Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3763171 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı balkan-kartal

dünkü taktiğimizi anlatırmısın neymiş biz taraftar olarak neyi görememeşiz ilk yarı en kötü ilk yarımızdı ikinci yarı vidanın o şans golü rahatlattı takımı yoksa çok panikti takım ilk yarı burağın golden başka pozisyon yoktu bile şampiyonlukda bizi istiyor en önemlisi bu burakda çok ekstra dün kariusda ekstra oynadı yoksa ilk yarı sanki karşımızda şl takımı var gibiydi her top atak oldu kalemizde yüreği ağzında izlemeyen bi beşiktşlı yoktur 2. gole kadar
Ankara hayatinin presini yapti bize. Ilk 50 dk deparla pres yapiyolardi sonrada pilleri bitti.
besiktastan baskasini bilmeyiz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ankara hayatinin presini yapti bize. Ilk 50 dk deparla pres yapiyolardi sonrada pilleri bitti.
Evet dediğin gibi oldu. Bizim savunmamız da önde baskıya karşı geriden oyun kurma konusunda zayıf kalınca oyunda insiyatif takıma geçti ta ki rakip 2. yarı başında yorulana kadar. 5 tane oyuncu sayıp bunların yaptıklarını da sırf kendi bireysel çabalarından saymakla olmuyor bu işler. Hele hele sistem, taktik üzerinden konuşacak olan sahaya çıkan 11 adamın bireysel ve takım  olarak ne yaptığından bahsedecek yazdıklarında samimiyse.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen haftalarda yazmıştım topu rakibe veriyoruz son haftalarda yeni bişey bu ve Şenol Hoca'nın işine benzemiyor. Yıllar sonra taktik değiştirdiğine inanmıyorum bu kadar tutucu bir adamın. Bence Guti'nin etkisi var bunda maçta yedek kulübesinde de çok heyecanlı ve konsantre görünüyor.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2019, 11:07:40 Osvaldonun Saçı ]

Geçen haftalarda yazmıştım topu rakibe veriyoruz son haftalarda yeni bişey bu ve Şenol Hoca'nın işine benzemiyor. Yıllar sonra taktik değiştirdiğine inanmıyorum bu kadar tutucu bir adamın. Bence Guti'nin etkisi var bunda maçta yedek kulübesinde de çok heyecanlı ve konsantre görünüyor.

Diğer dikkatimi çeken şey de sezonun ilk yarısında hem ilk devre hem ikince devre rezalet oynuyorduk. Fener maçına kadar ilk devre iyi ikinci devre kötü oynadık. Fener maçı sonrası da ilk devre berbat ikinci devre iyi oynuyoruz. Kalan 4 maçta iki yarıda da iyi oynamamız lazım.

Çevrimdışı bordele

Geçen haftalarda yazmıştım topu rakibe veriyoruz son haftalarda yeni bişey bu ve Şenol Hoca'nın işine benzemiyor bu. Yıllar sonra taktik değiştirdiğine inanmıyorum bu kadar tutucu bir adamın. Bence Guti'nin etkisi var bunda maçta yedek kulübesinde de çok heyecanlı ve konsantre görünüyor.

Abi yapma Allahını seversen futbolcular gizli gizli Guti'den taktik alıp onu mu uyguluyorlar yani  :lol:

Defans ve ortasahamız geriden top çıkartamıyor, Dorukhan pas bağlantılarına dahil olamıyor, bunlara Güven ve Adem eklenince iyice düşüyoruz olay bu.

Yeni olan bir şey de değil Sivas, Başak maçları da böyleydi.
Av zamanı

Abi yapma Allahını seversen futbolcular gizli gizli Guti'den taktik alıp onu mu uyguluyorlar yani  :lol:

Defans ve ortasahamız geriden top çıkartamıyor, Dorukhan pas bağlantılarına dahil olamıyor, bunlara Güven ve Adem eklenince iyice düşüyoruz olay bu.

Yeni olan bir şey de değil Sivas, Başak maçları da böyleydi.

Tamam zaten ben de son haftalarda böyle diyorum. İkinci devre neredeyse hep bu taktikle oynadık. Topu rakibe veriyoruz. Gizli gizli değildir de Guti'ye belki sorumluluk vermeye başlamıştır. 4-5 hafta önce bi açıklaması vardı başkanın Guti'yi görmek izlemek istiyoruz falan diye. Belki öyle bişey yapmıştır.

Çevrimdışı mylife1903

Bu hafta angara rize maci var yatirim tavsiyesi o mac mesela bunlar daha 2-3 gun kendilerine gelemez

Çevrimdışı mylife1903

Ileride top tutamayinca mecbur veriyorsun rakibe
Adam kenarda bogsuyor sen oraya sen buraya topa basin pas yapin diye
Bi de erken gol bulunca oyuncular koruma icgudusuyle de cekiliyor
Sonra devre arasi veriyir ayari

Çevrimiçi levitate

bu kadar savunma odaklı oynatmamalı o zaman bu tip şeyler bizde işe yaramıyor :D

bipbipbupbup

bu kadar savunma odaklı oynatmamalı o zaman bu tip şeyler bizde işe yaramıyor :D

Niye ilk defa 6'da 6 yaptık Şenol Hoca'yla ve son zamanların en gollü maçlarını çıkarttık. Bence ne yapıyosa devam etsin ama iki devrede de aynı oynayalım. Bi devre iyi bi devre kötü olmaz.

Çevrimiçi yaço58

gs de ilk yarım saat bize taraftarla birlikte pres yapcak şenol hocanın farklı bişeler denemesi lazım oyun kurulumunda dorukhan rol almıyor bu gelişir zamanla ama final maçımız gs maçı ya tamam ya devam maçı şenol hocanın farklı bişe denemesi lazım adri kesinlikle oynamalı bence adri caner sol kagawa ljajic kombinasyonu mantıklı olabilir kagawa ve adri ile topu çıkarma konusunda daha rahat ederiz ljajicde burakla ilerde işi bitirir ama önemli olan gs presini kırcak formulü bulmak kritik nokta o her maçın hikayesi farklı olur haftya bizim finalimiz var ya şampiyonluk yada 3.lük maçı  haftaya şansda bizim yanımızda olsun dün burağa sarı çıkmadı diye bas bas bağıranlar adamın burağa faulu olduğunu söylemiyor önce adam lak diye gelip arkadan şarj yapıyor kardeşim burak ne yapsın top zaten burakta bi ikili mücadele desen yok herkes bunu konuştu konuşun bu penalt niye tekrarlandı diye biz antlya maçında güven içeri attı gene tekrarlattılar karius kurtarır tekrarlatrlar başka hiçbr takımda olmaz cüneyt o kadar sinsiki o anda ya bizim averajı düşünd yada meleri sahada ezmek istedi bunun başka açıklaması yok o kadar saçma bir karardıki lan adamlar dönen topu boş kaleye atamadı zaten daha neyin kafası kardeşim ayrcıa burağa yapılan yüzde yüzlük kırmızıda nasıl çağırmazsın direk ayağına gelse zaten kırardı heralde o şiddetle az sıyırdı allahtan ama kırmızı için kırılması lazım kitapcıkta böyledir kesin yeni kural ayrıca lensin ofsayt pozisyonu da büyük ihtimal yoktu diye düşünüyorum kırmızı göstermemek için ofsaytı verdi yan hakem zaten sinsi var diye bişe var bırak oyun aksın hhemen niye bayrağı kaldırıyorsun birde milimliik pozisyon o pozisyonu süzmüş olması imkanszken hemen bayrağı kaldırmayı ihmal etmedi

Çevrimdışı bordele

Lens yine silikti tamam. Ama yaptıklarına bakalım;

İlk yarıda sağdan driplingle içeri katetti, solda Güven veya Burak'a çıkarttı net hatırlamıyorum topu alan oyuncumuz vurdu ama top defansa çarptı. Net bir pozisyondu.

İkinci yarıda;

- Araya koşusu sayesinde kaleciyle karşı karşıya kaldı, ofsayt verilmese kaleciye kırmızı kart çıkacaktı ve maç orada bitecekti.

- İkinci golde Burak'a orta yapması için pas verdi (Quaresma'nın yapmayacağı şey)

- Penaltı pozisyonunda cezahasındaki Atiba'ya pas verdi (Quaresma'nın yapamayacağı şey)

Beşiktaşımız için hiç yeterli bir oyuncu değil ama yaptıklarını da görmek lazım, defansa katkısını saymıyorum bile.

Galatasaray maçında ilk 11 oynayacak maçı almamız için yapacağı en küçük katkı bile benim için yeterli
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

gs de ilk yarım saat bize taraftarla birlikte pres yapcak şenol hocanın farklı bişeler denemesi lazım oyun kurulumunda dorukhan rol almıyor bu gelişir zamanla ama final maçımız gs maçı ya tamam ya devam maçı şenol hocanın farklı bişe denemesi lazım adri kesinlikle oynamalı bence adri caner sol kagawa ljajic kombinasyonu mantıklı olabilir kagawa ve adri ile topu çıkarma konusunda daha rahat ederiz ljajicde burakla ilerde işi bitirir ama önemli olan gs presini kırcak formulü bulmak kritik nokta o her maçın hikayesi farklı olur haftya bizim finalimiz var ya şampiyonluk yada 3.lük maçı  haftaya şansda bizim yanımızda olsun dün burağa sarı çıkmadı diye bas bas bağıranlar adamın burağa faulu olduğunu söylemiyor önce adam lak diye gelip arkadan şarj yapıyor kardeşim burak ne yapsın top zaten burakta bi ikili mücadele desen yok herkes bunu konuştu konuşun bu penalt niye tekrarlandı diye biz antlya maçında güven içeri attı gene tekrarlattılar karius kurtarır tekrarlatrlar başka hiçbr takımda olmaz cüneyt o kadar sinsiki o anda ya bizim averajı düşünd yada meleri sahada ezmek istedi bunun başka açıklaması yok o kadar saçma bir karardıki lan adamlar dönen topu boş kaleye atamadı zaten daha neyin kafası kardeşim ayrcıa burağa yapılan yüzde yüzlük kırmızıda nasıl çağırmazsın direk ayağına gelse zaten kırardı heralde o şiddetle az sıyırdı allahtan ama kırmızı için kırılması lazım kitapcıkta böyledir kesin yeni kural ayrıca lensin ofsayt pozisyonu da büyük ihtimal yoktu diye düşünüyorum kırmızı göstermemek için ofsaytı verdi yan hakem zaten sinsi var diye bişe var bırak oyun aksın hhemen niye bayrağı kaldırıyorsun birde milimliik pozisyon o pozisyonu süzmüş olması imkanszken hemen bayrağı kaldırmayı ihmal etmedi

Bu Dorukhan gs maçında bu oyunla ortasahada ezilir, kaybolur.
Av zamanı

Çevrimiçi yaço58

Bu Dorukhan gs maçında bu oyunla ortasahada ezilir, kaybolur.
dorukhan temaslı oyunda kaybolmaz ama pres yerken top çıkarırken sağlam bi adri destek olmalı yada kagawayı da oynatıp oyun kurulumunda kagawa üzeirnden oyunu kurmamız lazım tüm yükü atibaya yüklersek sıkıntı olur inşallah bu maçtan ders almışızdır

Çevrimdışı Doğukan E.

Konyaspor Galatasaray maçının VAR ıda Cüneyt olmuş. Bu hafta 2. VAR hakemliği 1 de saha  :alala:

Çevrimdışı sozkul

Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
Ben mi futboldan anlamıyorum , tarafsız mı bakamıyorum bilemedim.

Çevrimdışı f_madida

Lens yine silikti tamam. Ama yaptıklarına bakalım;

İlk yarıda sağdan driplingle içeri katetti, solda Güven veya Burak'a çıkarttı net hatırlamıyorum topu alan oyuncumuz vurdu ama top defansa çarptı. Net bir pozisyondu.

İkinci yarıda;

- Araya koşusu sayesinde kaleciyle karşı karşıya kaldı, ofsayt verilmese kaleciye kırmızı kart çıkacaktı ve maç orada bitecekti.

- İkinci golde Burak'a orta yapması için pas verdi (Quaresma'nın yapmayacağı şey)

- Penaltı pozisyonunda cezahasındaki Atiba'ya pas verdi (Quaresma'nın yapamayacağı şey)

Beşiktaşımız için hiç yeterli bir oyuncu değil ama yaptıklarını da görmek lazım, defansa katkısını saymıyorum bile.

Galatasaray maçında ilk 11 oynayacak maçı almamız için yapacağı en küçük katkı bile benim için yeterli

Kesinlikle Lens hem takim oyununa dogrudan katkida bulunuyor hem de takimin geri kalaninin katilabilmesi icin alan yaratiyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz mi tarafsız bakamıyoruz anlamıyorum, 4-5 hakem yorumcusu Burak kesin sarı kart diyor, 3 tanesi başlığına taşımış.
Lobi gücü dedikleri bu mu acaba, GS deyken böyle bir sarı kart alsa Burak, hepsi doğrardı o hakemi öteki geldi arkadan çarptı diye.
Bütün maçı bir sarı kart üzerinden konuşanların futboldan anladığını düşünmüyorum. Her hafta kazandığımız maçtan sonra maçla ilgili tek kelime konuşulmuyor. Sadece hakemler konuşuluyor. Hakemler çıksın kendi arasında maç yapsınlar daha çok konuşulur. Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Süleyman abi; onlar bir yerden aldıkları talimat doğrultusunda haber yapıyor. Kamuoyunu biz yönlendirir kimin şampiyon olacağına hangi takımda kimin yönetici, teknik direktör, futbolcu olacağına biz karar veririz diyor bu yapı. Paranın rantın olduğu her yere el attılar şimdi de futbola el atıp kurutacaklar. O pozisyonda faul yapılan isim Burak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dusundugumuzu yazarken sana sorariz bundan sonra

cevap vermen bile hata abi görmezden gelmek en güzeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

suriyespor maçında geri bölgemiz belli gibi önemli olan ilerisi.

Karius

Gökhan           Vida        Mirin            Adriano

Dorukhan   Atiba

Ben bir şekilde kagawanın da oynaması gerektiğini düşünüyorum dün oyuna girdikten sonra çok güzel 2 tane net adamın ayağına paslar attı.ama ljajic ile 2 si beraber oynayınca olmuyor.Kagawa tek basına fener macında oynadığında çok iyiydi beraber oynadıkları hiç bir maç iyi oynuyamadık bilemedim.

Karius

Dorukhan   Atiba

Lens                      Kagawa                Ljajic

Burak

Çevrimdışı mylife1903

Faul maul yok orda abi
Adam burun atiyir buragin koluna
Kendi etti kendi buldu
Arkadan baldirina okuz gibi girmesine de bisi demiyoruz yani

Çevrimdışı mylife1903

suriyespor maçında geri bölgemiz belli gibi önemli olan ilerisi.

Karius

Dorukhan   Atiba

Ben bir şekilde kagawanın da oynaması gerektiğini düşünüyorum dün oyuna girdikten sonra çok güzel 2 tane net adamın ayağına paslar attı.ama ljajic ile 2 si beraber oynayınca olmuyor.Kagawa tek basına fener macında oynadığında çok iyiydi beraber oynadıkları hiç bir maç iyi oynuyamadık bilemedim.

Karius

Dorukhan   Atiba

Lens                      Kagawa                Ljajic

Burak
Supruz yapmak lazim
Gg vida mirin adri
  Atiba ozzi dodo
      Layic kagava
        Burak
Gibi
Yapar mi? Yapmaz
Kazanan kadro ile cikar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

cevap vermen bile hata abi görmezden gelmek en güzeli.
Sistem taktikten bahseden çıkıp da 5 kişiyle kazandık demeyecek. Çıkacak anlatacak sahada 11 kişi ne yapmış. Hoca orta sahayı defansif kuruyor Oğuzhan'ı oynatmıyor deyip sonra Atiba-Veli orta sahasıyla maçlara çıkan Oğuzhan'a forma yüzü göstermeyen Bilic'e güzelleme yapmayacak. Fikrin doğru veya yanlıştır ama tutarlı olacaksın. Hem tutarlı olmayacaksın hem de görüşlerinin ciddiye alınmasını bekleyeceksin. Öyle bir dünya yok.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bugün konya gs'yi, cuma sivas başakşehir'i yenerse bize tokide beraberlik bile yetebilir.