Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478713 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaçırmasaydın kardeşim bi de seni mi bilgilendiricez burada eski sayfalara dön
Sosa abimize laf yok :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı tugozcan

Soyunma odalarini bir ben mi gormedim. Bulamadim fotolari yardim lutfen :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

DHA'nın bugün yüklediği drone videosunun HD'si Full HD'si 4K'sı olan var mı? :evillol:
sen hayırdır fiberliyosun herhalde  :D

Çevrimdışı batu35

ne zamana kadar devam eder 3lü kombine devir işlemi
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen hayırdır fiberliyosun herhalde  :D

İmzayı görmedin mi abi 2 saatte indircem bulabilirsem :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emrecakmak

Soyunma odalarini bir ben mi gormedim. Bulamadim fotolari yardim lutfen :)
Attim ben sana tapatalktan

Çevrimdışı raichu

İmzayı görmedin mi abi 2 saatte indircem bulabilirsem :lol:
senin imzanın kalbimde ayrı bi yeri var zaten :D  bu aralar benim durumum daha beter akk yi vurmadan da rezil hız  :pissed:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarim saat once.Ledler eski açığı geceye kadar bitirecek gibi gözüküyor.Bugun market açısından cok verimli gecti.Saha icindeki ledlerin kale arkasına montajı da yarin baslar..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı raichu

Bu soyunma odalarının resmi hangi sitede arkadaşlar,malum site derken

Çevrimdışı ers1903

Kale arkasina koyulacak denen filelerden haber yok ,belkide iptal oldu :) basaksehirde skorbordlar kale arkasina koyulunca mecburen fileleri sökmüşlerdi umarim file olmaz..

Çevrimdışı cursedofdragon

Kale arkasina koyulacak denen filelerden haber yok ,belkide iptal oldu :) basaksehirde skorbordlar kale arkasina koyulunca mecburen fileleri sökmüşlerdi umarim file olmaz..

olmaması daha kötü allah korusun birisi aşağıya düşse gol sevinci esnasında ?

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Tuğrul

google'da paok soyunma odası dıye bır resım var gercekmı bılmıyorum ama benım cok hosuma gıttı,keske o tarz bır seyler yapılsaydı  :money:
”Öteki Sevdalar Gibi Aldanmışlık Değil Benimki.. Hangi Sevgili Tutarki Beşiktaşımın Yerini”

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Erdem Çözer

karaborsanın önüne geçilmesi için yapılması gereken aslında çok basit. sonuçta passo sistemi bir nevi bankacılık sistemi. takası yapacak iki kişi birbirlerini eşlerler sistem üzerinden. bileti alacak kişi bilet parasını kartına yükler. o para diğer karta aktarılır, diğer karttaki bilet de parayı verene aktarılır. gerekirse de arz-talep dengesi olayında en fazla bilet fiyatının %15 (misal) fazlasına satılabilir denir. bu durumda passo sistemi işlem parası keser, kulüp de işlem parası keser. bunun dışında herhangi bir takasa izin verilmez.
burada tek sorun maça gerçekten gidemeyip arkadaşına bedelsiz takas yapacaklar ne yapar... kafayı buna yoramadım henüz...

bu sistem veya daha güvenli herhangi bir sistem bile olsa açıktan para transferi engellenemeyeceği için karaborsa her zaman işler..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2016, 19:15:12
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
olmaması daha kötü allah korusun birisi aşağıya düşse gol sevinci esnasında ?

O file taraftar düşmesin diye değil top gelmesin diye :) Taraftarın düşmesini engelleyecek tarzda değil bildiğim kadarıyla. Düşen her türlü düşer :) Kaldı ki file alt katın en önünden başlar. Üstteki yer türlü düşer :)

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı cursedofdragon

O file taraftar düşmesin diye değil top gelmesin diye :) Taraftarın düşmesini engelleyecek tarzda değil bildiğim kadarıyla. Düşen her türlü düşer :) Kaldı ki file alt katın en önünden başlar. Üstteki yer türlü düşer :)

alt kattaki file top gelmemesi için üst katta ki taraftar düşmemesi için :) son engel dünyanın en dik 2.ci tribünü ve gol olunca aşağıya yuvarlanan taraftarlar sence olması mı gerekir olmaması mı gerekir ? İncecik'te olsa file olması gerekir :)

Çevrimdışı sallapati

2-3 gün içinde yeniinönünün misyonu tamamlanıyor  :iblush: