Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

dünyada 4-5 panel üreticisi var bunlardan biri lg ve( beko arçelik vestel) markalar lg panel kullanıyor orda beko yazması bişey ifade etmez panel lg  kalitede lg zaten ...

kesinlikle hatta sunuda ekleyelim,,

Samsung'unda panellerini LG yapıyor yani bu konuda onlar on planda ondeki ismi ha Beko ha Samsung:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Hayırlı olsun @Yiğit  :) @CUBUKLU arkadaşımz naptı acaba hep soruyordu bilgisi olan var mı diye. Ona da yüklenmiştir inşAllah.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Buuru

Ya arkadaslar yeri degil farkindayim ama bu karaborsayi kime sikayet ediyoruz?

Çevrimdışı SoRe

kesinlikle hatta sunuda ekleyelim,,

Samsung'unda panellerini LG yapıyor yani bu konuda onlar on planda ondeki ismi ha Beko ha Samsung:)
ekleme yapmışın ama düzeltmem gerek sorry samsung kendi panelini üretiyo ...

yapanlar ve kulananllar şöyle

Panel üreticileri:
Samsung
AUO (Benq %15 hisse sahibi)
NEC
LG/Philips
Sharp
Hitachi
Hydis

Kim hangi paneli kullanıyor?

AU Optronics : Acer, Benq, Viewsonic, Hitachi, NEC..
LG.Philips: LG, Philips, HP, Dell
Samsung : Samsung, Dell, Hyundai..
BOE Hydis: AG Neovo
Apple: LCD ekranlarını kendi üretiyor.
Sony : ekranları LG üretiyor.

Çevrimdışı Yiğit

Hayırlı olsun @Yiğit  :) @CUBUKLU arkadaşımz naptı acaba hep soruyordu bilgisi olan var mı diye. Ona da yüklenmiştir inşAllah.
Teşekkürler. Evet o aklıma geldiği için de yazdım aslında. Başvuranların yüklenmiş hep.

Çevrimdışı BORAN

@FARUK Yanlız membran araları kapanmış ışık sızması vardı geçmişteki bütün resimlerde şu an gözükmüyor  :claps:

Çevrimdışı Efe

10 mebranımız ve 1 vodafone yazımız kaldı 3 fün sonunda bitecek gibi belki pazara sarkar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

10 mebranımız ve 1 vodafone yazımız kaldı 3 fün sonunda bitecek gibi belki pazara sarkar

diğer tarafa da mı yazacaklar :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Yiğit

Teşekkürler. Evet o aklıma geldiği için de yazdım aslında. Başvuranların yüklenmiş hep.

Çevrimdışı dededenmiras

Hoparlörler umarım öyle kalır. Şahsen ben stadyumun güzel planını sevdim ama detay ve çıkıntılar olmasını daha çok beğeniyorum. Daha çok öğe olunca daha hoş duruyor gözümde.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı tangaz

pazara çatıyla alakalı tek bir şey kalmaz.  pazar günü sabahtan stada özel eğitimli köpekli polisler falan girer arama yapar bomba vb gibi, birileri gelecek pazar günü stada kimse girmez güvenlik vb ... korkusu nedeniyle  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

çevre düzenlemesi numaralıdan yeni açığa doğru devam ediyor pazar günü yeni açığa varlar ama yeni açık bence kalacak hatta eski açıkta müze kapısının orayı hiç ellemeyecekler gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimiçi Samet Demir

Soyunma odalarini göremedim bir türlü ya. Birisi yardımcı olabilir mi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Fikret

Avrupa'da şöyle böyle oluyorlar ilgili olarak fotoğrafları tekrar paylaşıyorum. Stat logosu yerine sponsor logosu kullanılması da bu örnekler de ve diğer sponsorluklarda da hep böyle..

Formada almıyorsunuz herhalde çünkü formalarımızda renkleri değişti..

Yani yapılan Türk veya ortadoğu kafası falan değil.. ama senin kafan aynen öyle.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Türk ve ortadoğu kafası!

edit: bu arada Emirates'de o yazıdan 6 tane, Signal'de 4 tane var..
Uzatmak istemiyorum üslup çirkinleşiyor.
Şunun farkına varılsın herkesin "tek görüşü" olmayacak. Herkes herşeyi sevmeyecek. Siz seviyorsunuz diye çirkin üslup kullandınız mı karşıdaki ikna olmayacak...

Ha bu arada bilgi sahibiyim. Stadın çatısına böyle eşek kadar reklam çirkin diyorum.
2 tane örnek vermişsiniz birini ele alalım:
Emirates yazıları çok daha sade.

STADIN ÜSTÜNE EŞEK KADAR EMIRATES YAZMAMIŞLAR ÇİFT TARAFLI!
Diğer 6 Emirates yazısının 3ünde Arsenal logosu da kullanılmış.
Tüm Emirates yazıları diğer fotoğraflar vsnin yanında kullanılmış.

Bizde Vodafone Beşiktaş'ın sponsoruyum demiyor bu stad benim diyor.
Kendilerinin de hatasıdır bu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayatta olan tüm hocalarımız açılışa geliyomuş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fikret

Kimin hangi kafada olduğunu yargılayacak insan sen misin abi ?
Nasıl sözler bunlar ya !
Herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda ?
Fikirlerinize ters düşen biri varsa hemen linçe kalkışıyosunuz.
iyice çığırdan çıktı bilgi sahibi olanlar, bravo valla...
Bilgiyle de alakası yok ki.
Kime saldırayım diye bekliyor sanırım bazıları. Son mağlubiyetten sanırım.

Stad çatısına çift taraflı vodafone yazılmasın diyorum. Bence hiçbirşey yazmasınlar ama Vodafone yazacaksa karşısına Beşiktaş'ı koymalı.
Vodafone Beşiktaş'ın sponsoru. Stadı billboard gibi kullanmamalı. Beşiktaş-Vodafone yazıları yanyana olarak Beşiktaş'ın sponsoruyuz denmeli. Avrupa'da bu yapılıyor. Bizde işgüzar TR Vodafone tarafından yanlış yapılmış.

Çevrimdışı Fikret

Hayatta olan tüm hocalarımız açılışa geliyomuş.
Protokol açılışı değil mi?
Normal açılışta tepki gelebilir bazı isimlere. Rıza Hoca, Ertuğrul Sağlam tepki çekebilir.

Çevrimdışı can1903

''Hayat devam ediyor Ertuğrul'da gelecek mi?'
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı empisayn

Biz bu arma ve yazı konusunu dile getirdiğimizde #sabret onların da vakti gelecek demişlerdi , o günden bu yana 2 tane stat logosu bir tane de çatı kaplama yaptı vodafone . armalara vakit kalmadı herhalde  :D
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ahmetx

Engelli biletim yüklendi açılışa geliyorum çok mutluyum

hayırlı olsun, tebrik ederim.Kaç tane engelli koltuğu vardı acaba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Protokol açılışı değil mi?
Normal açılışta tepki gelebilir bazı isimlere. Rıza Hoca, Ertuğrul Sağlam tepki çekebilir.

Sanırım, çünkü peşinde devlet protokolü geçti.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Protokol açılışı olacağı gün çalışma olmaz.O nedenle Şeffaflar ve Vodafone yazısı en geç Cumartesi geceye kadar bitirilir.Ledler zaten Cumartesi bitecektir :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK