Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478051 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

Şimdiye kadar pek karışmamıştım bu konulara ama bu abartı olmuş ya bırakın millet çalışsın belki bir saat harcadılar orada işlere engel oldular ne nikahı kardeşim daha erken değilmi ya
aynen abi cozuttu millet iyice

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı martin40

Yok bu resime bakinca bana biraz basit geldi ama gayet güzel duruyomus diger fotografa bakinca.

Tek eksik dirseklik olabilir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kimse üstüne alınmasın birazcık gülelim istedim  :D
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Yedek kukübesindeki koltuklar bana biraz basit geldi, baska koltuk örnekleri gösterebilecek biri varmi ?
yarış koltukları gibi basit buysa artık  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Şimdide yedek klubesi koltuklarınamı takılacağız? Bize ne kardeşim bizmi oturucaz pektemek düşünsün  :D

Çevrimdışı Efe

bir kaç örnek..
valla hiç farkları yok sadece yanları çıkıntılı olduğu için gösterilmiş koltuklar bence bazılarıda çok çirkin bizimkileri yakışmış stadamıza
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

valla hiç farkları yok sadece yanları çıkıntılı olduğu için gösterilmiş koltuklar bence bazılarıda çok çirkin bizimkileri yakışmış stadamıza

örnek istendiği için paylaştım.. bence de bizimkiler çok şık duruyorlar  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı raichu

ledler eski açığın yarısını geçmiş  :icool:

Çevrimdışı Kartal66

Arkadaşlar çim şekillendirmesi ne zaman biter acaba?

Çevrimdışı Efe

ledler eski açığın yarısını geçmiş  :icool:
akşam devam ederlerse numaralıya varlar gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar çim şekillendirmesi ne zaman biter acaba?
bi kaç gün içinde yaparlar antrenman ne zaman olacaksa o zaman bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Nihat1903

Çevrimdışı İhsan

akşam devam ederlerse numaralıya varlar gibi

İyi ki bir tahminde bulundum. Anında utandırdılar beni  :claps: :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

İyi ki bir tahminde bulundum. Anında utandırdılar beni  :claps: :ebebe:
gece çalışınca 2 kat iş yapılıyor pazar günü en geç bitirirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cemkoyuk

En iyi koltuklar buradan. Ne yazık ki stadımızda iç mimari ve ince işçilikte tasarım vizyonunda sorun var.
http://en.recaro.com/
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı Efe

En iyi koltuklar buradan. Ne yazık ki stadımızda iç mimari ve ince işçilikte tasarım vizyonunda sorun var.
ne yazık ki herşeyi çok abartıyorsunuz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

ver parasını ondan yaptıralım o zaman  :ok:

Çevrimdışı ozan062

Bu baya iyi :)

ben ofisimde ve evimdeki koltukları dxracer serisiyle donattım:)

yani link su: https://www.adoremobilya.com/oyun-koltuklari

yani bu konuda yorum yapabilecek nadir adamlardan birisim:)

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı betoo38

hani yedek kulübesinin arkasi seffaf olacakti  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

ne yazık ki herşeyi çok abartıyorsunuz  :D

her gün çıkıp saray gibi stat yapıyoruz dersen insanlar da haklı olarak abartır :) (işte bunlar hep mehmet demirkol yüzünden)
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 16:30:31 Erdem Çözer ]

Çevrimdışı capo di capi

Ses düzeni ile alakalı herhangi bir test oldu mu Vodafone Arena'da?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı cemkoyuk

her gün çıkıp saray gibi stat yapıyoruz dersen insalar da haklı olarak abartır :) (işte bunlar hep mehmet demirkol yüzünden)

Abartmayla ne ilgisi var. Ben tasarımcıyım, büyük kurumların çoğunda (gerçekten büyük olanlarda) her zaman bir head of design vardır. Bu kişiler kurumun bulunduğu kategori farketmeksizin, binaların, dükkanların, pazarlama ve internet ayaklarının, eğer bir spor klübüyse store'larda satılan tişörtlerden tutunda stadyum tasarımına, tribün ayrımlarındaki tabelaların tipografisine kadar karar verirler.

Ayrıca bu koltuklar kalite itibariyle ülke standartlarına göre iyi olsada en iyisi değil kardeşim; dünyada seating konusunda en iyi markalardan birisi recarodur, arsenal, barcelona real madrid inden tut bütün statlarda bu koltuklar kullanılıyor. Başıma bişey gelmeyecekse şahsi olarak ben de beğenmedim ve fikrimi beyan ediyorum. Stadımı ve takımımı seviyorum :) kimse merak etmesin.
EL ELE VERİP YAYIN KAMERASINI 1. KATA ALDIRALIM. PREMIER LIG MAÇI İZLER GİBİ MAÇ İZLEYELİM. UNUTMAYIN BU AÇIDAN; ÇİMLER ve GÜZEL ZEMİNİMİZİN DESENİ, TRİBÜNLERİN SAHAYA YAKINLIĞI. TARAFTARLARIMIZ HEPSİ ÇOK HARİKA GÖZÜKECEK. BUNUN GİBİ

#BİKEREOKAMERAYIİNDİR

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abartmayla ne ilgisi var. Ben tasarımcıyım, büyük kurumların çoğunda (gerçekten büyük olanlarda) her zaman bir head of design vardır. Bu kişiler kurumun bulunduğu kategori farketmeksizin, binaların, dükkanların, pazarlama ve internet ayaklarının, eğer bir spor klübüyse store'larda satılan tişörtlerden tutunda stadyum tasarımına, tribün ayrımlarındaki tabelaların tipografisine kadar karar verirler.

Ayrıca bu koltuklar kalite itibariyle ülke standartlarına göre iyi olsada en iyisi değil kardeşim; dünyada seating konusunda en iyi markalardan birisi recarodur, arsenal, barcelona real madrid inden tut bütün statlarda bu koltuklar kullanılıyor. Başıma bişey gelmeyecekse şahsi olarak ben de beğenmedim ve fikrimi beyan ediyorum. Stadımı ve takımımı seviyorum :) kimse merak etmesin.

beni yanlış anladın, en iyisini istemek, hele ki stat değil saray yapıyoruz denilirken insanların en doğal hakkı demek istemiştim..

ben kendi adıma koltuklardan memnunum ama dediğin gibi daha iyisi olabilirdi.. bakalım soyunma odası da hayal kırıklığı olacak mı?

Çevrimdışı srncby1903

elestiriye tahammulumuz kalmamis insanlarin begenmedikleri seyleri soyleme hakki yok mu ? evet genel anlamda yeni evimiz guzel fakat bazi seyleri begenmemis olabilir insanlar bende pixel mevzusunu begenmemistim mesela ... bakiyorum bir elestiri geliyor hemen altina sert bir yorum sen daha iyisini yap ... parasini sen ver gibi ... yani o zaman bu forum da elestiri olmayacaksa neden bu baslik altinda toplaniliyor oyleyse ...