Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Saha içi ledlerin denemelerinde gördüm wolksvagen reklamında kör noktalar var düzeltilecektir :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

Gercekten cok klas olmus vodafone yazisi yedek klubelerinde.. Muthis bi hava katmis siyah uzerine kirmizi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Besiktasla ilgili birsey yok diyorsunuz koltuklarda dev gibi Besiktas jk yaziyor ben mi yanlis goruyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalcan

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 15:30:34
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
haklısınız da işte o para iki sene sonra çok az gelecek görürsünüz , sponsor olmasından yana sıkıntı yok ama vodafone bu işten bize göre kat kat fazlasını kazandı
Vodafone sponsorluğu olmasaydı da 2 sene sonra o çok sıfırlı sponsorlukları alabileceğin stat olmayacktı ama.
Bu iş biraz tavuk yumurta hikayesi gib  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

beyler takım akşam statta antreman mı yapcak bilgisi olan var mı

küçük kaleler statta şuan büyük ihitmal olacak gibi :icool:

Çevrimdışı Ensar

Vodafone sponsorluğu olmasaydı da 2 sene sonra o çok sıfırlı sponsorlukları alabileceğin stat olmayacktı ama.
Bu iş biraz tavuk yumurta hikayesi gib  :evillol:
vodafone bize para ödemesi yapmadı stad son ana gelene kadar farkında mısınız ? tamam o sponsorluğu güvenerek yapıldı o teminat gösterildi işlerde ama para da vermediler , koca Beşiktaş vodafone'a mi kaldı şu dünya da ? ben vodafone'u destekliyorum ama biraz da sorgulamak gerek , 2 3 sene sonra konuşalım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Karabay

Vodafone bu işten bizden daha çok kar ettiyse sonlandıralım anlaşmayı veya daha iyi sponsor teklifi olan varsa yine sonlandırıp ona bakalım. Mesela vodafone çalışanları da diyormuki beşiktaş bu işten çok kar etti birazda başka takımlara reklam yapalım.

Çevrimdışı can1903

Reklam panoları öyle kalmıyacak dimi. Şaka olmalı bu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

heyecana gerek yok iki tane arkadas hemen koyar buraya bayernin anlasmasını ww nin rakamlarını görürsünüz heryerde benzer seyler oldu diye sadece bizimkinin sıkıntısı herseyin içine dahil olması yani reklamıda formasıda catısıda her cacıgıda ekledik oraya tek o konuda benim bi sıkıntım var yoksa hersey normal yani

@ozan062 Aynen artık gina geldi bu kadarına millet bunu anlamıyor. O vodafone yazılarının başında en azından bir beşiktaş amblemi olsa böyle olmaz kimse bu kadar tepki koymaz. Her yer vodafone logosu oldu hadi çatı, kufekilerin üstündeki vodafone yazıları belliydi ama diğerleri artık yeter dedirtiyor. Scoreboardin her iki tarafına diklemesine vodafone yazmak nedir ? kulubelerin üstüne eşşek kadar vodafone yazmak nedir ! bu kadarı fazla. Stadın içinde ve dışında koltukların üzerindeki beşiktaş yazısı hariç bir tane Beşiktaş amblemi bir tane adam akıllı beşiktaş yazısı yok stadın açılmasına iki gün kalmışken.

Vodafone'a hala çok büyük sempatim var ama iyice suyunu çıkardılar. Çatının üstüne kocaman 2 tane vodafone yazdınız. Stadın 4 bir tarafına vodafone arena yazdınız yetmiyor mu hala ?

