Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483011 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

https://twitter.com/dursun177777 periscope yayınından  alıntı fotoğraflar
Dolaşım alanı ekranlar faal :tabe:
ledler de ilerleme yok  :s20:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Fikret

Biz bu arma ve yazı konusunu dile getirdiğimizde #sabret onların da vakti gelecek demişlerdi , o günden bu yana 2 tane stat logosu bir tane de çatı kaplama yaptı vodafone . armalara vakit kalmadı herhalde  :D
Sezon bitsin bence bir kampanya başlatalım Vodafone'a uyarı olsun.
Beşiktaş'ın sponsoru gibi olsun stadı billboard olarak kiralamış gibi değil.

2.5 senedir acayip reklam yaptılar zaten. Beşiktaş Gs gibi kötü durumlara da düşmedir 2 senedir seneyi şampiyon bitirmesekte şampiyonluk yarışı içinde kaldık taraftar olarak. TT arena da reklamlar sade. Ülker arena sadece isimde gibi birşey. Vodafone yazısı olduğu kadar Beşiktaş yazısı olmalı stadımızda. Boyut-yer önemli.

Çevrimdışı empisayn

2.5 senedir acayip reklam yaptılar zaten. Beşiktaş Gs gibi kötü durumlara da düşmedir 2 senedir seneyi şampiyon bitirmesekte şampiyonluk yarışı içinde kaldık taraftar olarak. TT arena da reklamlar sade. Ülker arena sadece isimde gibi birşey. Vodafone yazısı olduğu kadar Beşiktaş yazısı olmalı stadımızda. Boyut-yer önemli.

aynen öyle , kendi adıma konuşmak gerekirse vodafone logolarının varlığından değil de Beşiktaş isminin/armasının yokluğundan rahatsızım . Çoğu insan da umarım böyle düşünüyordur .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Fikret

https://twitter.com/dursun177777 periscope yayınından  alıntı fotoğraflar
Dolaşım alanı ekranlar faal :tabe:
ledler de ilerleme yok  :s20:
İçerdeki merdiven aydınlatmasını yeni gördüm.
Hakikaten ferahlık hissi katmış, güzel olmuş.

Bu kötü oldu tabi. Bakalım ileride kaldırılır yada plexi-glass, cam vs ile değiştirilir..

Çevrimdışı Efe

ses sistemi geçici anladığım kadarıyla yeni açıktan sökülüp eski açığa çekilmiş açılıştan sonra genel sistem montajı başlayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bunlar ilk görseller ortaya çıktığından bu yana bilinen şeyler. Yeni bir uygulama değil ki. Adı üzerinde sözleşme. Bunların yapılacağının sözü verilmiş. Tabi ki de yapacaklar. O gün ki durumları unutup bugün üzerinden yorumluyorsunuz. Son 1 ayda karar verilmedi bunların olacağına. 3 yıl önceki halimizle şuan stadı biten ve şampiyonluğa koşan halimiz bir değil.
UEFA'ya görüşme halinde olan bir kulüp uzun vadeli bir sözleşme imzaladı. Ve düşünülen kulübün maddi menfaati.
Ayrıca Vodafone ceo su da söyledi. Bu bir ticari sözleşme. Vodafone 3 yıl önce risk aldı. Ve risk ne kadar büyükse başarı sağlanırsa kazancı o kadar büyük olur.
Son yıllarda zirveye oynayacağımız ve bu stadı bitirebileceğimiz konusu büyük bir risk idi. Bunlar da sıkıntı çıkabilirdi.
Reklamlarda özellikle taraftar algısı üzerine çalışıldı zaten.  Daha önce de paylaştık bunları nasıl göz önünde bulundurduklarını. Kendi reklamlarından daha çok stadın ve kulübümüzün reklamı yapıldı bugüne kadar. Stat açılıyor ve son reklamda yine taraftar ön planda.
Bilmiyorum daha ne yapabilirler.

Çevrimdışı martin40

Yeni baslik simdiden hayirli olsun  :D

Vodafone Arena Stadyum Projesi 10 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yiğit

hayırlı olsun, tebrik ederim.Kaç tane engelli koltuğu vardı acaba
Teşekkürler. 81 engelli + 81 refakatçi ancak dağıtımın nasıl yapıldığı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Çevrimdışı Efe

Protokol açılışı olacağı gün çalışma olmaz.O nedenle Şeffaflar ve Vodafone yazısı en geç Cumartesi geceye kadar bitirilir.Ledler zaten Cumartesi bitecektir :ok:
çalışma açılış saati dışında durmaz özellikle çevre düzenlemesi gecede devam ediyor daha numaralıya yeni başladılar yeni açık Allah kerim inşallah yarım kalmaz en azından 4 bölümde birleşmiş olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni baslik simdiden hayirli olsun  :D

Vodafone Arena Stadyum Projesi 10 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
öyle bir başlık hiç bir zaman olmayacak vodafone arena şerefbey başlığı hazırlandı maç günü inşaat başlığı ebediyete uğurlanacak artık  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

Bunlar ilk görseller ortaya çıktığından bu yana bilinen şeyler. Yeni bir uygulama değil ki. Adı üzerinde sözleşme. Bunların yapılacağının sözü verilmiş. Tabi ki de yapacaklar. O gün ki durumları unutup bugün üzerinden yorumluyorsunuz. Son 1 ayda karar verilmedi bunların olacağına. 3 yıl önceki halimizle şuan stadı biten ve şampiyonluğa koşan halimiz bir değil.
UEFA'ya görüşme halinde olan bir kulüp uzun vadeli bir sözleşme imzaladı. Ve düşünülen kulübün maddi menfaati.
Ayrıca Vodafone ceo su da söyledi. Bu bir ticari sözleşme. Vodafone 3 yıl önce risk aldı. Ve risk ne kadar büyükse başarı sağlanırsa kazancı o kadar büyük olur.
Son yıllarda zirveye oynayacağımız ve bu stadı bitirebileceğimiz konusu büyük bir risk idi. Bunlar da sıkıntı çıkabilirdi.
Reklamlarda özellikle taraftar algısı üzerine çalışıldı zaten.  Daha önce de paylaştık bunları nasıl göz önünde bulundurduklarını. Kendi reklamlarından daha çok stadın ve kulübümüzün reklamı yapıldı bugüne kadar. Stat açılıyor ve son reklamda yine taraftar ön planda.
Bilmiyorum daha ne yapabilirler.

Kimse vodafone'nun yaptığı işlerden ya da her yere koyduğu logolarından şikayetçi değil ki zaten . Tekrar söylüyorum isterse takımın çoraplarına bile vodafone yazabilirler . Ben ve eminim ki bir çok arkadaşın rahatsızlık duyduğu konu aynı . ''Sabret , elbet armamızı koyacaklar '' dediğinizden bu yana 2 tane küfekilere 1 tane de çatıya yazdılar , fakat bizim armamız/ismimize dair bir çalışma yapılmadı .

Ne yapabilirler sorusunun cevabına gelirsek @FARUK hocam , biraz da BEŞİKTAŞ'a dair bir takım somut görseller ekleyebilirler bence , bkz : stad dışına ışıklı arma , stad içine arma vs vs .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Erdem Çözer

Uzatmak istemiyorum üslup çirkinleşiyor.
Şunun farkına varılsın herkesin "tek görüşü" olmayacak. Herkes herşeyi sevmeyecek. Siz seviyorsunuz diye çirkin üslup kullandınız mı karşıdaki ikna olmayacak...

Ha bu arada bilgi sahibiyim. Stadın çatısına böyle eşek kadar reklam çirkin diyorum.
2 tane örnek vermişsiniz birini ele alalım:
Emirates yazıları çok daha sade.

STADIN ÜSTÜNE EŞEK KADAR EMIRATES YAZMAMIŞLAR ÇİFT TARAFLI!
Diğer 6 Emirates yazısının 3ünde Arsenal logosu da kullanılmış.
Tüm Emirates yazıları diğer fotoğraflar vsnin yanında kullanılmış.

Bizde Vodafone Beşiktaş'ın sponsoruyum demiyor bu stad benim diyor.
Kendilerinin de hatasıdır bu.

"Avrupada vodafone ayarı firmalar stad sponsorluklarını elegant yapıyor.

Stadın 4 tarafında kocaman led vodafone arena yazıyor. Yanında kocaman o iprenç logosu."

yazmışsın ben de sana çok daha büyük logo ve yazı kullanan ve stadın dört bir yanına ismini yazan sponsorları örnek vermişim..

şimdi bu 4 tarafa yazma değil çatıya yazma mı mesele oldu? onunla ilgili de bir arkadaş sağ olsun örnekler paylaşmış..

kimse burada kimseye saldırmak için durmuyor ama senin gibi seviyesiz bir üslupla ve herhangi bir bilgiye dayanmayan, uydurma saptamalar da bulunanlara, kulübünü düşünenler cevap veriyor..

Vodafone'un ortağı falan değiliz ama çok değerli bir sponsor, çok zor zamanımızda destek oldular, camiayla çok iyi bütünleştiler ve bugüne kadar görülmemiş şekilde destek verdiler.. Umarım senin gibi bilip bilmeden konuşanlar yüzünden bu güzel birliktelik zarar görmez.. tek derdim budur!

edit: ha bi de hala Avrupa'da böyle değil demişsin.. ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun!
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 22:44:56 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

ekleme yapmışın ama düzeltmem gerek sorry samsung kendi panelini üretiyo ...

yapanlar ve kulananllar şöyle

Panel üreticileri:
Samsung
AUO (Benq %15 hisse sahibi)
NEC
LG/Philips
Sharp
Hitachi
Hydis

Kim hangi paneli kullanıyor?

AU Optronics : Acer, Benq, Viewsonic, Hitachi, NEC..
LG.Philips: LG, Philips, HP, Dell
Samsung : Samsung, Dell, Hyundai..
BOE Hydis: AG Neovo
Apple: LCD ekranlarını kendi üretiyor.
Sony : ekranları LG üretiyor.

ben gözümle gördüğüm ve fabrikasında bulunduğum için söyleyebilirim:) ha belki sonra değişmiştir ama 1sene öncesinde samsungun panellerini lg üretiyordu :friendship:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ers1903

Pazar ,Ptesi hava yağışlı görünüyor çatidaki araliklar yetisirmi ??

Çevrimdışı Efe

şu vodafone yazıları ve arma olayını niye ikide bi yazıyorsunuz stad sanki mahalle imamının zamanla isteğimiz yere armayıda koyarız isimde yazarız şimdilik ayıya dayı diyeceğiz para önemli armalar hazırlanıyordur belkide hazırdır müze bölümüne 2 adet arma takılacak iç kısımada takılacaktır başkan söyledi ama üretim ne zaman olur gelir takılır bilmiyorum kapatın artık bu konuları ilk maçı oynayalım eksikleri diğer başlıkta yazmaya devam ederiz muhakkak değerlendirilr
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

bu arada duvarlarda kupaların oldugunu gordum dusunce hakikaten efsane yani kimin aklından cıktıysa cok begendim :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Pazar ,Ptesi hava yağışlı görünüyor çatidaki araliklar yetisirmi ??
yetişmez ıslanacağız şnşallah maç saati yağmaz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Anıl

Büyük rezillik olur yalnız

Çevrimdışı raichu

şu vodafone yazıları ve arma olayını niye ikide bi yazıyorsunuz stad sanki mahalle imamının zamanla isteğimiz yere armayıda koyarız isimde yazarız şimdilik ayıya dayı diyeceğiz para önemli armalar hazırlanıyordur belkide hazırdır müze bölümüne 2 adet arma takılacak iç kısımada takılacaktır başkan söyledi ama üretim ne zaman olur gelir takılır bilmiyorum kapatın artık bu konuları ilk maçı oynayalım eksikleri diğer başlıkta yazmaya devam ederiz muhakkak değerlendirilr
sanki arma olmazsa vodafone stadı kamyonete yükleyip kaçacak  :evillol:
takarız armayı rahat olun
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 22:59:20 raichu ]

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı raichu

Büyük rezillik olur yalnız
olacak kaçarı yok  :D
sonraki maça kadar yapıştırırlar herhalde

Çevrimdışı onurturan

o gun günluk guneslik olacak merak etmeyin  :bandit:

Çevrimdışı celiker1

Yağmur girecek kadar açıklık varmı ki?Geçenlerde gece sağnak yağmur yağmıştı.O zaman girmiş mi o aralıklardan yağmur bilen var mı?Direk oluklara düşer gibi yağan yağmur.Rüzgarın etkisiyle filan aradan girende buhar olur trübüne inene kadar :lol:
Hayatta Beşiktaş