Topigi bastan sona okudum, hatiralarim depresti.
Ornegin Renault'un adini gordugumde direkman Benetton Renault ve onun cok kiymetli Mafya Playboy'u Flavio Briatore aklima geldi. Adam Queens Park Rangers'i satin almisti, birde Heidi Klum'dan bir kizi var. Adamin hayati dopdolu. Italyan erkegi olmasinin vermis oldugu karizma da cabasi. Kendileri Alonso'yu kesfeden adamdir amma benim icin herzaman Giancarlo Fisichella ile hatirlanacaktir. Formula 1'in en underrated pilotudur Giancarlo Fisichella, Rubens Barichello ile birlikte.
Minardi takimi hic unutulurmu, Formula 1 tarihinin en sempatik takimlarindan di.
Jordan takimi da unutulmazdi, Eddie Jordan sahipliginde Heinz Herald Frentzen ve Damon Hill ile iyi yarislar cikariyordular. Sonra da Eddie Jordan takimi satti, takim tekrar satildi ve son olarak ta Force India olarak yarislara devam ediyor.
Frank Williams'in efsane Williams BMW'sini de unutmamak gerekir. Montoya ve Ralf Shcumacher ile Ferrari ve Mclaren'e ecel terleri dokturen iki pilotlari vardi, Montoya fazlasiyla medyatikti. Ralf ise herzaman abisinin golgesinde kaldi. Simdi Williams Mercedes oldular ama asla bir Williams BMW olamazlar. Montoya demisken adam Indycar Racing'ten Formula 1 e gecis yaptiktan sonra son olarak NASCAR'da devam etti, sanirsam halen orada. Ralf ne yapiyor hic bilmiyorum.
Tipik bir Iskoc goruntusune sahip David Coulthard'i da unutmadim, adam hicbirzaman sampiyon olacak kapasiteye gelemedi, herzaman Mclaren'in ikinci pilotu oldu ama efendi bir pilottu, arada bir podyuma giriyordu, bazen yaris ta kazandi.
Eskiden 6 pilot puan alirdi ve puan sistemi bana gore daha heycanliydi, 300-500 luk puanlar degil, 100-120 puan alan sezonu sampiyon tamamliyordu. Eskiden daha cekiciydi, artik okadar degil. Ozellikle yeni yetmeler Hamilton ve Vettel iyice antipatik gelmeye basladilar. Efsanelerden halen Alonso var, Schumi'ye Allah acil sifa versin.