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Ensar

@ozan062 Aynen artık gina geldi bu kadarına millet bunu anlamıyor. O vodafone yazılarının başında en azından bir beşiktaş amblemi olsa böyle olmaz kimse bu kadar tepki koymaz. Her yer vodafone logosu oldu hadi çatı, kufekilerin üstündeki vodafone yazıları belliydi ama diğerleri artık yeter dedirtiyor. Scoreboardin her iki tarafına diklemesine vodafone yazmak nedir ? kulubelerin üstüne eşşek kadar vodafone yazmak nedir ! bu kadarı fazla. Stadın içinde ve dışında koltukların üzerindeki beşiktaş yazısı hariç bir tane Beşiktaş amblemi bir tane adam akıllı beşiktaş yazısı yok stadın açılmasına iki gün kalmışken.

Vodafone'a hala çok büyük sempatim var ama iyice suyunu çıkardılar. Çatının üstüne kocaman 2 tane vodafone yazdınız. Stadın 4 bir tarafına vodafone arena yazdınız yetmiyor mu hala ?
+1903

Çevrimdışı ozan062

söyle birşey dicem

varsa bile böyle birseysadece basına acık olur ve bunu anlık yaparlar cnk diğer türlü stada akın akın insanlar dolusur buda baya bi ilginç seyler yasatır bize:=) o sebeple dillendirilmez

ama sanıyorum bu kaleler yuarınki sembolik goller için yapılmış birsey cnk küçük maçlar falan oynanabilir ne bileyim acılısta bu tip seyler olabilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı selim

susun arkadaşlar susun köşeler koltuklar yamuk olunca herkes konuşsun ama kale arkalarının haline bak herkes sussun  :s20: :s20:
Gerçekten hem cam hem file çok saçma olmuş.Bu durum direk camı insanlar sahaya atlamasın diye yapılmış konuma soktu. @Efe nin dediği gibi kale arkaları sahaya atlar diğerleri atlamaz böyle bir mantık olamaz ve kabul edilemez :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı can1903

Keşke bir tribünü Vodafone ayırıp kırmızı beyaz yapsaydık. ortayada kocaman ''Vodafone''.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GD8

Ligtv de stadtan geçen günkü çekim yayınlanıyor ...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı kadir

ya beyler onlar tel değilki file dikkatli incelerseniz yukarıya doğru gidiyor çatıya doğru

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekten hem cam hem file çok saçma olmuş.Bu durum direk camı insanlar sahaya atlamasın diye yapılmış konuma soktu. @Efe nin dediği gibi kale arkaları sahaya atlar diğerleri atlamaz böyle bir mantık olamaz ve kabul edilemez :steamed: :steamed: :steamed:

bende onu diyorum madem cam yapmayın o zaman saçma sapan bir düzenek oldu avrupa standartlarında başladık türk usülü bitiriyoruz saçma sapan işler  :s20: :s20:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı idil

ya niye kimse şu kale arkalarına laf etmiyor niye susuyor herkes.

hakikaten hem uzun cam hem file ne alaka ya? başakşehirde yok?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya beyler onlar tel değilki file dikkatli incelerseniz yukarıya doğru gidiyor çatıya doğru

ya kim tel örgü diyor zaten.

Hem cam hem file saçma sapan bir uygulama biz sadece cam'a fittik bide ağ çıktı başımıza çıkış kapılarıda tel örgü 20 milyon TL'lik güvenlik sistemini kapatsınlar atsınlar.

1 tane birşey yaparsın kale arkasına ya cam daha modern olduğu için cam mantıklı yada ince ağ yaparsın 2 tane şeye ne gerek var ?

Sahaya girecek olanlar sadece kale arkasından mı girecek.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çünkü 50 sene uğraşsalar böyle güzel yerde stad bulamazlar.
aynen abi :) muhfazakar taraftarlığı bir kenara bırakırsak (ki bırakamıyorum) vodafone ceo'sunun yerinde hangimiz olsak aynı şeyi yapardık :) fazlasıyla kazan-kazan bir sponsorluk oldu bu,ayrıca vodafone'un 3 yıldır olurda abone kaybederim diyerek omurgasızlık yapmayışı ve o karakterli duruşu beni benden aldı..besin piramitinin tepesindeki bir şirketten bu tavrı beklemezdim açıkçası.