Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470272 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

aynen oyle bitmişti bile.Olsun abi kapali ve numaralı yetişecek bence.Eski aciktada küçük bolum kalacak.Yeni acik bayagi eksik gozukecek olsun.

benim için pazar günkü zatı muhteremin gelişi gidişi de önemli değil keşke hiç gelmeseydi de pazar günü de çalışılsaydı şimdi açılış olacak die o gün çalıştırmazlar da pazartesi de en fazla saat 14:00a kadar çalışma olur yani kayıp bir pazar iş günü olacak.

benim için önemli olan p.tesi günü taraftarların düzenli emniyetli ve huzur içinde girip çıkacakları koridorlar oluşturulsun herkes mutlu girip mutlu ayrılsın bursayı da öpelim budur. yoksa bizden kaç tane şampiyonluğu gasp eden bir fenerlinin gelip stadımızı açmasını da içime sindiremiyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu tüneldeki futbolcularımızın olduğu duvarlarda Pektemek'le Veli yok mu hakkaten? Pektemek neyse de Veli'ye üzüldüm. Unutmuşlar mı nedir?
2'side var
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fikret

40000 bayrak dağıtacakmış vodafone
allah her taraf kırmızı olacak   :lol: :lol:

şu formaları merak ettim ben. maç günü kaçta satışa çıkar acaba? alırsam kendiminkini koyacak yerim var  :lol:

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Fikret

Bu tüneldeki futbolcularımızın olduğu duvarlarda Pektemek'le Veli yok mu hakkaten? Pektemek neyse de Veli'ye üzüldüm. Unutmuşlar mı nedir?
Varlar, Günay falan dahi var.
Bu zaten baskı sonuçta. Bilgisayar başında bir emek var tabi de grafitti gibi birşey değil. 3 ay sonra gidenler gelenler sonrası yenilenir diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66115/bursaspor_maci_icin_sinirli_sayida_bilet_kaldi.html

aha helal olsun karaborsaya vurgun  :lol:

Beşiktaşımızı, Vodafone Arena’da oynayacağı ilk maçta desteklemek isteyen taraftarlarımız, Batı VIP ve 1903 Tribünü biletlerini yarın (9 Nisan) saat 15.00’den itibaren 825 TL ücret karşılığında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilirler.
Ne vurgunu bunlarda karaborsaya düşer bilet çıkmadan site çöküyo sonrada kalmıyo nasıl iş çözemedim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sozkul

gerçek olmasalar neden saksılarla ve toprak içerisinde gelsinki?

Plastik çiçekleride vazoya koyuyorlar  :)

Varlar, Günay falan dahi var.
Bu zaten baskı sonuçta. Bilgisayar başında bir emek var tabi de grafitti gibi birşey değil. 3 ay sonra gidenler gelenler sonrası yenilenir diye tahmin ediyorum.

Ben duvarin bir tarafinda guncel kadro diger tarafinda efsanelerimiz olsun isterdim. Fakat tam boyle ayni sekilde. baba hakki, ferdinand, Buyuk baskan Seba, yaninda ilhan mansiz, biraz ileride pascal nouma, onun yaninda metin ali feyyaz sonra tabiki sergen sonra kaleci formasiyla kadikoy panteri pancu ve sayabilecegimiz daha niceleri. Klube emek vermis ustalarla guncel kadro karsilikli olsa super olurmus. Ha bu hali de cok guzel yanlis anlamayin sadece bir fikir benimkisi.

Çevrimdışı tangaz

Plastik çiçekleride vazoya koyuyorlar  :)

adı üstünde vazo :)
ama bunlar ise transferde kullanılan ucuz plastik saksılar Sözkul abi  :ok:

iyi geceler herkese
açıyoruz be  :sevinc
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bu arada stat biletini neredeyse 5-6 katiyla karaborsaya koyan arkadaslara optik baskandan gelsin "beşiktaş'tan rant bekleyen . . . " gerci bunlarin cogu besiktasli bile degildir internete yazin devamini tamamlar size zaten !!!

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Burak

Stadımızın akıllı olduğu nasıl da belli, gündüzleri şeffaf durmayan şeffaf membranlarımız gece alttan ışık vurunca iyice şeffaflaşmışlar :D

Çevrimdışı birkanmaraz

Eski teknik direktörümüz Bernd Schuster stad açılışı için İstanbul'a gelmiş

Daha önce paylasildimi bilmiyorum
Paylaşıldı galiba ama bir daha paylaşılsın sorun değiş bunu görmek bile güzel his veriyor insana :sevinc Çok şık tuvaletler gerçekten :icool:

Stadımızın akıllı olduğu nasıl da belli, gündüzleri şeffaf durmayan şeffaf membranlarımız gece alttan ışık vurunca iyice şeffaflaşmışlar :D

Ciddi konusuyorum hic saka yapmiyorum, ben mesela fenerli cimbomlu olsam su fotografa bakar uzulurdum bizim niye boyle stadimiz yok diye. o kufeki isiklandirmalari, o sutunlar o bembeyaz cati bu nasil bir asalettir Allahim. Daha cati aydinlatmalari yok, kufekinin bir kismi aydinlatilmamis icerideki isiklarin cogu calismiyor yinede yok boyle bir stat nokta !

Protokol açılışının saatini sayarsak son 38 38 buçuk saat kaldı açılışa :halay: :biggrinking:

Yarın stadın son inşaat günü diyebiliriz..  :) İyi Geceler :uyucam:

Çevrimdışı emre1

sonuna geldik arkadaşlar. el bebek gül bebek büyüttük stadı ve sona geldik, güzel bi serüvendi

Çevrimdışı DOĞAN

Evde inşaat var butun evi yıktırdık baştan yaptırıyoruz akşama kadar onlarla ugraşıyorum sabaha kadar stad inşaatı izliyorum yakında inşaat malzemesi görmekten kusacam şu stad bi acilsa  ev olmasada olur bi şekilde idare ederiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Bu başlık yarin aksama dogru bitecek gibi.Olsun bu başlıkta açılmış sayılır Stad
Bu başlık pazar gecesi 24.00 a kadar devam edecek. Ondan sonra bundan sonra devam edecek olan
vodafone arena başlığına geçeceğiz. Bu başlıkta stadı bitirmiş olacağız.

bundan sonraki tüm stad konuşmaları aşağıdaki linkden devam edecek Burasıda stad inşaat arşivi olarak kilitlenip arşivimizde yerini alacak.

http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/besiktas-vodafone-arena-'seref-bey-stadyumu'-ana-konu/

Çevrimdışı OnizukaSensei

Arkadas saka gibi, ruya gibi gercekten. Artik gunler degil saatler kaldi. Insallah nice sampiyonluklar, basarilar yasayacagiz 😊 Hepsini gormekte hepimize nasip olur insallah. Acayip heyecanliyim, uyumak ve acilisa biraz daha yaklasmak istiyorum ama uyku girmiyo gozume. Stadimiza baktikca huzur doluyorum gercekten, her sey harika oldu cok sukur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne günler geçti be..

Bu forumda geçirdiğimiz zaman boyunca ne hayal kırıklıkları, ne mutluluklar, ne gözyaşları, ne heyecanlar yaşadık kim bilir..
Hepimizin ayrı ayrı hikayesi var..

Askere gidip dönenler, evlenenler, ayrılanlar, aşk acısı çekenler, sarhoş olup mesaj girenler, gece gece kapalı en üstte daha inşaat halindeyken çıkıp sessizliği dinleyip cuğara içmek isteyenler(ben :D ) çocuğu doğanlar, müjdeler alanlar, bol bol fotoğrafın geldiği günlerde neşeli olanlar.. Daha neler neler..

Böyle bir ortam kurduğunuz için çok çok teşekkürler emeğinize sağlık :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bu başlık pazar gecesi 24.00 a kadar devam edecek. Ondan sonra bundan sonra devam edecek olan
vodafone arena başlığına geçeceğiz. Bu başlıkta stadı bitirmiş olacağız.

bundan sonraki tüm stad konuşmaları aşağıdaki linkden devam edecek Burasıda stad inşaat arşivi olarak kilitlenip arşivimizde yerini alacak.

http://besiktasarena.com/besiktas-vodafone-arena-(seref-bey-stadyumu)/besiktas-vodafone-arena-'seref-bey-stadyumu'-ana-konu/
1000'de bitecek sandim abi aliskanlik.Ozaman 1100'de biter :-):-):-):-) Tahmini olarak.