Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Aspor da Sonat GÖKSEL diye bir yorumcu dedi ki Bursa Spor'un yeni stadının çimleri de Hibrit çim ama ilk maçtan sonra ne hale geldi gördük. Vodafone arenada da böyle bir tehlike var, bekleyip göreceğiz. Twitter dan yazdım Dayı ne hibrit'i Belediyenin parkından getirilip yamandı o çimler. Yanılıyor muyum ?  :alala:
bu tip adamlar işkembeden para kazanıyorlar.. hazmedemiyorum... bir çoğumuzun bir tarafından ter damlarken, beyni sulanırken kafa patlatmaktan... bunlar yumuşak etlerinden sallıyorlar... ne diyeyim o kişileri oraya çıkarana diyeceklerim... de yeri burası değil... yazın twitterına hakkında suç duyurusu yapılacak milleti alenen yanlış bilgilendirmekten... hep onlar mı tehdit edecek şikayet diye....

Çevrimdışı grlsyr

kimse de loca yok tabii forumda banane locadaki kolonun sıva dahi yapılmadan durması durumu. herkes sus pus   :bandit:

oradaki mimari bir secim ve tarzdir. sirf bu yuzden kullanilan harc ve kaliplar ozenle secilmistir. en fazla uzerindeki capaklar alinmistir. sahsen otopark kolonu ya da baca duvari gibi keskin sivali ve boyali durmasindansa boyle durmasi cok daha hos duruyor. dedigim gibi eksik ya da unutulmus birsey degil. sadece tarz secimi ki artik cogu bina da bu tarz secimleri goruyoruz. tabiki de bahsim ev degil ama inan duvarlari boyle olan evler de var. daha cok halka acik mekanlarda cok defa secilen bir tarz.

Çevrimdışı heart

daha demir arası dolmamış ama bulduğum resimleri paylaşayım

Kale arkaları file olacak denmişti.
Şimdi demir yapıyorlar.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı GIUNTI

Aynı durumdayım. :) Belli bi zaman aralığı var mı acaba bunun bide arkadaşlar aktarım yapılıyomu hediye bilet bilgisi olan var mı?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forza'dan 2 kişiyi aramışlar şu ana kadar. 409. bloktan vermişler bileti. aktarım yapılmıyor diye biliyorum.

Gerçekten 100 kişiye vereceklerse 2 saat içinde aranmamız lazım kazandıysak.

Çevrimdışı SilverArrows

Ledler eski açıkta olmasa bile orası siyaha boyanmalıydı simetrik olarak çok kötü görünüyor. Evet oralara pankartlar gelecek fakat stadın boş halinde yine kötü gözükecek. Para yetmemişte yarıda kalmış gibi görünüyor. Ayrıca kale arkalarına tel getirip rezil etmezler inşallah.

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Önceliği olmayan, daha yeni Beşiktaş logolu Passolig alan, önceliği veya kombinesi olduğu halde henüz bilet almayan arkadaşlarımız için bilgi notu (daha önce paylaşılmamış sanırım, görmedim):

Bursa maçı için biletlerin TAMAMI tükenmiş durumdadır. Bilginize.

Ayrıca kulübün stad yokken maça gelenlere öncelik tanıması çok klas bir jest oldu. tekrar teşekkür ederim yöneticilere.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan

Aynı durumdayım. :) Belli bi zaman aralığı var mı acaba bunun bide arkadaşlar aktarım yapılıyomu hediye bilet bilgisi olan var mı?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı  :)

Çevrimdışı Orhan

Hadi beyler: "Masalar sunta'dan yapılmış", "görüntü kalitesi düşük", "az monitör var" falan.

Eleştirmemiz lazım, bugün daha hiç bir şey eleştirmedik.  :lol: :lol: :lol:
sandalyelerde neden arma yok :steamed:

Çevrimdışı yedic

daha demir arası dolmamış ama bulduğum resimleri paylaşayım

orasi kapandiktan sonra telle yada camla dolmasinin cokta farki yok, sanirim butunluk acisindan cam yapacaklar. Tel olursa toki arena gibi olur. her ne olursa olsun sahaya en yakin ilk 2 siranin gorusu kisitlanacak sanirim.

Çevrimdışı kartalpençesi

Kale arkaları file olacak denmişti.
Şimdi demir yapıyorlar.
Diğer stadlarda gördüğüm kadarıyla gördüğünüz demirlerden yapılıyor ayrıca top gitmesin diye kale arkasına file yapılıyor.yani 'bence' ikiside yapılacak
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ilhan

Forza'dan 2 kişiyi aramışlar şu ana kadar. 409. bloktan vermişler bileti. aktarım yapılmıyor diye biliyorum.

Gerçekten 100 kişiye vereceklerse 2 saat içinde aranmamız lazım kazandıysak.
Aktarım yapılıyor @GIUNTI  daha önce ben yaptım

Çevrimdışı ozguralem

solda çime şekil verilmiş sağ tarafa daha gelmediği için farkı görebiliriz
Ben mi yanlis görüyorum?cim sekil verme isini sanki 1 kisi yapiyor gibi:)) bütün deseni tek basina mi yapacak?önceki fotolarda da böyleydi sanki.

Çevrimdışı ddc1979

az önce kendimi kapalı üst tribüne görevli olarak yazdırdım :)
müdahale etmesem başkanın locasının yanına yazmışlar :)
yarın da gideyim de biraz stdaın içini dolaşayım :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ozan062

stadı açtıktan sonra sunu cok sorgulayalım

bu yapılan 20milyonluk yatırımın meyvasını alma konusunda yani

cezaların azalması konusunda en ufak bir fark olmaz ise bu konuda takipçisi olalım.. değişmez ise gerekli protestolarımızı maç içinde yapalım..passolig ornegi var,, olmucak dendi oluyor

bi baska konu da ilk facia bursa macına yetişmeyen arma kayseri maçına yetişiyor müthiş yani:) sponsorunki aylar oncesi hazır bzimki daha yeni yeni asılacak

[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 15:35:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

Ben mi yanlis görüyorum?cim sekil verme isini sanki 1 kisi yapiyor gibi:)) bütün deseni tek basina mi yapacak?önceki fotolarda da böyleydi sanki.

O zavallı ilk rolu çimin seriliminden başlayarak kilometreleri katediyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ahmets

Stadda tek beğenmediğim nokta tribün ayrımlarındaki o buzlu cama benzer plastik ve kale arkalarındaki yeni koyulacak camlar. Özellikle kale arkasındaki çok kötü oldu. Ordaki insanlar yerlerine geçmeyebilir. Inşallah düzeltirler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu bırak ne elliyosun tribüne işte. Ne güzel tertemiz kalacak ne gerek var cama falan ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yedic

Peki simdi kale arkasindakiler ben goremiyorum diye ayaga kalkarsa ne olacak?

Çevrimdışı yigitcan1903

Peki simdi kale arkasindakiler ben goremiyorum diye ayaga kalkarsa ne olacak?
Zincirleme reaksiyon
Kaldı ki ilk 2-3 sıra kalksa da göremez 

Çevrimdışı can1903

İnan bu forumda takılanlar 3-5 ay önce üye olmuş olsalar bile ekranlarda stad adına ahkam kesenlerden daha çok bilgili. Dolayısıyla yanılmıyorsun
Fırat Günayer'e soralım çim sıkıntı yaratırmı acaba? Pazartesi akşamı söyler sjfujsf
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı betoo38

eski acik giris kapisina arma konmayacakmis  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

eski acik giris kapisina arma konmayacakmis  :evillol:
Konmasın ne var yani içeri giren taraftarın üstünde arma olacak zaten  :evillol:

Çevrimdışı kartalpençesi

bursaspor MAÇI İÇİN TAKIM NE ZAMAN ARENADA ANTRENMANLARA ÇIKACAK ??  :ssss:  :dont:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serdkar