Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Arkadas bu arda kardesler nedir ya
Delirtti adam, mal mal hareketler
Daha topun kaleye girip girmedigini bile anlayamiyor

2 pozisyonda 3 tane penalti var, penalti vermemek icin korneri tekrar ettirmedi mi?
Buragi delirtti zart gaul zurt faul
Sonra canere bi sari kart gosterdi sadece besiktaslilara gisteriliyor o kart. Ayni karti palazlanmadab once ali palabiyik gostermisti hem de ikinci sari olarak.
Bugun bunlara tepki vermezsen bu kardes deplasmanda gs macina verilir anamizi aglatir

Hakemlerin bakisi ve degerlendirmeleri acayip bize karsi, normal degil

Besiktas'in öyle caresiz ve yetersiz bir yonetimi var ki GS deplasmanımıza Umit Ozturk'u verseler gıkları çıkmaz. Boyle caresiz ve yetersiz bir Beşiktaş yonetimi var maalesef.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı levitate

Bu arada bazı arkadaslar Ljajic yetersiz deyip duruyordu. Sirf Quaresma'yla frikik tartismasına girdi diye Quaresmacilar Ljajic'i cop ilan etmişti. Quaresma gibi sut yeteneği berbat olan bir oyuncuya frikikleri kullandırtarak kim bilir neler kaybettik.
+1903

eğer kalırsa ljajic'ten seneye 15 gol 15 asist civarı psikopatça bir performans bekliyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Popolarindan uydurdukları kuralı simdi unutmuş gibi yapan çakallar var. Bir tek Deniz Coban denen zavallı tükürdüğünü yalamamak icin topa temas ani deyip pozisyon ofsayt degil dedi.  :D
uzun zamandır ilk defa aspora baktım bu sonucun arkasından ne konuşacaklar diye
haklarını yemeyelim erman hariç diğerleri ofsayt değil dediler erman dememek için kıvrandı durdu
şaibe varmış diğerlerinden yüz bulamadı. ıkındı durdu. Turgayda quaresmanın olmamasını başka şeylere
bağlamak için kıvrandı ama 7 gol gölgede bıraktı rabet edilmedi sözlerine.

Çevrimiçi Necmi

Arkadas bu arda kardesler nedir ya
Delirtti adam, mal mal hareketler
Daha topun kaleye girip girmedigini bile anlayamiyor

2 pozisyonda 3 tane penalti var, penalti vermemek icin korneri tekrar ettirmedi mi?
Buragi delirtti zart gaul zurt faul
Sonra canere bi sari kart gosterdi sadece besiktaslilara gisteriliyor o kart. Ayni karti palazlanmadab once ali palabiyik gostermisti hem de ikinci sari olarak.
Bugun bunlara tepki vermezsen bu kardes deplasmanda gs macina verilir anamizi aglatir

Hakemlerin bakisi ve degerlendirmeleri acayip bize karsi, normal degil
penaltıyı vermemek içinmi korneri tekrarladı yoksa düdüğü öncemi çaldı onu tam anlayamadım
ama gerçekten çok kötü bir hakem GG nin ayağına basıldığı pozisyondada vermedi faulü
pozisyonuda gördü.

Çevrimdışı mylife1903

penaltıyı vermemek içinmi korneri tekrarladı yoksa düdüğü öncemi çaldı onu tam anlayamadım
ama gerçekten çok kötü bir hakem GG nin ayağına basıldığı pozisyondada vermedi faulü
pozisyonuda gördü.
Abi ggnin ayagina pzosiyon geregi basildi bisi yok orda. Hava topuna ciktilsr inerken ayagina kondu, olabilir futbolda var.
hakemin bakis acisi igrencti

Uydurma fauller falan topun yonunu bizim kaleye dondurdu devamli
Bu tarz hakemlerle deplasmanda oynayinca devamli baski yiyorsun
Senden faulle topu aliyorlar sen basinca azicik cat faul veriyir adam seni cikartmiyor
Mesela canere gosterdigi karta bak. Tek besiktasli oyuncular goruyor boyle kart. Renklilere gostersin erkekse.
7 tane sallamisin cikip hakeme giydirsen kimse neden konusuyon diyemez. Bu hakem tehlikeli gs deplasmanina verirler bunu, kesip bicer kitabina da uydurur.

Kacinci penalti oldu, ayiptir hakeme ne bizim ne oynadigimizdan kac gol attgimizdan, penaltimi versin benim. Gsnin aldigi penaltilara bakin ayiptir bizim futbolcular da seyrediyir o maclari, ne dusunuyorlardir

Musa 20 tane falan faul yapmistir okuz gibi zaten ergen irisi tek basina dovdu bizimkileri bir uyari bile almadi boyle mactan kopuk rahatsiz bir hakemdi bu

Çevrimdışı mylife1903

haklarını yemeyelim erman hariç diğerleri ofsayt değil dediler erman dememek için kıvrandı durdu
şaibe varmış diğerlerinden yüz bulamadı. ıkındı durdu. Turgayda quaresmanın olmamasını başka şeylere
Abi tartismali pzoisyona net ofsayt diyor herif
Net net net ofsayt net cok net ama falan diye basiyor algi kasiyor
Penaltilari konusmuyor ama
Canerin gordugu karti konusmuyor
Sonra bizim camia neden fevri neden nefret dolu

Çevrimdışı Orhan_

pozisyonuda gördü.

Korneri kullandırmadan pozisyonu durduruyor ama artık herhangi bir takışma yok direkt aksiyon var pozisyon içinde. Yani oyun durdurulmalı mı penaltı mı verilmeli bilemiyorum. Ancak devamında Vida'nın pozisyonu net penaltı.

Çevrimiçi Necmi

Abi ggnin ayagina pzosiyon geregi basildi bisi yok orda. Hava topuna ciktilsr inerken ayagina kondu, olabilir futbolda var.

Senden faulle topu aliyorlar sen basinca azicik cat faul veriyir adam seni cikartmiyor
Mesela canere gosterdigi karta bak. Tek besiktasli oyuncular goruyor boyle kart. Renklilere gostersin erkekse.
7 tane sallamisin cikip hakeme giydirsen kimse neden konusuyon diyemez. Bu hakem tehlikeli gs deplasmanina verirler bunu, kesip bicer kitabina da uydurur.

Kacinci penalti oldu, ayiptir hakeme ne bizim ne oynadigimizdan kac gol attgimizdan, penaltimi versin benim. Gsnin aldigi penaltilara bakin ayiptir bizim futbolcular da seyrediyir o maclari, ne dusunuyorlardir

Musa 20 tane falan faul yapmistir okuz gibi zaten ergen irisi tek basina dovdu bizimkileri bir uyari bile almadi boyle mactan kopuk rahatsiz bir hakemdi bu
neden pozisyon gereği faul olunca verilmiyormu :D
kart göstersin demedim ama faulü çalmak zorundaydı bileği kırılırdı  orda ceza sahası içinde sakatlanmaya yönelik
faul oluyor hakem oyunu devam ettiriyor. hakemin hiç yüzünü gördünmü hele ikinci golden sonra ben ne yapabilirim
der gibiydi. akşam hem hakem olarak kötü hemde karakter olarak kötü bir hakem vardı sahada
ama yediğimiz baskı hakemin yarattığı bir baskı falan değildi.
herkes 7 golle gelen galibiyetten mutlu ama çok çok kötü bir futbol oynadık şans meleklerimiz yanımızdaydı
girdiğimiz pozisyonlarda quaresma olmadığı için diğer oyuncularda topun kalmasından kaynaklandı
7 gollük galibiyet aldığımız maçı 5 orta ile bitirmişiz. bu oyunu oynadığında işde kötü oynasanda kazanıyorsun.
bence maçın adamı quaresmaydı. bu farklı galibiyeti ona borçluyuz.
mirin yatarak pozisyonu önlemese maçın kaderi değişebilirdi. maç 5-2 olduğunda bile rahat değildim.

Çevrimiçi Necmi

Korneri kullandırmadan pozisyonu durduruyor ama artık herhangi bir takışma yok direkt aksiyon var pozisyon içinde. Yani oyun durdurulmalı mı penaltı mı verilmeli bilemiyorum. Ancak devamında Vida'nın pozisyonu net penaltı.
hakemin görevi penaltıyı önlemek değil orda itişme kakışma yok aksiyon başlıyorbanada topa vurulmadan önce düdük çaldı gibi geldi ama hakkı yoktu
topa vurulur sonra penaltıyı çalması gerekirdi faul olmayan bir pozisyonu faul diye durdurdu çünkü devamı penaltı getiriyordu. penaltıyı önledi
vidanın pozisyonu gözden kaçabilir. ona çokda şeyetmiyorum. ne bekliyorsun GG ye yapılan faulde bile devam diyen bir hakem vidanın pozisyonuna faul verirmi
hakem kötü niyetliydi ama allahtan tecrübeli bir hakem değildi. mesela fırat olsa o maçı büker düğümler gol falan atamazsın.
caner ve burak kendilerini gereksiz riske attılar. hoca burakı çıkartmakta haklıydı kırmızıya gidiyordu. başak maçı öncesi
yaptıkları aptalcaydı. hoca risk aldı allahtan güven bunu risk olmaktan çıkarttı.

Çevrimiçi Necmi

Abi tartismali pzoisyona net ofsayt diyor herif
Net net net ofsayt net cok net ama falan diye basiyor algi kasiyor
Penaltilari konusmuyor ama
Canerin gordugu karti konusmuyor
Sonra bizim camia neden fevri neden nefret dolu
ama kimse katılmadı fikrine mal gibi ortada kaldı. kendi bile söylediğine inanmıyordu
bocalaması ondandı düştüğü komik durum eğlenceliydi. aslında kızmak yerine bu şekilde düştüğü durumla dalga
geçmek lazım bu tip insanlar kendilerine kızıldıkça coşarlar ama dalga geçilmekten hoşlanmazlar

Çevrimdışı ALDENYX

Vedat Muriqi attıgı gol öncesi  "taç" atişini kimse dile getirmemiş, maçda pozisyonu gördüm yerinden uygun kullanmadı kosarak en az 5 mt ileri gitti canerde pozisyonu hakeme söğledi ama takan olmadı.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Orhan_

hakemin görevi penaltıyı önlemek değil orda itişme kakışma yok aksiyon başlıyorbanada topa vurulmadan önce düdük çaldı gibi geldi ama hakkı yoktu
topa vurulur sonra penaltıyı çalması gerekirdi faul olmayan bir pozisyonu faul diye durdurdu çünkü devamı penaltı getiriyordu. penaltıyı önledi
vidanın pozisyonu gözden kaçabilir. ona çokda şeyetmiyorum. ne bekliyorsun GG ye yapılan faulde bile devam diyen bir hakem vidanın pozisyonuna faul verirmi
hakem kötü niyetliydi ama allahtan tecrübeli bir hakem değildi. mesela fırat olsa o maçı büker düğümler gol falan atamazsın.
caner ve burak kendilerini gereksiz riske attılar. hoca burakı çıkartmakta haklıydı kırmızıya gidiyordu. başak maçı öncesi
yaptıkları aptalcaydı. hoca risk aldı allahtan güven bunu risk olmaktan çıkarttı.

Hakemlerden bir şey beklememeye başlayalı çok oldu abi :D... Caner'in itirazını söylüyorsun galiba. Ben de anlayamıyorum o tip işleri. Hakem kararı vermiş, itirazını etmişsin.. Olay bitmiş.. Hala el kol hareketleri, bela okuma-küfür etme tarzında mimikler... Ekmeklerine yağ sürüyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne bileyim bizde şaşırdık ben ilk defa şahit oluyorum buna
hatta ilk ben görmedim şaşırdık necipi çıkartmasına sakatlandı dendi sonra bir arkadaş söyledi sakatlanan adam ısınma haraketimi yapar diye
hatta @ahmet türken de yanımdaydı aha necipi yine oyuna alacak galiba dedi.
hata bende stadda acaba hoca oyundan aldı sakat değilim diye tepkimi koyuyor dedim
necip öyle bir şey yapmaz dediler.
anlam veremedik işin özeti
Ahahaahaaa

Orada hoca Necipi bi daha oyuna alsa @ahmet türken abi kesin kalpten giderdi :evillol: :evillol:

Onun kadar Necipe sevgi gösteren birisini daha görmedim hayatimda :kop: :kop: :kop:

Not : 40 sayfa geriden geliyorum idare edin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu bir itham değil burası da mahkeme değil forum. birini suçladığımız da yok kaldı ki bu görüşme bir suç da değil. o gün görüşmeyi gözlemleyen (dışarıdan) akabinde yd.nin yanına giren ve bazı şeyleri öğrenen bir abimizden birinci ağız duyduğum şeyler var. detaya girmiyorum görüşmede vardı deyip geçiyorum. ama özetle emir büyük yerden die bir tüyo verip konuyu kapatıyorum.
Abi ben bunu daha ilk gün yazdım bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok

Şenol Güneşi Milli takımın başında görmek isteyen kişinin Rte olduğu zaten ayan beyan ortada yanı en salak insanı getir köy o bile anlar yanı

Bir Federasyon başkanı düşün Senil Güneşi açıklıyor ertesi gün de istifa ediyor , böyle bir şey ancak Türkiye de olur yanı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bu arada sahadaki en etkisiz eleman lensti
7gollü maçta bi hücum kanadının hiç katkısı olmaz mı?
lensse olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu arada sahadaki en etkisiz eleman lensti
7gollü maçta bi hücum kanadının hiç katkısı olmaz mı?
lensse olmaz...
Top gelmeyince baya baya iyi oynuyor abi

Çevrimdışı tangaz

Top gelmeyince baya baya iyi oynuyor abi

reis farkındaysan kötü oynayan demedim o kontenjanı caner dolduruyordu, lens bildiğin etkisiz eleman.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

yanılmadıysam lens yine maç içi fırçasını yedi.lensi birde başka hocayla görmek lazım.kötü oyununda uğradığı mobingin etkisi varmı?
kötü oynadığı için mi mobinge uğruyor yoksa mobinge uğradığı için mi kötü oynuyor? yoksa bu bir kısırdöngü mü? :D

Çevrimdışı tangaz

yanılmadıysam lens yine maç içi fırçasını yedi.lensi birde başka hocayla görmek lazım.kötü oyununda uğradığı mobingin etkisi varmı?
kötü oynadığı için mi mobinge uğruyor yoksa mobinge uğradığı için mi kötü oynuyor? yoksa bu bir kısırdöngü mü? :D

yetersizyeteneksizpahalı bir anadolu takımı topçusu = lens

Çevrimiçi murat

yetersizyeteneksizpahalı bir anadolu takımı topçusu = lens
sorun bence yetersizliği ve yeteneksizliği değil daha çok mental.beceremediği pozisyonun altında eziliyor.yılgın, direnç gösteremiyor, takılı kalıyor.beklentinin düşük olduğu takımlarda daha başarılı olacağı kesin bu yüzden anadolu topçusu tanımına katılabilirim ama elimizde olduğuna göre faydalanmak lazım bundan çok dha iyi olabileceğine inanıyorum.kişiliğine özel bir tavırla yaklaşılırsa daha verimli olur diye düşünüyorum fırçalayarak lensten verim alamazsın.

Çevrimdışı Orhan_

"1.06.2018-28.02.2019 dönemi hasılatımız 526 milyon 526 bin 155 TL olarak gerçekleşmiştir. Hasılat bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 22 azalırken, satışların maliyeti yüzde 10 düzeyinde artmıştır. Esas faaliyet gelir / gider içerisindeki 31 milyon 622 bin 42 TL tutarındaki negatif kur etkisi ile 51 milyon 24 bin 323 TL faaliyet zararı gerçekleşmiştir. Net finansman giderleri ise 148 milyon 650 bin 713 TL olarak gerçekleşmiştir. Sonuç olarak 206 milyon 359 bin 830 TL net dönem zararı gerçekleşmiştir."

32 milyon euro gibi bir şeye denk geliyor galiba 9 aylık zarar...

Şu paraları duydukça aklım duruyor.

Çevrimdışı Orhan_

Finansal durumlarla ilgili 4 adet kap bildirimi yapmış kulüp. Bakmamla sıkılmam arasında 1 saniye kadar bir süre var. Bir şey de anlamadım :D.

Çevrimiçi murat

"1.06.2018-28.02.2019 dönemi hasılatımız 526 milyon 526 bin 155 TL olarak gerçekleşmiştir. Hasılat bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 22 azalırken, satışların maliyeti yüzde 10 düzeyinde artmıştır. Esas faaliyet gelir / gider içerisindeki 31 milyon 622 bin 42 TL tutarındaki negatif kur etkisi ile 51 milyon 24 bin 323 TL faaliyet zararı gerçekleşmiştir. Net finansman giderleri ise 148 milyon 650 bin 713 TL olarak gerçekleşmiştir. Sonuç olarak 206 milyon 359 bin 830 TL net dönem zararı gerçekleşmiştir."

32 milyon euro gibi bir şeye denk geliyor galiba 9 aylık zarar...

Şu paraları duydukça aklım duruyor.
şampiyonlar ligine ya her sene katılacaksın yada hesabını şampiyonlar ligine katılmayacakmış gibi hesap yapıp ona uygun bir kadro kuracaksın.pepeyle şampiyonlar liginde oynarsın ama şampiyonlar ligine katılamazsın.

Çevrimdışı Librarius

Herifte utanma yok. Burada da paylasmistim, aleyhimize penaltı uydurmak icin "Vida kolunu açıyor topu engellemek icin" diyerek video görüntüsünü bile çarpıtmaya kalkmisti da saz arkadaşları utanıp "hocam kolunu kapatıyor, açmıyor" deyip susturmuşlardı. Ozellikle Beşiktaş maclarinin olduğu gun Beşiktaş'a saldırmak icin hazirlaniyor, puan kaybetmişsek değmeyin keyfine. Yok eder kazandıysak, once hakemler sayesinde kazandigimiz ilgisini isliyor, destekçi bulamazsa finansal konulara giriyor. Kininde boğulsun.  :tabe:

Çevrimdışı Librarius

Iddia ediyorum su ligde aleyhine en rahat düdük çalınan kulüp durumundayız. Diger büyük kulüpleri geçtim, ligin son sırasındaki takımlara karşı bile urkek olan hakemler Beşiktaş'a karşı cesaret abidesi kesiliyor. Yasar Kemal Ugurlu'yu GS maçında gorduk, herif korkusundan altına sicti. Arda Kardesler gibi yeni yetme hakem bile bize racon kesiyor. Caner'e ve Burak'a çıkan kartlar ibretlik.