Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471560 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ısıklandirmada ayarlamalarda bitmis harika gorunuyor led panaller vs..
locadaki ledlerde çalıştımı  :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ZEKI

az kalsin ucuyormusum sanirim haberim yok :)
yok yok @Necmi abinin mesajindan sonra ironi diye yazmissinda..
bende ozelden msg atacaktim biletine talibim diye  :biggrinking: :biggrinking:

mesajini okudum sonra yasina baktim sonra kongre uyesiymissin dedim ya trolluyor ya da ciddi

Çevrimdışı OrhanAker

İnşaat bir yandan devam ediyo.  : D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Değil Necmi Abi. Sanırım grafiti olanlardan söz ediyorsunuz. Onları farklı grafiti sanatçıları üretmişti...
evet grafitilerden bahsettim onlarda çok güzel olmuş burdan onlarında emeklerini kutlayalım o zaman @ozankarakoc

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ddc1979

Su anda eskı acık üst köşeden antrenmanı seyrediyorum. Saha hakımıyetı görünüşü mükemmel . Eksi yanı ise ön koltukla ara mesafe bıraz dar 1.80 boyum var ve ön koltuğa ayağımı dayama gereksinimi duyuyorum..sırtınızı dayayıp maç seyretmek isterseniz de önünüzdeki Demir korkuluk görüşünüzü biraz etkılıyor maalesef ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Merdivenleri keşke boyasalarmis tvden siritiyor beyaz yapıp sarıbant cekeydiler bari

Çevrimdışı ozankarakoc

evet grafitilerden bahsettim onlarda çok güzel olmuş burdan onlarında emeklerini kutlayalım o zaman @ozankarakoc

Aynen öyle. herkes büyük çabayla ve özveriyle çalıştı gerçekten... Sanatçılarından yöneticilerine, dağcılarından yol çalışmalarını yapan emekçilerine kadar herkes... Burada, eksik ya da sorunlu olduğunu düşündüğümüz en ufak detayı bile tartışıp iyileştirmek için çabalayan bizler... Hepimiz çok uğraştık... Dilerim bu kadar çabanın karşılığı şampiyonluk olur. Haydi bastır Konya! :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

laa konya stadında kale agı dısında birsey yok bu nasıl bir hatadır hocam...üzdüler :akuma: :akuma:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Efe

mebramda bitmemis ne bitmez catiymis bitmez cati yapmislar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı kutalmis.pinar

mebramda bitmemis ne bitmez catiymis bitmez cati yapmislar :D
1 tane kaldı sabah bitecek :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ensdndr

Arkadaş, her şey bitti, neredeyse çevre düzenlemesi , müze bile yetişecek ama çatı son güne kaldı :)) bir tane numune membrane yarına kalmış. Ne illet işmiş

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Bizim kale arkasi ledler boyle kalmamali buna ses cikarmaliyiz.. konya stati bile boyleykenn.... acaba hafta ici mi devam edilcek led calismasina
Physical Education Teacher

Çevrimdışı OrhanAker

Konya da bile kale arkaların da yüksek korkuluk yok ya.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önceki şutta koltuğun anası ağladı :D

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı cadavra

ışıklandırmayı nasık budunuz muhtemelen yarında böyle olacak ?

Çevrimdışı asyakartalı

ışıklandırmayı nasık budunuz muhtemelen yarında böyle olacak ?
hocam bana biraz karanlık gibi geldi.yada bjktv nin yayınından da olabilir bilemiyorum.