Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

camların çerçevesi olmamış aceleye getirilmiş aslında tel örgü ile açıp sene sonu şıkır şıkır yapılabilirdi. umarım değiştirilir.

@ahmetx onlar cam mı şeffaf pvc.mi? gecici çözüm gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

camların çerçevesi olmamış aceleye getirilmiş aslında tel örgü ile açıp sene sonu şıkır şıkır yapılabilirdi. umarım değiştirilir.
zaten aynı dediğin gibi abi bunlar geçici değiştirilecek yeni sezonda :tabe:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

aksamları ozellikle ısıgın az oldugu donemlerde catının sanki kendisi havadaymıs havası verecek ki muhtemelen bunu yapmama sebepleri zarifliğini gölgeleyebilicek olması yani bu kalın kolonların catıya sırayet etmesi onların asilliğini bozacak olabilmesi yani kısacası estetik olmayacagı için olabilir

simdi ben catıyı acık soyleyim membranını cok begenmedim ozellikleri iyi ama dısarıdan baktıgında herhangi bir branda sokaktaki insan için yani biz biliyoruz ama sokaktaki nerden bilsin:)
bence kolonların daha uzun olması bizim stadda çok güzel hava verirdi böyle yeni açık tarafından çok kısa görünüyor , bizim membranı mı beğenmedin bizim membran kalitesinde dünyada 4-5 tane stadda var çok da güzel görünüyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu stad icin emek verip nefret edilen tek firma çalisanlarini tenzih ederek soyluyorum tabi.Ama cidden cok skti koltuk isi artik bitsin cok az kaldi.
bitecek mecburen zaten :D

Yeniinönüye mesaj attım ofis dışında olduğunu söyledi yarın atacakmış :) :)

Çevrimdışı Savaş

Belki bir ekip orada muhadale edip pikselleri normallestirebilir diyecem ama ölu pikselleri kurtarmak mumkun mu bilmiyorum.
Sıfır ledde nasıl olabiliyor ki bu durum? İlginç.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sahin53

Resimde de görüldüğü üzere tarihi kulenin yan tarafı yama gibi duruyor orası öyle mi kalacak?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Kartal Yuvası

Yeni açık arka kısım

Stadyumun dışının bursa maçına yetişmesi imkansız, sonraki maça ancak biraz toparlanır. büyük ihtimal reklam panoları koyacaklardır özellikle yeni açık konteynerlerini için.
İmza forum kurallarına aykırı

Vikipedi'den Türkiye'de ki stadyumların kapasitesine baktım.42.000 olursak en fazla seyirci kapasiteli 6. stadyum olacağız Türkiye'de :) :eyes

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx onlar cam mı şeffaf pvc.mi? gecici çözüm gibi
anlamadım polikarbon veya pleksiglas da olabilir , bana cam değil gibi geldi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Resimde de görüldüğü üzere tarihi kulenin yan tarafı yama gibi duruyor orası öyle mi kalacak?

Ben ilk gördüğümde havalandırma zannetmişitim :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Orhan

Sıfır ledde nasıl olabiliyor ki bu durum? İlginç.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cok bilgi sahibi oldugum bir teknoloji degil ama bu kadar fazla olmasi bana da garip geldi buyuk parcalar halinde gorunuyor cunku.

Çevrimdışı taner1916

uefa nın kullandığı led panolar aynı tv kalitesinde muazzamlar

[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 19:16:43 taner1916 ]

Çevrimdışı ahmetx

Vikipedi'den Türkiye'de ki stadyumların kapasitesine baktım.42.000 olursak en fazla seyirci kapasiteli 6. stadyum olacağız Türkiye'de :) :eyes
Konya muhtemelen bizden fazla kapasiteye sahip olacak

Çevrimdışı cmravclr

Üretim hatası ya da taşıma sırasında darbe aldılarsa o da ölü piksel yapabilir.

Çevrimdışı tangaz

anlamadım polikarbon veya pleksiglas da olabilir , bana cam değil gibi geldi

bence de cam değil profillere bakarsan sanki akıllı vida ile takılmış şeffaf pleksiglasa benziyor. zaten köşe profillerden yapılan bir çerçeveye camı oturtamazsın o malzeme linenında değildir @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı berkotistis

yapılmışı var

inanılmaz güzel stad ama kolonlar çatının üstüne çıkıp çatıya halatlanmış.  Yani @Coşkun Mevsim abinin dediği o salınım için herhalde. Bizde de yükseklik problemi olduğu için elden gelenin en iyisini yapmışlar anladığım kadarıyla... Neyse zaten gözümüz alışır artık yapacak bir şey yok keşke kolonları Roma sütunları ile giydirselerdi ama vardır bildikleri deyip geçicez artık.

Çevrimdışı Efe

bence de cam değil profillere bakarsan sanki akıllı vida ile takılmış şeffaf pleksiglasa benziyor. zaten köşe profillerden yapılan bir çerçeveye camı oturtamazsın o malzeme linenında değildir @ahmetx
kayseri macina degisitirlir komple simdilik gecici cozum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

kayseri macina degisitirlir komple simdilik gecici cozum
bana geçici çözüm gibi gelmedi bildiğin markalı bir ürün kullanmışlar.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Yeni açığın arkası Hindistan ' ın gettolarına dönmüş  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MaDJeR

üst taraftaki tellerde camla değiştirildi mi  ?

Yeni açığın arkası Hindistan ' ın gettolarına dönmüş  :evillol: :evillol: :evillol:
Hee benziyorr :evillol: :evillol: Sırf bunların toplanması 1 hafta alır :lol: :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

camlar takılmış
Çok yüksek degilmi ya üstdeki bölme kalksa daha iyi olacak bence.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

banada nairobi kiberayı hatırlattı

Çevrimdışı martin40

Çok yüksek degilmi ya üstdeki bölme kalksa daha iyi olacak bence.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne anladin o zaman, hiç koyma daha iyi, insanlar yan tarafa geçmesin diye yapilmis abi, malesef Türkiyede çok kullaniliyo, Ingiltere ve Fransada görmedim ben.