Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mutixls

tribünleri aydınlatacak led ler açılmış  :busted_cop: :busted_cop: :halay: :halay:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı heart

tribünleri aydınlatacak led ler açılmış  :busted_cop: :busted_cop: :halay: :halay:

tribün aydınlatmaları açıkken yukarıdan görmek lazım birde.
muhtemelen çatı o zaman çok daha güzel görünür.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel.Ledler eski açığı bitirmeye yakın.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tolga_1903

Bilet konusunu bi türlü bulamadım mobilden. Silindimi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Çevrimiçi COB

Çevrimiçi Necmi

Yasin Sülün de ziyarete gelmiş

bu resme göre ligtv kamerası skorboartı göremeyecek :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bu resme göre ligtv kamerası skorboartı göremeyecek :D

zeminde ki kameralar çeksin yada pilot kamera çeksin abi :D

Çevrimiçi Necmi

hemde ikide bir eski açık tribünleri gösterip stadda algı oynamasıda yapamayacak deniz manzarasını görmez :evillol:

Tapatalk'tan konuya girerken hata alan arkadaşlar tapatalk ayarlarından ön belleği temizleyin ardından uygulamayı kaldırıp bir daha kurun düzeldi gibi bir sıkıntı yaşamadım konuya girerken konu dışı için özür dilerim bu arada

Çevrimdışı aezaez

Konuşuldu mu bilmiyorum, beşiktaşk uygulamasının ücretli sürümüne yıllık 23 liraya abone olabiliyorsunuz. Dijital dergi fikri bence oldukça akıllıca ve güzel. Bu arada konu dışı oldu kusura bakmayın :)
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 21:18:14 aezaez ]

Çevrimiçi Necmi

Tapatalk'tan konuya girerken hata alan arkadaşlar tapatalk ayarlarından ön belleği temizleyin ardından uygulamayı kaldırıp bir daha kurun düzeldi gibi bir sıkıntı yaşamadım konuya girerken konu dışı için özür dilerim bu arada

tapatalk yüzündenmi ikinci üyelik oldu. :alala:

Çevrimdışı DOĞAN

Biri ozelden malum sitenin adresini yada zahmet olmazsa  soyunma  odasının resimlerini atabilirse.

Çevrimdışı ozan062

köşeli olacak bu saha içindeki led sanırım yav buda ikinci bi gariplik sanırım tff yuzundendi bu yani mis gibi estetiklik katıcaktık yuvarlak geçişler olacaktı köşelediler  :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Twitter'da protokol açılışının saat 16:30'da olacağı yazıyor.Doğrumu acep? :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı dorukkaymak

köşeli olacak bu saha içindeki led sanırım yav buda ikinci bi gariplik sanırım tff yuzundendi bu yani mis gibi estetiklik katıcaktık yuvarlak geçişler olacaktı köşelediler  :s20:

Yanlis mesaji alintilamisim
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 21:47:56 dorukkaymak ]

Çevrimdışı Sercan62

Koltukların sabitleme işi ne oldu? :alala: Sanırım bir çok koltuk sabit değil yamuk duruyor mir daha ne bekliyor :D

Çevrimdışı aşığımsana

fotoğraf var mı tahmin mi? Oval olmalı bence de
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Anıl

Twitter'da protokol açılışının saat 16:30'da olacağı yazıyor.Doğrumu acep? :alala:
Doğru :)