Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472255 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı zatoichi1903

Aynen kanka

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan onceki(yd doneminde) tum sponsorlarla sorunlu ayrıldığın
ulkenin şike surecinden gectiği,
tum turkiyede sponsorlar futboldan kaçtığı, taraftara stadlardan kaçtığı,
fb ve gs nin sponsor bulamadıgı (ki yd zamanında biz de sırta sponsor bulamamıstık) bir donemde vodafone gibi bir sponsor buldugunuz icin yonetime yazıklar olsun,
bu kadar sacma sapan bir ortamda beşiktaşa guvendiginiz icin vodafone de yazıklar olsun

biz fi-yapı larımızla 1.5 senelik sponsorluklarımızla mutluyduk...

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Hasankavraz

Baya yogun çalışma mevcut bkz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR1903

arkadaşlar 15 sayfa okuyarak geldim.iki konuya takılmışız.
1-kale arkası tel örgüler:onlar tel örgü değil file.bunun yapılma sebebi güvenlik ama sahaya biri girmesin bir şey atılmasın güvenliği değil.taraftar güvenliği.taraftarı gelen sert toplardan koruma amaçlı yapılıyor.
2-vodafone reklamları:yav kusura bakmayın ama bu parayı veren firma istediği yere reklamını asar.10 çeşit sponsor alıp her yere farklı amblemler koydurup stadı formula 1 pilotu tulumuna çevirmektense tek sponsor ile bütünlük sağlanmış durumda.gayette karizmatik duruyor adamların logolarıda isimleride.

birde akşama antrenmanı sahada olacak,bilginize.

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Abi ya cahilsiniz ya gözünüz görmüyor yada provoke etmek için siteye giriyorsunuz fileyide tel örgü yaptınız ya bravo yani
hatamı güzel şekilde düzeltebilirdin cahil falan adam gibi konuş :akuma: :boxin:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Şu an stadın ordayım elim ayağım titriyor :)

başka şehirden mi gelip gördün  :) @Hasankavraz

Çevrimdışı Deniz

Adam kulubun armasini disarsa hicbir yere koymuyor ,adini yazmiyor ve bunu savunanlar cikiyor.

Yine bu kisiler gelen tepkilerden sonra yazi yazilip arma konulunca "zaten yapilacakti yeaaa siz panik yaptiniz" naralari atacak ya en cok da buna uzuluyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena: Kale arkalari ayni anda hem camla hem de fileyle kaplanan dünyada belkide tek stad :s20:
Hayir bu file zaten cam bariyerin yapacagi görevi yapamiyormu? Bu fileden sonra, camin arti ne fonksiyonu var??

Belediye taş dizim işi çok hızlı yapıyor helal olsun eski açık taş dizim bence pazartesiye yetişecek gecede çalışılıyor çünkü :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Hasankavraz

Çok da uzak değil gebze den geliyorum ama ilk defa geliyorum :)

Çevrimdışı ALBATROS

çevre düzenlemesinin aceleye gelmesi pek iyi olmadı. kaldırım taşları ay içinde yerinden çıkmaya başlamaz umarım.

Çevrimdışı Hasankavraz

Hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar...Stat daha bitmedi. Detayda daha çok şey değişecek, çok iş var..Tel örgü mü sorun? Cam ile değişmesi bir hafta.... Bilginize...

Stat bitti stat..Uyanın artık... Mükemmel, muhteşem bir stat oldu, gerisi detay...Stadın çatısı değişmez ama koltuğuna kadar diğer her şeyi değişebilir. Dünyanız nasıl yıkılıyor yahu? Resmen şımarıklık yaptığınız....

Her haltı eleştiriyorsunuz, elbette siz de iyi şeyler olsun istiyorsunuz, iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama her istediğimizin olması mümkün değil. Hepimiz başka şeyler istiyoruz, zevklerimiz farklı. Hepimizin beklentisi aynı anda karşılanamaz, mümkün değil... Ama yapılanlara teşekkür ettiğinizi takdir ettiğinizi hiç görmedik yahu, hep mi eleştiri???

Kardeşim burada beton dökecek firma tartışıldı sayfalarca, koltukların yamukluklarina onlarca insan tepki gösterdi değişmesi için ve vesile oldu değiştirdi, tribün ayrimlarindaki demir teller için onlarca sayfa tepki gösterildi onlarca imza toplandı sonra o demir teller polikarbon camla değiştirildi.

Buradaki insanlar 3 senedir statla yatıp statla kalktı kendi evinden çok stadın kusursuz olması için yazılar yazdı, tartışmalara girdi. Bazı meseleler zevk meselesi mesela pikselli koltuk meselesi gibi ama bazı konular hakkında mesela bu demir korkuluklar gibi, tribünleri biribirinden ayıran demir teller gibi ne bileyim kalitesiz bazı iscilikler gibi. Millet bunlara tepki gösteriyor bu kadar kusursuz olmuş bir stada bunlar yakışmaz diye dil dokuyor.

Boğazın ortasına ister saray de, ister köşk de veya beyaz inci de. Ne dersen de mükemmel bir stat yaptık hepimizin katkısıyla hiç bir hataya hiç bir teferruata eyvallahimiz yok. Bu stat kusursuz olacak başka yolu yok !

Çevrimdışı Fikret

sanki 50 yıldır bir stada isim vermeyi belkiyormuş gibi adamlar, erkek aslan gibi her yeri işaretlediler
Avrupada böyle ayarsız her yere marka ismi döşenmez.
Bu ne ya ralli pilotu gigi her tarafta sponsor ismi ama hepsi de aynı vodafone çirkinliği.
Dolandırıcı firma mısın sen ger yere yazıyorsun ismini?
Az öz yazacan matka imajı yaratacan.
Gelmiş her yere yazan yeni dandik bir firma gibi.

Beşiktaş amblemi yazısı zaten görememeye alıştık da her tarafa illa da o iğrenç kırmızısyla ve gene kırmızı logosuyla gelmesi!!

Daum'un Gazi sponsorluğu bile daha düzgündü.

Siyah beyaz stada şu siyah kulübelere avrupadaki gibi siyah üstüne beyaz fontla vodafone yazsalar ölürler mi? Ama işte...

Şu saçma camlarda mümkünse kaldırılsın. Tribün arasına da kaç metre çekmişler. Benim koltuğumdan maç camdan izlenecek muhtemelen.
Son 1 haftada çok saçma iş yapıldı.

Neyse yazacaz çizecez konuşacaz düzelttirecez.

@SLYKRT bide sen nerden uydurup bana provokatör diyosun ileti sayıma bak öyle konuş iftira atıp can sıkma :iangry: :iangry:

Çevrimdışı bnymnd

Bu sirada tarihi kapının suslemeleri takiliyordu.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

çevre düzenlemesinin aceleye gelmesi pek iyi olmadı. kaldırım taşları ay içinde yerinden çıkmaya başlamaz umarım.
aklıma gelmiyor değil ama inşallah çıkmaz :)

Çevrimdışı Kvothe

Çok saçma olabilir ancak belki de o fileler sadece antrenman içindir. Sonuçta çalışmalar var ve belki kale arkasında risk alınmak istememiştir. Bilemiyorum belki çok saçma ancak hem file hem cam da yapmazlar diye düşünüyorum. Yarın bence kalkacak o file. antrenman içindir diye umuyorum.

Çevrimdışı Hasankavraz

Gördüğüm kadarıyla şu an 2 tane şeffaf kalmış ya da  1 tane tam sezemedim

Çevrimdışı GörkemGörkem

ya niye kimse şu kale arkalarına laf etmiyor niye susuyor herkes.

Aynı seyi 50 kere yazmaktan vazgec.

Çevrimdışı nusretaslanturk

o el ayak titreme hissini o kadar iyi biliyorum ki :)
severek ayrıldığın,ayrılmak zorunda kaldığın bir sevgili yıllar sonra görmek gibi
ne yapacağını şaşırıyorsun,sadece ağzın kurumuyor gırtlagına kadar kuruyorsun görünce
kalbinin atışı o inşaat sesini bile bastırdı değil mi :)

Çevrimdışı sallapati

bundan onceki(yd doneminde) tum sponsorlarla sorunlu ayrıldığın
ulkenin şike surecinden gectiği,
tum turkiyede sponsorlar futboldan kaçtığı, taraftara stadlardan kaçtığı,
fb ve gs nin sponsor bulamadıgı (ki yd zamanında biz de sırta sponsor bulamamıstık) bir donemde vodafone gibi bir sponsor buldugunuz icin yonetime yazıklar olsun,
bu kadar sacma sapan bir ortamda beşiktaşa guvendiginiz icin vodafone de yazıklar olsun

biz fi-yapı larımızla 1.5 senelik sponsorluklarımızla mutluyduk...
+41903

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi