Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472246 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Paylaşıldı mı bilmiyorum güncel
zemin son şeklini almış sanırım harika gözüküyor :super:  :halay:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Oktay

Satışa çıkar çıkmaz abandim ama sistem almadı maalesef alamadım abi :bawling: :bawling:

Ama Maç günü sabah erken saatlerden itibaren Stad çevresinde olacağım maçı da Çarşı da izlerim..

Bu arada maça gidemeyip Biletini devretmek isteyen olursa talibim karaborsa olmadığı sürece Ücreti önemli değil...
ahhh kardeşim 2 buçuk sene önce 700 tl kombine vardı tamam belki ekonomik olarak müsayit değildin fakat biraz sıksaydın kendini almaya gayret etseydin

Başkanın dediği gibi tam isabet emiratesten bile güzel oldu çim :D

Çevrimdışı empisayn

İlk olarak ağ , cam veya demir korkuluklardan biri konulacak dendi , biz de hiçbirini koymayın dedik . Sağolsunlar 3 ünü de aynı anda koydular .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Muhtemelen takım akşam son antremanı stadta yapacak. Bol görüntü bekliyoruz.

Çevrimiçi Kartal Ç

Maça şehir dışından geleceğim. Stada el çantası ve sırt çantasıyla girerken çok sıkıntı çıkarırlar mı? Muhtemelen güvenlik en üst düzeyde olacak çünkü.
Mağdur olmayalım bi çanta yüzünden. Geçen yıl türkiye izlanda maçında el çantası ve sırt çantası almamışlardı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı ozan062

Alın size çim şekilleri :biggrinking: :icool:

valla güzel oldu be stadımız hakikaten,, birde yagmurlu havada ıslak ıslak görelim  :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kartalpençesi

resim 2'den yani eski açıktan giriş yapacak :icool:
girişi göremedim ok ile gösterebilir misin
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk olarak ağ , cam veya demir korkuluklardan biri konulacak dendi , biz de hiçbirini koymayın dedik . Sağolsunlar 3 ünü de aynı anda koydular .

işin tuhafı kimse tepki vermiyor köşelerde koltuklar düzensiz olunca herkes aynı anda tepki verdi.

Şimdi kale arkasında hem cam var hem ağ var çıkış kapıları demir parmaklık kimseden tık yok.

Çevrimdışı kartalpençesi

VIP koltukların ekranları
maç esnasında hakem yanlış karar verse çok net görürler artık.en büyük tepki VIPlerden gelir :D

Bu nereye konacak acaba??  :sevinc :halay: :ishock:
Kimse görmedimi çoğumuzun istediği şey merak ettim acaba nerde olacak :busted_cop: :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 14:51:39 kutalmis.pinar ]

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Efe

Paylaşıldı mı bilmiyorum güncel
mükemmel görünüyor o sahada mac izleyecegimiz icin sansliyiz kim bir kac milyon insan suan bunu dusunuyor ve izleyemedigi icin sıkılıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Numaralı yeni açık
yeni açık arkadada zemini bayağı düzlemişler ve toparlamışlar  :ok:

[img width=41

Çevrimdışı selçukaras

Arkadaslar 2 gundur okuyamadim yazilanlari. Pankart hazirlasak bir sorun olur mu. Bununla ilili konusuldu mu hic.

Çevrimdışı kartalpençesi

17 de kapı açılışı 19,03de geri sayım.

Çevrimdışı Anıl

17 de kapı açılışı 19,03de geri sayım.
Hayırlısıyla stada girmeye son 50 saat o zaman :super:

Çevrimdışı Efe

Yeni açık
vay anasini butun zemini yukselttiler yeni acikta tas doseme islemi yetismeyecek gibi gorunuyor ama yarinla oburgun ne olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selim

yedek kulübelerin üzerine vodafone ve amblemini koymuşlar :D

[img width=41

vay anasini butun zemini yukselttiler yeni acikta tas doseme islemi yetismeyecek gibi gorunuyor ama yarinla oburgun ne olacak bakalim
Yeni açık köprüdeki şeylerş yarın kaldırırlar çünkü passolig gişeleri var önlerinde :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ahhh kardeşim 2 buçuk sene önce 700 tl kombine vardı tamam belki ekonomik olarak müsayit değildin fakat biraz sıksaydın kendini almaya gayret etseydin
Deli gibi pişman olmadım desem yalan olur @Oktay abi

Ama son pismanliiikk neye yararrr :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık