Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478909 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

@ihsan abi, piksel demişken ben piksel tasarımı değiştirildiğinden beri güzel buluyorum stad yeşillenince daha da güzel buldum akşam ışıklar yandığında ise harika göründüklerini düşünüyorum. @ahmetx duymasın da :evillol:

@tangaz sorun yok. Artık @ahmetx yedek kulübelerine reklam gelmesin yeter diyor. Başka bir isteği yokmuş  :biggrinking:
Bilinçaltı çok beğeniyor galiba  :ebebe:
Ben de Pikselleri çok beğeniyourm. Pikselli formalar çıkarsa kesinlikle alacağım
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

VIP koltukların kafaları takılıyor.. inseat display var mı yok mu görünmüyor burdan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi
Dün Tff Yetkiler gelmis Stadyuma.. Problem cikmismi haberiniz varmi ? Stadyum hala Tff resmi olarak degistirilmedi...
:dontknow:
bir problem çıkmaz stad yarım yamalak değil dört dörtlük bitti.
TFF yi ilgilendiren kısımda sorun yok

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mutixls

@Emre.Guler abi arkadaşlarına söylermisin gittiklerinde soyunma odalarına baksınlar. bence bizim burda gördüklerimiz misafir takım soyunma odası. kartal yuvasındaki soyunma kabinlerinde bile amblem varken ben o kadar sade olacağını düşünmüyorum. birde @ZEKI  abi içerileri gezerken o bile bizim soyunma odası kapısı kitliydi, giremedik demişti yanlış hatırlamıyorsam.  :money:
gördüğümüz resimlerde bence sadece havuz bize fikir verir gerisi boş. ( :steamed: kalkıpta misafir takıma lüx bir ortamda yapılmaz haliyle :boxin:)
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 17:58:56 mutixls ]

Çevrimdışı ozan062

VIP koltukların kafaları takılıyor.. inseat display var mı yok mu görünmüyor burdan

koltujlar yakıyo hani,,, begenmekle begenmemek arasında kaldım değişik:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı BlackEagle26

Stada 350-400 Milyon Tl harcamışken herşeyde en iyi malzemeyi kullanmışken bu soyunma odaları basite kaçmış. Tam bitmiş değil ama klasik stls soyunma odası olduğu belli . Keşke biraz daha iyisi yapılsaydı küçük detay diyebilirsiniz ama şık modern bir soyunma odasında futbolcu kendini iyi hisseder özel bir yerde olduğunun birkez daha farkına varır . Şöyle bişey olsaydı kötümü olurdu ?

Çevrimdışı Efe

vay vay siliciyle farukta maca biletlerini almislar mac gunu cümbus olacak :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Stada 350-400 Milyon Tl harcamışken herşeyde en iyi malzemeyi kullanmışken bu soyunma odaları basite kaçmış. Tam bitmiş değil ama klasik stls soyunma odası olduğu belli . Keşke biraz daha iyisi yapılsaydı küçük detay diyebilirsiniz ama şık modern bir soyunma odasında futbolcu kendini iyi hisseder özel bir yerde olduğunun birkez daha farkına varır . Şöyle bişey olsaydı kötümü olurdu ?
katılıyorum ama yine de bitmesini beklemeliyiz bence  :ok:

Çevrimdışı Efe

Led ler Denizbank ın N sine gelmiş
ledler ve skorboartlar gercekten mukemmel bi hava katti saha icine nerdeyse eski acigi unuttum siz dusunun ayrica vip koltuklarin kagaliklarida ben şekilim diyor armamizda harika gorunuyor tek eksik kaldi kapali ortaya armayi takmak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ErsinA.

vay vay siliciyle farukta maca biletlerini almislar mac gunu cümbus olacak :evillol:

Faruk gerçek mi ya. Ben onu ciddi ciddi bilgisayar programı diye düşünmeye başlamıştım  :D

Açılış günü forumun nasıl bi organizasyonu olacağı belli mi?

Çevrimdışı Efe

@tangaz sorun yok. Artık @ahmetx yedek kulübelerine reklam gelmesin yeter diyor. Başka bir isteği yokmuş  :biggrinking:
Ben de Pikselleri çok beğeniyourm. Pikselli formalar çıkarsa kesinlikle alacağım
ben havuzum piksellerini cok begendim  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

@ihsan abi pikselli forma çıkarsa bende 2 tane alıcam bu işe en çok kızım sevinecektir.

baba bana beyaz forma al siyah beyaz çizgileri olsun diyor  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Faruk gerçek mi ya. Ben onu ciddi ciddi bilgisayar programı diye düşünmeye başlamıştım  :D

valla gaziler bufe yenilenen yuzuyle orda duruyor orda otururuz yada baska bi yere gideriz bakariz duruma gore yeni aciga cikariz klasik yuruyus falan filan  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar stadın hiç bir yerini eleştiremicez mi biz? Kötüye kötü demek suç mu oldu. Bana göre süperdir. Sana göre kötüdür ne var bunda. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı koray1903

karaborsanın önüne geçilmesi için yapılması gereken aslında çok basit. sonuçta passo sistemi bir nevi bankacılık sistemi. takası yapacak iki kişi birbirlerini eşlerler sistem üzerinden. bileti alacak kişi bilet parasını kartına yükler. o para diğer karta aktarılır, diğer karttaki bilet de parayı verene aktarılır. gerekirse de arz-talep dengesi olayında en fazla bilet fiyatının %15 (misal) fazlasına satılabilir denir. bu durumda passo sistemi işlem parası keser, kulüp de işlem parası keser. bunun dışında herhangi bir takasa izin verilmez.
burada tek sorun maça gerçekten gidemeyip arkadaşına bedelsiz takas yapacaklar ne yapar... kafayı buna yoramadım henüz...
onda da transferi yapacak kişiye bedelsiz transfer opsiyonu verilebilir, çok kolay.

Çevrimdışı panic13

valla gaziler bufe yenilenen yuzuyle orda duruyor orda otururuz yada baska bi yere gideriz bakariz duruma gore yeni aciga cikariz klasik yuruyus falan filan  :D

Abi forum olarak semtte buluşalım derim, çok özledim yahu ağaçlı yoldan marşlarla yürümeyi :) sonra gazilerin orada takılırız :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

gercek gercek bende facete ekli fotolarina baktim makina degil  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler abi arkadaşlarına söylermisin gittiklerinde soyunma odalarına baksınlar. bence bizim burda gördüklerimiz misafir takım soyunma odası. kartal yuvasındaki soyunma kabinlerinde bile amblem varken ben o kadar sade olacağını düşünmüyorum. birde @ZEKI  abi içerileri gezerken o bile bizim soyunma odası kapısı kitliydi, giremedik demişti yanlış hatırlamıyorsam.  :money:gördüğümüz resimlerde bence sadece havuz bize fikir verir gerisi boş. ( :steamed:kalkıpta misafir takıma lüx bir ortamda yapılmaz haliyle :boxin:)

Vallahi onların o işle ilgilenecek vakitleri olurmu bilmem perşembe aksilik olmazsa bende onlarla biraber akşam giricem stada fırsat bulursam çekerim

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben genelde bilgi amaçlı yazıyorum yorum yapmadım orda. Yani bitmeyecektir diye yazmadım.
Bende yorum yaptın demedim fikrimi söyledim bitmeyecektir dedin diyede yazmadım😞
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sallapati

yol tek şeride indirilmiş.. çalışma var

Çevrimdışı Efe

ledler sabah kalktigimizda numaraliya donmus olur bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

sportoto deplasman tribününden
deplasman olmasa buradan alacaktim kombineyi tam anlamiyla mükemmel manzara..