bunları da yap ama bence şuna yönelik olmalı artık ürünler.
yani senin için değil kartal yuvası ürün yelpazesi için bir fikir.
insanlar ucuz kot pantolon arıyor , gidiyor çok ünlülerden değil de biraz daha alt markalardan kalitelesini arıyor ,buluyor kendisine göre.şimdi baktım mavide 150 olan LCW 50 lira.biz yapsak tutup 100 küsüre satmaya çalışıyoruz.
sırf beşiktaş yazıyor diye kimse 100 liraya xxx markadan alacağı kotu , gelip kartal yuvasından 200'e almıyor.yani biz bir ürün çıkarınca gidiyoruz onun fiyatını lisanslı ürün diye 200 lere çekiyoruz.şu anda daha uygun gibi gözükebilir fiyatlar.
benim diyeceğim.biz kot pantolon yapalım.Arkasında marka kısmını Beşiktaş yazalım armayı oraya kabartalım.ama sağında solunda arma olmasın.
örnek olarak kot verdim.bu ürünleri sade şekilde , şapka , pantolon çeşitleri , süveter , kazak , yani
normal bir giyim firması gibi sade yapıp markasını basmalıyız.bunu da 60-70 satmalıyız.bugün
130 a forma satmak yerine(kimse demesin şimdi , zordayız o yüzden pahalı, zorda olmasak da fiyatlar bu şekil olacaktır ,genel anlamda bugünden bahsetmiyorum)
80-90 a sat.herkesin üstünde olsun.bunu yaparsak düşüncem herkesin altında gündelik giyeceği kotlar arasında en az 1 tane Beşiktaşlı kot olacaktır.fiyatı düşük olduğu için 100-200 verecek 10 kişi(1000-2000) yerine , 70 lira verecek 100 kişiye(700) satılır.
herkes üstüne giydikçe
"+abi kot güzelmiş kaça aldın
-70
+nereden aldın
- (yapıştır
) kartalyuvası"
herkes alır ve kullanırsa çok azar azar olarak fiyatlar ileride arttılabilir bile.önce bir yayılmalı.özenilmeli.oturmalı.ve amaç 100 kişiden 2000 bin kazanmak yerine 1000 kişiden 2000 bin kazanmak olmalı.
yani para kazanmaktan çok , daha çok kişiye ulaşmaktan bahsediyorum. (sayılar çok değişiklik gösterdi biraz saçma olabilir

ama genel olarak anlatabildim sanırım.sürümden kazanmak gibi bir şey).
yine atarak beşiktaşın 1000 kişi müşteri 200 lirayı(200.000) bir ürüne harcayacak durumu varsa 10000 kişinin 100 lira(1000.000) verecek durumu vardır.işte
bizim madenimiz var ama kullanmıyoruz ya da kullanmayı bilmiyoruz.taraftar küstürülmekten de vazgeçilmeli.sonuçta müşteri değil hiçbir taraftar ama beşiktaşa katkı vermek isteyen çok taraftar var ve veriyor da.
bir tane şöyle bir şey buldum , bu tarz günlük giysilere çalışmalıyız.
http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42649