müthiş bir başlık gördüm stad sayfasından hemen atlayım dedim..
benim gibi tonlarcası vardır tahminim burdan dırdır yapıp yüzyüze konusma fırsatı olmayan.. sonucta farklı sehirlerdeyiz geliyoruz bazen ama oda birkaç saatlik yada maç günleri olmuyor kısacası kısmet olmuyor gorusmek... Benim hikayem yok yani cnk birlikte forumlar dısında bir anımız olmadı kimsecikle:( fakat bol bol konustuk yazıstık... wowda ben cok uzun zaman vardım fakat üye olmuyordum sonra baktım yıkımdan sonra mecburen üye olucaz cnk resimler kücük:) biliyorsunuz üye olduktan sonra orjinal halini görüyoruz neyse işte girdik falan daha o zamanlar sanıyorum Necmi abiler falan yok piyasada,, sonra sonra bilgiler gelmeye basladı insaattan işte o zaman anladıkki burda bi örgüt hafiften kurulmaya başlanmış

bu işlere olan ilgimden sonra baktım ben niye klübe üye olmuyorum dedim birkaç kişden bilgi aldıktan sonra hemencecik işlemleri yaptık zaten kısa bir zamandada onaylandık. sonra burdan birkaç kişi işte abi sen üyesin banada referans falan olabilirmisin sudur budur diye,, olurum ama ben değil beni yapanlarla olurum cnk bir süremiz var daha dolmamış üye yapacak kadar neyse işte burdada baya arkadasla temasımız oldu yönlendirmelerimiz yani işin içine girdikce aidiyet duygularınız kabarmaya baslıyor ve iyice olayları sahipleniyorsunuz.. ben bu sayede üye sayımızın son senelerde arttıgını dusunuyorum onaylanmayan 600kişi gibi bir rakam vardı dusunun bu rakama inanın staddan once 5yıl falan ulasamazsın:D sadece bir stadyum değil bircok alanda klübü saha kaldırdı valla

Gelelim olumsuz kişiliğime

,, ben wow zamanları boylemiydim

değildim tabiki sonradan kudurdum

detaylara girmeyim azcok kimlere karsı alerjim var yok anlamışsınızdır

bu agresifliğimin sebebide sudur, nasıl ortacagda bazı insanlar yeni bir buluş yeni bir akım yaratır fakat buna inanmayanlar ayak uyduramayanlar vardır,, işte onların sayısının fazlalıgı bu kucuk gruba karsı bir avantajdır sindirmek ve yollarından saptırmak için bir araçtır.. bende bazı seyler karsısında bunun sıkıntısını yasıyorum, diyorum misal borc var ödenemeyecek diyorum hop karsıda cogunluk hayır bu su su sebebpten ve odenecek, bende diyorum işte verilen sözler ve vaatler var ama hiçbiri olmadı yani bu borcta inmicek diyorum gibi.. ama sayım az benimle yola cıkacak insan sayısı dusuk dolayısıyla tepkide cok oluyor anlasılmamda zor oluyor aynı yukarıdaki ornekte oldugu gibi... bu bir süreç ve zamanla goruyorumki bana kayanlar var bundan dolayı davaya devam

cnk bazıları yasayarak ogrenmeyi tercih ediyor(futboldan bahsetmiyorum burda bilginize)
neyse gelelim buraya nasıl geldim:),,
@MURAT hocam bana wowdayken biranda mesaj attı işte biz gidiyoruz buralardan sende ismini tahmin et bulmaya calıs ve gel bizim oraya dedi:;) dedim noluyoruz isim yok sonrasında mesajlşarda silindi tabi onlar tarafından,, ben bir türlü bulamıyorum kafayıda yedim meraklandık tabi,, sonra işte bir yerden birsekilde buldum ve aynı gün üye oldum ve buralara geldik

ben esasında bu forum işlerini Necmi abiye coook onceleri soylemiştim bak gsninki vardı işte bizim niye yok gibilerinden,, zamanı var diyordu işte kısmet 2014 haziranıydı galiba o sürelere denk geldi, geç oldu güç olmadı diyelim, simdi mesela rahastlıkla bir arsivimiz olustu ve ileride donupte bakabiliceğimiz anılarımız olucak daha ne

bu arada Tayfunun dediği gibi Necmi abinin profil resmi o donemler cok bombaydı

zaten o yazdımı ekrana kitlenirdik ahanda bilgi bilgi diye

resmide ekleyelim o kadar konustuk