Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yash26

herkes tel orgu falan diyip duruyor, kapilar disinda tel orgu gormedim ben kale arkasinda? kapida tel orgu olmasi neden bukadar rahatsiz etti onuda anlamiyorum..

ayrica genel olarak kale arkalarina yuksek aglar takilir. dusunsenize sabri gelip kafaniza nisanliyor
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı kapaliyiz

...hoş duracak yerlere koyarlar zaten bir tek senmi Beşiktaşlısın.
Bu kulübü yönetmek için seçilmişler senden dahamı az Beşiktaşlı. @Fikret

nasıl mantık bu? o zaman hiç bir yönetim eleştirilmesin? çünkü bizden daha mı az beşiktaşlılar?

Çevrimdışı berkayyalcin963

KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Necmi

Mesela çatı için her 2 tarafa vodafone yazmak abesliktir..Bi tarafa Vodafone diğer tarafa arena yazarsın yada bir tarafa vodafone ve amblemi diğer tarafa Beşiktaş yazıp yanına da amblemini koyarsın 2güç birlikte gibi gösterirsin..Ama şuan turist biri stadın dışında olsa stadın Beşiktaşa ait olduğunu bile anlamaz.Neyse çatı oldu artık tamamda şu dışarıya ve kedi yollarına bi Arma koyun arkadaş lütfen ya..
hee bütün dünyada biliyor zaten Beşiktaş armasını armayı görünce he tamam burası Beşiktaşın stadı diyecek :D
sen kaç turistin Beşiktaşı bileceğini düşünüyorsun zaten Beşiktaşı tanıyan bir turist o stadında Beşiktaşın stadı olduğunu bilir.
bu iş tamamen ilgiyle alakalı

Çevrimdışı Erdem Çözer

Tel örgü olması kapıda bile sıkıntı.. İlla ki görüşü engelleyecektir ama yüksekliği normal ve oralara kapı konması gerektiğinden şart gibi.. Tabi ağ konulması şartsa, ağ olmasa kapılar prekast yüksekliğinde olabilirdi
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

burası neresi ki bol bol Beşiktaş arması koymuşlar :D

al işte ben başımıza geleceği biliyorum  :s20: :s20:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ağı öne çekmişler ama bizde çatı tribün hizasında olduğundan zor

reklam panoları yarım kalıcakmı arkadaşlar yarısından fazlası sabit reklam olucak led pano değil  :s20: :s20:

Çevrimdışı emrecakmak

al işte ben başımıza geleceği biliyorum  :s20: :s20:

Bu mümkün mü ya? böyle saçmalık olmaz olmamalı.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ozan062

reklam panoları yarım kalıcakmı arkadaşlar yarısından fazlası sabit reklam olucak led pano değil  :s20: :s20:

valla gsninkinde hem yere serilmişler hemde ledler var alakası yoktur sacma
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yani ya ağ olmayacaktı ki ciddi tehlike olurdu ya da bu yükseklikte bölme şart ki insanlar çıkabilsin

@Efe kalan şeffaf 1. ama ağsı yok akşama kadar biter mi? :D :D

Çevrimdışı Viviano

Saha içi ledler bitti mi? Kalenin hemen arkasında bitmiş? Daha eklenmeyecek mi?

bende çok korkuyorum devamı karton ilemi gelecek diye :bawling: :bawling: inşallah yarın eklenir  :by2: :by2:

o adamın aldığı bilgiye göre sabit reklam panoları olucak led olmayan yarısı bildiğin düz reklamsız kıpardamayan sabit saçma sapan birşey olucak  :s20: :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Umarım herşeyi mahvetmezler saçma kararlarla.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı ahmetx

Ledler neden yarım kalmış para mı yetmemiş. Fenerli Saran reklam değilmiydi bunu yapan  :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TayfurU

başkan dedi ligtv de burası tiyatro alanı değil hoplayacaksın zıplayacaksın. otur yerinde diye bir şey yok dedi.

inşallah kale arkalarında kapalı üst de vs gelip oturayım maçımı izleyeyip diyecekler olmaz.