Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam senin uye okdugun bi forum vardi ben oraya cok guveniyorum ne diyolar 11 nisan icin bilgin var mi?

@onurturan yagmur gecisleri olabilirmis ben cep telefonunda 4d weather diye bir program varona cok daha guveniyorum. Fakat 11 nisana daha gelmedi. Gelsin ilk buraya yazacagim.

Çevrimdışı Necmi

Kulelerde yetismeyecek gibi ne dersiniz?
@Buuru   oraya bir şey yapılacağını sanmıyorum
yapılacak olsa öyle bırakılmazdı bir günlük iş.
orda sökülen taş olmadığı için yerine konacakta taş yok
anıtlar kuruluda oraya yeni taş konmasına izin vermemiştir.
genelde tarihi eserlerde bu tip uygulama yapılır taşı düşüp kaybolduysa
yeri sıvayla kapatılır. yada kırık çatlak taş olunca çatlağı doldururlar taşı değiştirme
yoluna gitmezler. Belki birileri gürür orayı beğenmez düzeltin der :D
yoksa emin ol orası için anıtlardan onay çıkmamıştır. Bizimkilerde anıtlarla
uğraşmak istememişlerdir. Yoksa elde kulelerin dış tarafından kalma taşta vardır.
onlarla bile onarımı yapılırdı.

Çevrimdışı canergiray77

Engelli biletim yüklendi açılışa geliyorum çok mutluyum

senin adına çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun şu passolig ve tribün hakında dm attım cevap verirseniz çok sevinirim bol bol foto atmayı unutmayın tarihe tanıklık edeceksiniz @Yiğit
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

:photo:
Engelli biletim yüklendi açılışa geliyorum çok mutluyum

çok sevindim kardeşim hayırlı olsun @Yiğit

Çevrimdışı FARUK

2 fotoğraf stattaki Vodafone bayisi içinden
Daha önce konsept olarak paylaşılmıştı
http://giuliocaprara.com/portfolio/vodafone-arena-destination-store/

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı betoo38

eee yok artik :D diger taraftada da mi vodafone yazacak. oldu olacak vodafone jimnastik kulübü yapalim ismimizi böyle biraz mahcubumuz sanki  :evillol:

Çevrimdışı selim

Soyunma odası
Ben nedense bu soyunma odasının deplasman takımı için olan oda olduğunu düşünüyorum.Bizimkinin çoktan bitmiş ve kilitli olduğunu tahmin ediyorum yada öyle olmasını istiyorum bilemedim :D

Çevrimdışı Yiğit

senin adına çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun şu passolig ve tribün hakında dm attım cevap verirseniz çok sevinirim bol bol foto atmayı unutmayın tarihe tanıklık edeceksiniz @Yiğit

Sağ ol kardeşim detaylı cevap gönderdim. Umarım bir gün statta da görüşürüz.

:photo:çok sevindim kardeşim hayırlı olsun @Yiğit

Teşekkürler, İnönü'deki son maç ve yeni stadımızdaki ilk maç hayatımdaki çok farklı anılar arasında yer alacak. :)

Çevrimdışı FARUK

1.fotoğrafta Vodafone bayisi görünürlüğü düşük olacağı için bir çözüm üretmiş
Kuleye projeksiyon yapılıyor top taşları kırıyor ve futbolcu elinde telefonla çıkıyor ve bayiyi işaret ediyor
2. Fotoda taraftar yeşil perde önünde fotoğraf çekiliyor ve solda curved ekranda takımın bir parçası oluyor

Çevrimdışı cisse557

Barcelona soyunma odasi cok guzel

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun nesi güzel?

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş formalarının ve ürünlerin olacağı bölüm

Bunları paylaşıyorum çünkü 2 ay önce gördüğümüzde konsept yazdığı için üzerinde durmamıştık.
Ancak şuan uygulanan bu

Çevrimdışı Gorgaze

@onurturan yagmur gecisleri olabilirmis ben cep telefonunda 4d weather diye bir program varona cok daha guveniyorum. Fakat 11 nisana daha gelmedi. Gelsin ilk buraya yazacagim.

merhabalar bugün çıkan tahmin  bir kaç gün sonra illaki değişir ve daha net olur. Beşiktaş ta 09:00 15:00 arası 1 metrekareye yaklaşık 3-4 kg yağış bekliyoruz.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı can1903

merhabalar bugün çıkan tahmin  bir kaç gün sonra illaki değişir ve daha net olur. Beşiktaş ta 09:00 15:00 arası 1 metrekareye yaklaşık 3-4 kg yağış bekliyoruz.
Akşam saatleri?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gorgaze

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

Kardeşim merhaba Özgür Keremin ömrü tertemiz bebek yüreği gibi güzel olur inş. Allah şifa versin.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Evenf

@Necmi Abi bir sorum olacak... Eğer mac günü yağmur yağarsa çatının sızdırma gibi bir ihtimali olabilir mi?

Çevrimdışı cisse557

Bizim stadın soyunma odası bir kenara koyulan hiçbir soyunma odasını beğenmedim. Bazı arkadaşlarda algı oluşmuş. Takımın ismi büyük olunca soyunma odası çirkin bile olsa güzel geliyor.

Çevrimdışı Gorgaze

Akşam saatleri?

şuan ki tahmine göre 15:00 den sonra yağış yok gözüküyor.

Çevrimdışı bjklimert_

basın ayarı cok gzl ama bizim yaptıgımız marslarda güzel ses cıkmıyor yani söz agırlıklı oldumu yetersiz

ayarlarını yapıcaklardır ama bu bence sürekli kalmıcak

bu şarkının tam ismini bilen var mı ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı koray1903

Beşiktaş formalarının ve ürünlerin olacağı bölüm

Bunları paylaşıyorum çünkü 2 ay önce gördüğümüzde konsept yazdığı için üzerinde durmamıştık.
Ancak şuan uygulanan bu
hangi sitedeydi bunlar ayrıntılı incelesek siteden?

Çevrimdışı cisse557

Real'in soyunma odası. Yemin ediyorum şu dolapları bizim soyunma odasında görsek buralar yangın alevine dönerdi.