyi sayesinde gelmişdi. Ard-arda ne pozisyonlar kaçırdık. Talisca kafası, Babel karşı-karşıya, yine lensi pasında babelin dokunamaması Negredo aşırtma. Aklımda kalan bunlar. Bide q7 beyfendinin atmadıkalrına bakın. Yani demem o ki, o maçta atan ayak olsaydı ve bir az futbol şansımız olsaydı cin cona koymuştuk. Haaa hakem faktörünüde unutmadım. Fırat belhandanın kırmızısını es geçmişti, uydurma bir penatı ve Tosice kırmızı

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sametbagan

Derbiyi bülent yıldırım yönetecekmiş.Adamlar ne yaptılar ne ettiler yine seyirciden etkilenen üstelik son hakemlik sezonu olan bir hakemi atadılar valla pes.

Artık seneye ya mhk de ya yayıncı kuruluşta yada gs tv de görev alması kesin oldu.Olan yine bizim gibi saf Beşiktaşlılara oldu.

Hadi bakalım yen yenebilirsen hem rakibi hem hakemi.Ah vedat kaptan ah o lafı keşke etmeseydin de bizde sürekli böyle romantik romantik takılmayaydık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçtan tedirgin olan arkadaşlara geçen sezon tt de kaypettiyimiz 2-0 olan maçın özetini izlemesini tavsiye ederim. Bol pozisyonumuz var amma atamayan forvetimiz (Negredo). ilk gölde Q7 nin affedilmez bencilliyi sayesinde gelmişdi. Ard-arda ne pozisyonlar kaçırdık. Talisca kafası, Babel karşı-karşıya, yine lensi pasında babelin dokunamaması Negredo aşırtma. Aklımda kalan bunlar. Bide q7 beyfendinin atmadıkalrına bakın. Yani demem o ki, o maçta atan ayak olsaydı ve bir az futbol şansımız olsaydı cin cona koymuştuk. Haaa hakem faktörünüde unutmadım. Fırat belhandanın kırmızısını es geçmişti, uydurma bir penatı ve Tosice kırmızı

en önemlisi fener maçı ile morallerimizi yerle bir etmişlerdir planlı bir şekilde.

bu sefer çok moralli gidiyoruz ayrıca santraforumuz var  :naughty:

Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini Bülent Yıldırım yönetecek.

Çevrimdışı Liquidator

Vallahi kim ne derse desin, cücüden meteden halitden’se Büloyu tercih ederim. Ha demiyorum süper bir hakem, amma son 2-3 sezonda aleyhimize öyle göz göre göre çaldığı düdük hatırlamıyorum. Hayırlısı

Bülent yıldırım bu sezon 4 maçımızı yönetmiş.

3 galibiyet 1 beraberlik.

gs'nin 2 maçını yönetmiş.

2 galibiyet.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs all in demiş

Gs all in demiş

bülo fenerli.

İnşallah bizden yana olur suriyelileri tutmasın Türk takımı varken :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahahahaa

Ulan ne zaman Bulenti verirler desem Bulenti veriyorlar maça :lol: :lol:

Fb maçı öncesi de Bulenti verirler demiştim bu maç öncesi de Bulenti verirler demiştim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bülent Yıldırım kariyerinde 5. kez Galatasaray - Beşiktaş maçını yönetecek. Geride kalan 4 derbide Galatasaray ve Beşiktaş 1'er galibiyet alırken, 2 maç ise beraberlikle sona erdi. Bülent Yıldırım'ın yönettiği 4 derbisinin 3'ünde ev sahibi yine Galatasaray'dı.
Galatasaray 0-1 Beşiktaş (27.02.2017)
Beşiktaş 3-3 Galatasaray (26.08.2012)
Galatasaray 2-2 Beşiktaş (06.05.2012)
Galatasaray 3-0 Beşiktaş (12.09.2009)

Çevrimdışı mylife1903

Belliydi zaten buloyu verecekleri
Jubile yapacak

Çevrimdışı mylife1903

Vallahi kim ne derse desin, cücüden meteden halitden’se Büloyu tercih ederim. Ha demiyorum süper bir hakem, amma son 2-3 sezonda aleyhimize öyle göz göre göre çaldığı düdük hatırlamıyorum. Hayırlısı

Bulo manipulasyoncunun teki
Ne talimat gelirse onu yapar
Fb macinda adami ataydi faullu golu vermeyeydi
O maci bile berabere bitirdi
Insallah fbli damari tutar agir fbli o

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Liquidator

Bir az önce yazdım, şimdi youtube-dan cin con - Beşiktaş maçını izledim. 2-0 yenildiyimiz. ah ah ne pozisyonlar kaçmış((( youtube-da geniş özet var 7 dakikalık.

Çevrimdışı caner.eryigit

Son 15 derbide 7 mağlubiyet 7 beraberlik 1 galibiyet almışlar o maçı da nasıl kazandıkları belli hiçbir yerde haberini göremezsiniz ama..

Çevrimdışı mylife1903

bülo fenerli.

İnşallah bizden yana olur suriyelileri tutmasın Türk takımı varken :D
Fbli de
Ortam baska
Bizi seedip emekli olur bunlar
Bizi dudugunu astik efenim diye sakinlestirirler
2 seneye gozlemci sonra mhkda
Genelde boyle
Orhan erdemirin muhitin bisatin jubilelerini unutmadik

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar sinerjiyi bozmayalim
Buloysa bulo
Burak kendini atar penalti verir
10 sene aglatiriz

Bir az önce yazdım, şimdi youtube-dan cin con - Beşiktaş maçını izledim. 2-0 yenildiyimiz. ah ah ne pozisyonlar kaçmış((( youtube-da geniş özet var 7 dakikalık.

yenildiğimiz puan kaybı yaptığımız maçlara bakamıyorum ben :)

içerde 3-3 berabere kaldığımız fener maçının ilk yarısına bakıp kapatıyorum misal :D

Çevrimdışı mellfred

Büloya talimat gitmediyse diğerlerine tercih ederim

Çevrimdışı mylife1903

Büloya talimat gitmediyse diğerlerine tercih ederim
Talimat gelmese huso da iyi mac yonetiyir
Bi umit ozturk degil tabi

Çevrimdışı mylife1903

Baskan adayi vardi 200 tane imza toplayamayan
Mahkemeye vermisti
Kazanmis mahkemeyi
Sasirdik mi, sasirmadik tabi

Tuzugu de koyduk buraya olmayan maddeyi adama karsi kullandilar
Yahu zaten ne oyu alacak 200 tane kmza toplayamayan adam nedir bu kibirin sebebi

Baskan 900 imza toplamis noter tastikli
Hangi notere gitmis paralar yonetimde noter var mi gibi deli sorular aklima gwliyir

Baskan kiziyor sonra
Beden diger camialarda boylw konular gundeme gelmiyor diye
Yahu divan kurulun dusmus mahkemede dusen divar kurulunu dava etmisler o davayi da kaybetmis kulup

Su baskanin etrafibdakiler yibetime girmeden once ozel ucak falan girmusler ki cok kerak ediyorum

Çevrimiçi levitate

kötünün iyisi
bipbipbupbup

bülo'dan ziyade VAR daha kritik oraya yine cücü verilirse büyük sıçtık demektir.

Çevrimdışı mylife1903

kötünün iyisi
Cok pis 2-2 koktu
Enerji 2-2 diyo bu oyunu bozmamiz lazim
Ya 2-3 ya da 1-2 sinerjisi lazim
Burak bi gol atsin sevinmesin
Ikinci yari atsin sevinsin
Karyus 3 mactir cekirge gibi zipliyordu hatali yiyebilir
Bir tane de layic atsin
Burak tek layic tek karyus hatali 1-2 olsun
Olmadi
Burak cift layic tek atsin karyus hatali yer zaten 1-3