Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

bu vodafone'nun s' si mi yoksa vodafone'un logosu mu :D  :evillol:

Vodafone eski açık üst tarafa bu sefer ''sponsor vodafone'' yazacakmış onun s harfi. :)

Şaka bir tarafa vodafone adamdır ben memnunum sponsorumuzdan, bu s harfi de muhtelemelen tavana yakın bir tarafa yazılacak Beşiktaş yazısının habercisi.

Çevrimdışı mylife1903

Stadta en kotu iki sey soyunma odalari ve yedek kulubeleri.

Vodafone logosunu siyah-beyaz yapabilir. Cok yeni ve kapsamlimbir sozlesme onlarda uyum saglayacaklardir kimse merak etmesin.

Cumhurbaskani gelecek borumu butun gece calisirlar yarin cillop gibi olur her taraf. Cumhurbaskani konusmasinda insallah besiktas bu sene sampiyon olur, derse cok rahat sampiyon oluruz, cok mubarek adamdir kendileri.

Çevrimdışı Gürcan

Stad gercekten guzel oldu herkezin begendi tarafta vardir begenmedigide. Suanin tadını çıkaralım artık.

Çevrimdışı SoRe

arkadaşlar vodafone arena açılış marşını mp3 çevirdim  birazda düzeltim sesi videyodaki çok boğuk geliyordu ...indirmek isteyenler linkten indirebilir
http://www.dosya.tc/server7/w3byw1/vodafone_arena_acilis_marsi.mp3.html

Çevrimdışı mülkübey

bu stat muhteşem oldu .Eksik yanlış bazı durumlar da zamanla düzeltilir. Bunun keyfini yaşamak yerine hala sallama derdinde olanlar adına üzülüyorum.  Bazı kin duyguları Beşiktaş sevgisini doyasıya yaşamalarının önüne geçiyor . Yarım saat sonra takım vodafone arena da idman yapacak.Herkesin izleyip stres atmasını öneririm.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

bu yazdıklarına kısmen katılıyorum. Bu argümanları tabi ki yazabilirsin.

Fakat önceki mesajında ise; "yöneticileri eleştirmeyin, onlardan daha mı çok seviyorsunuz Beşiktaşı?" söylemi tehlikelidir, yanlıştır.

herkese sevgiler, nihayet stadımız açılıyor...
böylemi söylemişim tekrar oku istersen mesajı.

Beşiktaşın bir yerde izini bırakmak için imza atmasına gerek yok. hoş duracak yerlere koyarlar zaten bir tek senmi Beşiktaşlısın.
Bu kulübü yönetmek için seçilmişler senden dahamı az Beşiktaşlı.

bak senin söylediğinle benim yazdığım arasındaki farkı ayırt et :bandit:
eleştirmeyin demedim haklı doneler gerekir istediğinizi burda söyleyemezsiniz dedim.
burasını başka yerlerle karıştırmayın dedim gaz çıkartmak isteyen gidip gazını başka yerde çıkaracak.
Burası yönetim düşmanı bir forum değil yönetimin koşulsuz destekçisi bir forumda değil o nedenle herşeyin
dengede yürüdüğü ve dengeli davranılması gereken bir yer. Bizim önceliğimiz Beşiktaştır. Her fırsatta
yönetim eleştirmek değil. Gerektiğinde bizde eleştiriyoruz. Dediğim gibi siyahı beyazı birbirine karıştırmıyoruz. @kapaliyiz

Çevrimdışı RevivaL

mutlaka izleyin stadı reklam filmi tadında çekmişler :ok: :ok:

Çevrimdışı furkankaya1903

arkadaşlar hemen yeşillendireyi sizi saha içi ledler konusunda:
saha içi ledler 3/4 oranında sahaya yerleştirilir.şeref tribününün olduğu tarafta konan reklam panosu (led) ben görmedim.ayrıca led panolar kenar yırtıklarına gelmeden sonlandırılır.biz zaten 1 kenar yırtığını kapattık.bunun sebebi ambulans giriş çıkışları kolaylaşsın ve saha içi fotoğrafçılarına yer kalsın diyedir.
şunu diyebiliriz görüntü çirkin biraz daha uzatılsın.ancak tamamı kapatılsın sonuna kadar uzatılsın diyemeyiz.

