Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479871 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

An itibariyle 3 lü biletimi aldım.izmirden geliyorum :)

Çevrimdışı sfr03

inşallah abi. üzerinde imzalı beyaz forma olan Birisi görürsen benim :) 

411 - 16.sıra, koltuk 14 yada 15ti galiba  :alala:

Selamlar,

411 3. sıra 4. koltuk

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

çevredüzenlemesinde eski açık ve numaralı tarafında ilerleme gözle görülüyor bi kaç güne oraları toparlayacaklar yeni açığa ne zaman geçilecek bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Benim graffiti yaptığım dönemlerden arkadaşım Mr.Hure ve Luxury Hand ekibi açılışa yetiştirmek için futbolcuların sahaya çıkış koridoruna graffiti yapmaya başlayacaklar. Cumartesiye yetiştireceklermiş. Perşembe bende gidicem yüksek ihtimalle o zaman son halinide paylaşırım. Şimdilik dijital taslak var elimde düşündükleri şey bu ufak tefek değişiklikler olursa bilemem son hali bu olmayabilir.

Sosyal medyada paylaşmazsanız sevinirim. Perşembe son hali ile paylaşırız olmazsa. Taslak bu. Tabi bu dijital taslak elemanlar yetenekli adamlar çok fark olmayacaktır temiz iş çıkacak eminim

amsterdam arenada prekast korkuluklarına şöyle bir şey yapmışlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kryhrglu

Sabah perıscop paylaştık geceden kapalı dış yürüyüş yolunda yapılan merdıvenler Işıl ısıl ısık yapmışlardı kimse yorum yapmamış bılıyodunızda benımmı haberım yenı oldu yav 😀
Ben o mesajı kaçırdım herhalde.Bir daha periscope linkini atma şansın varmı abi :D

Çevrimdışı Efe

ilk 3 kategori haricinde bilet kalmamış durumda sadece misafir bölüm genel satışa çıkacak bakalım 2100 şanslı kişi kim olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

çevredüzenlemesinde eski açık ve numaralı tarafında ilerleme gözle görülüyor bi kaç güne oraları toparlayacaklar yeni açığa ne zaman geçilecek bakalım
yetişecek dedim ben :icool: :)

Çevrimdışı Emre.Guler

amsterdam arenada prekast korkuluklarına şöyle bir şey yapmışlar

Dur bunu karıştırma şimdi abi bu işide ben almaya çalışıcam :) şşşşşt

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı kartalcan

Gece eşinizle, çocuğunuzla ilgilenmediniz. Anneniz babanız bir şey sorduğunda terslediniz. Odanıza kapandınız hiç çıkmadınız.

Spor programlarını izlemediniz.

Sabah yataktan kalkmak istemediniz..Kahvaltı yapmak istemediniz? İşe gitmek istemediniz..

Dün gece uyumadınız değil mi? Geceleri uyumadan sabahları zor ettiniz..

Somurtup durdunuz kısacası..Hala somurtup duruyorsunuz. Gözlerinizden umutsuzluk akıyor.

Ben size bir şey söyleyeyim mi?

GEÇTİ VE GİTTİ. Yapabileceğiniz bir şey var mı? Varsa yapın ve geçmişe dönerek Atiba’nın vuruşunun gol olmasını sağlayın. Eğer bunu yapabilecek gücünüz varsa ve yapmıyorsanız Beşiktaşlı değilsiniz.

Arkadaşlar…Düşünmeyin bunları.

Günlük hayatınıza dönün.

Hiçbir şey olmamış gibi davranın. Beşiktaş galip gelseydi ne yapardınız listeleyin ve onları yapın.

2 hafta kadar oldu, bir yazı paylaşmıştım. Ana fikri şu idi;

Olan ya da olmayan her şey Beşiktaş’ın bu seneki şampiyonluğu için oluyor.

Hepsi hikayenin bir parçası. Sakatlıklar da, kar yağışı da..Görülen sarı kartlar, verilmeyen penaltılar..Kaçırılan goller…Hepsi bu hikayenin parçası..
Dün geceki mağlubiyet de, beklenmedik bir maçta beklenmedik bir şekilde yenilen takımımızın kırılganlıktan çıkıp br sonraki maçta ayağa kalkacağı bir sayfa olarak şampiyonluk hikayemizde kendine bir sayfa edindi bile.

Alın o şampiyonluk hikayesini ve sayfaları çevirmeye başlayın.

2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş’ın hikayesini okuyun. Neleri atlattık, ne yollardan geçtik de şampiyon olduk..

Hayata küsmeyin. Küserseniz o da size küser ve emin olun eğer hayat size küserse barışmak için kırk takla atan siz olursunuz, o ise hiçbir şey yapmaz.

Mutlu değilsiniz biliyorum.

Atlatmak için günlük rutininize dönün.

Benim yaptığım gibi tüm gecenizi çocuğunuza ayırın. Oynayın, gülün..Gülümsemenin bulaşıcı olduğunu biliyorsunuz..Evet, gerçekten de öyledir.

Bunlar boş laflar değil.

Atalarımızdan bize kalan bilge öğretiler.

Bu öğretilerin peşinden gidin. Mutlu değilseniz de size mutluluk verecek şeylerle ilgilenin.

Bu savaşta bir nefer olmayı seçiyorsanız bunu sadece düşünce gücünüzle ve eğer maça gidecekseniz sesinizle yapacaksınız.

O herkesin dlinde pelesenk olan “şampiyonluk havası” milyonlarca kişinin hissiyatının aynı noktaya kanalize olmasından ve diğer taraftaki insanların bunu hissetmesinden başka bir şey değildir.

Vodafone Arena “sizin” sayenizde bize şampiyonluğu getirecek.

Bizler yeni stadımızı cennete çevirmeye talip insanlarız.

Somurtmayı bırakın. Aklınıza negatif her düşünce geldiğinde kendi kendinize şöyle söyleyin;

“Olan her şey Beşiktaş’ın şampiyonluğu için oluyor”

Ardından derin bir nefes alın. İnançlı iseniz dua edin.

Ve gülümseyin.

Yeni stadımızda şampiyonluk kupasını havaya kaldırdığımızda “Ben de katkı verdim” diiyebilmek için somurtmayın ve ayağa kalkın.

Her şey çok güzel olacak.

+1903 abi ama olmuyor insanın ruh hali bundan ( ) dışarı çıkmıyor, çıkamıyor.

Çevrimdışı Efe

bjk passolig kartım elime ulaştı 6 günde geldi bi önceki 9 günde gelmişti :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bu arada 3lu bilet alarak hayatımda ki ilk ve tek kombinemi de almış oldum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brci

+1903 abi ama olmuyor insanın ruh hali bundan ( ) dışarı çıkmıyor, çıkamıyor.

bunun klibi ne zaman çekildi çok severim  :ok:

Yakın zamanda eski açıktada derleme toplama başlar şimdiki görünümü iyi değil  :bandit: :bandit: Ama özellikle Kapalının açılışa yetişmesi beni mutlu ediyor :) :)

Çevrimdışı eaglemania

arkadaşlar kombinesi olmayanlar için bugün 3lü biletler satışa çıktı. ben passoligten baktım çok az kalmış bitmiş nerdeyse.8 nisanda tek maçlık biletler satışa çıkacak. sorum şu. bilet kalmadıysa tek maçlık bilet satışı olmayacak mı ? yoksa tek maçlık bilet için kontenjan ayrıldı mı ? bilgilendirme yapabilecek arkadaş var mı ?

Çevrimdışı Efe

soyunma odaları fena olmuş gerçekten çok güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

@İhsan abi şeffaflar 27 ise kalan 14.Günde 3 tane takılmaya devam ederse en geç Pazar günü bitecek ama bugün daha 3 tane takılır :icool: :icool:

@kutalmis.pinar
Açıkcası ben hızda bir süpriz bekliyorum. Sona gelince daha çabuk oluyor. Üstelik günler uzadı
Perşembe en geç Cuma diyorum.  :alala:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 14:06:10 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar kombinesi olmayanlar için bugün 3lü biletler satışa çıktı. ben passoligten baktım çok az kalmış bitmiş nerdeyse.8 nisanda tek maçlık biletler satışa çıkacak. sorum şu. bilet kalmadıysa tek maçlık bilet satışı olmayacak mı ? yoksa tek maçlık bilet için kontenjan ayrıldı mı ? bilgilendirme yapabilecek arkadaş var mı ?
bilet kalmadıysa olmaz sadece genel satışta misafir bölümünde 2100 bilet çıkacak onu saniyeler içinde alabilirsiniz bence yarın biletler biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı levent

Çevrimdışı emrecakmak

Benden başka bu hatayi alan var mi tapatalk ta?

Çevrimdışı serti67

Ben o mesajı kaçırdım herhalde.Bir daha periscope linkini atma şansın varmı abi :D
kardesım onu ben atmadım burdan bır arkadasa rıca ettım o attı forumdan ama sabah attık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS