Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erçin

Artık şurası eksik burası böyle demeyeceğim çocuklar gibi heyecanlıyım valla saatler kaldı artık pazartesi olsun biran önce :)

Çevrimdışı Emre Keşküş

Saat 18.00'de stada gittim stadın çevresinde olağanüstü bir çalışma vardı, fakat maç günü dahil stada giriş çıkışlara dikkat edelim hala çok eksik var. Çekebildiğim kadar fotoğraf çektim, birkaçını paylaşıyorum, diğerlerini @Necmi abiye özel mesajla göndereceğim.

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

hocam bana biraz karanlık gibi geldi.yada bjktv nin yayınından da olabilir bilemiyorum.
aynen bjk tv'den gibi geldi bana'da pazartesiye kadar kimse öğrenemeyecek sanırım bunu :)

Çevrimdışı hic2222

Şu fotoğrafı görünce göz yaşlarımı tutamadım resmen...
Evsiz barksiz günler çok zor idi.. Haydi futbolcu kardeşlerimiz, bunca bekleyişin gamin çaresi olun, şu mutluluğumuzu anlamlandirin artık
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Kartal1903

Sevgili kardeşler, stadımızın iç mekanı için yaptığım tasarımları bir sayfada toplayıp an itibariyle paylaştım :)
Şurada görebilirsiniz:
https://www.behance.net/gallery/35920749/Vodafone-Arena-Graphics

Toplam 7 adet çalışma var.

4 tanesi, stadı çevreleyen duvarlara asıldı.
Diğerleri çıkış tüneline, soyunma odasının dış duvarına ve futbolcuların sahaya ulaştıkları yerdeki alanlara yerleştirildi.

Benim için açılışta orada bulunamayacak olmanın üzüntüsünü biraz olsun gidermiş oldu. Umarım sizler de keyif alırsınız...

(Bu arada stadın içinde denk gelir de şöyle güzelce fotoğraflarını çekme şansınız olursa büyük sevaba girersiniz! :D)

Ersan A. Gülüm nıye var  :D :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı aslansoy

siteyi ilk açıldığından beri takip ediyorum ama son zamanlarda sitenin seviyesi düşmeye başladı nacizane fikrim. üye olmadan okuyordum yazılanları sürekli ama şu vodafone a çakmaya çalışan arkadaşların yazılarını gördükçe deli olmamak elde değil. Allianz arene örneği veriyor statta koskoca ve tek sponsor ismi yazıyor. birisi almanyadan çatısı çelik örgülü bir stad gösterip aha bunda çatıda yazı yok diyor. emirates de 4 tarafında koca koca sponsor var adam ona laf söylemiyor da kalkmış 4 köşede ki vodafone yazısına laf söylüyor. birde paradan puldan geçtim  bu vodafone reklamlarına itiraz eden istemezük diyen arkadaşların Beşiktaş kayyuma mı devredilecek dendiği dönemdem beri yanımızda olan kalde yi zerre ağızlarına aldıklarınıda görmedim hani iş para değildi ya ? ya bırakın artık şu saçma tartışmayı haddimi aştıysam affola. adamı deli etmeyin efendi gibi üye olmadan forumu takip edelim :D

Çevrimdışı Yasin02

Torku arena'da da ledler bir bölüme kadar, sonrası karton reklam sanırım
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı mutixls

1. polikarbonlarda jelatinler çıkmış

2. ses sitemide kalıcıymış. (Anadolu Ajansıdan altınıdır haberin devamı: http://aa.com.tr/tr/spor/vodafone-arena-kapilarini-aciyor-/551923 )

Vodafone Arena'ya özel ses sistemi
Stadın ses sistemi için İtalyan bir firmayla çalışılırken, seslerin kale arkasındaki tek bir skorboardun yanında bulunan hoparlörlerden çıkacağı ve sesin 184 metre desibel kaybına uğramadan yayın yapacağı belirtildi.

Ses sisteminin gelecek 10 yılın teknolojisine sahip olduğu ifade edildi.

Çevrimdışı minsk kartali

beyler. belki sorulmustur. ama geriye gidemedim. yarin stad acilisini canli verecek kanal var mi ?

Çevrimdışı Anıl1903

@ozankarakoc yaptığınız çalışmalar muhteşem,ortaya güzel bir eser çıkarmışsınız elinize sağlık :claps:

Çevrimdışı ERAYHAN

beyler. belki sorulmustur. ama geriye gidemedim. yarin stad acilisini canli verecek kanal var mi ?

bence tüm spor kanalları verir hatta haber kanalları bile verir ,  bildiğin gibi zaat ı muhteremde teşfik edicek vermeme gibi bir lüksleri yok.

reklam ledleri yarım olup ve geri kalanı normal gereksiz görüntü kirliliği olur.

birde bugün galatasaray'ın maçını izlerken, bizim kale arkalarının önüne takılan setlerden onlarda da vardı. cam mı tel mi hatırlamıyorum. ancak pankart asmışlar oraya ve  o kadar kötü bir görüntü oluyor ki, umarım bizde öyle olmaz.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Tolga

BJK TV kesin verir de diğer kanalları bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı minsk kartali

Bu başlık pazar gecesi 24.00 a kadar devam edecek. Ondan sonra bundan sonra devam edecek olan
vodafone arena başlığına geçeceğiz. Bu başlıkta stadı bitirmiş olacağız.

bundan sonraki tüm stad konuşmaları aşağıdaki linkden devam edecek Burasıda stad inşaat arşivi olarak kilitlenip arşivimizde yerini alacak.

http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/besiktas-vodafone-arena-'seref-bey-stadyumu'-ana-konu/

@Necmi abi bu yeni baslikta her sey konusulacak mi? konu disi olayi olacak mi yine ?

Çevrimdışı minsk kartali

BJK TV kesin verir de diğer kanalları bilmiyorum.
sagol kardesim. ben de google dan baktim simdi. Bjk tv saat 10.00 dan itibaren canli yayinda olacak yaziyor bir sitede.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Uzun çıkıcak,trt çocuk bile canlı verir merak etmeyin...

Çevrimdışı minsk kartali

Uzun çıkıcak,trt çocuk bile canlı verir merak etmeyin...

:lol: :lol: :lol: dogru ya. onu hic dusunemedim  :evillol:

Çevrimdışı ERAYHAN

stad açılıyor rakip gene puan kaybetti allahım bu sene tekrar o sene!

Çevrimdışı s4rc4stic

haydi BeşiktAŞKım ya açılış için artık herşey 4/4 lük  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Tarık16

Simdi acilis dahada anlam kazandi .. Haydi kartalim tribunde biz sahada sen