diğer konular hakkında da 2 kelam etmek isterim.sponsor ismi beşiktaş logoları vs.daha önce de dedim stadda 50bin tane irili ufaklı beşiktaş arması var.ayrıca stad dışına da yazılacak.bu konuyu uzattık artık yeteeeeeer.
kale arkası file+cam mevzusu tamamen bizim elimizde olan bi şey.taraftar stada alışıp taşkınlık yapmazsa 20mil tl lik efsane güvenlik sitemi cayır cayır çalışır taşkınlık çıkaranlar banlanır bunu görenlerde akıllanırsa oradan o cam karşılıklı oturulur konuşulur kaldırılır.
sadece cam olması büyük tehlikedir. her futbolcunun şutu 1 metre yuksekten gitmez arkadaşlar.cam+file bi süre idare edeceksiniz.içinizdeki irlandalıları ayıklatacaksınız.insanların yerlerine saygı göstereceksiniz gün gelir o tribün ayrımları da yarıya indirilir.
ayrıca tribün ayrımları cam olsun istediniz oldu kale arkaları kafes gibi çelik tel istemioruz biz hayvan deiliz cam olsun dediniz oldu.şimdi beğenmiyosunuz.
dilimizde güzel bir deyim var ama burda söyleyemem  :evillol: :evillol:
Klavyenize sağlık :claps: :claps:

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetozgurak

Az önce Olcay boyko geldi tribüne

fotoğrafı indirdim yan çevirdim. arkadaşlar etrafında bi kaç harf daha var.iç taraftan gördününüz mü bilmiorum ama kaynak dikişi izleri var.sanırım uzun zamandan beri beklediğiniz BEŞİKTAŞ JK yazısı bu olabilir
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı idil

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhh geliyor vallahi geliyor  :sevinc :sevinc

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı emrecakmak

[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 18:56:22 emrecakmak ]

Çevrimdışı FARUK

dün @SDemirsoy söylemişti bir degişiklik olmazsa o şekilde olacak

ayrıca led aydınlatmalı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı emrecakmak

arkadaki koskaca K yı görmüyormusun :D

Kutuları A, K'yı kutu zannettim abi  :ebebe:

Çevrimdışı FARUK

quote author=idil link=topic=2163.msg540249#msg540249 date=1460217071]

[/quote]  :super: :super: :super:

Çevrimdışı BabaEren

sabah paylaştıgım juventus stat resmi. onlarda da karton reklam panoları var numaralıda

Bu Stadla karşılaştırdığımızda Bizim stadımız Daha azamtli sanki! Haksızmıyım.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ne alakası var konuyu ne kadar uzattınız. Tek söylenilen açılışa 2 gün var hala adam gibi amblem takılmadı, Beşiktaş yazılmadı stadın içinde ve dışında. Kimse kendi görüşünü yazamayacak mi burada?

Bazı arkadaşlar Beşiktaş amblemi olmamasını "Her yerde sponsor ismi/logosu var, Beşiktaş'ın yok" diyerek Vodafone'a bağlıyor yalnız, yanlış olan bu.

Statta Vodafone reklamlarının nerede olacağı 3 sene önce yapılan anlaşmada bellidir, kafalarına göre "şurası boş kalmış, oraya da Vodadone logosu koyalım" diye birşey olmaz. Reytingi en yüksek olacak maç açılış maçı olacağından adamların kendi reklamlarını bir an önce yetiştirmek istemeleri gayet doğal.

Beşiktaş amblemleri ise Vodafone'un değil, bizim sorumluluğumuz. Açılış maçına yetişmeyebilir, yetişme zorunluluğu yok, maça yetişmeyip maçtan 3 gün, 5 gün sonra takılsa birşey kaybetmeyiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fikret

Bu kadar Beşiktaşlıyı rahatsız ettiğini kim söyledi sana en azından buraya bak şu konudan rahatsız olan 3000 kişi içinde
bir elin parmaklarını geçmez tam tersi her sayfada bu konuyla ilgili bir mesajının olması insanları daha fazla rahatsız ediyor.
herkes bıktı artık on gündür senin bu muhabbetini çekiyor. yeter artık bir şey bir kere söylenir iki kere söylenir her dakka başı
bunumu okumak zorundayız. Fikrini söylemek başka bir şey insanları bunaltmak başka bir şey.
Armaylamı o stadın bizim olduğunu anlatacağız insanlara senin şu söylediklerin bile Beşiktaşı küçültmektir.
Beşiktaşın bir yerde izini bırakmak için imza atmasına gerek yok. hoş duracak yerlere koyarlar zaten bir tek senmi Beşiktaşlısın.
Bu kulübü yönetmek için seçilmişler senden dahamı az Beşiktaşlı. @Fikret
Şimdi gördüm bu mesajı da konuyu ben açmadım.
Mesajlara giderseniz benim bugün fazla reklamla ilgili mesajımdan 2-3 sf önce konu açıldı. Ben sadece cevap alıntılama yaptım. Bu konuşulmasın deniyorsa konuşmayız problem değil.
Kale arkadı cam ve file muhabbeti de can sıkıyor onu da es geçelim pzt odaklanalım deniyorsa anlarım.

Çevrimiçi Necmi

1
koyduğun resimler ters :D @ALI RIZA
Düzgün at şunları insanları boyun fıtığı yapacaksın.
anca sil bak resim yüklemeyi öğrenememişsin silmekten
öğrenmeye zaman kalmamıştır :evillol: