Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485715 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asyakartalı

tahminimce ilk maçta yeni açığın arka tarafındaki alana seyirci alınmayacak.kapalıya yakın bir kapıdan tüm tribünün giriş çıkışını yaparlar gibime geliyor.haftaya kadar o köprülerin döşenmesi mümkün değil.numaralı arka tarafta aynı şekilde gibi

Çevrimdışı Emre.Guler

camlar takılmış
Cam üzerinde hic strec film gormemistim. Bunlar acaba cam değilde pleksi mi?

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli bişey sorabilirmiyim burcun ne? Nerdeyse aynı şeyleri düşünüyoruz ve paylaştığımız benzer iletiler arasında saniye farkı var çok ilginç!! :icool: :icool:

Başak :D @kutalmis.pinar
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Ne anladin o zaman, hiç koyma daha iyi, insanlar yan tarafa geçmesin diye yapilmis abi, malesef Türkiyede çok kullaniliyo, Ingiltere ve Fransada görmedim ben.
O koltuğa para veren adam otursa da kalksa da görüşü kötü etkilenecek.Tribunleri çok kötü yerlerden böldük.
Saygı bizim sözlükte kelime sadece anlamı yok maalesef.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

bence kolonların daha uzun olması bizim stadda çok güzel hava verirdi böyle yeni açık tarafından çok kısa görünüyor , bizim membranı mı beğenmedin bizim membran kalitesinde dünyada 4-5 tane stadda var çok da güzel görünüyor

evet evet kısa zaten orası dogru,, membran derken yani ben sartler ne olursa olsun ben seffafa takık oldugum için gerekirse 800trilyon dolar yani amerikanın yıllık gayrisafi milli hasılası kadar maliyeti olsun ben yine o catıya karsı bi farklı bakardım   :ebebe: :ebebe: :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bence tribün bölmeleri iyi olmamış. Yandaki adamlar hiçbir şekilde sağlıklı göremezler umarım ilerleyen zamanlarda kaldırırlar onları

Çevrimdışı aek

Çok yüksek degilmi ya üstdeki bölme kalksa daha iyi olacak bence.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız buradan kapalı tarafa atlarlar ben söyliyim çok alcak o camlar

Çevrimdışı ozan062

Güncel

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/717030115750846464

bizim yarı seffaf abiler bi değişik duruyor valla sasırdım cozemedim sanki dısarıdan izole ediyor gibi bir goruntu verdi :)) iyimi kötümü bilmiyorum ama sanki bu sebeple o malzeme seçilmiş gibi bir hissiyata büründüm olabilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Tolga

TFF yetkililerinin denetimi bitti mi yoksa hala devam mı ediyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Loca kat ledler eski açığa tam giriş yapmış hadi bakalım Perşembe biter eski açık loca kat ledler :biggrinking: :biggrinking:

TFF yetkililerinin denetimi bitti mi yoksa hala devam mı ediyor.
o konuda bilgim yok beni ilgilendiren izin çıkması ki çıkar niye çıkmasın :D :D

Çevrimdışı remiles

biraz uçuk zorlama bir fikir gelecek. çift kat led olmayacağı için üst kattaki kısma muhtemelen hep pankart asılacak. bu pankartların bütün bir görüntü oluşturması için o kısmın yüksekliği paylaşılmalı taraftarla ona göre pankart yapılmalı. hatta o kadar pankart yapılır mı bilmem ama pankart seçme komisyonu falan olmalı  :evillol: böylelikle insanlar daha güzel pankart yapmaya özen gösterir ve nizami bir görüntü oluşur o katta. pankart fazla diye de kim asacak diye dert olmaz, tabii gerekenden çok pankart yapılırsa.

2 haftalık aranın ardından haftanın son maçını yapacağımız için çok heyecanlandım :) İnşallah bu maç bizde.. :ok:

Çevrimdışı Tolga

o konuda bilgim yok beni ilgilendiren izin çıkması ki çıkar niye çıkmasın :D :D
İzin çıkacaktır tersini bende beklemiyorum ama yine de resmi olarak açıklansa da bir de onu düşünmesek :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

İzin çıkacaktır tersini bende beklemiyorum ama yine de resmi olarak açıklansa da bir de onu düşünmesek :D
Aynen yarın öbürgün açıklanır :)

Çevrimdışı Efe

cumartesi aksami mebran koltuk skorboart led panel vs bitecek cevre duzenlemesi ici tam bir soru işareti bence bazi bolumlerde stad topraktan girecegiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

cumartesi aksami mebran koltuk skorboart led panel vs bitecek cevre duzenlemesi ici tam bir soru işareti bence bazi bolumlerde stad topraktan girecegiz :icool:
hocam bence (özellikle yeni açık ve numaralı)bazı kapıları açmıyacaklar gibime geliyor.inşaat alanının iş güvenlik riskini almazlar o şekilde.

çevre düzenlemesi kapalıda biter.eski açık ve yeni açıktada bazı bölümler eksik olarak gireriz stada :ok: :ok:

Açılışa 6 gün kaldı kartal yuvasının iç tarafı ucu ucuna yetişecek :tabe: :tabe:

Maç saati olduğundan forum zombi kasabasına dönmüş  :lol: :lol: Sadece ben bilgisayardan izlediğim için forumdayım galiba :icool: :icool: