Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3720792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ironi mi ciddi mi? :D

yoo ciddiyim emanetçi hoca oldugu her halinden belli ne hırs var ne saha kenarındaki halinde ne de kılık kıyafetinde özen. en son milli maçta olduğu traşla duruyordu. bunlar önemsiz gibi görünen önemli detaylardır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ripley

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu gol de temiz.

Ne güzeliz ya... 7-2 kazandığımız maçtan sonra bile haketmeden attığımız bir gol olmasın diye ofsayt çizgisi peşinde koşturuyoruz :) İyi ki Beşiktaşlıyız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Bu gol de temiz.

aynen işte budur tam olarak söylediğim gibi tertemiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ne güzeliz ya... 7-2 kazandığımız maçtan sonra bile haketmeden attığımız bir gol olmasın diye ofsayt çizgisi peşinde koşturuyoruz :) İyi ki Beşiktaşlıyız.

77 defa da tekrar izleseler 77 ayrı açıyla da izleseler attıgımız 7 gol de tertemiz cumhuriyetin takımı beşiktaşa da bu yakışır memleketinde bunu ilan etmek de ayrı bir keyif oldu noktayı koyduk

Çevrimdışı levitate

yoo ciddiyim emanetçi hoca oldugu her halinden belli ne hırs var ne saha kenarındaki halinde ne de kılık kıyafetinde özen. en son milli maçta olduğu traşla duruyordu. bunlar önemsiz gibi görünen önemli detaylardır.

vücut diline falan bir şey diyemem ama saç sakal biraz abartı değil mi abi :D

ama haklısın uzun süredir emanetçi gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Abi, ikinci devrenin lideri olan takıma 7 gol attık yahu, daha ne hırs olsun :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

Abi, ikinci devrenin lideri olan takıma 7 gol attık yahu, daha ne hırs olsun :)

milli maçta kenarda jilet gibiydi en son o gün traş olmuş bugün saç sakal birbirine girmişti beşiktaşın hocası maç günü traş olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

milli maçta kenarda jilet gibiydi en son o gün traş olmuş bugün saç sakal birbirine girmişti beşiktaşın hocası maç günü traş olacak.

resmi daire mi abi burası ?

sakal bırakmak istese bırakamıcak mı şimdi şenol güneş ?

Çevrimdışı Orhan_

ilk dewre antalya maçında da tam tersini yaşadık üstelik ofsayttan gol yemiştik sonuç olarak güzel koyduk  :bandit:

Bu işin adaletini sağlamaya kalksalar bize baya bir borçları çıkar. Sonra tekrar tekrar saymaya kalkışırlar. Penaltımızı yediler... Konuşulacak bir konu varsa o da budur.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı tangaz

resmi daire mi abi burası ?

sakal bırakmak istese bırakamıcak mı şimdi şenol güneş ?

resmi daire elbette değil, sakal bırakacaksa onda da bir sorun yok ama sakal bırakmadıgı sadece saldıgı da ortada milli maçta jilet gibiydi aynı özeni ben burada da isterdim gerek yüz ifadesini gerek kılığını salmış olarak gözlemledim. bu arada biliçde gitmeye yakın salaştı burada ama premier lige gider gitmez o da grandtualet jilet gibi giyinip traş olmaya başlamıştı westhamda.

Çevrimdışı tangaz

adem layiç : burak sene başında bizimle olsaydı sıralamada daha yukarıda olurduk  :bandit:

Çevrimiçi sEuL

Macin ozetini yeni izleyebildim, Caner Caner diye kac senedir kafayi duvarlara vuruyoruz. Teknik ekipte bir Allah'in kulu mu gormez bu arkadasi. Yedigimiz golde resmen babam gibi sahada yuruyup rakip oyunculari izlemis. Mac kasetleri falan izlenilmiyor mu yada izletilmiyor mu bu oyunculara anlayabilmek mumkun degil.

Guzel farkli bir galibiyet oldu bizim icin, sahsen ben puan kaybinin muhtemel oldugunu dusunuyordum ama cok sukur ki yanildim. Umarim haftaya hersey bizim tamda istedigimiz gibi gider. 2.lik cok degerli bu sezon cok!

Çevrimdışı Librarius

"Canerin alternatifi yoksa Rıdvan oynasın vallahi daha kötü oynamaz." diye herhalde 5. haftadan beri söylüyorum. 27. haftadayız, 5 dakika da olsa oyuna girdi Rıdvan. Adriano'nun sakat olduğu dönemlerde Caneri değil onu görmeliydik sahada.

Beşiktaş herhangi bir basari elde etmek istiyorsa Caner ve Quaresma denen arkadaşları yedek kulübesine bile almamalı. Fakat Senol Gunes isimli arkadas bu iki isme aşık maalesef. Bu uclunun kapı disari edildiği gun bayramim olacak benim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

q7'siz beşiktas > q7'li beşiktaş x 100

olmadığı her maç gol show xd

Quaresma'yi Manchester City takiminin ilk 11'ine koy City kendi liginde ilk dorde giremez. Herif bu kadar zararli bir oyuncu. Sakatlandi haberini duyunca elhamdulillah dedim. Umarım tedavisi sezon sonuna kadar surer Portekiz'de.

Çevrimdışı Librarius

Bu arada bazı arkadaslar Ljajic yetersiz deyip duruyordu. Sirf Quaresma'yla frikik tartismasına girdi diye Quaresmacilar Ljajic'i cop ilan etmişti. Quaresma gibi sut yeteneği berbat olan bir oyuncuya frikikleri kullandırtarak kim bilir neler kaybettik.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2019, 03:43:13 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Aynen öyle oldu buna benzer bir skor/oyun alakasızlığını antalya deplasmanında da yaşamıştık. Başakşehir maçı için ölçü olmasa da rakibi beklerken kaptığımız toplarla etkili oluyoruz bakalım nasıl oyun planlayacak hoca.

Bu tesadüf degil aslında. Quaresma'nin oynamadigi maclarda dikine oynamaya calisiyoruz. Rakip topa sahip olup uzerimize gelince çok daha tehlikeli bir takim haline geliyoruz. Çünkü dikine oynayan bir oyuncu grubu var.

Çevrimdışı Librarius

bence burakın golü çok temiz saha çizgilerine bakın zemindeki açık renk boz gibi görüntüye bakın temiz

güveninkinde ise topun ilk  temas anı die kural yazmadılar mı 2 hafta önce demek ki golümüz temiz :D

Popolarindan uydurdukları kuralı simdi unutmuş gibi yapan çakallar var. Bir tek Deniz Coban denen zavallı tükürdüğünü yalamamak icin topa temas ani deyip pozisyon ofsayt degil dedi.  :D

Çevrimdışı Librarius

bu arada hocaya ayar oldum ben derhal yollarım

Basımızda kaldigi hergun Beşiktaş adina eksi yazan bir durum. Hiçbir büyük takim bu durumu kabullenemez. Ertesi gun kapı önüne konması gerekirdi. Ama maalesef çok kotu bir yonetimi var Besiktas'in.

Çevrimdışı Librarius

Tebrikler abi. Ayni seyleri dusundum maçı izlerken.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas bu arda kardesler nedir ya
Delirtti adam, mal mal hareketler
Daha topun kaleye girip girmedigini bile anlayamiyor

2 pozisyonda 3 tane penalti var, penalti vermemek icin korneri tekrar ettirmedi mi?
Buragi delirtti zart gaul zurt faul
Sonra canere bi sari kart gosterdi sadece besiktaslilara gisteriliyor o kart. Ayni karti palazlanmadab once ali palabiyik gostermisti hem de ikinci sari olarak.
Bugun bunlara tepki vermezsen bu kardes deplasmanda gs macina verilir anamizi aglatir

Hakemlerin bakisi ve degerlendirmeleri acayip bize karsi, normal degil

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Arkadas bu arda kardesler nedir ya
Delirtti adam, mal mal hareketler
Daha topun kaleye girip girmedigini bile anlayamiyor

2 pozisyonda 3 tane penalti var, penalti vermemek icin korneri tekrar ettirmedi mi?
Buragi delirtti zart gaul zurt faul
Sonra canere bi sari kart gosterdi sadece besiktaslilara gisteriliyor o kart. Ayni karti palazlanmadab once ali palabiyik gostermisti hem de ikinci sari olarak.
Bugun bunlara tepki vermezsen bu kardes deplasmanda gs macina verilir anamizi aglatir

Hakemlerin bakisi ve degerlendirmeleri acayip bize karsi, normal degil

Aynen ağların arka çaprazı delik Rize'nin attığı golden sonra gitti ön tarafı işaret edip düzelttirdi. Daha topun nereye gittiğini takip etmiyor. Mimikleri tam tetikçi hakem mimikleriydi. Dikkat etmek lazım.  :D

Seçim nedeniyle biraz futboldan uzak kalmıştım dün maçı izledim 7 golün ardından gece YSK'da bi gol atınca değmeyin keyfime :D
Maça gelirsek Şenol Hoca oyun okumak nedir bilmediğini 987568. kere gösterdi. Rize akın akın geliyor gol atıcam bak diye gösteriyor utanmasalar elleriyle nasıl gol atacaklarını işaret edecekler Şenol Hoca kenardan takip ediyor. Abicim müdahale etsene ya. Orta sahada top tutan adam yoktu. Caner zaten berbattı. Al Medel'i Caner'in yerine. Medel yerine de Kagawa'yı sok maç rahatlasın. Hem Caner derdinden kurtulursun hem orta sahada top tutarsın. Neyse güç bela kazandık.

Geçen sene bu sene karşılaştırması:

İlk devre ikinci devre karşılaştırması: