Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5474153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Popular Demand

Kaç keredir oynuyorum ve çoğunlukla ilk gol Oğuzhan'dan geliyor. Stadı o açacak sanırım :lol:

[img width=41

Çevrimdışı cemkoyuk

İnanamıyorum ya! Resmen Tüy diktiler herşeyin üzerine. 20 ML TL'yi boşuna harcamışsınız ey yönetim! halen insanlara vahşi hayvan muamelesi, nedir abi bu tribün ayrımındaki saçma sapan demirler, yok buğulu camlar, normal camlar, hadi deplasman tribününü anladık. Hele bir de bu kale arkalarına korumalık çıktı. Rezil ettiler güzelim stadı .
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı carsikartali

kimse de loca yok tabii forumda banane locadaki kolonun sıva dahi yapılmadan durması durumu. herkes sus pus   :bandit:

Geçen belgeselde izlemiştim bu sıvasız tarzda dekarasyon yeni bir moda akımı imiş belki loca sahibi istemiş olabilir.Ciddiyim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

izdiham anında bu cam ayrımlar ölümlere neden olabilir ama @cursedofdragon

temperli camdır abi onlar normal evdeki pencere camlardan değildir :) Sonuçta kale arkasında top gelince esneyen camlardan :)

bu arada temperli cam'ı bilmeyen arkadaşlar için :)

Çevrimdışı mertkan

Haksızsın. Camlar buğulu değil, kale arkalarında da tel örgü olmayacak, camlara pankart da asılmayacak.

Bu kadar irdeleme boşuna olmuş.

eğer bu dediklerin kesin doğru bilgiyse o zaman böyle irdelemekte haklıymışım birileri de biizm gibi düşünmüş demektir. " artık tek korkum pankart"

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor maçının biletleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Vodafone Arena'nın açılış maçı için tribün biletlerinin tükendiği belirtilen açıklamada, Batı VIP ve 1903 Tribünü’nden sınırlı sayıda biletlerin kaldığı duyuruldu.

Siyah beyazlı nkulüpten yapılan açıklamada "Beşiktaşımızı, Vodafone Arena’da oynayacağı ilk maçta desteklemek isteyen taraftarlarımız, Batı VIP ve 1903 Tribünü biletlerini yarın (9 Nisan) saat 15.00’den itibaren 825 TL ücret karşılığında www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilirler." denildi.

Demek ki kombinelerin bu sene geçersiz olması, 1903 tribünü ve VIP biletleri için de söz konusuymuş.

Bir ara onunla ilgili de infial olmuştu, "onların geçerli bizim neden geçersiz" diye. Yangın yerine dönmüştü ortalık, hey babam hey.

Çevrimdışı ToNI

bu arada elinin altında 121. blok bizim forum ahalisinin oturma planı olan var mı son haliyle bi görsek ??? :ok:
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı yedic

demekki kale arkalarini ilk siralari 1453 kartallari aldi, o yuzden yonetim sahaya atlamasinlar diye cam bariyer koydu  :evillol:

Çevrimdışı raichu

bu fotoda çimdeki defolar bariz belli

https://pbs.twimg.com/media/CfhejYRWcAMHMA1.jpg:orig
çim uzmanı sensin abi ne diyosun normal midir bu yeni yapılmış bir zemin için kendi kendine düzelir mi :D

Çevrimdışı ahmetx

temperli camdır abi onlar normal evdeki pencere camlardan değildir :) Sonuçta kale arkasında top gelince esneyen camlardan :)
farketmezki belli bölgeye yığılma olduğunu düşün insanlar sahaya atlayamayacağından orada sıkışacaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

demekki kale arkalarini ilk siralari 1453 kartallari aldi, o yuzden yonetim sahaya atlamasinlar diye cam bariyer koydu  :evillol:

onlar tek maçlık bir oluşumdu..  :D

Çevrimdışı ahmetx

çim uzmanı sensin abi ne diyosun normal midir bu yeni yapılmış bir zemin için kendi kendine düzelir mi :D
bakım iyi olursa düzelir tabii ama ilk maçta sıkıntı oluşturacak .

Çevrimdışı Erdem Çözer

işte benim de düşündüğüm tamamiyle ilk maddede anlattıkların.. cam korkuluk üstüne pankart atılırsa ilk sıralardaki vatandaş ne yapacak ? hatta daha üst sıralarda da  kale çizgisine yönelik görüş kaybı olabilir.... hassas bi konu... kimsenin mağdur olmaması lazım...sen herkes yerine oturacak diyosun...eee adam pankarta mı bakacak ?
bi arkadaşın dediği gibi muhtemelen hem cam hem file olacaktır.... kale arkasında yukarıdaki sebeplerden dolayı da pankart olmayacaktır diye düşünüyorum...

pankart izinle asılıyor.. izin vermezler olur biter..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demek ki kombinelerin bu sene geçersiz olması, 1903 tribünü ve VIP biletleri için de söz konusuymuş.

Bir ara onunla ilgili de infial olmuştu, "onların geçerli bizim neden geçersiz" diye. Yangın yerine dönmüştü ortalık, hey babam hey.
O bölümlerde halen kombine olarak satılmayan bölümler var. Onlar için açıklama yaptılar.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 16:56:36 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen belgeselde izlemiştim bu sıvasız tarzda dekarasyon yeni bir moda akımı imiş belki loca sahibi istemiş olabilir.Ciddiyim :D
Evet Moda

Betonart diye bir malzeme ile yapılıyor Bildiğin Beton harci gibi ama daha kalini Duvara suruyorsun sonra Mala ile Şekiller veriyorsun şuan burun lüks ve elit mekanlarda kullanılıyor..

Bknz : Şöyle...

Fotolar Çalıştığım yerden...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

loca

süper valla çizim gibi duruyor :)

Herkesin gözüne çarpan o beton duvarı neden öyle sıvasız bıraktılar her tarafı yapıp onuda düşünmüşlerdir.

Çevrimdışı tuncaboylu

farketmezki belli bölgeye yığılma olduğunu düşün insanlar sahaya atlayamayacağından orada sıkışacaktır.

Alt kattaki tribünler çok dik değil, bir yığılma olması çok zayıf ihtimal bence.

Çevrimdışı Cem_

nurus mobilya yapmış.. like atıp destek verelim  :D

https://www.facebook.com/nurusturkiye/photos/?tab=album&album_id=1061610617217815

ben de bastım like ı , tapatalktan girenler rahat görsün diye indirip yükleyeyim dedim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaç keredir oynuyorum ve çoğunlukla ilk gol Oğuzhan'dan geliyor. Stadı o açacak sanırım :lol:

Gomez'den kaçmaz :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."