Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468219 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ahmet abi anlaşma öyleymiş dedi anlaşma tam olarak nasıl bilmiyoruz ama kalan kısım adidasın falan karton reklamı olacak herhalde
aynen oimpiyat stadindaki gibi olacak
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

ahmet abi anlaşma öyleymiş dedi anlaşma tam olarak nasıl bilmiyoruz ama kalan kısım adidasın falan karton reklamı olacak herhalde
Eyvallah kardeşim
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı can1903

Pascal'ı Ali Eren'i davet etmeyip Bülent Korkmazı davet ettikleri söyleniyor. Ciddiyse vay be.  :steamed: :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ogün

Bu adamın hakkını nasıl ödeyeceğiz?.. :(
*pascal*
Carvalhal, Schuster bile orada olacakken Pascal'ın orada olmaması çok ayıp. :bawling:

Çevrimdışı ozankarakoc

Yarını hayal ederken bir an gözümün önüne Tayyip ve hibrit çimimize basacağı an geldi... 'Çimlere basma Tayyip' diye başlamayı çok istedim... Sonra kendime hakim olmaya karar verdim. Yarın hemen geçsin de Pazartesi olsun!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ogün

Pascal'ı Ali Eren'i davet etmeyip Bülent Korkmazı davet ettikleri söyleniyor. Ciddiyse vay be.  :steamed: :steamed:

Bu "adam" o stada bizden önce girmemeli.

-Mansız, Pancu, Sergen, Ahmet Dursun; bunlar gelecek mi acaba?

@Hakan Gülcan böyle olacak yarısı sabit karton reklam panoları ile kapatilacak👆

böyle buyuk saçmalık düşünülemez bile..

Çevrimdışı zorhba

Davetli listesinin cumhurbaskanina sunulacagi istemedigi kisileri de cikaracagi soyleniyordu(maalesef). Yani bu davet edilmeme yonetimin isi olmayabilir

ÇÖZEMEZLER, KÖRDÜĞÜMSÜN SEN!

Çevrimdışı Fikret

Bu "adam" o stada bizden önce girmemeli.

-Mansız, Pancu, Sergen, Ahmet Dursun; bunlar gelecek mi acaba?
yarınki açılış siyasilerin gazını alma açılışı. parti farketmeksizin bu taraftarla alakasız kimseler.
asıl açılış pazartesi günü olacak. :ok:

Çevrimdışı b.damatoglu

Jiletle kendimi doğrarım statta. İnanılmaz atmosfer olacak. Hayal bile edemiyorum

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

tüm tribünlerin en ön sırasına kısa bi cam çekilseydi iyiydi  :eyes  başakşehirdeki gibi....lüks ve elit duruyor hala ısrarcıyım bu konuda
cam ayraclar kamera acisina girdiginde mutlaka yansima yapacaktir.Camin arkasindaki taraftarlari goremedigimizde de tribunler zeminden cok yukaridaymis hissi alabilirz.Elitist bir gorunum veriyor mu bence de evet.

Çevrimdışı HollandaKartali

Bu tarihi ikiz kuleler ne işe yarıyor arkadaşlar? Çanak anteni falan var. Beşiktaş'a mı ait orası? İçinde ne var? Ne olarak kullanılacak? Küçücük camlarıyla zindanı falan andırıyor.

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimiçi Necmi

Bu tarihi ikiz kuleler ne işe yarıyor arkadaşlar? Çanak anteni falan var. Beşiktaş'a mı ait orası? İçinde ne var? Ne olarak kullanılacak? Küçücük camlarıyla zindanı falan andırıyor.
Beşiktaşa ait bildiğim kadarıyla stad güvenliği kullanacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Gülcan

@Hakan Gülcan böyle olacak yarısı sabit karton reklam panoları ile kapatilacak👆
Sağolasın kardeşim, yalnız muazzam kare seçmişsin  :D :icool:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu mesafeden bile kendi koltuğunu şıp diye görebilen ender kişilerdenim... :)

Çevrimdışı karAŞK

Arkadaşlar stadımız gerçekten çok güzel oldu ama merdivenlerin bu hali hiç hoşuma gitmiyor bir işlem yapıcaklar mı ? Ayrıca orta kata yapılan ledlerin üstünde ki duvarada keşke led döşeselerdi ya da o sıva görüntüsünü giderecek bir şey koyacaklar mı reklam alıcaklar mı bilginiz var mı  ? mesela sıyah fon beyaz adıdas  yazıları hoş bir görüntü katar diye düşünüyorum ya da bunun gibi bir şey yapılabilir. lütfen biri beni bu konu hakkında aydınlığa kavuştursun  :bawling:

Çevrimdışı heart

Yarın açılışı canlı verecek kanal var mı ?
Beşiktaş televizyonu veriyor mu yoksa başka bir kanal mı verecek ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı karAŞK

vodafone arena wikipedia ya bakarsanız koltuk kapasitesinin 43.500 olduğunu görebilirsiz sanırım ertemin dediği doğru çıktı :)