Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

orası galiba kartal yuvasıydı.
abı emınmısın ole soyunma kabınlerı gıbıydı orası yuvarlak seklde hepımız burda soyunma odası sekıl olmus yazdık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cursedofdragon

abı emınmısın ole soyunma kabınlerı gıbıydı orası yuvarlak seklde hepımız burda soyunma odası sekıl olmus yazdık

kartal yuvası idi orası.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kartal yuvasındaydı o bölüm..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mustafa.kuru

kendimize gelelim daha 7 hafta var bo forumda benim yaşlarımdaki arkadaşlar iyi bilir ya şimdi  kasımpaşa maçı sondan ikinci maç olsaydı ( Denizli maçı dakika 86 gol erol ) ve biz stadımızda yenilerek şampiyonluk kaybetseydik ne olacaktı. O denizli maçında statdan kalkamamıştım. Şimdi önümüzde 7 hafta var önce biz kendimize gelelim sonrada futbolcu ve teknike heyeti kendine getirelim maç yeni başlıyor  Bismillah deyip başlıyalım

Unutur muyum Denizli maçını....orta 2 deydim..teşvik piriminin icad edildiği yıl....O maçı hatırlattın.....yine hüzünlendim.....@Eyüp Emir
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı panic13

bad dateway hatası var passoda. başka göre  var mı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Erdem Çözer

ala ala tuh sıyah cok şık gozukuyordu

bence de ama bunun da bitmiş halini görmek lazım  :ok:

Çevrimdışı İhsan

bız soyunma odası gorduk sıyah degılmıydı yaa bu mısafır takımınkı olmalı

@serti67

Orası Kartalyuvası. Orada da soyunma odası görünümü vermişlerdi.
Fotolar net değil idare et artık  :D. Ancak bu kadarını çekmiştim Cumartesi.
BU arda dışarıdan görünen Kartal Yuvası girişi sadece. Üst katı felan Yuvaya ait değil. Asıl Kartal yuvası daha içerde ve dekorasyona başlanmış durumda.
Bazı arkadaşların dediği gibi 'yetişmesi imkansız' idaasına katılmıyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

bence de ama bunun da bitmiş halini görmek lazım  :ok:
yanlız ole bır bolum kartal yuvasında nası olcak anlmadım soyunma kabını olmaz ole cok akraba cıkar ole :) stant desen degıl
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı murat baltacı

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erdem Çözer

yanlız ole bır bolum kartal yuvasında nası olcak anlmadım soyunma kabını olmaz ole cok akraba cıkar ole :) stant desen degıl

soyunma odası değil zaten.. soyunma odasında formalar futbolcuları beklerken olduğu gibi sunum yapılacaktır  :ok:

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

konu dışı olacak ama içim içime sığmıyor :) tribün 121 sıra 5 koltuk 19. bildiğim kadarı ile bizim forumdan çoğu arkadaşımız burada değil mi? Artık ben de organizasyona katılabilirim :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mrtylvz

arkadaşlar güvenlik kameralarını tanıtan bir video vardı bulamıyorum tekrar paylaşırmısınız?

Çevrimdışı serti67

soyunma odası değil zaten.. soyunma odasında formalar futbolcuları beklerken olduğu gibi sunum yapılacaktır  :ok:
mantıklı :) guzel olmus nereye olursa olsun artık ama soyunma odası olsa sekıl olurmus
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deadam

an itibariyle 121 doldu :D :( ben yetişemedim
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı martin40

daha deviri yapmadılar galiba , beinsportta alsa avrupadaki eski kameraları getirirler bize yenileri sizin oralarda kullanırlar.  :D

Abi yeterki avrupada'da ligimiz izlensin. Digiturke asgari üçret vermekten biktim  :ebebe: :D

beIN sport 11€ ile bütün ligleri ve sportlari izliyebiliyoruz burda, PL hariç.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bileti kaptık sonunda...412. blok en tepe...Görüş açısıyla lgili bir foto lazım şimdi... :) Sanırım biletler birazdan tükenir...

Çevrimdışı ErsinA.

Aylarca inşaatını takip ettiğimiz stadın açılış maçında yer almak nasip olacak inşallah.   411 blok. 16.sıra

fore kazık, testere kiriş, prekast, membran saydığımız günlerden golleri sayacağımız günlere...

Çevrimdışı serti67

@serti67

Orası Kartalyuvası. Orada da soyunma odası görünümü vermişlerdi.
Fotolar net değil idare et artık  :D. Ancak bu kadarını çekmiştim Cumartesi.
BU arda dışarıdan görünen Kartal Yuvası girişi sadece. Üst katı felan Yuvaya ait değil. Asıl Kartal yuvası daha içerde ve dekorasyona başlanmış durumda.
Bazı arkadaşların dediği gibi 'yetişmesi imkansız' idaasına katılmıyorum.
gordum abı artık kendımı bole sıyah bır konsepte nası hazırladıysam ınanasım gelmıyor bunun kartal yuvası olduguna soyunma odasıdır ıı bak abı bıdaha bak lutfen:=)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı selim

4,5,6,7 ve 8. kategori biletleri tükenmiş :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 11:42:44 selim ]

Çevrimdışı Aydemir54