Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emrecakmak

Maç saati olduğundan forum zombi kasabasına dönmüş :lol: Sadece ben bilgisayardan izlediğim için forumdayım galiba :icool: :icool:
Maç başlığına gel :)

Çevrimdışı burakkk1903

Tff yetkilileri stadın ölçülerinin nizami olup olmadığını kontrol ediyor.(Ali fuat Duatepe)
koltuklar yamuk yumuk 😏
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

maç görüşleri lütfen başlığına yazılsın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 22:19:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maç başlığında konuşuyoruz maçı arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tamam maçı maç başlığında konuşucam.Stadla ilgili söyleyeceğim şey vip koltukların halen neden bitmediği?Ne zaman bitecek acaba vip koltuklar 6 gün kaldı :bandit: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

maç görüşleri lütfen başlığına yazılsın
@Efe stat bitti dedik bişey unuttuk vip koltuklar halen düzensiz ve arkalarında led ekransız halde duruyor onlar ne zaman biter acaba?Şimdiye kadar bitmeliydi bence :akuma: :akuma:

Yeni sezondan itibaren yeni açıkta kareografi yapılabilirmi?

Bu haftanın bir garip yanı benim için.Bugün ne kadar yenilsekte yeni stadımızın açılacak olması ve oluşacak atmosferi düşünerek yinede kendimi tatmin edebiliyorum :icool: :icool:

Çevrimdışı Efe

@Efe stat bitti dedik bişey unuttuk vip koltuklar halen düzensiz ve arkalarında led ekransız halde duruyor onlar ne zaman biter acaba?Şimdiye kadar bitmeliydi bence :akuma: :akuma:
orda çalışma sürüyor herangibi sıkıntı yok ekranlarda takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Allah aşkına bırakın stadı, bitti haftaya gidecez işte. 10 gündür maç varken staddan başka bir şey konuşulmadı. Stadı bitirdik artık şampiyonluğa odaklanma zamanı.

Çevrimdışı SERDEM

Ben stada gidemeyeceğim,tek dileğim Beşiktaşa sahip çıkın. Biz üzülürüz ama sebanın dediği gibi BEŞİKTAŞI ÜZMESİNLER. Şampiyon gibi karşılayalım takımı. Demem o ki bu filmin sonunda İYİLER KAZANACAK.

orda çalışma sürüyor herangibi sıkıntı yok ekranlarda takılacak
Biliyorum her fotoda orda emekçi var ama düzensiz duruşu beni korkutuyor o yüzden.Açılışa kadar zaten bitirilecektir :ok:

Allah aşkına bırakın stadı, bitti haftaya gidecez işte. 10 gündür maç varken staddan başka bir şey konuşulmadı. Stadı bitirdik artık şampiyonluğa odaklanma zamanı.
  :claps: :claps: haklısın stadı bitirdik ve bitirdiğimiz statla ŞAMPİYON OLACAĞIZ VE KUPAYI VODAFONE ARENADA KALDIRACAĞIZ :biggrinking: :biggrinking:

Ben stada gidemeyeceğim,tek dileğim Beşiktaşa sahip çıkın. Biz üzülürüz ama sebanın dediği gibi BEŞİKTAŞI ÜZMESİNLER. Şampiyon gibi karşılayalım takımı. Demem o ki bu filmin sonunda İYİLER KAZANACAK.
Sen inan ki haftaya statta 40 küsür bin,Türkiyede'de 15 milyon koca yürekli şampiyonluğa inanmış takımı şampiyonlar gibi karşılayacak :halay: :halay:

Çevrimdışı iilkerr

Son mesajlari okumadim. Tekrarliyorsam affola.

Yedek kulubesi neden daha modern olmadi diye dusuneceginize sampiyonluga oynayan takima odaklanin biraz. Cimlerin deseni kareli olacak, teller sokulecek cam olacak tamam. Son on gun kalmis haril haril stat yetistirilmeye calisiliyor. 10 bin adam statin onunde iceri girmeye ugrasiyor. Sadece burasi degil. Sosyal medyada sokakta stat da stat konusulup duruyo. STAT BITTI. Odaklanmamiz gerekn tek konu sampiyonluk. Umarim bu hepimize ders olmustur.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Yedek kulubesi neden daha modern olmadi diye dusuneceginize sampiyonluga oynayan takima odaklanin biraz. Cimlerin deseni kareli olacak, teller sokulecek cam olacak tamam. Son on gun kalmis haril haril stat yetistirilmeye calisiliyor. 10 bin adam statin onunde iceri girmeye ugrasiyor. Sadece burasi degil. Sosyal medyada sokakta stat da stat konusulup duruyo. STAT BITTI. Odaklanmamiz gerekn tek konu sampiyonluk. Umarim bu hepimize ders olmustur.

biz zaten odaklıyız takım odaklansın stadla bu işin ne alakası var stad mı yenildi gitti stad geçen haftada vardı ayrıca burası stad başlığı takım konuşmak isteyen başlığı mevcut burda stad açılana kadar açıldıktan sonrada konuşulacak 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Abi nasıl bir moderasyon bu?

Açılıştan bahsediyoruz bugünkü maç skorunun açılışı etkileyeceğinden bahsediyoruz. Maç konusu muamelesi yapıp, silip atıyorsunuz yazdıklarımızı.

Eski tadımız yok forumda.

Çevrimdışı Efe

Abi nasıl bir moderasyon bu?

Açılıştan bahsediyoruz bugünkü maç skorunun açılışı etkileyeceğinden bahsediyoruz. Maç konusu muamelesi yapıp, silip atıyorsunuz yazdıklarımızı.

Eski tadımız yok forumda.
maçı araya koymayın abi sizde sen yazıyorsun ardından biri cevap veriyor diğeri size cevap veriyor sonra konu alıp başını gidiyor silmeyip napalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

biz zaten odaklıyız takım odaklansın stadla bu işin ne alakası var stad mı yenildi gitti stad geçen haftada vardı ayrıca burası stad başlığı takım konuşmak isteyen başlığı mevcut burda stad açılana kadar açıldıktan sonrada konuşulacak
Demek istedigim -kendimi de dahil ediyorum- varsa yoksa stat konusuyoruz. Takim basliginda kac kisi var burda kac kisi var. Sadece burasi degil. Her yerde stattan bahsediyoruz. Bu takim sampiyonluga oynuyor. Unuttuk resmen. Takip ettigim sitelerin sosyal medya hesaplarinin dogru duzgun hic birinde mac muhabbeti yoktu. Cimler nasil kesilecek, eski acik ne durumda vs vs konusuluyodu. Demek istedigim stat bitti artik ilk hedefimiz sampiyonluk olmali.  Bilmiyorum belki ben yanlisim.

Çevrimdışı Factatum

maçı araya koymayın abi sizde sen yazıyorsun ardından biri cevap veriyor diğeri size cevap veriyor sonra konu alıp başını gidiyor silmeyip napalım

@Efe

Neredeyse site kurulduğundan beri buradayım. Maçla ilgili şeylerin nerede konuşulacağını biliyorum. Açılışla ilgili şeyler yazdım. Maçla ilgili hiç yorum var mıydı yazdıklarımfa Allah aşkına? Maçın moralimizi bozduğunu ve açılışı etkileyeceğini yazdım. Mesajı silmeden keşke ikinci paragrafı bir okusaydın.

Neyse kimseyi üzmek, kırmak istemiyorum. Hepimiz bu gece yeterince üzüldük. Başka zaman olsa belki ben de bööyle bir tepki göstermezdim. Neyse canın sağolsun.

Çevrimdışı Efe

Demek istedigim -kendimi de dahil ediyorum- varsa yoksa stat konusuyoruz. Takim basliginda kac kisi var burda kac kisi var. Sadece burasi degil. Her yerde stattan bahsediyoruz. Bu takim sampiyonluga oynuyor. Unuttuk resmen. Takip ettigim sitelerin sosyal medya hesaplarinin dogru duzgun hic birinde mac muhabbeti yoktu. Cimler nasil kesilecek, eski acik ne durumda vs vs konusuluyodu. Demek istedigim stat bitti artik ilk hedefimiz sampiyonluk olmali.  Bilmiyorum belki ben yanlisim.

şuan konuşılması gereken bi olay bu stada dün bu futbolcular geldi dimi o stadı gördüler bugün bu maçı sürkülase etmesi lazım inanmış takımın ama maalesef öyle bi inanmışlık göremedim taraftar yönetim herkes odaklı şuan ama takımda bugün onu göremedim bak konu dışı oldu yine :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hiç kimse kusura bakmasın, bu stat yüzünden şampiyonluk gitti. Vodafone arena diye diye millet kasımpaşa maçını unuttu. Takımı rehavete soktuk hayırlı olsun, alt tarafı bir stat, niye böyle büyütüp romantizm kasıyonuz be kardeşim. Gitti işte şampiyonluk gitti. Hala burda yok membranmış yok ledmiş neyi tartışıyosunuz ya neyi tartışıyosunuz şampiyonluk gitti alooooo.  :s20:
bu stad bu şampiyonluğu götürdüyse bu başlığa bi daha yazmayın o stada gitmeyin ya osmanlı maçında bu stad şampiyonluğu getirirse aynı şeyleri söyleyebilecekmisin duygularla mesaj yazmayı bırakın futbolcu stadmıtad bakmaz çıkar topunu oynar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sbrhrzmn

şimdi kardeş burdaki insanlara takıma odaklanın bırakın stadı demişsin iyi hoşta şu an sende stad başlığındasın?

Çevrimiçi Necmi

@forumcini  @Joseph  Beşiktaşa oyuncularına ve hocasına hakaretten forum üyelikleri silinmiştir

Çevrimiçi ergin

Hiç kimse kusura bakmasın, bu stat yüzünden şampiyonluk gitti. Vodafone arena diye diye millet kasımpaşa maçını unuttu. Takımı rehavete soktuk hayırlı olsun, alt tarafı bir stat, niye böyle büyütüp romantizm kasıyonuz be kardeşim. Gitti işte şampiyonluk gitti. Hala burda yok membranmış yok ledmiş neyi tartışıyosunuz ya neyi tartışıyosunuz şampiyonluk gitti alooooo.  :s20:

şampiyonluğun gittiği falan yok biz nasıl kaybettiysek onlarda kaybedecek

Bu Stat darmadağın olmuş moral olarak çökmüş bir camiayı toparladı. stat açıldıktan sonra şampiyonluk yolunda da bir sinerji oluşturacağız. sadece bu sene değil her sene