Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478933 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

deplasman olmasa buradan alacaktim kombineyi tam anlamiyla mükemmel manzara..

bende oranın deplasman olmasına üzülenlerdenim çocukluğumuz o tribünde geçti izmitten gelir ve hep oraya girerdik  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

yeni acikta yavas yavas calisma baslamis mac gunude dahil olmak uzere calisilacak insallah buyuk bolumunu bitirirler duzenlemenin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

en son yolladığım tepeden görüntüde çevre düzenlemesinin ilerlediğini görüyoruz

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar stadın hiç bir yerini eleştiremicez mi biz? Kötüye kötü demek suç mu oldu. Bana göre süperdir. Sana göre kötüdür ne var bunda. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

@can1903
Tabiiki beğenmek zorunda değiliz.
Ama mesela mimarisi kötü, zemin kötü, tribünler olmamış, atmosferi yok, şehrin çok dışında kalıyor gibi sıkıntılar olsaydı üzülürdüm.
Soyunma odası, yedek kulübesi sorun olunca seviniyorum.

:)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brci

daha önce mevzusu geçtiyse kaçırdım sanırım. numaralının üstüne de vodafone yazılacak mı ?

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı Efe

yeniinönü zamanı geldi bence
bencede mebranlari sayacaz diyin duygu somurusu yapin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı batu35

O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı Efe

@can1903 sana gore bana gore kotu sana kotu gelen baska birine guzel geliyor herkesin kendi gorusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

deplasman olmasa buradan alacaktim kombineyi tam anlamiyla mükemmel manzara..
Bu fotograftan anlasilacagi uzere bizim de acimiz mukemmel

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tepeden güzel bir görüntü
@sallapati hocam resmin filigransiz halini atabilirmisin saa zahmet Masa üstü fotosu yapicam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı dededenmiras

Stada 350-400 Milyon Tl harcamışken herşeyde en iyi malzemeyi kullanmışken bu soyunma odaları basite kaçmış. Tam bitmiş değil ama klasik stls soyunma odası olduğu belli . Keşke biraz daha iyisi yapılsaydı küçük detay diyebilirsiniz ama şık modern bir soyunma odasında futbolcu kendini iyi hisseder özel bir yerde olduğunun birkez daha farkına varır . Şöyle bişey olsaydı kötümü olurdu ?

önce şampiyon olsunlar bunun için olamazlarsa sokakta giyinsinler

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

daha önce mevzusu geçtiyse kaçırdım sanırım. numaralının üstüne de vodafone yazılacak mı ?
Kaçırmasaydın kardeşim bi de seni mi bilgilendiricez burada eski sayfalara dön

Çevrimdışı brci

Kaçırmasaydın kardeşim bi de seni mi bilgilendiricez burada eski sayfalara dön

özür dilerim  :poops:

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı sallapati

@sallapati  hakkını helal et kardeşiim dün bir soru sormuştun cevaplayamadım sonrada bulamadım yazdığın soruları.

np baba sorun değil @Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bencede mebranlari sayacaz diyin duygu somurusu yapin  :icool:
dun yazdim yarin atacam dedi birazdan atar
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Geceye kadar eski acik ledler biter.Yarından itibaren Cumartesi gunu dahil Numaralı ledlerde bitirilir..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK