Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smhkcr

Fenalık geldi Vodafone takıntınızdan. Siz verseydiniz 150 Milyon doları, her yere logo koysaydınız. Hafriyattan beri saçma sapan yorumlar okumaktan bıktım, Allah' tan mabet bitti....

Çevrimdışı Anıl

Yedek kulübesine vodafone yazılmasına şaşırmak da saçma bence. Tüm statlarda yedek kulübesinde sponsor ismi yazıyor zaten. Bu statta vodafone yazılmasına itiraz edilecek tek yer bence çatıydı. Onun dışında aşırı bir ön yargı var bence :)

Çevrimdışı ALBATROS

Saha kenarindaki ledlerin tamamlanması için tel örgü montajını bekliyor olabilirler :tabe:

hala umudun var yani  :D

Çevrimdışı Gürcan

Bari kulubeye yazmayaydiniz vodafone. Bu abarti oldu hadi catiyi kolonlari anladik arkadas. Bu sponsorlugu en cok begenen biriyim ancak bu kadar fazla.

Çevrimdışı drmmm

mobilya gözüküyor burası neresi olabilir :alala:

twitter da beşiktaş soyunma odası şeklinde lanse edildi..

Çevrimdışı YavuzK

Bence gayette guzel duruyo yedek kulubelerindeki vodafone yazisi. Ama keske kirmizi olsaydi.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 15:16:59
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
kapılardaki tel örgüler 2. kat tribün arası tel örgüler değiştirilirken değiştirilir bence.
alt sıraların merdivene yakın koltuklarının görüşünü çok engelleyecektir.
inşallah sonrasında da camlar da tamamen kalkar sadece kapılar kalır.

Bir de çıkış tünelinde sadece beşiktaş yazısı ve logosu olması lazım dün bir foto gördüm diye hatırlıyorum ama bulamadım.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben o ağları hala göremedim.Söylenen resimlerede baktım ama yok yani gözler seçemedi  :bandit:

attım özelden.

Çevrimdışı ozan062

hadi geçmiş olsun yedek klübelerinin üstünede vodafone yazılmış logosu ile beraber.

demiştim zaten cnk aynı sey zulimpiyattada vardı burda olmaması garip olurdu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ddc1979

Eski açık arkasında ağ gerili şu an...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı underworld

vodafone verdiği paranın hakkından fazlasını kullanıyor. tamam iyi hoş kötü günde sponsor oldular sevdik destekliyoruz ama bi durmanız gereken yeri bilin aga bu nedir ya , hadi şimdilik iyi bu paralar ama 2 sene sonra çok basit kaçacak. çok uzun süreli anlaşma yaptık bunun acısını çok çekeceğiz
ah güzel kardeşim çok söyledik bu kadar uzun anlaşma olmasın diye ama dinletemedik.
piyasa o kadar hızlı yükseliyor ki 2-3 sene sonra bile bu fiyatlar çok cüzzi kalıcak .
o zamanda ıkınıp kalıcaz

Çevrimdışı trojan

çıkış tünelinin körügünün üzerinde de vodafone yazıyor sanırım :D
Beşiktaş amblemi

Çevrimdışı Kartalizm06

Bari kulubeye yazmayaydiniz vodafone. Bu abarti oldu hadi catiyi kolonlari anladik arkadas. Bu sponsorlugu en cok begenen biriyim ancak bu kadar fazla.

Yazılmasını geçtim bu kadar büyük yazılması bence çok abes. Kesinlikle sponsor ismi ve görünümü güzel, çatıdaki yazılar ve stad etrafındaki yazılar güzel oldu ancak kulübeler çok göze batıyor.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı cursedofdragon

demiştim zaten cnk aynı sey zulimpiyattada vardı burda olmaması garip olurdu

inönüde yoktu daha yakın olmasına rağmen ayrıca 20 milyon TL'lik güvenlik sistemi kullanıyoruz neye yaradı o sistem şimdi her tarafı ağ cam tellerle kapatacak olduktan sonra.

Çevrimdışı Ensar

ah güzel kardeşim çok söyledik bu kadar uzun anlaşma olmasın diye ama dinletemedik.
piyasa o kadar hızlı yükseliyor ki 2-3 sene sonra bile bu fiyatlar çok cüzzi kalıcak .
o zamanda ıkınıp kalıcaz
üstüne üstlük stadın konumu mimarisi ve yükselen Beşiktaş unsurları toplandığı zaman çok basit kaçacak o paralar iki seneye , bir de bir çok reklam gelirini de adamlara verdik heryer doldu , başka sponsor alacak yer kalmadı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hakan_11

Westham _ Arsenal maçına bakıyorum şuan ve stadın heryerinde sposor betway reklamı var.fazla takılmamak lazım böyle şeylere.parayı veren düdüğü çalacak...

Çevrimdışı sallapati

Yedek kulubeleri guzel olmus.. Siyah uzerine kirmizi vodafone harika

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Daha once hic Turkiyeye gelmemis bir turist dolmabahçe gelse stadin Besiktas a ait oldugunu 15 dklik arastirma sonucunda anca anlar.

Resmen özenle dis tarafa Besiktas armasi ve yazisi yazilmiyor.buyuk hayal kirikligi oldu bu kadari da.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Fenalık geldi Vodafone takıntınızdan. Siz verseydiniz 150 Milyon doları, her yere logo koysaydınız. Hafriyattan beri saçma sapan yorumlar okumaktan bıktım, Allah' tan mabet bitti....
Aynen kanka

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Abi anlamadığım adamlar 150m $ dolar para verdi 2 çatıya 4 stad etrafına yazı yazdı diye kıyamet kopuyor bırakında onuda yazdırsınlar.Bu arada neden yedek kulubesi vodafone yazıldı dienler 2 yıldır yedek kulubelerinde zaten yazıyor benim tek eleştirim müze girişindeki o ana bölüme vodafon arena yazısı önüne vodafone amblemi konması diğerleri sponsor normal yazılar
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ensar

Westham _ Arsenal maçına bakıyorum şuan ve stadın heryerinde sposor betway reklamı var.fazla takılmamak lazım böyle şeylere.parayı veren düdüğü çalacak...
haklısınız da işte o para iki sene sonra çok az gelecek görürsünüz , sponsor olmasından yana sıkıntı yok ama vodafone bu işten bize göre kat kat fazlasını kazandı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

o zamanda ıkınıp kalıcaz

heyecana gerek yok iki tane arkadas hemen koyar buraya bayernin anlasmasını ww nin rakamlarını görürsünüz heryerde benzer seyler oldu diye sadece bizimkinin sıkıntısı herseyin içine dahil olması yani reklamıda formasıda catısıda her cacıgıda ekledik oraya tek o konuda benim bi sıkıntım var yoksa hersey normal yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kartalpençesi

BEŞİKTAŞ sadece kapalı tribünde yazıyor.onuda lütfetmişler heralde. Ayıptır ya tamam para verdiniz ama her tarafa vodafone yazdınız. stadın ismini bile zor kabul ettim. bari herşeyin başına Beşiktaş yazın ya. Stadı biz yaptık ama sanki vodafone ait gibi. Yolda birine deseniz vodafone arena kimin. Beşiktaşın olduğunu bilmese vodafonun stadı der.görsede değişmez stadın dışında var yedek kulübesinde var çatıda var .
sadece şunu yapacaksınızya = BJK vodafone arena
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı sozkul

sanki 50 yıldır bir stada isim vermeyi belkiyormuş gibi adamlar, erkek aslan gibi her yeri işaretlediler

Çünkü 50 sene uğraşsalar böyle güzel yerde stad bulamazlar.