Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483668 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı iilkerr

şimdi kardeş burdaki insanlara takıma odaklanın bırakın stadı demişsin iyi hoşta şu an sende stad başlığındasın?

ben kendim için de söylüyorum hocam. son günlerde takımı unuttuk stadı düşünmekten. heralde buraya yazacam. stat başlığı bu. unutan da burda unutmayan da. bakın gücenmeyin yanlış düşünmenizi istemem. bunlar benim içimizde gördüğüm nacizane eleştirdiğim şeyler.

Çevrimdışı Fikret

bu stad bu şampiyonluğu götürdüyse bu başlığa bi daha yazmayın o stada gitmeyin ya osmanlı maçında bu stad şampiyonluğu getirirse aynı şeyleri söyleyebilecekmisin duygularla mesaj yazmayı bırakın futbolcu stadmıtad bakmaz çıkar topunu oynar
maçın siniriyle yazılmış.
açıkcası stad şampiyonluğu getirmeyecek, götürmeyecek.
Takım oynayacak ki şampiyonluk gelsin.

K.paşa prim almış belli, Rıza Hoca ölümüne bilenmiş gene stresten ne hale geldiğini gördük.
E bunlar hoş değil tabi. Fenere yatan takım neticede.

Ama sıkıntı Beşiktaş yönetimi ve takımda. Devre arasında Ersan satılıp kaleye de ne yazık ki yetersiz Boyko alındı.G.Töre öldü mü kaldı mı belli değil.

Bütün bunların üstüne takıma stadı gezdirmek gereksizdi bence. Olcay fotolar çekecek, instagram vs takılacak like alacak...
Yav arkadaş gerekirse takımı "kampa" sokacaksın. Vereceksin primi. Oyuncuları bileyeceksin.
Taraftarın gündemini de şampiyonluk yapacaksın.

Başkan şu son 2 hafta çok konuştu. Stad aşağı stad yukarı. Hedefe odaklanmak lazım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

@forumcini  @Joseph  Beşiktaşa oyuncularına ve hocasına hakaretten forum üyelikleri silinmiştir
  :claps: bravo abi bu haftaya kadar bizi bu futbolcular ve bu hoca getirdi ve şampiyonluk umudumuzu bu saydıklarımız yeşertti.kimse emek harcayana laf söyleyemez :steamed: :steamed:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fikret

şampiyonluğun gittiği falan yok biz nasıl kaybettiysek onlarda kaybedecek

Bu Stat darmadağın olmuş moral olarak çökmüş bir camiayı toparladı. stat açıldıktan sonra şampiyonluk yolunda da bir sinerji oluşturacağız. sadece bu sene değil her sene
Stadın sinerjisi mi
ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMIN SİNERJİSİ mi?

Şampiyonluk diyorum ben. Takım şuraya GS gibi 40 puanla gelseydi maç bileti için izdiham olmazdı. 3lü bilet alayım değilde tekli alayım diyenler çoğunlukta olurdu.
GS'nin stad açılış dönemi de malum. Başbakan ıslıklanması dışında gündem bile olamadı. Taraftarda da öyle bir heyecan yoktu.

Stadımız kötü etkilemedi camiayı ama bence şu an kilit nokta FUTBOL TAKIMIDIR.
Dün futbol takımının rakibi puan kaybetti tüm Beşiktaşlıların moral fullendi. Şimdi takım kaybedince herkes depresyonda. :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

Artık Yuvamıza dönüyoruz. Bu stat uğurlu gelecek ve bu sene şampiyonluğu getirecek. Göreceksiniz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı iilkerr

Haftaya bu saatlerde Mabet'in içinde maç sonu kutlaması yapacaksınız. Biz stada gidemeyenler sizin makaranıza, eğlencenize TV karşısında eşlik edecez. 2 ay önce membranların kaç tane kaldığını sayıyorduk. 2 ay sonra şampiyonluk şarkılarını 81 il ~1000 ilçede güle oynaya söyleyeceğiz. Konu dışı eleştirilerim için kendi adıma özür dilerim. Hakaret ve kırıcı söz söylemeden yapılan yorumların ani duygu patlamalarından kaynaklandığını forum yönetimi elbette biliyor. Biraz daha sakin, biraz daha temkinli davranmakta fayda var. Stat da açılacak, şampiyonluk da gelecek. AZ KALDI !! Sevgilerimle :)

Çevrimdışı MustafaKync

Ben 11 Nisan'a kadar stadı takip etmeyeceğim.. Şu anda aklımda sadece şampiyonluk var. Herkese iyi geceler..

Sırf Onursal Başkanımızı düşünerekten Şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz.Haftaya bugünü yeni evimizde galibiyet ve şampiyonluk umudumuz yeşermiş olarak görmek dileğiyle.. :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Vallahi ne söylesem bilemiyorum Milli takım arası, stat işi derken ardından gelen Fener'in puan kaybı takımın moral, motivasyon ve performansını yükselteceği yerde düşürmüş tek hayalim şu futbolla stadımıza geri dönmemek çünkü ne yalan söyleyim bugünki futbolla ve ardından yuhalanarak yapılacak bir stat açılışı görmek istemiyorum.  :s20:

Çevrimdışı ErmanS

Ben 11 Nisan'a kadar stadı takip etmeyeceğim.. Şu anda aklımda sadece şampiyonluk var. Herkese iyi geceler..

Genel yaklasim bu olmali. Stad basligina girip stad konusmayin demek kadar sacma bisey yok.

Çevrimiçi ergin

Stadın sinerjisi mi
ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMIN SİNERJİSİ mi?

Şampiyonluk diyorum ben. Takım şuraya GS gibi 40 puanla gelseydi maç bileti için izdiham olmazdı. 3lü bilet alayım değilde tekli alayım diyenler çoğunlukta olurdu.
GS'nin stad açılış dönemi de malum. Başbakan ıslıklanması dışında gündem bile olamadı. Taraftarda da öyle bir heyecan yoktu.

Stadımız kötü etkilemedi camiayı ama bence şu an kilit nokta FUTBOL TAKIMIDIR.
Dün futbol takımının rakibi puan kaybetti tüm Beşiktaşlıların moral fullendi. Şimdi takım kaybedince herkes depresyonda. :bandit:

Ben bu Stat yüzünden şampiyonluk gitti diyen arkadaşa cevap olarak yazdım

Elbette Şampiyonluk için bir sinerji oluşturmalıyız ve taraftar bu kadar çabuk yıkılırsa, takımına güvenmezse o takımın sahada eli ayağı boşalır. stada girmeden önce biz taraftarların inancını tazeleyip bunu takıma hissettirmesi önemli ve bunu yeni stadımızda daha iyi bir şekilde gerçekleştirebiliriz.

stat yapmak ve şampiyonluk ayrı başarılardır. İnönüde ilk golü rahmetli Seba atmış ama ilk maçı kaybetmişiz. Bu bizim için İnönünün önemini etkiler mi? Vodafone Arenada da üzüntülerimiz de olacak sevinçlerimiz de, ama bundan 50 yıl sonra konuşanlar burada kazanılan zaferleri ve kaybedilen maçlardan elde edilen ve kaçan şampiyonluklardan bahsedecekler.

Çevrimdışı deniz0140

@Necmi, faruk; bu başlık kilitlensin, stadyum zaten bizim, şampiyonlukta bizim olsun

Çevrimiçi Kapkarakartal

@Necmi, faruk; bu başlık kilitlensin, stadyum zaten bizim, şampiyonlukta bizim olsun

Hocam bu futbolun bizle bir alakası olduğunu düşünmüyorum bence futbolcuların terapi görüp lige konsantrasyonlarının çevrilmesi lazım daha çok gibi geldi bana. Herşey bukadar pozitif giderken stadının açılmasına artık bir elin parmakları kadar kalmışken, rakibin puan kaybetmişken bu futbol kabul edilemez. Yani bu futbolun bu başlıkla ilişkilendirilmesi biraz saçma geldi.

Çevrimdışı sam

İstemeyen takip etmez başlığı, ne kadar mantıksız öneriler var. Başlık kspanınca kesin şampiyonuz zaten

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi ne söylesem bilemiyorum Milli takım arası, stat işi derken ardından gelen Fener'in puan kaybı takımın moral, motivasyon ve performansını yükselteceği yerde düşürmüş tek hayalim şu futbolla stadımıza geri dönmemek çünkü ne yalan söyleyim bugünki futbolla ve ardından yuhalanarak yapılacak bir stat açılışı görmek istemiyorum.  :s20:
Ne yuhlamasınsan bahsediyorsunuz yaa.Bugün maç sonu taraftarlar futbolcuları çağırıp alkışladı ve şampiyonluk yemini ettirdi.Bilmeden kaos oluşturmayın.BU SENE MABEDDE KUPA KALDIRILACAK O KADAR!BUNA ODAKLANALIM :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ozan062

oha:)) ben sadece borclanmaya takık durumdayım ama artık onuda konusmuyorum yazmıyorum cnk bıktım ama bosverin nasıl simdiye kadar umursamadınız yine aynen devam

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/717099618979463169

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/717100595438551042

on numara oluyor klubeler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bugünden.. Yedek kulübesi montajı bitmiş koltukları takılmış :) :) :) Son fotoğraf zaten herşeyi anlatıyor Yeni Açık tepeden çekilmiş..

Çevrimdışı umutcoban

Son aldığım duyum;

30.04.2016
Saat:21.00
"4" Puan Farkla Lider BEŞİKTAŞ  :ok:

oha:))

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/717099618979463169

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/717100595438551042

on numara oluyor klubeler
Büyük ihtimal izin çıkacak.Saha içinde hiçbir eksik yok.İnceleme bugün yapıldıysa Çarşamba günü karar açıklanabilir :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlısıyla şu başlık kapansaydı da sadece takıma ve şampiyonluğa odaklansaydık  :tabe: Artık koltuk saymaktan, gelecek güncel fotoğrafları beklemekten betimiz benzimiz soldu  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bugünü ne kadar mutsuz bitirsekte hiç önemli değil hiç bişey bitmiş değil.Kötü futbolu bu başlıkla bağdaştırmak zaten ayrı saçmalık.Allahın izniyle şampiyonluk kupasını Evimizde kaldıracağız!İNANMAMOZ GEREKEN TEK ŞEY BU! :busted_cop: :busted_cop:

Hayırlısıyla şu başlık kapansaydı da sadece takıma ve şampiyonluğa odaklansaydık  :tabe: Artık koltuk saymaktan, gelecek güncel fotoğrafları beklemekten betimiz benzimiz soldu  :iblush:
Kaç kere söyledik bu başlık kapanmayacak dedi @Efe sadece adı değişecek hep devam edecekmiş..

Çevrimdışı Efe

ne alaka mağlubiyetide stada bağladıta taraftar pes heralde dünyada tekiz şuan bu inanışla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK