Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477733 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

VIP koltuklar 2 blok ip gibi dizilmiş... son blok düzenleniyor

Çevrimdışı raichu

alt kattaki file top gelmemesi için üst katta ki taraftar düşmemesi için :) son engel dünyanın en dik 2.ci tribünü ve gol olunca aşağıya yuvarlanan taraftarlar sence olması mı gerekir olmaması mı gerekir ? İncecik'te olsa file olması gerekir :)
yani 2. katın tamamında file olabilir
o zaman 2.kat kale arkası çift kaç fileden izler maçı  :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı cursedofdragon

yani 2. katın tamamında file olabilir
o zaman 2.kat kale arkası çift kaç fileden izler maçı  :D

öfff ben çift file filan olucak demedim alt katta filede olacak demedim kale arkalarında üst katlarda ince file olabilir aşağıya doğru yığılma olucak Allah korusun birisi düşerse sen çare file tutar daha uzatmayalım alt tribünlerde artık kafası yarılan mı ararsın eli çatlayan mı ararsın bizim ligimiz teknik bir lig değil bütün şutlar bizim kafaya :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

alt kattaki file top gelmemesi için üst katta ki taraftar düşmemesi için :) son engel dünyanın en dik 2.ci tribünü ve gol olunca aşağıya yuvarlanan taraftarlar sence olması mı gerekir olmaması mı gerekir ? İncecik'te olsa file olması gerekir :)

Dünyada öyle bi uygulama var mı ki :alala: Sonuçta bizden diki de varmış :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

arkadaşlar kale arkalarına yere led koyulmayacak mıydı reklamlar için ? koyulacaksa köşe bağlantıları oval mi olacak yoksa düz mü ?
Physical Education Teacher

Çevrimdışı raichu

öfff ben çift file filan olucak demedim alt katta filede olacak demedim kale arkalarında üst katlarda ince file olabilir aşağıya doğru yığılma olucak Allah korusun birisi düşerse sen çare file tutar daha uzatmayalım alt tribünlerde artık kafası yarılan mı ararsın eli çatlayan mı ararsın bizim ligimiz teknik bir lig değil bütün şutlar bizim kafaya :D
sana öyle bişey dedin demedim ki hem kale arkasına hem 2.kata file konursa kale arkası 2. kat çift kat fileden izler dedim neye heyecan yaptın şimdi  :D

Çevrimdışı raichu

Dünyada öyle bi uygulama var mı ki :alala: Sonuçta bizden diki de varmış :alala:
valla mestalla da file yok ama onlar bizim gibi deli değil ayrı mesele

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı canergiray77

engelli tribününden @canergiray77
tribün olarak saha görünümü gerçekten harika görünüyor zemin tek Endişe ettiğim yer koltuk Yüzünden sahayı göremiyor olacağımız bu sene kısmet olmadı ama gelecek sezona inşallah geleceğim sizlerle tanışacağım :) @sallapati
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

tribün olarak saha görünümü gerçekten harika görünüyor zemin tek Endişe ettiğim yer koltuk Yüzünden sahayı göremiyor olacağımız bu sene kısmet olmadı ama gelecek sezona inşallah geleceğim sizlerle tanışacağım :) @sallapati

İnşallah kardeşim saol

Çevrimdışı sallapati

beton mikserleri gelmiş.. çevre düzenlemesi devam ediyor

Çevrimdışı kutalmis.pinar

VIP koltuklar 2 blok ip gibi dizilmiş... son blok düzenleniyor
Oww inanilmaz duzgun olmus 3. Blokta yarin biter.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tangaz

şimdi tv.de sponsorlarımızdan kalde firmasının Beşiktaş vodafone arena reklamını gördüm.
teşekkürler kalde   :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Stada 350-400 Milyon Tl harcamışken herşeyde en iyi malzemeyi kullanmışken bu soyunma odaları basite kaçmış. Tam bitmiş değil ama klasik stls soyunma odası olduğu belli . Keşke biraz daha iyisi yapılsaydı küçük detay diyebilirsiniz ama şık modern bir soyunma odasında futbolcu kendini iyi hisseder özel bir yerde olduğunun birkez daha farkına varır . Şöyle bişey olsaydı kötümü olurdu ?

İnanılmaz  basit olurdu.İyiki  böyle bir  seçim  yapılmamış.

Güzel bir video.Işık oyunları yapılıyor gizel görüntü oluşmuş :biggrinking:

Denizbankı gösteren son dakika fotoğrafı yokmu ledler ne durumda merak ettim geceye kadar eski açık bitirilir diye düşünüyorum.. :)

Çevrimdışı bLack_Axe