Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yasaklı site de zemin de ki havalandırma sistemiyle ilgili bi test videosu var bayağı ilginç :)
https://twitter.com/Besiktas/status/717698802778566658

Resmi hesap paylaştı

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Reklam yine mahvetti beni  :D He ne yapsalardı ağlayacaktım orası ayrı  :ebebe:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

22 yaşındayım hayatımdaki en güzel reklamlardan biri değil birincisi heleki müziğin ağır ritmi hüzünlendirdi ama artık beklemek yok 4 gün sonra #EVEDÖNÜYORUZ :halay: :halay:
Bu arada ofisinden stad gözüken arkadaş çok şanslıymış :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yiğit

Sahanın köşesinde duran suni güneş ışıklandırması mı,farklı bir şey mi?
Evet suni ışıklandırma.

Güncel periscope OsmanBabacan

Ledler numaralıda 1. Çıkış kapısına gelmek üzere,yarın yarılanır numaralı Cuma gece biter gibi gözüküyor çok verimli çalışıldı ledlerde şu son 2 gündür :biggrinking: :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

reklam yine çok iyi olmuş ve Vodafone'da sonunda şeffaf çatılı görselden vazgeçmiş :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

iyi diyorsun da kardeşim sende seni eleştiren ilk kişiye (43 yaşındaki ihsan abi) sponsor aşığı demiştin onu ne yapacağız  :bandit:

@raichu
açıkcası ben alınmadım.
BEKO aşığım, yalan yok.
Vodafone aşığı da olmak üzereyim. Biriyle En büyük sportif başarılarını elde ettik, diğeri ise böyle yoklukta bize aynı yerde böyle bir stad yapma şansını verdi.

Yoksa Toki ile 3.köprü yakınlarında bir stad sahibi olurduk herhalde.
Başka sponsorlar daha fazla verdi de biz illa Vodafone mu dedik? Ben anlamıyorum. 
Neden böyle aceleci davranıp Arma konusunda Başkanı eleştiriyoruz hiç anlamıyorum

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı vural

Çevrimdışı tangaz

evet abi , daha önce paylaşılmış miydi yoksa ?

yoo paylaşılmadı yada paylaşıldıysa da ben görmemiştim sen yazınca hemen google abime sordum o da her zamanki gibi kırmadı beni 20 tane link sıraladı alt alta  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

yoo paylaşılmadı yada paylaşıldıysa da ben görmemiştim sen yazınca hemen google abime sordum o da her zamanki gibi kırmadı beni 20 tane link sıraladı alt alta  :)
dedim herhalde paylaşıldı da ben kaçırdım :D resmi hesap paylaşmış ekleyelim görmeyenler görsün :)

https://twitter.com/Besiktas/status/717698802778566658

Çevrimdışı Alpersa

@Alpersa
bu agresif tavır nedendir?
Saha kenarına giden hata yaptıysa bunun sonuçlarına katlanır. Bizden daha çok düşünen yetkililer var. Yaptırım gerekiyorsa gereken yapılır. Bize olup biteni bilmeden yargılamak düşmez bence

arkadaşı diye kimse yapılan yanlışı savunmaz daha doğrusu savunmaya hakkı olmaz, birde bunuda varsayımlarla yapmaya kalkarsa ciddiyeti kalmaz, arkadaşa laf söyleyen olmadı ben fikrimi söylerim bana en çok kendi fikrini söyleyebilir, beni haksız duruma düşürmeye çalışmaz kaldıki burda o çimlerin üstüne vbasılmasını kabullenecek birileri olduğunu sanmıyorum ne zaman birisi bunu dile getirir kuyruk acısı olanlar hemen itiraz etmeye başlarlar beyefendi kendisinin arkadaşıymış kullandığım sıfat hernekadar yanlışta olsa karşı tarafın tutumu  yüzünden hakettiğinde sabitim artık. sizinde olayları komplike düşünmemenizi bazen en basiti seçeneğin gerçeğin ta kendisi olduğunu bilmenizi isterim. alakasız biryerede duruyorsa bunun arkasında çok birşey aramayın poz vermiş olay bitti
▒▓█▀▄▀▄ BJK ▄▀▄▀█▓▒                                              Hakkımızla, Şerefimizle...

Çevrimdışı Ensar

arkadaşı diye kimse yapılan yanlışı savunmaz daha doğrusu savunmaya hakkı olmaz, birde bunuda varsayımlarla yapmaya kalkarsa ciddiyeti kalmaz, arkadaşa laf söyleyen olmadı ben fikrimi söylerim bana en çok kendi fikrini söyleyebilir, beni haksız duruma düşürmeye çalışmaz kaldıki burda o çimlerin üstüne vbasılmasını kabullenecek birileri olduğunu sanmıyorum ne zaman birisi bunu dile getirir kuyruk acısı olanlar hemen itiraz etmeye başlarlar beyefendi kendisinin arkadaşıymış kullandığım sıfat hernekadar yanlışta olsa karşı tarafın tutumu  yüzünden hakettiğinde sabitim artık. sizinde olayları komplike düşünmemenizi bazen en basiti seçeneğin gerçeğin ta kendisi olduğunu bilmenizi isterim. alakasız biryerede duruyorsa bunun arkasında çok birşey aramayın poz vermiş olay bitti
ya karışmayayım diyorum ama çok uzattınız fikrimi söyleyeceğim o yüzden , ben orda olsam her cm karesine basar dokunurum bol bol fotoğraf çekilirim.

Çevrimdışı dededenmiras

İyi ki sponsorumuz vodafone olmuş. Beni bizi anlatmış gerçekten 3 senelik sürecimizde. Helal olsun.Duygulandım. Artık bu hasreti şampiyonlukla tamamlamak gerekiyor.

Çevrimdışı Efe

yanliz sampiyonluk icin stad bas rol oynayacak artik yanda degil direk icinde isin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ihsanakkanat

Yine bir Beşiktaş maçı ve yine kaderimiz hava durumu. Neyse en azından drenajı tam anlamıyla test etme imkanımız olacak.

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel. Skorbordların çerçevesi kaldırılacak mı? :alala:
Bu fotoğraftan da anlaşılacağı gibi, yeni açık en üstte maç seyredecek taraftarlar , eski açık tarafındaki scoreboard u göremeyecek.

Ancak eski açık tarafında tam tersi bir durum söz konusu. Çünkü eski açık tribünü yükseltilemediği için en üst sıralardaki taraftarlar yeni açıktaki scoreboard u rahat görebilecek.

İşin tuhaf tarafı, eski açığın alçak olması dezavantaj dan avantaj a dönüşmüş oldu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Furkan Sarper

ben ne yazıkki reklamı beğenmedim. tamam harika olmuş ama artık biraz daha stattan bahsetsinler,stat bitti içerden çeksinler reklamı. mesela toki arena reklamında cem yılmaz oynamıştı tamamen stat içindeydi,statın özellikleri esprili bir şekilde anlatılmıştı. bu reklama bakınca 15 20 sanıye stat ıcı gosterılıyor. sankı hala beklemeye devam edıcez gıbı bır tema verılmıs.

Çevrimdışı erenoz

Çatıda Vodafone reklamı olmasına birçok kişi takılıyor. Çatı üstünde reklam olayı futbolda pek olmasa da NBAde özellikle bir çok spor salonunda olan bir uygulama. Kanımca bundan sonra yapılacak birçok stadyumda da artacak devam edecektir bu uygulama. O yüzden fazla takılmamak lazım  :bandit: Forumda çok fazla yazı yazmıyorum genellikle yorumları okumaya çalışıyorum. Bunu da farklı bir bakış açısı olarak eklemek istedim  :)

Çevrimdışı cadavra